כתב נושא: ברצוני להמליץ על הסרט שיטת השקשוקה  (נקרא 3662 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ברצוני להמליץ על הסרט שיטת השקשוקה
« ב- : יולי 22, 2009, 10:12:25 »
שישודר בשבוע הבא בערוץ 1(המועד לא ידוע כרגע אבל קל לברר)של העיתונאי מיקי רוזנטל שחושף כיצד האחים עופר קונים בזול את נכסי המדינה.
זהו סרט שמראה כיצד האליטה פועלת.האחים עופר ניסו למנוע שדור הסרט באמצעים משפטים,זאת אחת מ20 המשפחות ששולטות במדינה.
מיקי רוזנטל הוא עיתונאי איש שמאל בעצמו אבל הסרט חשוב.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : יולי 22, 2009, 10:38:35 »
בס"ד
תודה רבה ,מזמן רציתי לראות את הסרט אך לא יצא,תודה על הסבר ערוץ הצפיה וזמן :)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : יולי 22, 2009, 11:58:36 »
בס''ד

מה לנו עם-קדושים ה' עליהם יחיו ולמאבקי השחיתות של רדיפת הבצע-והשלמונים שהורסים את שלטון העוולה בע''ה וישועתו מבפנים ??  כפי שאמר שלמה מלכנו ע''ה זיע''א בספר משלי '' כן ארחות כל בוצע בצע , את נפש בעליו יקח '' ! כפי שהמשילו את הדבר רבותנו הקדושים ע''ה זיע''א  '' מה לכהן בבית-הקברות ? '' !! הרי ברור וידוע שבתוך כל ה''שערוריות'' שמושכות צפי'ה מאסיבית של יהודים כשרים כצאן המובל לטבח ר''ל משחילה אותה תשקורת השבוי'ה בידי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אין-ספור ''פינות'' של שטיפות-מוח שיטתיות גלויות וסמויות שתכליתן לעבוד על תודעתכם המסכנה הקורסת תחת יותר משישם שנים של שטיפות-מוח במערכות הליכלוך(חינוך) והתשקורת השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י !! למען הצלת דם-אחינו וארץ-הקודש תובב''א ,ומעל לכל למען הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי עלינו להחרים את התשקורת השמאלנית העויינת האיומה הזו !! צפי'ה בערוצי שלטון העוולה היא לא פחות ולא יותר כמו צפי'ה בערוץ ''אלמנאר'' של חיזבאללה יש''ו שר''י !!
אינכם מבינים כי בנפשכם הוא ?? על-כן אנו קוראים להחרים את התשקורת השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שהיא בבחינת עבודה-זרה לכל דבר ועניין !! ולא להתפתות לפרסומות שתכתליתם להביא צפי'ה מוגברת  באותן שטיפות-מוח השתולות בכל תכנית שלהם שר''י מתכניות ילדים, ועד תכניות בידור וכל-שכן חדשות יומיות , לשם כך יש ערוצים כגון ערוץ7 ודומיו שנקיים מבוגדים הללו וחושפים את הדברים כפי שהם בצורה נכונה וקרובה ביותר למציאות , וללא ''עריכה שמאלנית '' !!

חודש טוב ומבורך
                                                 הגולה בארץ :)
« עריכה אחרונה: יולי 22, 2009, 16:20:12 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 22, 2009, 12:26:55 »
בס"ד
בס''ד

מה לנו עם-קדושים ה' עליהם יחיו ולמאבקי השחיתות של רדיפת הבצע-והשלמונים שהורסים את שלטון העוולה בע''ה וישועתו מבפנים ??  כפי שאמר שלמה מלכנו ע''ה זיע''א בספר משלי '' כן ארחות כל בוצע בצע , את נפש בעליו יקח '' ! כפי שהמשילו את הדבר רבותנו הקדושים ע''ה זיע''א  '' מה לכהן בבית-הקברות ? '' !! הרי ברור וידוע שבתוך כל ה''שערוריות'' שמושכות צפי'ה מאסיבית של יהודים כשרים כצאן המובל לטבח ר''ל משחילה אותה תשקורת השבוי'ה בידי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אין-ספור ''פינות'' של שטיפות-מוח שיטתיות גלויות וסמויות שתכליתן לעבוד על תודעתכם המסכנה הקורסת תחת יותר משישם שנים של שטיפות-מוח במערכות הליכלוך(חינוך) והתשקורת השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י !! למען הצלת דם-אחינו וארץ-הקודש תובב''א ,ומעל לכל למען הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי עלינו להחרים את התשקורת השמאלנית העויינת האיומה הזו !! צפי'ה בערוצי שלטון העוולה היא לא פחות ולא יותר כמו צפי'ה בערוץ ''אלמנאר'' של חיזבאללה יש''ו שר''י !!
אינכם מבינים כי בנפשכם הוא ?? על-כן אנו קוראים להחרים את התשקורת השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שהיא בבחינת עבודה-זרה לכל דבר ועניין !! ולא להתפתות לפרסומות שתכתליתם להביא צפי'ה מוגברת  באותם שטיפות-מוח השתולות בכל תכנית שלהם שר''י מתכניות ילדים, ועד תכניות בידור וכל-שכן חדשות יומיות , לשם כך יש ערוצים כגון ערוץ7 ודומיו שנקיים מבוגדים הללו וחושפים את הדברים כפי שהם בצורה נכונה וקרובה ביותר למציאות , וללא ''עריכה שמאלנית '' !!

חודש טוב ומבורך
                                                 הגולה בארץ :)
אתה צודק אחי! אני אישית לא צופה בערוצים אלו,ואל תדאג התוכנית הספיציפית הזאת לא תעשה לי שטיפת שכל ותעוות את דעותיו כי אני מספיק נבון להבדיל בין טוב ורע,בין שקר לאמת ,במיוחד אחרי הסרטונים שלך,שלמדתי מהם המון,ובטח שעורך הסרט הוא יהודון שמאלני בוגדני יש"ו אז בכלל זה לא כשר...אני רוצה לראות זאת כי אני חושב שזה די משעשע לראות איך שמאלנים בוגדים אוכלים אחד את השני... :dance:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 22, 2009, 12:39:33 »
בס"דאתה צודק אחי! אני אישית לא צופה בערוצים אלו,ואל תדאג התוכנית הספיציפית הזאת לא תעשה לי שטיפת שכל ותעוות את דעותיו כי אני מספיק נבון להבדיל בין טוב ורע,בין שקר לאמת ,במיוחד אחרי הסרטונים שלך,שלמדתי מהם המון,ובטח שעורך הסרט הוא יהודון שמאלני בוגדני יש"ו אז בכלל זה לא כשר...אני רוצה לראות זאת כי אני חושב שזה די משעשע לראות איך שמאלנים בוגדים אוכלים אחד את השני... :dance:
בס''ד
 לאחינו היהודים היקרים הי''ו:
עליכם להישמר מהכלל הבסיסי של תורתנו הקדושה כדברי רבותנו ע''ה זיע''א '' אין אפוטרופוס לעריות !! ''

חודש טוב ומבורך
                                                             הגולה בארץ  :)
בס''ד

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 22, 2009, 15:42:31 »
שישודר בשבוע הבא בערוץ 1(המועד לא ידוע כרגע אבל קל לברר)של העיתונאי מיקי רוזנטל שחושף כיצד האחים עופר קונים בזול את נכסי המדינה.
זהו סרט שמראה כיצד האליטה פועלת.האחים עופר ניסו למנוע שדור הסרט באמצעים משפטים,זאת אחת מ20 המשפחות ששולטות במדינה.
מיקי רוזנטל הוא עיתונאי איש שמאל בעצמו אבל הסרט חשוב.

אני בכלל לא בטוח שמיקי רוזנטל הוא שמאלני. אני זוכר איך הוקיע את השמאלנים בזמן מבצע עופרת יצוקה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 22, 2009, 16:26:45 »
אני בכלל לא בטוח שמיקי רוזנטל הוא שמאלני. אני זוכר איך הוקיע את השמאלנים בזמן מבצע עופרת יצוקה.
בס''ד

כולנו יודעים בידי מי נמצאת התשקורת הממלכתית השמאלנית הבולשביקית שר''י !! ואשר לך , הינך קרבן של דור שלם שטוף מוח שלמד להתכחש לציביון היהודי האמוני הימני האמיתי כ ''דבר מובן מאליו'' !! תוכל לצפות לבדך בערוצי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! אלא שאם הקליינטורה שלהם תרד , אזי תהי'ה מחוייבות לפתוח את התקשורת האמיתית שתחשוף את פשעי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ללא שום פחד ורדיפות !!ולמען הריסת התשתית השמאלנית של התשקורת אנו קוראים מכאן להחרים את ערוצי שלטון העוולה !!

הגולה בארץ  :)

בס''ד

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : יולי 22, 2009, 22:34:12 »
כמובן שאם הייתי יודע מתי הסרט הייתי אומר לכם.אני לא צופה בערוץ 1 בכלל אבל אם יצא לי אראה את הסרט.
הבא להורגך השכם להורגו