כתב נושא: צעד צעד, ביבי מתקפל גם בעניין הקפאת ההתנחלויות  (נקרא 5476 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
צעד צעד, ביבי מתקפל גם בעניין הקפאת ההתנחלויות
« להגיב #1 ב- : יוני 29, 2009, 10:53:42 »
זה רע מאד ונצטרך להתנגד בכוח.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 29, 2009, 15:17:35 »
ברק הפך להיות בובה של ביבי. הוא מוכן לזרוק את כל האידאולוגיה שלו לזבל העיקר שיישאר שר ביטחון.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 29, 2009, 21:40:41 »
ברק הפך להיות בובה של ביבי. הוא מוכן לזרוק את כל האידאולוגיה שלו לזבל העיקר שיישאר שר ביטחון.

בס''ד

ההפך הוא הנכון. ביבי הפך להיות הקבלן של אהוד ברח, מפלגת העבודה והשמאל הקיצוני.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 29, 2009, 22:17:45 »
כולנו בישראל ידענו שכך יהיה,עוד לפני הבחירות.
אלוהים כמה שפיפי נתיויו השתחצן מול קהל הבוחרים שלו,"אני בחיים לא אקפיא התנחלויות","אני בחיים לא יתן למדינת חמאס לקום ולא יהיו בכלל דיונים על כך"...הכל שקרים זה אותו ביבי כמו שהוא היה בעשור הקודם,כלום לא השתנה,כמו שהוא וויתר על חברון בשנות ה-90 כך הוא יכנע לברק חוסיין אובמה...
מה שמעציב אותי באמת שהעם לא למד לקח ובחר בשקרן הזה,כמובן טוב שציפי לא נבחרה והלכה בעקבות כך לייבב באופוזיציה....אבל כל הפעילים בליכוד,האנשים הפשוטים מהעם שהשתדלו למענו בבחירות והשיגו לו המון קולות..ומה קרה אחרי שפיפי נתיויו קיבל את הג'וב המבוקש שלו?
הוא ירק בפרצוף לכל אותם האנשים האלו והתנכר כלפיהם,הם חשו ממש נבגדים ע"י תנועתם,הם אפילו לא קיבלו הכרת תודה ממנו  והם עכשיו למעשה לא קשורים לליכוד כי מר נתיויו מעדיף להיות מוקף ביועצים של קדימה והעבודה ,כל השמאלניים המושחתים הללו..והתוצאה היום ניכרת לעין.שזה חבל מאוד מר פיפי נתיויו כי בפעם הבא אותם האנשים יזכרו לך את הטובה הזאת שעשיתי להם אבל הפעם זה יהיה על אמת כי מכרת לנו כבר מספיק מהבולשיט שלך.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 29, 2009, 22:44:36 »
אנשים הצביעו ליכוד מתוך פחד שקדימה תיקח, לא מתוך אמונה בביבי

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 29, 2009, 22:55:15 »
אני לא מסכים איתך,זה נכון שהעם פחד מציפי,אבל גם כולנו זוכרים את ביבי טרם הבחירות,איך הוא השתחצן בפני התקשורת השמאלנית שהוא לא אותו ביבי והוא השתנה לטובה ועד כמה שהוא מנהיג חזק,חחח כאילו הוא חזר בתשובה מבחינה פוליטית. אם אנשים פחדו שציפי תיבחר אז מדוע הם לא בחרו בליברמן? או בפרופ' אריה אלדד?
אני גם מודה שבחרתי בליברמן כי אז לא היתי מודע לתנועה של הימין האמיתי,עתה שאני מכיר את תנועת הימין האמיתי ,אני מתחרט על כך שבחרתי בכלומניק הזה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 30, 2009, 01:21:18 »
אנשים לא הצביעו לאלדד או ליברמן כי פחדו שזה יהיה קולות מבוזבזים, לבני שקיבלה 30 מנדטים קיבלה אותם מהומואים וערבים שעזבו את מרצ והצביעו קדימה, כל הזבל היה תחת קורת גג אחת והיא קיבלה 30 מנדטים. הציבור פחד לפזר את הקולות יותר מדי ולכן הלך על בטוח ובחר בליכוד.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 30, 2009, 01:53:41 »
תכל'ס זה גם נכון,תודה רבה על תשובתך.
אם לא יהיה בבחירות הבאות בישראל ייצוג פוליטי בצורה מפלגתית של תנועת הימין האמיתי והלוואי שזה יתממש,מה נעשה? שוב פעם הרוב יתנו קולות לביבי ולימין המדומה שלו מפני פחד מעליית כוחן של תנועות שמאלניות ושוב פעם הגלגל יחזור לאחור כמו עכשיו?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 30, 2009, 02:19:09 »
המערכת הפוליטית בישראל, נוסדה על ידי השמאל -
ומשמעות הדבר היא שהיא לא מתוכננת לאפשר לימין לשלוט.

המקסימום שאפשר לעשות דרך הכנסת, זה לגרום לעיכוב
בתכניות השמאל, אך בל נטעה - שינוי אמיתי אפשר לעשות רק מבחוץ.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 30, 2009, 09:39:41 »
זה ממש לא נכון, תסכים איתי שפרט לתוכנית ההתנתקות שרון היה ראש ממשלה נהדר? העם צריך מנהיג אמיתי השאלה היא מתי הוא יבוא, ואל תדבר איתי על המשיח אני חשבתי על משהו יותר מוחשי וענייני.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 30, 2009, 11:51:16 »
שרון היה רחוק מאוד מלהיות ראש ממשלה נהדר.הוא עשה את ההתנתקות בגלל השחיתות שלו והסיבוכים שלו בכל הפרשות המושחתות בעניין שוחד ומרמה בבחירות עם עומרי שרון וגם בעניין האי היווני. כשמזוז השמאלני עמד לדפוק את שרון ממש חזק,אז שרון התחיל להתקפל ולדבר על ההתנתקות,כלומר הוא התחיל לדבר כמו שמאלן!!!
וזאת היתה המטרה שלו,הוא רצה להיראות שמאלני בעיני אלה שעמדו לשפוט אותו,כן , כל השופטים בישראל הם היררכיה שמאלנית מושחתת אחת גדולה...
ומה אתם חושבים שהטריק הצליח לו?
בוודאי שהצליח!!!
חחח..אם אתם זוכרים שהוא יצא נקי מהסיפור כמו צדיק.....ומזוז השמאלני?..ובכן הוא נשאר פעור פה..ולא היה לו את מי לדפוק אז הוא הוציא את כעסו על עומרי שרון....שעכשיו יושב בכלא...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 30, 2009, 11:55:38 »
עומרי שרון לא ישב יום אחד בכלא. שרון היה ראש ממשלה נהדר, חוץ מההתנתקות כל פעולותיו היו למופת.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 30, 2009, 12:10:21 »
למה מה הוא עשה שהוא כזה נהדר בזמן תפקידו כרה"מ?
הוא זכור רק  בגלל ההתנתקות והקמת מפלגת קדימה המושחתת והשמאלנית.....כדי שבג"ץ יחשיבו אותו כרודן שמאלן כמוהם וככה הוא יצא נקי מכל הפרשות כי הוא שמאלני וככה עושים זאת בדרך הדמוקרטית הנאורה אצל השמאלניים המושחתים,אם אתה שמאלני אז אתה יוצא זכאי ,ושרון ברוב תבונתו וחוכמתו וניסיונו הפוליטי ניצל זאת והפך להיות שמאלני....כן הוא היה נהדר וכן הוא נבחר ע"י ציבור ימני שהאמין בבולשיט הימני של שרון כמו עכשיו עם ביבי.....
תראו איך כל המנהיגים ה"ימניים" האלו כיבכול שבאים מהימין המדומה מראים בסופו של דבר את הפרצוף האמיתי שלהם ואת הצביעות הרבה שלהם!!!!
עד מתי נמשיך לסבול את הבוגדנות שלהם כלפי העם????????????????????????????????????????????????

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #14 ב- : יוני 30, 2009, 12:10:40 »
חצי שנה ישב עמרי שרון בכלא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 30, 2009, 12:35:35 »
זמן תכלס בתוך הכלא הוא לא בילה, ומה שרון השיג? כשהתפוצצו פה אוטובוסים פעמיים בשבוע והשמאל לא ידע מה לעשות למי הם רצו לבכות? לשרון. מי סידר את זה? שרון.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 30, 2009, 12:42:59 »
כן זה נכון אבל זאת היתה פעולה לטווח קצר,בזה שהוא עשה התנתקות,הוא בלא מודע חימש את המשטר הנאצי בעזה והתוצאה היתה ניכרת עם כמות הקסאמים על ישובי עוטף עזה בשנים האחרונות שהשיא של כל זה היה בחורף האחרון.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 30, 2009, 12:46:27 »
הפעולות של שרון היו כל -כך הרסניות שאפילו פרס,פרס האח הגדול של השמאל בישראל אמר לאחרונה שהוא מתחרט על כך שהוא היה מעורב בהתנקות ושבוצע כאן פשע נגד עם ישראל.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 30, 2009, 12:48:47 »
הרבה יותר קל לראות דברים בדיעבד, זה שהוא עשה התנתקות לא מוריד מערך הדברים האחרים שהוא עשה, זה שני דברים שונים ויש לשפוט את הקריירה שלו לא רק לפי הנפילה של ההתנתקות אלא גם לפי שאר הדברים שהוא עשה. הוא הציל את מדינת ישראל פעמיים, פעם אחת כששירת בצבא ופעם שניה כשהיה ראש ממשלה ופירק לערבים את הצורה ועצר את פיגועי ההתאבדות, זה לא נעצר כי הערבים החליטו שזה לא יפה זה נעצר בגלל שרון.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : יוני 30, 2009, 13:18:09 »
עמדתך לנושא ברורה לי מאוד ואני מעריך ומכבד זאת,כן זה נכון ששרון עשה דברים נפלאים למען מדינת ישראל,במיוחד בתקופתו הצבאית ואין עירעורין על כך.אבל אני אציג לך את עמדתי באופן מטאפורי,כשרוצח מורשע ברצח,אז הוא נשפט ומקבל מאסר בהתאם, תוך התייחסות לרצח בלבד וככה זה,זאת העובדה,ככה מתנהלים בתי המשפט במערב. רוצח זה יכול להיות אדם נפלא,הוא יכול להיות איש צבא,משטרה,מורה,איש משפחה,רופא..וכו' שבמהלך חייו עשה דברים נפלאים....אבל!,ברגע שהוא ביצע רצח,אף אחד כבר לא מתעניין בדברים הנפלאים שהוא עשה בעבר בחייו.