שונות > חמ"ל הימין האמיתי

מי זה בדיוק חיים בם פסח ומה פועלו ?

<< < (2/12) > >>

MATAN:

--- ציטוט של: Maor על יולי 08, 2009, 18:16:33 ---מי לא יודע מי זה עוזי זלכה?

--- סוף ציטוט ---
לצערי הרבה לא יודעים ונופלים לכל הבילבולי שכל שלו! :old_undecided:

ירין הכהניסט:
בס"ד
קרא את מה שניאו שלך
וברוך הבא לפורום!

הבוס הגדול:

--- ציטוט של: MATAN על יולי 08, 2009, 20:29:03 ---לצערי הרבה לא יודעים ונופלים לכל הבילבולי שכל שלו! :old_undecided:

--- סוף ציטוט ---

אני האמת מבולבל מהסירטונים שלו.
מצד אחד הוא מציג את כל העדה האשכנזית כשמאלנית ושונאת ישראל(מה שזה לא נכון- לא כולם) אבל מצד שני זה נראה כאילו הוא מורעל על המדינה ושונא את הבוגדים-האמת זה ממש מבלבל מהם מטרותיו...

MATAN:

--- ציטוט של: glizur על אפריל 17, 2010, 19:30:36 ---העוזי הזה לכלך גם על רן הכהניסט,

פשוט גועל נפש מה ששמאלניות עושה לבן אדם......

עריכה:
הבוס הגדול,
גם האשכנזים לא שמאלנים ברובם,
רק האליטה (והאשכנזים גם ככה רוב האליטה) האשכנזית ומי שמקשיב ואוכל את התשקורת הם שמאלנים, בין היתר הרוב המוחלט של האשכנזים שאני מכיר הם באמצע, לא ממש מעניין אותם, יותר מעניין לבלות ולהנות ולא ממש אכפת, העיקר להיות בבועה עירונית,

אבל בדיוק כמו המזרחיים גם הם שונאים את הערבים, שונאים מוות,

ואני אגלה לך משהו, לפחות איך שאני רואה את זה, האשכנזיים "לא מחבבים" את המזרחיים רק בגלל שהם דומים לערבים,

אפילו המוזיקה והמאכלים שהם כל כך מתגאים בהם, הם ערביים.,

אגב עוד משהו, אני אשכנזי, אבל אני רואה שהמזרחיים יכולים להיות חכמים (הם יהודים איך לא?) אבל בוחרים לדבר בדיבור נגוע (כוס אומו יהומו אינעל אמשך וקללות אפילו סתם), אוהבים לשיר דיכאון , הבנות אוהבות להיות "פרחות" הבנים אוהבים מכות ולהסתבך בצרות, (יותר מאשכנזים)
ועוד ועוד....
[/quote הכללה מגעילה ביותר..
--- סוף ציטוט ---

MATAN:
לבוא בצורה כזאתי ולהשתלח על המזרחיים ממש גזענות..
הציבור המזרחי לא נופל מהציבור האשכנזי..פוט אנחנו הגענו מארצות ערב הפחות מפותחות ועם פחות השכלה אבל זה לא מעיד על כלום..
62 שנים למדינה והציבור המזרחי לא נראה כמו כשהוא הגיע לארץ עם כל הקשיים..
נכון קיימים מקרים כאלה לגבי מה שדיברתה אבל זה מיעוט..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה