כתב נושא: ברוך מרזל:גרמניה תומכת בחוקי-גזע נגד יהודים  (נקרא 4935 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

ברוך מרזל: גרמניה תומכת בחוקי הגזע נגד מתנחלים בתגובה לדברי קנצלרית גרמניה אנגלה מרקל, שקראה היום "לשים סוף" לבנייה בשטחים, אמר יו"ר חזית יהודית ברוך מרזל: "גרמניה תומכת בחוקי הגזע נגד מתנחלים, הגרמנים לא למדו מההיסטוריה".
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ברוך מרזל:גרמניה תומכת בחוקי-גזע נגד יהודים
« להגיב #1 ב- : יולי 03, 2009, 12:59:24 »
גם אליקים העצני התבטא כך:רוצים שיו"ש תהיה יודן ריין.עובדתית שניהם צודקים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 03, 2009, 13:37:49 »
ברוך מרזל הוא ליצן, גם אליקים העצני הוא ליצן, אבל ללא ספק הליצן הכי גדול הוא אריה אלדד. כשאנגלה מרקל ביקרה בישראל ונאמה בכנסת, אריה אלדד החרים את הנאום שלה "כי הוא היה בגרמנית". אז איזה שפה הוא רצה שהיא תדבר? עברית? זה היה עושה אותו מרוצה?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #3 ב- : יולי 03, 2009, 15:16:02 »
ברוך מרזל הוא ליצן, גם אליקים העצני הוא ליצן, אבל ללא ספק הליצן הכי גדול הוא אריה אלדד. כשאנגלה מרקל ביקרה בישראל ונאמה בכנסת, אריה אלדד החרים את הנאום שלה "כי הוא היה בגרמנית". אז איזה שפה הוא רצה שהיא תדבר? עברית? זה היה עושה אותו מרוצה?
וואו באמת ליצנים, הם עוד מרגשים מאיזה שישה מיליון יהודים שנרצחו..מה הם לא מבינים שתפקידם של היהודים להרצח?
מה לעשות לא הגענו לרמת האינטגנציה שלך ולהבנה שהיהודים הם הגזע הנחות, בשבילינו אנו יהודים כאים.

וכן העם הגרמני רצח בנו ולכן לא מן הראוי שהשפה שבה הורו לאבותינו "להכנס למקלחת" תשמע בבית הנבחרים שלנו.

ולגבי השאר אם עמדיה מול האוייב הוא ליצנות, איך נגדיר יהודי פטתי שבוכה על שלא נולד גרמני?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 03, 2009, 15:22:51 »
וואו באמת ליצנים, הם עוד מרגשים מאיזה שישה מיליון יהודים שנרצחו..מה הם לא מבינים שתפקידם של היהודים להרצח?
מה לעשות לא הגענו לרמת האינטגנציה שלך ולהבנה שהיהודים הם הגזע הנחות, בשבילינו אנו יהודים כאים.

וכן העם הגרמני רצח בנו ולכן לא מן הראוי שהשפה שבה הורו לאבותינו "להכנס למקלחת" תשמע בבית הנבחרים שלנו.

ולגבי השאר אם עמדיה מול האוייב הוא ליצנות, איך נגדיר יהודי פטתי שבוכה על שלא נולד גרמני?

אבל גרמניה היא לא ארץ אויב

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 03, 2009, 15:39:09 »
אבל הגרמנים (לפחות ברובם המוחץ) אויב.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 03, 2009, 15:42:10 »
אבל הגרמנים (לפחות ברובם המוחץ) אויב.

מעניין שאתה אומר את זה, כי אני הייתי בגרמניה כמה פעמים בחיי ולא עשו לי שם בעיות. הם אפילו התחנפו אליי כי אני כביכול יהודי. 

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 03, 2009, 15:56:17 »
אבל גרמניה היא לא ארץ אויב
ו? איפה אמרתי שגרמניה היא ארץ אוייב?
אני דיברתי על עמידה מול האוייב של מרזל מול הערבים ושאר אנשי הימין שהזכרת אותם כליצנים.

על ראש הגנב בוער הכובע... כנראה יש לך חולשה לגרמנים, אולי אתה מעריץ אותם על מה שביצעו?

דבר נוסף, גם אם גרמניה לא מדינת אוייב, מי שתומך בחוקי גזע נגד יהודים הוא אוייב, גם אם הוא נציג של מדינה ידודתית.
אתה למשל לא אזרח מדינת אוייב, אבל בהחלט בבדעה אחידה עם אוייבי ישראל, אם היית בעל השפעה כלשהי היית נחשב כאוייב לכל דבר.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 03, 2009, 16:04:33 »
ו? איפה אמרתי שגרמניה היא ארץ אוייב?
אני דיברתי על עמידה מול האוייב של מרזל מול הערבים ושאר אנשי הימין שהזכרת אותם כליצנים.

על ראש הגנב בוער הכובע... כנראה יש לך חולשה לגרמנים, אולי אתה מעריץ אותם על מה שביצעו?

דבר נוסף, גם אם גרמניה לא מדינת אוייב, מי שתומך בחוקי גזע נגד יהודים הוא אוייב, גם אם הוא נציג של מדינה ידודתית.
אתה למשל לא אזרח מדינת אוייב, אבל בהחלט בבדעה אחידה עם אוייבי ישראל, אם היית בעל השפעה כלשהי היית נחשב כאוייב לכל דבר.

אני מתעניין בהיסטוריה גרמנית, ואני גם אוהב את התרבות שלהם, אבל אני לא אוהב איך שהם כאלה מתחסדים (וגם האוכל שלהם די דוחה).
זה שהגרמנים הם גזענים ואנטישמים אין לי שום ספק בזה (למרות שהם מנסים להסתיר ולטייח את זה), אבל אין בכלל מה להשוות בין גרמניה של היום לגרמניה של לפני 70 שנה.
הבעת דעה היא לא מעשה בגידה ולא פעולה עוינת. מרצ הם אויב? חד"ש הם אויב? לא! אז גם אני גם אם הייתה לי השפעה לא הייתי אויב!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 03, 2009, 16:20:05 »
ברור שבשביל אחד כמוך שבא מתוך הערב-רב הבוגדני והמושחת,מר"צ וחד"ש ימך שמם וזכרם הם לא האוייב,כי זה הבית החם שלך,מאיפה שהגעת עלינו לפורום.....אתה הוא הפנים שלהם בפורום שלו.
בשבילינו בוגדים כאלו הם האוייב הכי גדול.................אבל אנו נדע גם לטפל בך ובערב-רב שממנו אתה בא בבוא העת,וזה לא איום כדי שלא תבכה לנו פה על תביעה משפטית,זה מה שעתיד להתרחש כי הבוגדנות שלכם כלפי העם היהודי עוברת כל גבול ובסופו של דבר זה יתפרץ אתה עוד תראה....אני גם שמח שיש לך אזרחות ארופאית,אולי בבוא היום תעבור מכאן לצמיתות,אנו כולנו נשמח אם תעשה זאת,המדינה הזאת לא בשבילך...אין לך מה לחפש כאן.....

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 03, 2009, 16:22:25 »
ברור שבשביל אחד כמוך שבא מתוך הערב-רב הבוגדני והמושחת,מר"צ וחד"ש ימך שמם וזכרם הם לא האוייב,כי זה הבית החם שלך,מאיפה שהגעת עלינו לפורום.....אתה הוא הפנים שלהם בפורום שלו.
בשבילינו בוגדים כאלו הם האוייב הכי גדול.................אבל אנו נדע גם לטפל בך ובערב-רב שממנו אתה בא בבוא העת,וזה לא איום כדי שלא תבכה לנו פה על תביעה משפטית,זה מה שעתיד להתרחש כי הבוגדנות שלכם כלפי העם היהודי עוברת כל גבול ובסופו של דבר זה יתפרץ אתה עוד תראה....אני גם שמח שיש לך אזרחות ארופאית,אולי בבוא היום תעבור מכאן לצמיתות,אנו כולנו נשמח אם תעשה זאת,המדינה הזאת לא בשבילך...אין לך מה לחפש כאן.....

תהיה רגוע. לא נשקפת לכם סכנה של תביעה משפטית מצדי. אתם פשוט לא שווים את זה...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 03, 2009, 16:27:28 »
תהיה רגוע. לא נשקפת לכם סכנה של תביעה משפטית מצדי. אתם פשוט לא שווים את זה...
וואו איזו רגיעה... חד"ש היא אוייב ואני מוכן לעמוד בבית משפט ולהוכיח זאת אם מישהו יעז.

אנשי מר"צ משתפי פעולה עם האוייב וגם את זה אני מוכן להוכיח בבית משפט אם יתבעו אותי, אני רק מחכה לרגע
שתינתן לי הזדמנות למשפט קסטנר 2.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 03, 2009, 16:30:09 »
וואו איזו רגיעה... חד"ש היא אוייב ואני מוכן לעמוד בבית משפט ולהוכיח זאת אם מישהו יעז.

אנשי מר"צ משתפי פעולה עם האוייב וגם את זה אני מוכן להוכיח בבית משפט אם יתבעו אותי, אני רק מחכה לרגע
שתינתן לי הזדמנות למשפט קסטנר 2.

תפרסם מאמר בעיתון או תעשה סרטון ביוטיוב בעניין. אל תדאג, מישהו כבר ידאג לתבוע אותך על הוצאת דיבה. (אבל כמו שאמרתי זה לא יהיה אני)

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 03, 2009, 17:18:05 »
אולי תפסיק כבר לשים בכל פעם בתשובתך ציטוטים...זה עושה אותך עוד יותר אידיוט............................

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 03, 2009, 17:19:50 »
אה ואני רגוע מאוד ,אני לא מפחד מערב-רב בוגדני........

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 03, 2009, 17:21:43 »
גם אני, וזכיתי ליחס הפוך, אגב, כל מה שנתקלת בו -הצגה מלאת רגשות אשם.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 03, 2009, 17:28:06 »
חחח...יכול להיות שהוא בילדותו סבל מחוסר צעצועים ותשומת לב מההורים....אולי גם הגננת שלו התעללה בו מינית,ואז נשארה אצלו טרואמה פסיכוטית קלינית מהסוג הכרוני......שמתבטאת בשנאה עצמית...... :old_shocked:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : יולי 05, 2009, 01:04:25 »
תפרסם מאמר בעיתון או תעשה סרטון ביוטיוב בעניין. אל תדאג, מישהו כבר ידאג לתבוע אותך על הוצאת דיבה. (אבל כמו שאמרתי זה לא יהיה אני)
כבר פרסמתי מאמר, הנה, תאכל קש, האמת כואבת...ואף אחד לא תבע אותי.
http://www.datili.co.il/index.php?id=25025
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.