כולנו מסכימים שהתשקורת שמאלנית,מערכת המשפט שמאלנית ומה שנשאר הוא המערכת הפוליטית.חבר כנסת דוקטור מיכאל בן ארי מייצג אותנו בכבוד ואיתמר בן גביר וברוך מרזל פועלים בשטח יפה.
אין ספק שהימין המזוייף שולט והשמאל מכתיב לו מדיניות ולמרות זאת אני טוען שיש מעין שיווי משקל,שיתוק שכופה בנימין נתניהו בגלל שקריו,חברי הכנסת מהימין מסנדלים אותו.
אי אפשר להוריד התנחלות בלי להפיל את הממשלה ואז חוסיין אובאמה לא יכול לעשות כלום.חברי הכנסת נאמנים מאד לעצמם ולכיסא וראש הממשלה נאמן לשרידותו הפוליטית וכולם דואגים לעצמם ולבחירתם.
מצב שונה היה אם ליבני היתה ראש ממשלה עם רוב קואליציוני.
נתניהו הערמומי עוד יצרף את מופז וקדימה ולא תהיה לו אופוזיציה.
המערכת הפוליטית מפעילה את הרשות המבצעת והיא למעשה משותקת.
מדיניות של שב ואל תעשה ושל אי משא ומתן מתאימה לנו.הבעיה היא שלא מורידים את הכור האירני.
רואים את יד אלוקים במהומות באירן,בשבירת המרפק של הילרי ששומרים עלינו מלמעלה.לכן אני רגוע ובוטח בשם ואינני נכנס להיסטריה מכותרת של בן כספית או משקרים.
הסכמתו של נתניהו למדינה פלשתינית היא בכיה לדורות ומעבירה אותו ממחנה הימין המזוייף למחנה השמאל.ההבדל ששוב נתניהו כשקרן משקר לאובאמה ולהילרי שמשקרים לו וזאת הדדיות.
אני אופטימי כי יש לנו ברית עם הקב"ה ולדעתי כאנשים מאמינים עליכם לבטוח בקב"ה גם שקשה לכם(נניח שהערבים מאיימים עליכם או לא מצאתם שידוך אל תבואו בטענות אל הקב"ה אלא לעצמכם כי הכל צפוי והרשות נתונה!אלוקים הוא לא חבר שלכם שאתם כועסים עליו).