כתב נושא: תשובתי לשאלה של הונלוהוהו השמאלני על שיחרור אחינו מברית המועצות  (נקרא 10459 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הסברים צריכים להיות קולחים וקצרים. אחרת זה לא הסבר. זה הרצאה.
לא נכון, קישקוש גמור, יש הסברים שצריכים להיות ארוכים כדי להבהיר את התמונה במלואה, ואם אתה כל כך עילג, קשה הבנה ובעל מנת משכל כל כך נמוכה שאתה לא מסוגל לקרוא מאמר קצת ארוך, אז מה אתה בכלל מגיב?
חשבת שנפלת על חבורה של בורים ומטומטמים, ובכן טעית ובגדול.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נכון, קישקוש גמור, יש הסברים שצריכים להיות ארוכים כדי להבהיר את התמונה במלואה, ואם אתה כל כך עילג, קשה הבנה ובעל מנת משכל כל כך נמוכה שאתה לא מסוגל לקרוא מאמר קצת ארוך, אז מה אתה בכלל מגיב?
חשבת שנפלת על חבורה של בורים ומטומטמים, ובכן טעית ובגדול.

אז זהו שאנחנו מנהלים דיון, לא מאמר. דע לך שגם כשאני קורא עיתון, אני לא מוכן לקרוא מאמר ארוך מדי. אתה יודע שבאוניברסיטה יש עבודות של סטודנטים שמכשילים אותן כי הן ארוכות מדי? כשעורכים דיון, הטיעון צריך להיות קצר ולעניין. אם בכל זאת יש לך כמה טיעונים, אל תעלה את כולם בבת אחת. אחרת יהיה קשה לעקוב אחריך וככה לא מנהלים דיון. 
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
העבודות הקצרות של הסטודנטים ארוכות לאין שיעור מהתשובות שאתה מקבל פה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
העבודות הקצרות של הסטודנטים ארוכות לאין שיעור מהתשובות שאתה מקבל פה.

אבל לכל דבר יש את הפרופורציה שלו. לפעמים יש מקום לכתוב קצר ולעניין, לפעמים יש מקום לכתוב ספר שלם. ובכשמנהלים דיון כותבים קצר ולעניין, לא כותבים ספר שלם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אז זהו שאנחנו מנהלים דיון, לא מאמר. דע לך שגם כשאני קורא עיתון, אני לא מוכן לקרוא מאמר ארוך מדי. אתה יודע שבאוניברסיטה יש עבודות של סטודנטים שמכשילים אותן כי הן ארוכות מדי? כשעורכים דיון, הטיעון צריך להיות קצר ולעניין. אם בכל זאת יש לך כמה טיעונים, אל תעלה את כולם בבת אחת. אחרת יהיה קשה לעקוב אחריך וככה לא מנהלים דיון. 
כשעורכים דיון, כל אחד טוען את טענותיו באורך שהוא רואה לנכון ולא אתה זה שתגדיר (מניין?) מה ארוך מדי ומה לא.
ואם אתה לא מוכן לקרוא, זאת הבעיה שלך, מבחינתנו, זה לא מעיד עליך כרציני, אם אתה רוצה לערוך דיון, תענה לעניין, ואל תברח ממנו בטיעוני סרק של אורך וכדו'.
ישנם כל מיני סוגי דיונים, אם יש ללך בעיה לעקוב, הבעיה היא אצלך ואין זו בעיה קולקטיבית, אל תשליך את הבעיות שלך על אחרים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כשעורכים דיון, כל אחד טוען את טענותיו באורך שהוא רואה לנכון ולא אתה זה שתגדיר (מניין?) מה ארוך מדי ומה לא.
ואם אתה לא מוכן לקרוא, זאת הבעיה שלך, מבחינתנו, זה לא מעיד עליך כרציני, אם אתה רוצה לערוך דיון, תענה לעניין, ואל תברח ממנו בטיעוני סרק של אורך וכדו'.
ישנם כל מיני סוגי דיונים, אם יש ללך בעיה לעקוב, הבעיה היא אצלך ואין זו בעיה קולקטיבית, אל תשליך את הבעיות שלך על אחרים.

אם אני לא יכול לקבוע מה ארוך מדי, גם אתם לא יכולים לקבוע מה קצר מדי, כך שזה לא טיעון.
כשעורכים דיון לא מעלים דוגמאות, ואם כן אז הן צריכות גם הן להיות קצרות ולעניין. בכל דיון ציבורי, המתדיינים מתבקשים שטיעוניהם יהיו קצרים ולעניין.
אבל אין לי כוח להמשיך לחפור על זה, אם אתם רוצים להעלות טיעונים ארוכים פשוט תעלו וזהו, פשוט הסיבה שלא הייתי מוכן לקרוא את אותו טיעון ארוך הייתה כי הוא בטוח מלא שטויות. סתם עוד תעמולה משעממת ומונוטונית על איזה גיבור חיים בן פסח וכל הדברים האלה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם אני לא יכול לקבוע מה ארוך מדי, גם אתם לא יכולים לקבוע מה קצר מדי, כך שזה לא טיעון.
כשעורכים דיון לא מעלים דוגמאות, ואם כן אז הן צריכות גם הן להיות קצרות ולעניין. בכל דיון ציבורי, המתדיינים מתבקשים שטיעוניהם יהיו קצרים ולעניין.
אבל אין לי כוח להמשיך לחפור על זה, אם אתם רוצים להעלות טיעונים ארוכים פשוט תעלו וזהו, פשוט הסיבה שלא הייתי מוכן לקרוא את אותו טיעון ארוך הייתה כי הוא בטוח מלא שטויות. סתם עוד תעמולה משעממת ומונוטונית על איזה גיבור חיים בן פסח וכל הדברים האלה.
אנחנו לא קבענו מה קצר או ארוך, אתה זה שמדבר פה על אורכם של טיעונים בדיון ומשתמש בזה קרדום לחפור בו בלהתחמק מלענות לעניין.
אני ראיתי די והותר דיונים בו עלו לא מעט דוגמאות, והן היו גם לעיתים ארוכות ביותר, אני יכול לתת לך כאן רק דוגמא לכך- http://www.acpr.org.il/books/yonabook.pdf
אנחנו מעלים טיעונים בכל אורך שנראה לנכון, ואם אתה תופס מעצמך רציני, תעיין ותענה לעניין.
אני קראתי את הטיעון ההוא, והוא היה מלא עובדות הסטוריות וטיעונים רציניים ביותר ומעניינים, אתה זה שנפנפת את זה מבלי לעיין כי אתה פשוט קריקטורה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אנחנו לא קבענו מה קצר או ארוך, אתה זה שמדבר פה על אורכם של טיעונים בדיון ומשתמש בזה קרדום לחפור בו בלהתחמק מלענות לעניין.
אני ראיתי די והותר דיונים בו עלו לא מעט דוגמאות, והן היו גם לעיתים ארוכות ביותר, אני יכול לתת לך כאן רק דוגמא לכך- http://www.acpr.org.il/books/yonabook.pdf
אנחנו מעלים טיעונים בכל אורך שנראה לנכון, ואם אתה תופס מעצמך רציני, תעיין ותענה לעניין.
אני קראתי את הטיעון ההוא, והוא היה מלא עובדות הסטוריות וטיעונים רציניים ביותר ומעניינים, אתה זה שנפנפת את זה מבלי לעיין כי אתה פשוט קריקטורה.

לא, זה כי שמעתי כבר מספיק תעמולה על כמה גיבור חיים בן פסח וכל הדברים האלה. חוץ מזה בתיאורים ההיסטוריים שלכם אני בכלל לא בטוח עד כמה אתם אובייקטיביים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לא, זה כי שמעתי כבר מספיק תעמולה על כמה גיבור חיים בן פסח וכל הדברים האלה. חוץ מזה בתיאורים ההיסטוריים שלכם אני בכלל לא בטוח עד כמה אתם אובייקטיביים.
א.) אנחנו מביאים את התיאורים ההסטוריים מדוייקים וכהווייתם ללא משוא פנים.
ב.) זה לא תעמולה ולא נעליים, גם אני פיקפקתי בהתחלה, אבל לאחר שיצא לי לעיין בפרסומים של התקשורת האמריקנית מאותה תקופה מזמן הליגה להגנה היהודית (ה-JDL) וכן במקורות נוספים, הבנתי שזה אכן מה שאירע ולא סתם סיפורי עליזה בארץ הפלאות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
א.) אנחנו מביאים את התיאורים ההסטוריים מדוייקים וכהווייתם ללא משוא פנים.
ב.) זה לא תעמולה ולא נעליים, גם אני פיקפקתי בהתחלה, אבל לאחר שיצא לי לעיין בפרסומים של התקשורת האמריקנית מאותה תקופה מזמן הליגה להגנה היהודית (ה-JDL) וכן במקורות נוספים, הבנתי שזה אכן מה שאירע ולא סתם סיפורי עליזה בארץ הפלאות.

א) צריך לבדוק את זה
ב) צריך לבדוק את זה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
א) צריך לבדוק את זה
ב) צריך לבדוק את זה
תרגיש חופשי לבדוק, אל תפסול קטגורית אפריורית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

ביוטיוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3260895

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק alon cohen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • כל הערבים לא שווים יהודי אחד
תגידו לי אני לא מבין משהוא מה אחד כמו הונלולו לא הבנתי בדיוק תשם עושה בפורום כמו שלנו הוא לא מסכים באף דבר הוא לא מחשיב תעצמו כיהודי מצידו שישרפו ספרי תנך ונראה לי שהוא מארגוני השמאל שבא לפגוע באתר אני מבקש להעיף אותו לאלתר מהפורום אם יש צדק פה בכלל באמת חיים...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הוא נמצא פה בפורום כאחד שבכל ויכוח (בעיקר מול החכמים שבינינו) הוא מייצג את השמאל והניהליסטים שמתחכשים לזהותם הלאומית והדתית כאחד, בכל ויכוח כזה הוא מובס וקלונו מתגלה ברבים, והוא ממשיך בכך ככלב השב אל קיאו
אלוף מיל. בני פלד ז"ל