כתב נושא: בארה"ב יש תוכנית  (נקרא 4636 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בארה"ב יש תוכנית
« ב- : יולי 08, 2009, 13:13:30 »
טוק שואו של דוקטור מרק לווין יהודי שהיה מנכ"ל משרד המשפטים של רייגן והוא תומך בישראל ובמפלגה הרפובליקנית.הוא ביקש שיעלה מאזין ויציין השג אחד של אובאמה.
למעשה אף אחד מהליברלים לא הצליח ואז עלה אחד ואמר:אובאמה הקל את חיי הערבים בשטחים הכבושים והסיר מחסומים ואז ענה לו לווין:"למה שהערבים לא יחזרו לסעודיה משם באו?!לערבים אין זכות על הארץ!זאת ארצם של היהודים בלבד והערבים הם סוחרי שטיחים!"
שימו לב שאף מסביר ישראלי או דובר משרד החוץ לא נוקט בקו הסברה כזה!כולם מדברים על בטחון ולא על זכות.אף אחד לא מציע מה שאנחנו מציעים.
ומי מדבר ככה אמריקני!ותראו איזה תשובה יפה ובמקום.והיא פותרת את הבעיה מהשורש ומקילה על הערבים ולא הסרת המחסום.
כשאובאמה נשא את נאום קהיר,לווין סיפר על המופתי חאג' אמין אלחוסייני ושיתוף הפעולה שלו עם היטלר(כמו שיש לגולה בארץ בחתימה).
ואף ישראלי לא ענה לאובאמה אלא להפך נתניהו התקפל והודה בצדקת הערבים כי הוא מסכים למדינה פלשתינית כפתרון!ולווין אומר לא!"ישראל צודקת והערבים רוצים להשמידה מזה דורות".
ככה בפשטות בתמציתיות,בקצרה,לעניין תשובה בשני משפטים.לא נאום,לא הרצאה מעייפת וזאת לאוזני אמריקנים בורים שאינם מכירים את הסכסוך,גויים עם קומן סנס.
עלה מאזין אצל שון הנטי ודיבר נגד היהודים,ישר ענה לו:"אתה אנטישמי" והוריד אותו מהשידור בלי חוכמות.בארץ עלה ערבי מעזה לתוכנית של גדעון רייכר והשמיע הערות אנטישמיות על היהודים ודיבר חצי שעה על כך שהיהודים גנבים,רמאים,כולם שונאים אותם והם לא מסתדרים עם אף אחד ורייכר נותן לו לדבר.
זה ההבדל וזה מסביר למה הרב כהנא בא דווקא מאמריקה.בישראל לא נותנים לימין לצמוח ולא מסבירים כמו שצריך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #1 ב- : יולי 08, 2009, 15:49:02 »
באמריקה עודנה מושרשת מסורת דמוקרטית של חופש דיבור. בישראל עבר לנו בירושה החוק הבריטי הפחות מתירני, וכמובן מסורת בולשביקית מבית מפא"י שעל פיה אמצעי תקשורת הם שופר תעמולה של השלטון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #2 ב- : יולי 08, 2009, 17:06:19 »
באמריקה עודנה מושרשת מסורת דמוקרטית של חופש דיבור. בישראל עבר לנו בירושה החוק הבריטי הפחות מתירני, וכמובן מסורת בולשביקית מבית מפא"י שעל פיה אמצעי תקשורת הם שופר תעמולה של השלטון.
המסורת החוקתית היא אולי בריטית, אבל זו השלטונית/אליטיסטית היא סובייטית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #3 ב- : יולי 08, 2009, 23:44:37 »
בס"ד
ארה"ב זאת הכללת באדום
והיא אמורה להלחם נגדינו בגוג ומגוג
הם בגדו בנו
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #4 ב- : יולי 08, 2009, 23:54:50 »
בס"ד
ארה"ב זאת הכללת באדום
הם בגדו בנו

חשבת להלחין את זה? פשוט אתה חוזר על הקטע של גוג ומגוג בכל הזדמנות בכל קשר לא משנה כמה מגוחך זה, תוסיף לזה קצת לחן בשביל הגיוון...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #5 ב- : יולי 09, 2009, 00:21:11 »
חשבת להלחין את זה? פשוט אתה חוזר על הקטע של גוג ומגוג בכל הזדמנות בכל קשר לא משנה כמה מגוחך זה, תוסיף לזה קצת לחן בשביל הגיוון...
אני חשבתי על משהו בסגנון ריכרד וואגנר, נשמע אידיאלי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #6 ב- : יולי 09, 2009, 00:22:18 »
בס"ד
ארה"ב זאת הכללת באדום
הם בגדו בנו
ארה"ב לא כלולה בגוג ומגוג, אליבא דרבי סעדיה גאון, יהיו אלה דווקא רוסיה וסין (משך ותובל).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #7 ב- : יולי 09, 2009, 00:24:57 »
אני חשבתי על משהו בסגנון ריכרד וואגנר, נשמע אידיאלי.

דווקא לפי הדרך שהוא מציג את הדברים בצורה כל כך רצינית ומאיימת ובשורה התחתונה מדובר בשום דבר... חשבתי יותר על המוזיקת פתיחה של באגס באני או לוני טונס.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #8 ב- : יולי 09, 2009, 00:28:34 »
דווקא לפי הדרך שהוא מציג את הדברים בצורה כל כך רצינית ומאיימת ובשורה התחתונה מדובר בשום דבר... חשבתי יותר על המוזיקת פתיחה של באגס באני או לוני טונס.
נשמע טוב, אולי באיזה שילוב עם החבובות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #9 ב- : יולי 09, 2009, 07:31:21 »
ארה"ב לא כלולה בגוג ומגוג, אליבא דרבי סעדיה גאון, יהיו אלה דווקא רוסיה וסין (משך ותובל).
בס"ד
ארה"ב זאת אדום כתוב שאותה מדינה שתכבוש והרוס את בבל באחרית הימים כדעם ישראל יחזור לארצו היא תעמוד בראש הקואליציה
ויש עוד נבואות שכתוב שאדום תהרס כלכלית ופיזית
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #10 ב- : יולי 09, 2009, 08:13:18 »
ארה"ב ואירופה הן "מלכות אדום", לא?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #11 ב- : יולי 09, 2009, 12:25:33 »
בס"ד
ארה"ב זאת אדום כתוב שאותה מדינה שתכבוש והרוס את בבל באחרית הימים כדעם ישראל יחזור לארצו היא תעמוד בראש הקואליציה
ויש עוד נבואות שכתוב שאדום תהרס כלכלית ופיזית
יש גם תסריטים אחרים, ונמאס לי כבר למחזר את דברי הרמב"ם בנדון בפעם המי יודע כמה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #12 ב- : יולי 09, 2009, 12:28:43 »
ארה"ב ואירופה הן "מלכות אדום", לא?
מלכות אדום היא בגדול הציויליזציה המערבית שבראשה עומדת מדינת אם, אפשר לומר שזה אכן ארה"ב בגלל סימן הנשר (עיין ערך הנבואות בדגש על נבואת ירמיהו לאדום וחזון עובדיה), חותם נשיא ארה"ב שמתנוסס גם על הדולר.
אבל, הסמל הזה סימל גם את גרמניה (שגם שייכת למערב) וסמל הנשר גם מצוי כחלק מסמל בית המלוכה הבריטי, כך שלהגיד משהו קונקרטי קצת קשה, לכן אני מעדיף לחזור לדברי הרמב"ם לגבי אחרית הימים וימות המשיח.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #13 ב- : יולי 09, 2009, 21:07:56 »
מלכות אדום היא בגדול הציויליזציה המערבית שבראשה עומדת מדינת אם, אפשר לומר שזה אכן ארה"ב בגלל סימן הנשר (עיין ערך הנבואות בדגש על נבואת ירמיהו לאדום וחזון עובדיה), חותם נשיא ארה"ב שמתנוסס גם על הדולר.
אבל, הסמל הזה סימל גם את גרמניה (שגם שייכת למערב) וסמל הנשר גם מצוי כחלק מסמל בית המלוכה הבריטי, כך שלהגיד משהו קונקרטי קצת קשה, לכן אני מעדיף לחזור לדברי הרמב"ם לגבי אחרית הימים וימות המשיח.

תודה. כן, אני מכיר את הנבואות. אם כך, מאד מתקבל על הדעת שמדובר אכן בכל מדינות המערב, דהיינו ארה"ב ואירופה. מה אומר הרמב"ם? יש לך אולי קישור (בשביל שלא תצטרך למחזר עוד פעם את דבריו)?
« עריכה אחרונה: יולי 09, 2009, 21:09:46 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #14 ב- : יולי 10, 2009, 00:28:13 »
תודה. כן, אני מכיר את הנבואות. אם כך, מאד מתקבל על הדעת שמדובר אכן בכל מדינות המערב, דהיינו ארה"ב ואירופה. מה אומר הרמב"ם? יש לך אולי קישור (בשביל שלא תצטרך למחזר עוד פעם את דבריו)?
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/shana/yerushalaim-2.htm
עיין גם ברמב"ם הלכות מלכים ומלחמותיהם ב', ב'.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בארה"ב יש תוכנית
« להגיב #15 ב- : יולי 10, 2009, 09:23:43 »
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/shana/yerushalaim-2.htm
עיין גם ברמב"ם הלכות מלכים ומלחמותיהם ב', ב'.

תודה רבה! החכמתני.