לדעתי המערכת המשפטית נטפלת לכל מי שמסכן את שלטון האליטה האשכנזית שמאלנית.זה החל באבו חצירא ובתמ"י,המשיך בדרעי ובש"ס,ואפילו בנאמן,רפול שיצאו זכאים ורצו למנוע מהם להיות שרים.ממשיך בחקירות שרון,אולמרט,נתניהו,ליברמן בכדי שיסכימו למדינה פלשתינית ולגירוש.
לגבי הרב כהנא זצ"ל בודאי שנטפלו אליו והוציאו אותו מחוץ לחוק וזה לא משנה שהיו אלה פוליטיקאים כי בג"ץ אישר את הפסילה.
הגולה בארץ צודק למרות שאני משתמש במונחים שונים.דווקא פשע חטיפת ילדי תימן והרצח של חסיד הרב משולם בידי המשטרע מוכיח עם מי יש לנו עסק.
לא משנה אם זה שב"כ,בית משפט,פרקליטות אם אתה לא מהאליטה אתה תסבול.
אשכנזים ימנים נחקרים וחרדים מזרחים מורשעים(אני אשכנזי).
אני הכרתי אישית את כבוד הרב ראובן אלבז שהורשע ביחד עם בניזרי ומדובר ברב צדיק שהחזיר 30 אלף איש בתשובה בישיבה אור החיים.
פשוט האליטה מתנגדת לחזרה בתשובה ועובדה שנטפלו לבניו של כבוד הרב אמנון יצחק שליט"א(אני לא חסיד של שיטותיו אבל מטרתו רצויה).
למה דווקא ש"ס?כי היא קונטרה אליטה ומהווה אלטרנטיבה,נניח שהם אינם ימין אבל הם חרדים ודתים אמיתים ואינם מזויפים.
למה נוח לתפוס אותם?כי אינם עורכי דין וחיים לפי חוקי ההלכה,למשל קשה יהיה להרשיע את עורכי הדין אולמרט וכל מי שלמד משפט בכדי ללמוד לעבור על החוק.
אריה דרעי הורשע על 60 אלף דולר שקיבל מתנה כי עזר לישיבה ולעומתו עזר וייצמן גנב 6 מליון דולר וקיבל פטור.
לדעתי יאיר לוי כן עבר עברות חמורות אבל העברות של דרעי הן בטלות בשישים מול העברות של ברק,וויצמן,פרס,רבין.
בניזרי כחוזר בתשובה הוא סדין אדום לאליטה.מאותה סיבה הם שונאים את אפי איתם(אני לא נכנס למחלוקת שיש לנו איתו אבל אנו בעד חזרה בתשובה).
הויכוח שהיה לנו עם ש"ס בנוגע להסכם אוסלו לא מעלה ולא מוריד בקשר להצלחתם הפנומנלית במפעל אל המעיין,בבניית ישיבות,מקוואות,בתי כנסת שאנו תומכים בזאת.