עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך אני יענה לערבים והאנטישמים בפורום הזה?? אני צריך עזרה באנגלית

<< < (3/9) > >>

9999:
בס"ד
אני מרשה לעצמי להודות בשם אלירן ל-therealyemini.
אחלה תשובה! כל הכבוד!

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: DENNIS על אוגוסט 02, 2009, 10:24:57 ---בס"ד
אני מרשה לעצמי להודות בשם אלירן ל-therealyemini.
אחלה תשובה! כל הכבוד!

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תסביר לי מה הוא רשם

9999:
בס"ד
בבקשה אחי:
1.בגלל שזאת לא אדמתם.
2.כולם יודעים שבשנת 1880היה רוב יהודי בישראל,יהודים חיו תמיד בישראל,לפני זה ואחרי זה,ה"פלסטינים" נלחמים עכשיו על שטחים שלקחנו מהם אחראי שהם ניסו לרצוח אותנו ולקחת מחצית מאדמתינו בשנת 1948,הם ו-7 צבאות ערב נגדינו (מצרים,עיראק,סוריה,לבנון,ירדן,ערב הסעודית וצבא השיחרור הערבי) ואנו ניצחנו,הם יודעים שזאת לא אדמתם,אם היתה שלהם אז 7 צבאות ערב וותיקים היו מביסים את צה"ל הצעיר שהכיל רק 30,000 לוחמים יהודים. הערבים ידעו שהם לא מנהלים מלחמה צודקת.
3.בגלל זאת היו שני פתרונות.אחד של UN-הערבים ימשיכו לגור בבתיהם ואז ימשיכו לתקוף אותנו ולכן לקחנו את האדמות שלהם ועדיין איפשרנו להם להמשיך לחיות שם,למזלם.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: DENNIS על אוגוסט 02, 2009, 10:50:09 ---בס"ד
בבקשה אחי:
1.בגלל שזאת לא אדמתם.
2.כולם יודעים שבשנת 1880היה רוב יהודי בישראל,יהודים חיו תמיד בישראל,לפני זה ואחרי זה,ה"פלסטינים" נלחמים עכשיו על שטחים שלקחנו מהם אחראי שהם ניסו לרצוח אותנו ולקחת מחצית מאדמתינו בשנת 1948,הם ו-7 צבאות ערב נגדינו (מצרים,עיראק,סוריה,לבנון,ירדן,ערב הסעודית וצבא השיחרור הערבי) ואנו ניצחנו,הם יודעים שזאת לא אדמתם,אם היתה שלהם אז 7 צבאות ערב וותיקים היו מביסים את צה"ל הצעיר שהכיל רק 30,000 לוחמים יהודים. הערבים ידעו שהם לא מנהלים מלחמה צודקת.
3.בגלל זאת היו שני פתרונות.אחד של UN-הערבים ימשיכו לגור בבתיהם ואז ימשיכו לתקוף אותנו ולכן לקחנו את האדמות שלהם ועדיין איפשרנו להם להמשיך לחיות שם,למזלם.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תודה אחשלי :old_afro: :old_afro: :old_afro:

sarit:

כל הכבוד על היוזמה לענות להתעלם לא יועיל בדבר תזכרו שתמיד יש עוד אנשים שקוראים ועלולים להאמין לשקרים של הערבים הצוררים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה