כתב נושא: מאמר שלי בנושא המדינה  (נקרא 6596 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק שמאלני_נאור

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • רבין צדק
מאמר שלי בנושא המדינה
« ב- : יולי 27, 2009, 11:03:37 »
ישראל 2009 הגזענות כנגד ערביי ישראל מצד היהודים ממשיכה ומזכירה לנו תקופות חשוכות בהיסטוריה.
המפלגות הגזעניות מצדיקות את דרכן בדרך של "זריקת" מילים באוויר כגון "זה או הם או אנחנו".
אין ספק שלאזרח הקטן במדינה נמאס מהטרור הערבי אך גם נמאס לו מהגזענות של הימין.
נמאס לו מהאיומים של אירן אך גם נמאס לו מכל אותם "צדיקים" מהימין הקיצוני שקוראים להפגיז את אירן עם פצצת אטום ואפילו לא ממצמצים לעובדה שמעל ל50 מיליון אירנים ימותו.
הוכחה:http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8198
כמו כן הימנים הקיצוניים שוטפים את המוח לצעירינו בעזרת פורומים באינטרנט שמנוהלים על ידי ימנים קיצוניים שהיו בתנועת כ"ך.
אין ספק שבדבר אחד הימין הקיצוני צודק - הריבוי הטבעי של ערביי ישראל והשנאה כלפי הישות הציונית.
אך הפתרון לא צריך להיות טרנספר הוא צריך להיות שלום שיתחיל ממתן שירותים טובים יותר לערביי ישראל ולתת להם להרגיש שהם חלק מהמדינה.
לאזרח הקטן נמאס מהצדקנות של השמאל אבל גם נמאס לו מהגזענות של הימין , האזרח הקטן דורש שינוי!
שינוי שיתחיל בכך שלח"כים בכנסת לא יהיה אכפת מה האמריקאים חושבים או מהרב עובדיה יגיד אלה מה טוב לעם.
ואין ספק שמה שטוב לעם זה שלום כי מלחמה תביא על ישראל סנקציות.
ועם כל הכבוד לעזרה משמיים שהדתיים מדברים עליה כל הזמן , לא הייתה שום עזרה משמיים בשואה.
חרדים כביכול הטופ שבטופ מבחינת רוחניות נרצחו בשואה.
הגיע הזמן שהאנשים במדינה הזאת יבינו עזרה משמיים אף פעם לא באה ואף פעם לא תבוא!
צריך להיות חכם ולא ללכת ראש בראש עם העולם אומנם צריך לדעת לסרב אבל רק שזה באמת חשוב.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #1 ב- : יולי 27, 2009, 11:07:21 »
אולי מישהו אח יתסק עם השטויות שאתה כותב לעומק.
מצדי הגזענות הערבית היא סכנה לקיומי וקיומי עדיף מקיום האוייב.

שנית איך את בכלל מסגל לדבר על "נאות" או גזענות? אם יש גזענות במדינה אז אתם השמאלנים ה"נאורים" המצאתם אותה.
נתחיל בגזענות נגד התימנים ונגד המזרחיים, אחר כך נגד הדתיים ונראה שהרב כהנא זכר צדיק וקדוש לברכה ליברלי מאד ביחס אליך.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק שמאלני_נאור

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • רבין צדק
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #2 ב- : יולי 27, 2009, 11:10:27 »
אולי מישהו אח יתסק עם השטויות שאתה כותב לעומק.
מצדי הגזענות הערבית היא סכנה לקיומי וקיומי עדיף מקיום האוייב.

שנית איך את בכלל מסגל לדבר על "נאות" או גזענות? אם יש גזענות במדינה אז אתם השמאלנים ה"נאורים" המצאתם אותה.
נתחיל בגזענות נגד התימנים ונגד המזרחיים, אחר כך נגד הדתיים ונראה שהרב כהנא זכר צדיק וקדוש לברכה ליברלי מאד ביחס אליך.
קודם כל יש גם שמאלנים תמנים ומזרחיים ואיני רוצה להתייחס לרב כהנא כמבחינתי הוא לא יותר טוב מבין לאדן

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #3 ב- : יולי 27, 2009, 11:12:08 »
בס"ד
הונולולו לא אמרת שאתה פורש?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #4 ב- : יולי 27, 2009, 11:12:43 »
בטח לייב דוידוביץ' ברונשטיין לימד איך "לכתוב"?
« עריכה אחרונה: יולי 27, 2009, 11:41:53 על ידי F-35 Lightning »

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #5 ב- : יולי 27, 2009, 11:13:18 »
קודם כל יש גם שמאלנים תמנים ומזרחיים ואיני רוצה להתייחס לרב כהנא כמבחינתי הוא לא יותר טוב מבין לאדן
ומבחינתי אתה יותר גרוע מבין לאדן ותוריד את התמונה הזאת תעיפו אותו מהפורום נמאס ממנו

מנותק שמאלני_נאור

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • רבין צדק
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #6 ב- : יולי 27, 2009, 11:16:40 »
ומבחינתי אתה יותר גרוע מבין לאדן ותוריד את התמונה הזאת תעיפו אותו מהפורום נמאס ממנו
וכאן אנחנו רואים צעיר שאוהד את ביתר ירושלים אפילו שהיא הקבוצה הכושלת ביותר בכל הזמנים אך הוא אוהב אותה בגלל שהיא גזענית

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #7 ב- : יולי 27, 2009, 11:19:45 »
וכאן אנחנו רואים צעיר שאוהד את ביתר ירושלים אפילו שהיא הקבוצה הכושלת ביותר בכל הזמנים אך הוא אוהב אותה בגלל שהיא גזענית
בס"ד
תגיד מה שאתה רוצה ביתר לא גזענית ביתר זה יהודים אמיתיים שונאי ערבים שונאי שמאלנים לא עושים חשבון לתשקורת הצבועה ולא עושים חשבון למשטרה
ואם אתה רוצה לדעת אז אני בן 21

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #8 ב- : יולי 27, 2009, 11:19:58 »
אתה יודע מה ההבדל בין רבין הרוצח והפושע לרב כהנא? דבר ראשון ומעל לכל אהבת ישראל!

הרב כהנא הי"ד היה אוהב ישראל, אבל מבחינתך רצח יהודים הוא דבר לגיטימי ולכן אינך מבין מדוע הוא שנא
את העם שרצח בעם היהודי כל כך.

אתה גזען קטן ומסכן, פשוט חדל אישים.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #9 ב- : יולי 27, 2009, 11:21:50 »
אתה יודע מה ההבדל בין רבין הרוצח והפושע לרב כהנא? דבר ראשון ומעל לכל אהבת ישראל!

הרב כהנא הי"ד היה אוהב ישראל, אבל מבחינתך רצח יהודים הוא דבר לגיטימי ולכן אינך מבין מדוע הוא שנא
את העם שרצח בעם היהודי כל כך.

אתה גזען קטן ומסכן, פשוט חדל אישים.
בס"ד
אל תענה לו ולכולם לא צריך לענות לבוגד תעזבו אותו שיהיה בדדניק
אני יותר לא עונה לבוגדני בולשביקי טרוריסטי שרוצה שיהיה טוב לערבים

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #10 ב- : יולי 27, 2009, 11:37:13 »
טיפש אם היית לומד קצת איסלאם היית רואה שהם אלו שקוראים להשמדתנו ואומרים בחדשות אלג'זירה "זה או הם או אנחנו"הם קוראים זאת ע"פ אידיאולוגיה דתית איסלאמית רדיקלית
הקוראת להשמדתנו ולהשמדת הכופרים כמוך בה'  אנחנו קוראים זאת מפני  שאנו מרגישים שאם הערבים ישארו בא"י ויתרבו כמו עכברים הם יכרסמו אותנו עד דק וכולל אותך.
לגבי איראן : איראן קוראת להשמדתנו בפומבי ולמחיקת ישראל מהמפה אז מדוע שלא ניתקוף אותה לפי התנ"ך הקדוש שאנו מאמינים בו "הבא להורגך השכם להורגו"
האיסלאם בעצמו קורא בוז לשלום ושיש לכבוש את א"י רק בעזרת נשק אין ולא יכון שלום עם הערבים ואם זה לא מקובל עליך  אתה יכול לעבור לגור באיראן.
תראה בעצמך: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,21027.0.html
אני מסכים איתך בזה שאמרת שצריך שינוי שיתחיל בכך שלממשלה לא יהיה אכפת מה אומרים אישים בכירים בארה"ב ואובאמה המושחת.
רק כך אנו ניתקוף את איראן ולא נירתע מסנקציות הבליות ע"י ארה"ב.
לגבי השואה תיראה את הלינק הזה http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?mediaid=9254 (איפה היה ה' בשואה) תיראה ואח"כ תדבר
אל תוציא מהפה שלך שטויות והבלים לפני שתחקור את המקרה לעומק.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #11 ב- : יולי 27, 2009, 11:42:58 »
למה מתחת לתמונה של רבין אתה רושם
'מי שחיסל את רבין צדק'

אתה סותר את עצמך אני לא מבין אם אתה עושה את עצמך אם שאתה באמת דפוק

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #12 ב- : יולי 27, 2009, 11:49:26 »
למה לא חוסמים ת'אפס הזה? הוא אפילו לא שמאלני אמיתי.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #13 ב- : יולי 27, 2009, 11:51:21 »
למה מתחת לתמונה של רבין אתה רושם
'מי שחיסל את רבין צדק'

אתה סותר את עצמך אני לא מבין אם אתה עושה את עצמך אם שאתה באמת דפוק
הוא באמת דפוק הוא לא יודע מה לרשום הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו

מנותק שמאלני_נאור

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • רבין צדק
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #14 ב- : יולי 27, 2009, 12:10:51 »
חחח איזה מצחיקים אתם
חיים בן פסח הבתול שנכשל בחיים וישב בכלא שינה לי את החתימה.
יופי חיים בתגובה אני יכין עוד סרטון כנגדך ביו טיוב

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #15 ב- : יולי 27, 2009, 12:13:52 »
חחח איזה מצחיקים אתם
לפי דעתי צריך להעיף אותך מהארץ יבוגדני ולשים אותך 50 שנה בכלא מה אתה מחפש בפורום של יהודים? אתה יודע מה זה יהודי?

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #16 ב- : יולי 27, 2009, 12:17:33 »
הקול קול הונלוהוהו...

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #17 ב- : יולי 27, 2009, 12:23:31 »
חחח איזה מצחיקים אתם
באת ממש כדי להקניט אותנו בפורום אם אתה לא יודע להיתווכח ולנהל דיון אין לך מה לחפש פה. הפורום לא נועד לילדים כמוך שזורקים מילים באוויר כדי להקניט ולהשמיץ.
ממש בור ועם הארץ. חזור ליוטיוב סטלן שכמותך. ממש ביזיון שאתה בפורום כל הערך יורד. :old_cry:

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #18 ב- : יולי 27, 2009, 12:26:02 »
באת ממש כדי להקניט אותנו בפורום אם אתה לא יודע להיתווכח ולנהל דיון אין לך מה לחפש פה. הפורום לא נועד לילדים כמוך שזורקים מילים באוויר כדי להקניט ולהשמיץ.
ממש בור ועם הארץ. חזור ליוטיוב סטלן שכמותך. ממש ביזיון שאתה בפורום כל הערך יורד. :old_cry:
אתה לא מבין אח יקר אין לו חברים הוא מחפש פה "חברים" שיענו לו צריך לעזוב אותו בשקט ושיעוף כבר מהפורום

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #19 ב- : יולי 27, 2009, 12:27:42 »
זה ילד משועמם בלי כל סוג של מחשבה פוליטית, כל שניה שהוא נשאר זה ביזיון ועלבון לפורום.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #20 ב- : יולי 27, 2009, 12:30:35 »
ילד,
זה אכין
לא יכין - הסרטונים הם לא חמוצים.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #21 ב- : יולי 27, 2009, 12:38:15 »
אני לא אתפלא אם זהו ילד בן 14 בלי כל ידע פוליטי, דתי או כל דבר אחר.
אגב ניאו "הסרטונים הם לא חמוצים" חח גדול

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #22 ב- : יולי 27, 2009, 12:47:17 »
מאיפה כל הקוקסינלים האלה מגיעים אלינו ?
לך לך תתשתף במצעד הגאווה
אתה וכל חבריך חולי נפש

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #23 ב- : יולי 27, 2009, 12:49:46 »
מאיפה כל הקוקסינלים האלה מגיעים אלינו ?
לך לך תתשתף במצעד הגאווה
אתה וכל חבריך חולי נפש
בס"ד
הם מגיעים אלינו מהכפרים הם מגיעים אלינו מעזה

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
מאמר שלי בנושא המדינה
« להגיב #24 ב- : יולי 27, 2009, 14:15:21 »
ציטוט של: שמאלני_נאור על יולי 27, 2009, 11:03:37
ישראל 2009 הגזענות כנגד ערביי ישראל מצד היהודים ממשיכה ומזכירה לנו תקופות חשוכות בהיסטוריה.
המפלגות הגזעניות מצדיקות את דרכן בדרך של "זריקת" מילים באוויר כגון "זה או הם או אנחנו".
נמאס לו מהאיומים של אירן אך גם נמאס לו מכל אותם "צדיקים" מהימין הקיצוני שקוראים להפגיז את אירן עם פצצת אטום ואפילו לא ממצמצים לעובדה שמעל ל50 מיליון אירנים ימותו.
כמו כן הימנים הקיצוניים שוטפים את המוח לצעירינו בעזרת פורומים באינטרנט שמנוהלים על ידי ימנים קיצוניים שהיו בתנועת כ"ך.
אין ספק שבדבר אחד הימין הקיצוני צודק - הריבוי הטבעי של ערביי ישראל והשנאה כלפי הישות הציונית.
אך הפתרון לא צריך להיות טרנספר הוא צריך להיות שלום שיתחיל ממתן שירותים טובים יותר לערביי ישראל ולתת להם להרגיש שהם חלק מהמדינה.
לאזרח הקטן נמאס מהצדקנות של השמאל אבל גם נמאס לו מהגזענות של הימין , האזרח הקטן דורש שינוי!
שינוי שיתחיל בכך שלח"כים בכנסת לא יהיה אכפת מה האמריקאים חושבים או מהרב עובדיה יגיד אלה מה טוב לעם.
ועם כל הכבוד לעזרה משמיים שהדתיים מדברים עליה כל הזמן , לא הייתה שום עזרה משמיים בשואה.
צריך להיות חכם ולא ללכת ראש בראש עם העולם אומנם צריך לדעת לסרב אבל רק שזה באמת חשוב.
בס''ד

יהודי יקר !
במאמרך הנ''ל הצגת מס' נקודות שעליהן נעמוד אחת לאחת !
1) בראשונה הזכרת את האימרה הידועה של הקהל היהודי האמוני הימני האמיתי הדדוש כלפי האוייב הערבי הנאצי יש''ו ''או הם יש''ו או אנחנו ''  והינך  טוען שה ''גיזענות'' לדבריך באה מהעם היהודי !! וכאן נשאל שתי שאלות מפתח והן:
 א) אלו אימרות ''גיזעניות '' קדמו בהסטורי'ה הכללית , האם אלו של האוייב הערבי הנאצי יש''ו שדוגל  בהשמדת הישוב היהודי כולו על האדמת ארץ-הקודש תובב''א ,או שמא האימרות היהודיות באו בעקבות לקח מר ונמהר שבו שיתף האוייב הערבי פעולה עם הצורר הנאצי יש''ו??
 ב) ואשר ל''גיזענות'' ,אנו שואלים מדוע ה''גיזענות'' הנאצית של גוש שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,וסוכניו מפלגות הימין-המזוייף מתבטאים כלפי אחינו היהודים שומרי התורה והמצוות בצורה שלא הייתה מביישת את המאמרים הנאצים בעיתונים של הרייך הגרנמי הנאצי השלישי של אדולף היטלר יש''ו שר''י ?? ולא זו בלבד , אלא שהדבר התבטא גם באלימות קשה ורצחנית של שלטון העוולה כלפי אחינו היהודים שומרי התורה והמצוות ה' עליהם יחיו אותה ''גזענות'' שמאלנית ציונית ממלכתית בולשביקית כלפי כלל אחינו שומרי ארחות אבותנו הקדושים ע''ה זיע''א ה' עליהם יחיו שהם היסוד להיותנו יהודים !ששורשה של אותה שנאה ו''גזענות'' שלימים הסיתו גם את הגוים כנגד עמנו הקדוש כולו והולידו את האסונות הגדולים ביותר לע-היהודי ,בינהם האינקוויזיצי'ה והשואה הנאצית !! עוד מימי הרצל ומנדלסון יש''ו שר''י , כפי שתוכל לראות בסרט הבא :

ציטוט של: שמאלני_נאור על יולי 27, 2009, 11:03:37
בס''ד

יהודי יקר !
במאמרך הנ''ל הצגת מס' נקודות שעליהן נעמוד אחת לאחת !
1) בראשונה הזכרת את האימרה הידועה של הקהל היהודי האמוני הימני האמיתי הדדוש כלפי האוייב הערבי הנאצי יש''ו ''או הם יש''ו או אנחנו ''  והינך  טוען שה ''גיזענות'' לדבריך באה מהעם היהודי !! וכאן נשאל שתי שאלות מפתח והן:
 א) אלו אימרות ''גיזעניות '' קדמו בהסטורי'ה הכללית , האם אלו של האוייב הערבי הנאצי יש''ו שדוגל  בהשמדת הישוב היהודי כולו על האדמת ארץ-הקודש תובב''א ,או שמא האימרות היהודיות באו בעקבות לקח מר ונמהר שבו שיתף האוייב הערבי פעולה עם הצורר הנאצי יש''ו??
 ב) ואשר ל''גיזענות'' ,אנו שואלים מדוע ה''גיזענות'' הנאצית של גוש שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,וסוכניו מפלגות הימין-המזוייף מתבטאים כלפי אחינו היהודים שומרי התורה והמצוות בצורה שלא הייתה מביישת את המאמרים הנאצים בעיתונים של הרייך הגרנמי הנאצי השלישי של אדולף היטלר יש''ו שר''י ?? ולא זו בלבד , אלא שהדבר התבטא גם באלימות קשה ורצחנית של שלטון העוולה כלפי אחינו היהודים שומרי התורה והמצוות ה' עליהם יחיו אותה ''גזענות'' שמאלנית ציונית ממלכתית בולשביקית כלפי כלל אחינו שומרי ארחות אבותנו הקדושים ע''ה זיע''א ה' עליהם יחיו שהם היסוד להיותנו יהודים !ששורשה של אותה שנאה ו''גזענות'' שלימים הסיתו גם את הגוים כנגד עמנו הקדוש כולו והולידו את האסונות הגדולים ביותר לע-היהודי ,בינהם האינקוויזיצי'ה והשואה הנאצית !! עוד מימי הרצל ומנדלסון יש''ו שר''י , כפי שתוכל לראות בסרט הבא :

ואשר לנקודה השני'ה שבה הינך קורא לניתוק פרלמנט''הכנסת'' ממחאותיו של העם היהודי האמוני הימני האמיתי שדוגל בדרך האמיתית שלפי'ה הישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א שהיא נחלתו ומולדתו של העם היהודי הקדוש  אמור להיות נקי מאוייבים ערבים נאצים יש''ו שאינם אלא צוררים שמשתמשים ב''חוק'' השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בכדי לחסל את כל הישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ,שואה נוספת שתוכננה עוד במלחמת 1967 המתקראת ''ששת הימים'' בה קרא האוייב הערבי הנאצי המצרי ג'מאל עבד אננאצר יש''ו שר''י ''לזרוק את היהודים לים'' כאשר כלל האוייבים הערבים הנאצים יש''ו התאחדו למטרה רצחנית זו ! ומגמה רצחנית זו של האוייב הערבי הנאצי יש''ו ממשיכה עד היום ,מכיוון שעוד בימי הצורר הנאצי אדולף היטלר, יש''ו שר''י שהי'ה החבר הטוב ביותר של מנהיג הרוצחים האוייבים הערבים הנאצים  חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י  המופתי של השיקוץ שעל הר קדשנו שיישרף במהרה , שהשתתף ותמך ברצח  יותר מ6000,000 מאחינו בשואה הנאצית עליו אמר הצורר הנאצי אדולף-היטלר יש''ו שר''י '' הצורר של אוייבי הוא אחי ! ''
והרי לפניך התיעוד אודות אותו אוייב ערבי נאצי יש''ו וסקירה של מעשי העוולה הרצחניים הנאציים  שלו כנגד יהודים ,!! שים לב! זהו תיעוד מ ''ויקפידי'ה'' המונהגת וערוכה ע''י ''שמאלנים'' ! אנא קרא זאת כאן :

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99

ונסתפק בזאת לעת עתה , בתקווה לתגובתך העניינית , לאחר שתבדוק את המקורות היטב , ,ואנא אל תשלח תגובות ''מהשרוול'' לפני שבדקת את המקורות ! !! תודה

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''