עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

להלן רשימה מעודכנת של כל הערב-רב הבוגדני ימך שמם וזכרם!!! נא לשנן ולזכור!!!

<< < (4/5) > >>

MATAN:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על יולי 14, 2009, 20:09:14 ---שני הליצנים הידועים לשמצה איציק סודרי ודוד גלס אף-פעם לא היו ולעולם לא יהיו ש"ס. הם סוררים לחלוטין מדרכה של ש"ס ומדרכו של הרב עובדיה יוסף שליט"א. אמרת נכון: "השגחה" יש. אין נקיטת עמדה או הבעת תמיכה של הרב עובדיה יוסף -- לא ביוזמת ז'נבה ולא בשניים הבוגדניים האלה שמדברים בשם עצמם ומייצגים את עצמם. ודאי שהתשקורת "חגגה" על זה, הרי זו סנסציה רייטינגית פצצתית ממדרגה ראשונה, וגם דרך מעולה לפגוע בש"ס -- עכשיו ייראו כביכול את ש"ס תומכת בלא אחר מאשר הסכם הכניעה הכי שמאלני-קיצוני שיכול להיות, פרי ביאושם של מר"צ-יחד וחבר מרעיהם, וש"ס איתם ביחד!

אין לי מילה אחרת לתאר את זה חוץ מ- סטיה של סוטים. תופעות כאלה לצערנו יש בכל תנועה, אבל היא לא מייצגת לא את המפלגה, לא את הרב עובדיה וודאי שלא את ציבור הבוחרים.

--- סוף ציטוט ---
אני לא בטוח שכל צעד שתנועת ש"ס עושה עוד מאחוריה הרב עובדיה!
ש"ס אנשי מעטפות ממש ככה דבר ראשון הכסף..הקצבאות!

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: MATAN על יולי 14, 2009, 22:21:32 ---אני לא בטוח שכל צעד שתנועת ש"ס עושה עוד מאחוריה הרב עובדיה!
ש"ס אנשי מעטפות ממש ככה דבר ראשון הכסף..הקצבאות!

--- סוף ציטוט ---

ככה:
המשפט הראשון שלך נכון, ואני אומר זאת מידע אישי.
המשפט השני שלך לעומת זאת, הוא השמצה מהמיטב של התשקורת החילונית האנטי-חרדית, שנהנית ללכלך את ידי החרדים, להדביק להם "תוויות" כאלה-ואחרות ולהבאיש את ריחם בעיני הכלל בכל דרך אפשרית, ממש כמו בקריקטורות של גרמניה הנאצית בשנות ה-30 טרום השואה.

אין רע ב"כסף". כסף זה לא שם-גנאי. כל אחד צריך כסף. גם חרדי צריך כסף בשביל להתקיים. השאלה היא לאיזו מטרה הולך הכסף. האם הוא הולך למטרות "נעלות" או למטרות אישיות ואנוכיות. אמת שאני לא רואה עין בעין עם דרכה של ש"ס בנושאים אסטרטגיים ומדיניים, עם זאת אין בלבי צל של ספק (וזה גם מ-ידע אישי) שהכסף אצלה לא משמש עבור מטרות של מטריאליזם, דירות-פאר לרבנים, נופשונים וצורכי בילוי לאנשי-התורה שלהם (אעפ"י שהיית מצפה שזה יגיע להם בזכות), אלא מנוצל ומכוון לעזרה לנזקקים, לריבוי תלמוד תורה, לתמיכה בת"ח ולקיום ישיבות.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על יולי 14, 2009, 20:09:14 ---שני הליצנים הידועים לשמצה איציק סודרי ודוד גלס אף-פעם לא היו ולעולם לא יהיו ש"ס. הם סוררים לחלוטין מדרכה של ש"ס ומדרכו של הרב עובדיה יוסף שליט"א. אמרת נכון: "השגחה" יש. אין נקיטת עמדה או הבעת תמיכה של הרב עובדיה יוסף -- לא ביוזמת ז'נבה ולא בשניים הבוגדניים האלה שמדברים בשם עצמם ומייצגים את עצמם. ודאי שהתשקורת "חגגה" על זה, הרי זו סנסציה רייטינגית פצצתית ממדרגה ראשונה, וגם דרך מעולה לפגוע בש"ס -- עכשיו ייראו כביכול את ש"ס תומכת בלא אחר מאשר הסכם הכניעה הכי שמאלני-קיצוני שיכול להיות, פרי ביאושם של מר"צ-יחד וחבר מרעיהם, וש"ס איתם ביחד!

אין לי מילה אחרת לתאר את זה חוץ מ- סטיה של סוטים. תופעות כאלה לצערנו יש בכל תנועה, אבל היא לא מייצגת לא את המפלגה, לא את הרב עובדיה וודאי שלא את ציבור הבוחרים.

--- סוף ציטוט ---
א.) איך זה שלא ראיתי אי פעם התנערות פומבית של ש"ס מהשניים האלה?
ב.) לא התייחסת לסיורים של 50 מנשות פעילי ש"ס ליד "גדר ההפרדה" בהפקה של אנשי "יוזמת ז'נבה", שלא לדבר על כנסים אחרים בהם אנשי ש"ס נוטלים חלק, הרבה מעבר לשני הליצנים הללו.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 16, 2009, 01:10:29 ---א.) איך זה שלא ראיתי אי פעם התנערות פומבית של ש"ס מהשניים האלה?
ב.) לא התייחסת לסיורים של 50 מנשות פעילי ש"ס ליד "גדר ההפרדה" בהפקה של אנשי "יוזמת ז'נבה", שלא לדבר על כנסים אחרים בהם אנשי ש"ס נוטלים חלק, הרבה מעבר לשני הליצנים הללו.

--- סוף ציטוט ---

א). אני לא יודע, אבל העובדה שאין להפקה הזאת שום תוקף חזק מלמעלה מספיקה לי.
ב). בדיוק- אותה הפקה.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על יולי 16, 2009, 01:19:02 ---א). אני לא יודע, אבל העובדה שאין להפקה הזאת שום תוקף חזק מלמעלה מספיקה לי.
ב). בדיוק- אותה הפקה.

--- סוף ציטוט ---
כל עוד שתנועת ש"ס לא מספקת קונטרה בדמות התנערות פומבית מהם וכל קשר אליהם, זה מעיד כאלף עדים שיש לזה הכשר מלמעלה כל עוד לא הוכח אחרת, חובת ההוכחה היא על תנועת ש"ס ועדיין לא שמענו מהם ציוץ בנושא.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה