עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

להלן רשימה מעודכנת של כל הערב-רב הבוגדני ימך שמם וזכרם!!! נא לשנן ולזכור!!!

<< < (5/5)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 16, 2009, 01:24:25 ---כל עוד שתנועת ש"ס לא מספקת קונטרה בדמות התנערות פומבית מהם וכל קשר אליהם, זה מעיד כאלף עדים שיש לזה הכשר מלמעלה כל עוד לא הוכח אחרת, חובת ההוכחה היא על תנועת ש"ס ועדיין לא שמענו מהם ציוץ בנושא.

--- סוף ציטוט ---

לא, כל-עוד תנועת ש"ס לא נותנת להם תוקף מלמעלה, אין לזה תוקף. כך הדברים מתנהלים בתנועה. מי שרוצה להאמין אחרת, יבושם לו.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על יולי 16, 2009, 01:27:32 ---לא, כל-עוד תנועת ש"ס לא נותנת להם תוקף מלמעלה, אין לזה תוקף. כך הדברים מתנהלים בתנועה. מי שרוצה להאמין אחרת, יבושם לו.

--- סוף ציטוט ---
הסכמה שבשתיקה היא היא תוקף מלמעלה, דבר כזה חייבים להכחיש, הסתתרות מאחורי חומת שתיקה, מעידה על התנועה כאלף עדים.
אם אין לזה תוקף, שיכחישו, ש"ס הם לא בדיוק נזירי תקשורת.

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 16, 2009, 01:30:56 ---הסכמה שבשתיקה היא היא תוקף מלמעלה, דבר כזה חייבים להכחיש, הסתתרות מאחורי חומת שתיקה, מעידה על התנועה כאלף עדים.
אם אין לזה תוקף, שיכחישו, ש"ס הם לא בדיוק נזירי תקשורת.

--- סוף ציטוט ---

אני לא יודע מה החשבון שלהם. אין ספק שזה לא חלק ממסע רחב-היקף של אלי ישי והרב עובדיה יוסף שליט"א, בזה אנחנו בטוחים. אתה מתעקש להאמין שזה כן, שיהיה לך לבריאות.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על יולי 16, 2009, 01:36:12 ---אני לא יודע מה החשבון שלהם. אין ספק שזה לא חלק ממסע רחב-היקף של אלי ישי והרב עובדיה יוסף שליט"א, בזה אנחנו בטוחים. אתה מתעקש להאמין שזה כן, שיהיה לך לבריאות.

--- סוף ציטוט ---
זה לא עניין של אמונה כי אם של היקש לוגי, חובת ההפרכה היא על תנועת ש"ס וכל עוד שלא הופרך, הרי הם בגדר אשמים, כל משפטן מתחיל יאמר לך שהצדק איתי.
הבאתי לך עובדות שאכן אנשי ש"ס נטלו חלק באותם כנסים וסיורים, עובדות שאתה לא יכול להכחיש, אתה מסכים שש"ס לא הפריכה את עצם העובדה שאנשים אלה מייצגים את ש"ס ושייכים אליה ישירות (למעט אולי סודרי וגלס, שאינני מבין איזה הוכחה אתה מביא פה שש"ס אכן התנערה מהם, כל עוד אין לך הוכחה, גם הם בחזקת ש"ס) ואחרי כל זה אתה קורא לזה "אמונה"?! אני פספסתי כאן משהו?

החיים הם לא המחלקה למשפטים באוניברסיטה וגם תנועת ש"ס לא עובדת לפי קווי חשיבה של עורך-דין. סה טו. כבר הסברתי לך שאני לא יודע מה החשבון שלהם שלא לצאת לתקשורת להצהיר הצהרות פוליטיות נגד שני חבריהם שהשתתפו באותו כנס, אבל ברור לי שהכנס ורעיונותיו אינם תואמים את משנת התנועה ולכן גם לא קיבלו תוקף מלמעלה. אם אתה מתעקש לחשוב (לא להאמין) שהם כן, מפני שאתה בוחר להסתכל על זה כעורך-דין, be my guest. לי זה נשמע כמו אמונה עיוורת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה