הארץ המציא ידיעה שמתנחלים התעללו בגופת מחבל,לא היה ולא נברא.מיטשל צוטט שאמר שהישראלים שיקרו לנו כל הזמן והכחיש.לדעתי העורכים ממציאים ידיעה בכדי ללחוץ על דעת הקהל בישראל.
נניח שלא היית קורא את העיתונים האלה לא היית בלחץ.מה שסיפרת לנו שמחסומים הוסרו זה חמור.הכוונה שלי החיים נמשכים והולכים לעבודה גם בלי התעמולה של התשקורת.
אבל חיים התרגז כאן ממש ורן מביא לינקים כאילו שזה אמת.
האם לנחום ברנע אתה מאמין?ולעופר שלח?אני טוען שהעורכים משקרים.מה אובאמה מדבר כל שעה עם בן כספית?
הבנו את הרעיון מיטשל מתנגד להתנחלויות!כמה אפשר לטחון מים מסריחים כל יום?
ככה הפורום שלנו משרת את תעמולת השמאל!אנחנו מפחידים ולוחצים על עצמנו ומתעצבנים.
אני חי בארץ ולא צריך שקרים כאלה,אני יודע ומכיר את האנשים האלה.
זה לא חדשות בכלל אלא פרופגנדה,זה חוות דעה,פובליציסטיקה ולא דיווח עובדתי.
אני צריך את ידיעות לדעת מה ביילין וטיבי חושבים על התנחלויות?זה מיחזור,העלאת גרה.
אני יודע שמיטשל מוסלמי,אובאמה פרו מוסלמי,רם עמנואל בוגד וכמוהם גם בן כספית וזה מספיק לי.
ואם מיטשל ואובאמה מדליפים ומכחישים הם שקרנים ואני לא מאמין לשקרנים.לכן הפסקתי להאמין לנתניהו ואני מאמין למיכאל בן ארי כי הוא לא שיקר.
אם בן כספית שקרן למה להביא לינקים שלו?הרי מעריב בפשיטת רגל בגלל החינמונים!ואז כשכולנו הפסקנו לקרוא ולקנות מעריב החליט הימין האמיתי להציל אותם ולהביא לינקים שקרים כאמת!זה אבסורד.
וחיים יודע שהניו יורק טיימס והוושינגטון פוסט פרסמו שקרים על הליגה להגנה יהודית והוא מצטט את טום פרידמן כאילו שזאת אמת.אז למה?למה לשחק במשחק שלהם?