כתב נושא: שמאלנות משתוללת בבתי ספרנו - שתפו חוויות  (נקרא 9484 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
שלום לכולם,
לפני 8 שנים סיימתי את לימודיי התיכוניים ואני זוכר בבירור כיצד בבית ספרי בת"א, הייתה הסתה שמאלנית בלתי פוסקת כלפי הימין.
אינני מדבר כאן על ספרי ההיסטוריה והתכנים הלימודיים הכתובים, אני מתכוון לפעילות אקטיבית של ההנהלה והמורים לבצע שטיפת מוח ודלגיטימציה לכל דעה ימנית.

אשמח אם באשכול תוכלו לשתף מחוויותיכם, אם קיימות כאלה.  לי בכל אופן יש רבות ואשתף אתכם באחת ההסתות הקשות שנתקלתי בה:

הייתי בכיתה ט', בשיעור לשון (לא שיעור "חינוך", שבו תמיד עוסקים בשמאלנות).  שנת 1997, בנימין נתניהו ראש הממשלה.
השיעור עסק בנושא שנקרא "אוגד".
המורה מסבירה כיצד אוגד, מאגד בין שני חלקי המשפט לדוגמא:
"משה הוא ילד טוב"
"שירה היא יפה"
וכו'

לאחר מספר דוגמאות, המורה עוברת לשלב הבא ומדגימה מילים נוספות היכולות לשמש כאוגד:
"ביבי נתניהו אינו אדם חכם"
כאמור, המילה "אינו", מאגדת את שני חלקי המשפט.

מדובר בבית ספר שמאלני ביותר ואף אחד מייפי הנפש לא התרעם על המשפט כמובן.
עד שתלמיד ימני אחד, אמר למורה "זו הסתה, את לא יכולה לכתוב כזה דבר.  חוץ מזה שזה לא מכובד".
המורה השיבה לו ש"זה רק משפט" ותלמידים בכיתה החלו לתקוף אותו שזה רק משפט והוא מבלבל את המוח.
התלמיד אמר "שכחתם 'שמילים הורגות?' " ויצא מהכיתה בזעם.
בכיתה כמובן כולם התפוצצו מצחוק והמורה הייתה מאוד מרוצה מעצמה.

לאחר מכן, תלמיד נוסף התלונן, גם עליו כולם צעקו וזה יצא מיד מהכיתה גם כן.

המורה כעת הבינה, שיתכן והגזימה ועל כן שינתה את המשפט ל:
"שרה נתניהו אינה אישה חכמה"
והמשיכה בשיעור.
« עריכה אחרונה: יולי 09, 2009, 15:02:04 על ידי Neo »

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
שמאלנות משתוללת בבתי ספרנו - שתפו חוויות
« להגיב #1 ב- : יולי 09, 2009, 15:01:43 »
באמת ביבי נתניהו השמאלני אינו אדם חכם כלל O0

גם לי היה פעם מקרה שהייתי בבית ספר המנהל הרצה לנו ודיבר ביגנותו של יגאל עמיר
והילל את מעשיו הנוראיים של יצחק רבין השמאלני וכמובן שנגד המנהל לא היית לי אפשרות למחות אז יצאתי מהאולם
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 09, 2009, 15:22:10 »
הבית ספר שאני למדתי בו (תיכון "אלון", רמת השרון) דווקא היה די ימני.
פעם אחת בשיעור לשון בכיתה י' כשהמורה לימדה על משפטים עם הסגר היא לימדה אותנו את המשפט הבא: "אריאל שרון, מועמד הליכוד לראשות הממשלה, אתם תבחרו בו" (זה היה בתקופת בחירות 2001).
אחר כך כשהייתי בכיתה י"ב והשתתפתי במסע לפולין, מנהל הבית ספר שלי, ד"ר יהודה יעקובסון (אישיות מאוד ידועה ברמת השרון), החליט לצרף את נאשט, השרת הערבי של הבית ספר, למסע. כמובן שהמורים התנגדו לכך שערבי יצטרף למסע לפולין, אבל בסוף הוא צורף למסע, למרות התנגדותם של המורים. בכל רמת השרון דיברו אז על הפרשה הזאת.
« עריכה אחרונה: יולי 09, 2009, 15:51:20 על ידי Honlohoho1 »
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק DiZaSTeR

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 09, 2009, 15:49:52 »
אחר כך כשהייתי בכיתה י"ב והשתתפתי במסע לפולין, מנהל הבית ספר שלי, ד"ר יהודה יעקובסון (אישיות מאוד ידועה ברמת השרון), החליט לצרף את נאשט, השרת הערבי של הבית ספר, למסע. כמובן שהמורים התנגדו לכך שערבי יצטרף למסע לפולין, אבל בסוף הוא צורף למסע, למרות התנגדותם של המורים. בכל רמת השרון דיברו אז על הפרשה הזאת.

איך רצון לשלוח ערבי למסע בפולין נחשב למשהו ימני? להפך, זה דווקא נראה לי יותר שמאלני ששולחים אנשים לא יהודים למקום של היסטוריה יהודית.
בכל מקרה זה מבורך, כל אדם ואדם צריכים לראות את הזוועות שהיו במחנות ההשמדה והריכוז

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 09, 2009, 15:50:42 »
איך רצון לשלוח ערבי למסע בפולין נחשב למשהו ימני? להפך, זה דווקא נראה לי יותר שמאלני ששולחים אנשים לא יהודים למקום של היסטוריה יהודית.
בכל מקרה זה מבורך, כל אדם ואדם צריכים לראות את הזוועות שהיו במחנות ההשמדה והריכוז

זה לא ברור שהתכוונתי שהמורים הם הימנים פה?

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 09, 2009, 16:26:23 »
בס"ד
לי היה מורה שהצביע בכל הבחירות למר"צ ימך שמם וזכרם,למרות שבגלוי רוב התלמידים בכיתה היו ימניים,הוא כל הזמן ניסה להסיט אותנו שמאלה בכך שהוא כל הזמן אמר "מפלגות הימין הן בוגדניות,הרסניות,גזעניות וברוטליות,הן יביאו למדינה רק הרס וחורבן! מר"צ לעומתם מאוד הומנית ודואגת בעיקר לשכבות העניות והחלשות כלכלית"...כמובן שלא נשברנו כי אחרי הסכמי האסלה כולנו ידענו את האמת על השמאל הבוגדני....
חוץ מזה שיעורי ההיסטוריה בישראל רוב הזמן עוסקים בהרצל היהודון הבוגדני המתבולל וכל אותם מנהיגים שמאלניים בוגדניים "מייסדי הציונות" כיבכול שאימצו ואהבו בגלות את הבולשיביזם הרצחני והביאו רעל זה לישראל,הרבה לפני קום המדינה. אותם "מנהיגים" בעצם ייסדו פה את האליטות והשמאל הבוגדני,שעכשיו הערב-רב יש"ו הם הצאצאים שלהם. כמעט ולא דיברנו בשיעורי היסטוריה על זאב ז'בוטינסקי,תנועת בית"ר,ברית הבריונים.אצ"ל....כל אותם יהודים ימניים לאומיים.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 09, 2009, 16:33:49 »
למרות שאני לומד בישיבה תיכונית היו לוקחים את התלמידים כל שבוע ל-"לוחמי הגטאות" ששמה הייתה איזה מרצה שמאלניה שדיברה שמה על חינוך הומניסי

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : יולי 09, 2009, 17:33:16 »
זה לא ברור שהתכוונתי שהמורים הם הימנים פה?
יש די והותר שמאלנים גזענים ושונאי ערבים אפילו יותר מ"ימנים".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק alon cohen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • כל הערבים לא שווים יהודי אחד
« להגיב #8 ב- : יולי 09, 2009, 18:44:38 »
מקרה שקרה לי השנה כיתה יא
היה טקס של יצחק רבין ימ"ו לא עמדתי בטקס ויצאתי מהבנין בעוד כולם עומדים ומכבדים את זכרו. כל הסגל של המורים תלמידים בקיצור כולם ראו אותי עושה את הדבר הזה לאחר מכן נקראתי לשיחה אצל המנהלת והיא התחילה לצעוק עלי עניתי לה בדיוק מי הוא היה יצחק רבין הזכרתי גם את אלטנלנה ושהוא היה רוצח יותר גדול מי יגאל אמיר הצדיק וידיו של רבין מגועלות בדם של של הרבה אנשים ואמרתי למה לא עושים יום זיכרון לכהנא זכצ"ל הי"ד או לרחבעם זאבי הי"ד היא אמרה שהיא לו מוכנה להמשיך תדיון מה לעשות כי האמת כואבת ולאחר מכן השעתה אותי הורי שבעיקר לא יודעים הרבה עברית חוץ מדנית ואנגלית טיפה ניסו להגיד משהוא אבל היא לא נתנה להם לדבר מנהלת שמאלנית בוגדת...!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 09, 2009, 18:46:48 »
היה טקס של יצחק רבין ימ"ו לא עמדתי בטקס ויצאתי מהבנין בעוד כולם עומדים ומכבדים את זכרו. כל הסגל של המורים תלמידים בקיצור כולם ראו אותי עושה את הדבר הזה לאחר מכן נקראתי לשיחה אצל המנהלת והיא התחילה לצעוק עלי עניתי לה בדיוק מי הוא היה יצחק רבין הזכרתי גם את אלטנלנה ושהוא היה רוצח יותר גדול מי יגאל אמיר הצדיק וידיו של רבין מגועלות בדם של של הרבה אנשים ואמרתי למה לא עושים יום זיכרון לכהנא זכצ"ל הי"ד או לרחבעם זאבי הי"ד היא אמרה שהיא לו מוכנה להמשיך תדיון מה לעשות כי האמת כואבת ולאחר מכן השעתה אותי הורי שבעיקר לא יודעים הרבה עברית חוץ מדנית ואנגלית טיפה ניסו להגיד משהוא אבל היא לא נתנה להם לדבר מנהלת שמאלנית בוגדת...!

אני חושב שהסיבה שלא עושים ימי זיכרון לרחבעם זאבי או לרב כהנא היא כי הם לא היו ראשי ממשלה...

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 09, 2009, 19:10:51 »
אני  בבית ספר אורט אפרידר באשקלון
חד משמעית בפירוש אני אומר לך כל שנותיי בבית הספר לא הייתה הסתה כלפי שמאל
להפך הבית ספר הוא חילוני אני דתי ורוב המורים הבנים הם דתיים
המורות באותו הדעה פחות או יותר
אבל חד משמעית
הסתה לשמאל - אין בבית ספר שלי

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 09, 2009, 22:50:28 »
בס"ד
כל הכבוד לך אחי! אני מכבד ומעריץ אותך על זה! גם אני לא השתתפתי באף פולחן שאלני לזכר יצחק רבין הבוגדני ימך שמו וזכרו,לא כתלמיד בתיכון ולא כסטודנט באוניברסיטה,גם נגדי יצא דיקאן הפקולטה באוניברסיטה שאני לומד בה עכשיו כמו שהמנהלץת בתיכון שלך יצאה עליך,ותאמין לי אחי,אמרתי לו בדיוק מה שאמרת למנהלת הבוגדנית היהודונית שלך,חחחח...והוא בתגובה הסמיק והזיעה וברח ממני בבושת פנים!!!! כך צריך לענות ליהודונים בוגדניים מהערב-רב! כל הכבוד ויישר כח!!!!!!!! :)

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 09, 2009, 23:00:31 »
בס"ד
כל הכבוד לך אחי! אני מכבד ומעריץ אותך על זה! גם אני לא השתתפתי באף פולחן שאלני לזכר יצחק רבין הבוגדני ימך שמו וזכרו,לא כתלמיד בתיכון ולא כסטודנט באוניברסיטה,גם נגדי יצא דיקאן הפקולטה באוניברסיטה שאני לומד בה עכשיו כמו שהמנהלץת בתיכון שלך יצאה עליך,ותאמין לי אחי,אמרתי לו בדיוק מה שאמרת למנהלת הבוגדנית היהודונית שלך,חחחח...והוא בתגובה הסמיק והזיעה וברח ממני בבושת פנים!!!! כך צריך לענות ליהודונים בוגדניים מהערב-רב! כל הכבוד ויישר כח!!!!!!!! :)
אצלנו לא עשו לנול הזה משהו מיוחד! :old_smiley:

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #13 ב- : יולי 09, 2009, 23:27:19 »
טוב למזלי התקופה של בית הספר כבר קצת מאחורי לנצח....
אבל יש לי רשימה חביבה למדי.
1.הייתי בבית ספר על שם רבין והיה לנו פולחן רבין מיוחד במינו.
2.הביאו אלינו ילדים בדואים לבית הספר בנסיון שנתידד איתם כשהייתי בכיתה י"א הנסיון לא הצליח בגלל אי רצון של 2 הצדדים.
3.הסבירו לנו הרבה שרק שלום זה הפטרון וצריך לדעת גם לוותר.
4.המתנחלים הוצגו על ידי רוב המורים כקומץ מטורפים כאילו שמדובר ב-2-3 מטורפים ולא קבוצת ענק של 300 אלף איש ביש"ע 20 אלף ברמת הגולן ועוד איזה 150 אלף במזרח ירושלים.
5. בכול השיחות שקשורות לפוליטקה תמיד מצד רוב המורים הוצגו הערבים כהצד המסכן וכול תענה שהערבים שלנו אינם נאמנים ב-125% ואוהבים תמידנה ב-600% הייתה גורמת לזעם מצד רוב המורים.
6.לא למדנו על המחתרות הבגדיה של ההגנה וכול הסיפור הלא נעים של שנות ה-40 בכלל ועל  אנטלנה בפרט כספירתי את זה לחברים שלי מהכיתה הם בכלל לא האמינו אמרו שאני סתאם משקר וגילו את זה לגמרי במקרה כשהייתה לנו שיחה אם לוחם מהאצ"ל בטיול השנתי של י"ב.
ברור שיש עוד אבל חלף כבר שנה וזה מה שאני יכול להוציא בבום בטוח ששכתי עוד הרבה דברים חשובים.
ברור שהיוא מורים שכן היוא ימינים אבל הם היוא מיעוט קטן רק 3 מורים כידוע לי....
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 09, 2009, 23:28:27 »
בס"ד
ברור כי אתה מקבל חינוך יהודי אמיתי וללא שום נגיעה שמאלנית בוגדנית...אצלי ואצל אלון זה שונה כי אנו נמצאים בסביבה שמאלנית בוגדנית רוב הזמן..ואנו לא יכולים לשלוט על זאת...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 09, 2009, 23:34:02 »
בס"ד
ברור כי אתה מקבל חינוך יהודי אמיתי וללא שום נגיעה שמאלנית בוגדנית...אצלי ואצל אלון זה שונה כי אנו נמצאים בסביבה שמאלנית בוגדנית רוב הזמן..ואנו לא יכולים לשלוט על זאת...
איפה אתה לומד אחי?.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #16 ב- : יולי 09, 2009, 23:49:19 »
גם אני למדתי בבית ספר ע"ש יצחק רבין.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : יולי 10, 2009, 00:35:12 »
הונלוהוהו למד בבית הספר העממי על שם יוסף וסיריונוביץ' דז'וגושווילי
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 10, 2009, 00:39:55 »
הונלוהוהו למד בבית הספר העממי על שם יוסף וסיריונוביץ' דז'וגושווילי
:::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
« להגיב #19 ב- : יולי 10, 2009, 00:50:06 »

לנו ברחובות יש בית כנסת על שמו...
כאילו מה????  :o
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #20 ב- : יולי 10, 2009, 01:01:04 »
עם דגל של הפטיש והמגל מתנוסס מעל?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 10, 2009, 01:03:21 »
אחי אני גם מרחובות ואיפה יש בית כנסת על שם רבין? אני לא מאמין לאן הגיעו שנותנים על שמו בית כנסת
ואני ברוך השם סימתי השנה י"ב סימתי עם המערכת המקולקלת הזאת שנקראת "מערכת חינוך" המורה לתנך אומרת שזה סיפורים ואגדות בטקס רבין לא מודעים בכלל מי היה הבנאדם מהללים אותו כאילו היה מנהיג הכי גדול בעולם. בקיצור ברוך שפטרנו
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 10, 2009, 01:10:18 »
אחי אני גם מרחובות ואיפה יש בית כנסת על שם רבין? אני לא מאמין לאן הגיעו שנותנים על שמו בית כנסת
ואני ברוך השם סימתי השנה י"ב סימתי עם המערכת המקולקלת הזאת שנקראת "מערכת חינוך" המורה לתנך אומרת שזה סיפורים ואגדות בטקס רבין לא מודעים בכלל מי היה הבנאדם מהללים אותו כאילו היה מנהיג הכי גדול בעולם. בקיצור ברוך שפטרנו
O0
                                                :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 10, 2009, 01:24:20 »
מה?!?!?!?. >:( עד לאיפה הגענו איזה חילול ה'!!!!!!!!!! :old_shocked:
לא הייתי ממליץ לך להתפלל בבית כנסת הזה אם על שם של בן אדם כזה קראו לו זה רק מעיד איזה אנשים "מתפללים" שמה!

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
« להגיב #24 ב- : יולי 10, 2009, 02:02:30 »

במתחם של תיכון אמי"ת תיכון דתי "אוהל יצחק" ע"ש יצחק רבין
(רחוב לח"י)
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;