כתב נושא: סרטון של האיחוד-הלאומי:דגלי-חמאס ביפו והערבים מתנכלים ליהודים  (נקרא 4280 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

מה יהיה הסוף עם האויב הערבי-הנאצי יש"ו-שר"י?  ודרך-אגב איפה המשטרה והפרקליטות? אם אני הייתי תולה דגל של תנועת-כ"ך מה היו עושים לי?

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מה יהיה הסוף עם האויב הערבי-הנאצי יש"ו-שר"י?  ודרך-אגב איפה המשטרה והפרקליטות? אם אני הייתי תולה דגל של תנועת-כ"ך מה היו עושים לי?

לא יהיה סוף עד שלא יבוא הכהנא הבא הם מתרבים כמו אי אפשר לתאר
ועם הייתה תולה דגל של כך היו עושים על זה שמות בתשקורת והיו מנסים לדפוק אותך רק בגלל שאתה יהודי ולפי התשקורת הצבועה "גזעני"
אבל כששמאלני תולה דגל פלסטין לא עושים על זה כלום לא מצלמים ולא עושים שמות נמאס מהתשקורת השמאלנית הבולשביקית הזאת ונמאס מהמשטרה

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
אתה אומר לי אני גר ביפו ומכיר את המקום שבו פעלו צעירי האיחוד הלאומי הנאמנים הי"ו
יפו היא עיר קטנה יחסית אך עם המון טרור גם בכיפור שעבר היה בעיות עם הערבים ביפו לאחר שהם הפריעו בתפילת יום הכיפורים ביפו בשכונה שלי יצאו כמה צעירים מהשכונה והתחילה
אלימות בינינו לבין הערבים זה הסתיים כמעט בירי.
עכשיו מתכננים לבנות בשטח בשכונת עג'מי ביפו מבנים של קמץ קטן של יהודים מתנחלים אך הערבים מאיימים באינתיפאדה שתפרוץ עקב זה.
וכבר לקראת הקמתם של המבנים הוקם בית כנסת ישיבה ומקווה באותה שכונה כמו שנאמר "וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ"   O0
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
האם הערבים נוגעים ביהודיות ביפו?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
גם אני מצטרף לשאלה
ערבי שלא תעז לחשוב על יהודיה!

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
המצב ביפו לוד רמלה עכו וחיפה כבר מזמן יצא מכלל שליטה, וזהו רק עניין של זמן עד להתפרצויות הבאות.
בס"ד

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
המצב ביפו לוד רמלה עכו וחיפה כבר מזמן יצא מכלל שליטה, וזהו רק עניין של זמן עד להתפרצויות הבאות.
נו כהנא צדק או לא?
מה הוא אמר בנאומים שלו שעכו בעוד 5 שנים תיהיה עיר עם רוב של ערבים רמלה לוד יפו וזה מגיע לכל מקום והנה הוא צדק ממשיכים בדרכו

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הי"ד זצוק"ל הרב מאיר כהנא צדק!!!!
בס"ד

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כן יהודים יקרים
לצערנו הרב יהודיות הולכות אחר פיתויי הערבים ימח שימם יש הרבה עירבוב בין הערבים שמתחילים עם יהודיות.
אין מה לעשות כנגד זה פעם לפני שנתיים שלוש ימ"ס ומג"ב היו באים לביקורות ביפו לראות מה המצב עם הערבים?
עכשיו גם זה בקושי וכמעט בכלל כתוצאה מההשתלטות של מנהיגים שיעים ביפו ההמון הערבי מוסט אתם גם
יכולים לראות זאת בעופרת יצוקה את ההפגנות הגדולות של הערבים (זריקות אבנים על יהודים  ואוטובוסים פיצוץ חנויות של יהודים נקירות של מכוניות) אנו היהודים החרמנו אותם שלא לקנות מהם
יותר אל המצב חזר לקדמותו ויהודים טיפשים חזרו ושבו לקנות מערבים חומוס בקלאווה ועוד אוכל טרף.
אין לנו מנוס מהערבים לצערנו הרב

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כן יהודים יקרים
לצערנו הרב יהודיות הולכות אחר פיתויי הערבים ימח שימם יש הרבה עירבוב בין הערבים שמתחילים עם יהודיות.
אין מה לעשות כנגד זה פעם לפני שנתיים שלוש ימ"ס ומג"ב היו באים לביקורות ביפו לראות מה המצב עם הערבים?
עכשיו גם זה בקושי וכמעט בכלל כתוצאה מההשתלטות של מנהיגים שיעים ביפו ההמון הערבי מוסט אתם גם
יכולים לראות זאת בעופרת יצוקה את ההפגנות הגדולות של הערבים (זריקות אבנים על יהודים  ואוטובוסים פיצוץ חנויות של יהודים נקירות של מכוניות) אנו היהודים החרמנו אותם שלא לקנות מהם
יותר אל המצב חזר לקדמותו ויהודים טיפשים חזרו ושבו לקנות מערבים חומוס בקלאווה ועוד אוכל טרף.
אין לנו מנוס מהערבים לצערנו הרב
הרסתה לי את היום עם התגובה הזאת אח יקר! :old_cry:
נקווה שנעלה כבר לשלטון בע"ה וערבי אל תעז לחשוב על יהודייה!

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הרסתה לי את היום עם התגובה הזאת אח יקר! :old_cry:
מה לעשות אחי זה המציאות המרה. אני מצטער לבשר לך אך זה לא חדש בכל הערים המעורבות ה' ירחם ויציל.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה לעשות אחי זה המציאות המרה. אני מצטער לבשר לך אך זה לא חדש בכל הערים המעורבות ה' ירחם ויציל.

בס"ד
אמן כן יהי רצון!