עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך אני יענה לערבים והאנטישמים בפורום הזה?? אני צריך עזרה באנגלית

(1/9) > >>

eliran25:
אאתם יכולים לתת לי תשובה באנגלית כי אני לא טוב באנגלית

תראו מה כותבים שם
Why shouldnt The arab countries fight for their OWN land?

Palestine was 100% arabian land. Some stupid fools after the WW2 decided to send all the israel people to palestine. wtf was that about?

You wouldnt like it if some people all of a sudden come to ur house and start living there would u?

בפורום פה

אני רוצה להגיד להם שאין בכלל דבר כזה פלסטין והרומאים ששלטו פה בכלל קראו למקום הזה ככה על שם הפלשתים שהם בכלל יוונים

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: eliran25 על אוגוסט 01, 2009, 23:54:16 ---אאתם יכולים לתת לי תשובה באנגלית כי אני לא טוב באנגלית

תראו מה כותבים שם
Why shouldnt The arab countries fight for their OWN land?

Palestine was 100% arabian land. Some stupid fools after the WW2 decided to send all the israel people to palestine. wtf was that about?

You wouldnt like it if some people all of a sudden come to ur house and start living there would u?

בפורום פה

אני רוצה להגיד להם שאין בכלל דבר כזה פלסטין והרומאים ששלטו פה בכלל קראו למקום הזה ככה על שם הפלשתים שהם בכלל יוונים

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אחי אל תדבר עם ערבים אל תשתין לכיוון שלהם הם יודעים שאין דבר כזה פלסטין הם לא מודים

eliran25:

--- ציטוט של: ביתר-לעד על אוגוסט 01, 2009, 23:57:52 ---בס"ד
אחי אל תדבר עם ערבים אל תשתין לכיוון שלהם הם יודעים שאין דבר כזה פלסטין הם לא מודים

--- סוף ציטוט ---
אחי יש שם גם לא ערבים ..

המניאקים נתנו לי באן שם איזה אנטישמים כולה אמרתי שאין דבר כזה פלסטין והם מקללים את כל היהודים לא עושים להם כלום

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: eliran25 על אוגוסט 01, 2009, 23:58:54 ---אחי יש שם גם לא ערבים ..

המניאקים נתנו לי באן שם איזה אנטישמים כולה אמרתי שאין דבר כזה פלסטין והם מקללים את כל היהודים לא עושים להם כלום

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
איזה פורום אתה מדבר אח?
ימח שמם וזכרם מוות לאוייב הערבי!

eliran25:
פורום על קבוצת כדורגל שהיו דיבורים שישראלים רכשו את מילאן אז הם מתחילים להראות אנטישמיות

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה