כתב נושא: לצערינו-הרב:ביום-חמישי הקרוב יתקיים מצעד-התועבה בירושלים עיר-הקודש  (נקרא 7408 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
אני לא הומו (בניגוד למה שאתם חושבים), אבל אני חושב שזכותם של ההומואים לערוך את המצעדים שלהם איפה שהם רוצים. אפילו בירושלים. ירושלים היא עיר של כולם, גם של ההומואים. לא צריך למנוע מהם לעשות מצעדים כי זה "פוגע ברגשות הדתיים". מי שלא רוצה לראות את המצעד שפשוט לא יבוא לראות אותו וזהו. קוראים לזה "איש באמונתו יחיה".
בס"ד

אתה קורא לזה "איש באמונתו יחיה", ואילו הנביא חבקוק אמר "וצדיק באמונתו יחיה".  בוא נניח שהומוסקסואליות נובעת מפגם תורשתי, היינו משיכה לבן/בת המין הזהה אינה החלטה שרירותית עבורם אלא נטיה פיזית שמעבר לבחירתם.  האם זה עדיין נותן להם זכות להכריז על כך בפרהסיה?  ומה אם פדופיליה היא גם תוצאה של פגם גנטי?  האם פגם גנטי שגורם לבן-אדם לרצות לשכב עם ילדים קטנים מצדיק שאותו בן-אדם יספק את יצרו?!  אם כך מה ההבדל בינינו לבין חיות שפועלות אך ורק על פי אינסטינקטים?  והרי תופעת ההומוסקסואליות בקרב יונקים מתועדת היטב, היינו היא "טבעית" מהבחינה שהיא מצויה בטבע, בקרב בעלי-חיים.  לכל אחד יש את הנסיון שלו בחיים: פדופיליה, קלפטומניה, כעס, זימה הטרוסקסואלית, וכו'.  להבדיל, עדיין לא שמעתי על מצעד גאווה של פדופילים, או מצעד גאווה של אנשים שנכשלו בעריות---כל אדם עם קורטוב מצפון מבין שכשלונות אלו אינם מקור לגאווה.  הומוסקסואלים שנופלים בידי היצר שלהם מאוסים בעיני עצמם הרבה יותר מאשר בעיני שאר הבריות, והדרך שלהם להתמודד עם התסכול וההרגשה הנוראה שאוכלים אותם היא לפרוק כל עול ולהתריס כנגד כל העולם, אך כמובן שזה לא משקיט את נפשם ומסיר את הדיסוננס הקוגניטיבי שבו הם שבויים.  הם יודעים עמוק בפנים שהמלחמה האמיתית שעליהם לנהל היא נגד יצרם, ובמקום זה הם מסיחים את דעתם ונלחמים במוסכמות חברתיות.
« עריכה אחרונה: יוני 23, 2009, 04:43:53 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הונלהוהו -  דווקא לא , אין לאף אחד זכות להתערטל מול ילדים ובכלל בפרהסיה לפי החוק במדינה ,אפילו אסור לרמוז לאקט מיני בפומבי ,  מוותרים להם המשטרה , כי הם מפחדים מחרון אף הבג"ץ שיופנו אליו האשמות שהמשטרה לא נותנת להם לצעוד

אם זה היה מצעד של סטייה מינית אחרת , שלסלוד ממנה לא נחשב גזענות אצל אנשים נאורים כל כך עד שהמח שלהם נצלה מרוב האור -הווה אומר -הקרינה הפולטיקלי-קורקט-מגנטית , מי שהיה מנסה לארגן אותה הייתה נחשב מיידית עבריין והיו נפתחים נגדו הליכים פליליים.

ועכשיו בקשר לתאכלס ,הרי לא אותם מעניין מה הבג"ץ אומר , ולא אותנו .

ההומואים רוצים שיקבלו אותם ? TOUGH LUCK , רוב האנושות סולדת מהם,  היהדות סולדת מהדבר המכוער הזה , וכך גם שאר הדתות הגדולות , אפילו אנשי מדע מהשורה הראשונה בגנטיקה סולדים מהם , תן לי לצטט למשל את מגלה הדי אן איי " אם יוכח שהומוסקסואליות היא מאפיין גנטי, ראוי להתיר הפלות" , והתמיכה היחידה שהם מקבלים זה מפסיכולוגים פסוואדו מדעיים משנות החמישים כגון קינגסלי והחסרי מימון - עלובי האקדמיות, שכותבים עבודות מחקר בעקבות המחקר שלו כדי שיהיה להם סיבה להחזיק משרד .

אם הם באמת רצו לחיות בשקט ללא הטרדות להבדיל מהבקשה הגורפת של "לקבל אתם"

ההומואים יכלו לשבת בשקט  , הציבור היהודי לא היה יודע שהם קיימים בכלל ברובו , ואף אחד לא היה מחפש "הומואים לעלות לגרדום" .... אבל לא ...בדווקא, להתריס , לעצבן ... מכל הדתות, הם החליטו להפוך את מרכז המלחמה שלהם מול כל מה שקדוש ליהדות(עובדה שהם לא מנסים את זה ברומא או מכה ..)
הם מתגרים בנו בכוונה תחילה,אז שלא יצפו שאנחנו , אלה שהנחלנו לעולם את הרעיון שיש דבר כזה סטייה מינית ... מכל האנושות , דווקא אנחנו נהיה סובלניים כלפיהם

יש להם בעייה , אנחנו מוכנים לעזור להם לפתור אותה , אבל לא מוכנים בשום פנים ואופן לקבל את מצעד הסטייה שלהם בארץ היהדות

כשזה הופך לעניין של קידוש השם מול חילול השם, שלא יהיה לך ספק , גם הדתי הכי  מתון שתמצא יבחר בקידוש השם

את אף אחד לא מעניין מה אתה חושב שהם ה"זכויות" שלהם ... הם באים בהתרסה נגד היהדות , לנו , יש רק אופציה אחת על השולחן , להביס אותם , ולקדש שם שמיים , לא משנה כמה זכויות נצתרך לרמוס בדרך

מבחינתך בחוק "שלך" יש להם זכויות, אצלנו בחוק , לא קיים סעיף כזה
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הונלהוהו -  דווקא לא , אין לאף אחד זכות להתערטל מול ילדים ובכלל בפרהסיה לפי החוק במדינה ,אפילו אסור לרמוז לאקט מיני בפומבי ,  מוותרים להם המשטרה , כי הם מפחדים מחרון אף הבג"ץ שיופנו אליו האשמות שהמשטרה לא נותנת להם לצעוד

אם זה היה מצעד של סטייה מינית אחרת , שלסלוד ממנה לא נחשב גזענות אצל אנשים נאורים כל כך עד שהמח שלהם נצלה מרוב האור -הווה אומר -הקרינה הפולטיקלי-קורקט-מגנטית , מי שהיה מנסה לארגן אותה הייתה נחשב מיידית עבריין והיו נפתחים נגדו הליכים פליליים.

ועכשיו בקשר לתאכלס ,הרי לא אותם מעניין מה הבג"ץ אומר , ולא אותנו .

ההומואים רוצים שיקבלו אותם ? TOUGH LUCK , רוב האנושות סולדת מהם,  היהדות סולדת מהדבר המכוער הזה , וכך גם שאר הדתות הגדולות , אפילו אנשי מדע מהשורה הראשונה בגנטיקה סולדים מהם , תן לי לצטט למשל את מגלה הדי אן איי " אם יוכח שהומוסקסואליות היא מאפיין גנטי, ראוי להתיר הפלות" , והתמיכה היחידה שהם מקבלים זה מפסיכולוגים פסוואדו מדעיים משנות החמישים כגון קינגסלי והחסרי מימון - עלובי האקדמיות, שכותבים עבודות מחקר בעקבות המחקר שלו כדי שיהיה להם סיבה להחזיק משרד .

אם הם באמת רצו לחיות בשקט ללא הטרדות להבדיל מהבקשה הגורפת של "לקבל אתם"

ההומואים יכלו לשבת בשקט  , הציבור היהודי לא היה יודע שהם קיימים בכלל ברובו , ואף אחד לא היה מחפש "הומואים לעלות לגרדום" .... אבל לא ...בדווקא, להתריס , לעצבן ... מכל הדתות, הם החליטו להפוך את מרכז המלחמה שלהם מול כל מה שקדוש ליהדות(עובדה שהם לא מנסים את זה ברומא או מכה ..)
הם מתגרים בנו בכוונה תחילה,אז שלא יצפו שאנחנו , אלה שהנחלנו לעולם את הרעיון שיש דבר כזה סטייה מינית ... מכל האנושות , דווקא אנחנו נהיה סובלניים כלפיהם

יש להם בעייה , אנחנו מוכנים לעזור להם לפתור אותה , אבל לא מוכנים בשום פנים ואופן לקבל את מצעד הסטייה שלהם בארץ היהדות

כשזה הופך לעניין של קידוש השם מול חילול השם, שלא יהיה לך ספק , גם הדתי הכי  מתון שתמצא יבחר בקידוש השם

את אף אחד לא מעניין מה אתה חושב שהם ה"זכויות" שלהם ... הם באים בהתרסה נגד היהדות , לנו , יש רק אופציה אחת על השולחן , להביס אותם , ולקדש שם שמיים , לא משנה כמה זכויות נצתרך לרמוס בדרך

מבחינתך בחוק "שלך" יש להם זכויות, אצלנו בחוק , לא קיים סעיף כזה

"אצלנו בחוק"? מי זה "אצלנו"? "אצלנו" זה מדינת ישראל או תנועת הימין האמיתי? כי המצב היום הוא שעל פי חוקי מדינת ישראל להומואים מותר לערוך את המצעדים שלהם. כמו שלדתיים מותר להתפלל בכותל המערבי, להומואים מותר לערוך את המצעדים שלהם שם. ואני חושב שזה יפה שהם בוחרים לערוך את המצעדים שלהם בירושלים כי הם רוצים להראות בהפגנתיות שירושלים שייכת לכווווולם. גם להומואים. ירושלים היא עיר קדושה? קדושה למי? לכמה פאנאטים עם כיפות? אז היא גם קדושה להומואים. ואל תגיד לי "זה כתוב בתורה" וכל זה כי לא מעניין אותי מה כתוב לא בברית הישנה ולא בברית החדשה ולא בקוראן. דברים בעולם השתנו מאז שהם נכתבו.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
להונלהוהו
« להגיב #28 ב- : יוני 23, 2009, 16:52:57 »
בס"ד

אתה יודע מה ההבדל בין ההומואים לפדופילים? שהפדופילים לפחות מתביישים במעשים שלהם!!!
הם חולים ומי שחולה זקוק לטיפול לא-כך? הם יכולים להיגמל מהסטייה-הזאת כמו שזלמן שושי שהיה מראשוני ההומואים המוצהרים בישראל התרפא מזה והיום ברוך-ה' הוא חזר-בתשובה ומרצה כנגד ההומוסקסואליות וכל הסטיות-המניות האלו.

ודרך-אגב ירושלים קדושה לא רק ליהודים ולא רק "לכמה פנאטים עם כיפה" עשו סקר שבו הראו ש99% מתושב-ירושלים מתנגדים למצעד-התועבה גם חילונים,ערבים,נוצרים מתנגדים לזה לא רק דתיים וחרדים כך שהטענה שלך היא שקרית ומוטעית.

גם הערבים והנוצרים מתנגדים לגועל-נפש הזה לא רק היהדות.
ולמה שהם לא יקימו את המצעדי-תועבה שלהם במכה או בוותיקן? למה דווקא בירושלים? הם עושים זאת על-מנת להתריס ועל-מנת לקבל תשומת-לב הם אנשים מסכנים.
ראית פעם נקרופיל שמתגאה בכך שיש לו סטייה-מינית מתועבת כזו?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להונלהוהו
« להגיב #29 ב- : יוני 23, 2009, 17:08:05 »
בס"ד

אתה יודע מה ההבדל בין ההומואים לפדופילים? שהפדופילים לפחות מתביישים במעשים שלהם!!!
הם חולים ומי שחולה זקוק לטיפול לא-כך? הם יכולים להיגמל מהסטייה-הזאת כמו שזלמן שושי שהיה מראשוני ההומואים המוצהרים בישראל התרפא מזה והיום ברוך-ה' הוא חזר-בתשובה ומרצה כנגד ההומוסקסואליות וכל הסטיות-המניות האלו.

ודרך-אגב ירושלים קדושה לא רק ליהודים ולא רק "לכמה פנאטים עם כיפה" עשו סקר שבו הראו ש99% מתושב-ירושלים מתנגדים למצעד-התועבה גם חילונים,ערבים,נוצרים מתנגדים לזה לא רק דתיים וחרדים כך שהטענה שלך היא שקרית ומוטעית.

גם הערבים והנוצרים מתנגדים לגועל-נפש הזה לא רק היהדות.
ולמה שהם לא יקימו את המצעדי-תועבה שלהם במכה או בוותיקן? למה דווקא בירושלים? הם עושים זאת על-מנת להתריס ועל-מנת לקבל תשומת-לב הם אנשים מסכנים.
ראית פעם נקרופיל שמתגאה בכך שיש לו סטייה-מינית מתועבת כזו?

יש גם הומואים שמתביישים. לא כל הומוסקסואל מוכן לצאת מהארון. וכמו שאפשר להפוך מהומוסקסואל להטרוסקסואל, גם ההפך אפשרי. קרו מקרים. ואני לא מאמין לסקר הזה, אם רוב תושבי ירושלים היו נגד מצעדי הגאווה אז העירייה לא הייתה נותנת להם להיערך.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

נראה לך שזה מעניין את הבג"ץ ואת "אבירי-הדמוקטיה ושלטון-החוק" ש99% מתושבי-ירושלים מתנגדים למצעד-התועבה?
הם צבועים והם דו-פרצופיים.

ובקשר לזה שאפשר להפוך מהטרוסקסואל להומוסקסואל,אז ככה שההומואים טוענים שהם לא יכולים להשתנות ולהיות הטרוסקסואלים וכמובן שזה שקר גמור וטוב שלפחות בזה אנחנו מסכימים לא?
הם פשוט רוצים לתת דרור ליצרים המתועבים שלהם.

ואתה-יודע שזו אוכלוסייה שיש בה הרבה איידס ומחלות דומות? הם מביאים שמד על עצמם,בסוף שהם יגיעו לגיל 60 הם יהיו מסכנים ובודדים בלי משפחה ובלי ילדים איזה חיים אלה?
הם חייבים טיפול-נפשי בהקדם, ולהזכירך פעם הומוסקסואליות הייתה נחשבת למחלת-נפש.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

נראה לך שזה מעניין את הבג"ץ ואת "אבירי-הדמוקטיה ושלטון-החוק" ש99% מתושבי-ירושלים מתנגדים למצעד-התועבה?
הם צבועים והם דו-פרצופיים.

ובקשר לזה שאפשר להפוך מהטרוסקסואל להומוסקסואל,אז ככה שההומואים טוענים שהם לא יכולים להשתנות ולהיות הטרוסקסואלים וכמובן שזה שקר גמור וטוב שלפחות בזה אנחנו מסכימים לא?
הם פשוט רוצים לתת דרור ליצרים המתועבים שלהם.

ואתה-יודע שזו אוכלוסייה שיש בה הרבה איידס ומחלות דומות? הם מביאים שמד על עצמם,בסוף שהם יגיעו לגיל 60 הם יהיו מסכנים ובודדים בלי משפחה ובלי ילדים איזה חיים אלה?
הם חייבים טיפול-נפשי בהקדם, ולהזכירך פעם הומוסקסואליות הייתה נחשבת למחלת-נפש.

זה שהתייחסו אל הומוסקסואליות כמחלת נפש זה לא אומר שככה היה צריך להתייחס אליה. התייחסו אליה כך מתוך בורות. וזה כבר הוכח שאיידס היא לא מחלה בהכרח של הומואים, היא מחלה של כל מי שמקיים יחסי מין לא מוגנים, בלי קשר אם זה יחסי מין בין גבר לאישה או בין שני גברים. אני כבר שמעתי מקרים על גברים שכל הזמן זיינו בחורות בלי הבחנה ובסוף הם קיבלו איידס. אגב, אתה יודע שלפני שלושים שנה, כשגילו לראשונה את מחלת האיידס, לא קראו לה ישר "איידס". אתה יודע איך קראו לה? קראו לה "סרטן ההומואים"! אתה מבין? התייחסו לאיידס כאל סרטן!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
לצערינו-הרב:ביום-חמישי הקרוב יתקיים מצעד-ה
« להגיב #32 ב- : יוני 23, 2009, 18:06:51 »
בס''ד

לכל הצבועים למיניהם שיודעים היטב ולא מוכנים להודות שכל העניין נובע משימוש ציני של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י באנשים חולי-נפש בכדי לנגח את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי שמכיר בקדושתה של ארץ-הקודש תובב''א !!! וכל שאר ה ''תירוצים'' אינם אלא בכדי לכסות את האמ-ת הזו!! נילחם על ארץ-הקודש תובב''א עד טיפת הדם האחרונה !! והקב''ה יסייע בעדנו ויכרית את שלטון העוולה המשוקץ הזה ויקים במהרה סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר !!!!!!!!!!!!!!!!! >:( :'( >:(

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: יוני 23, 2009, 18:07:32 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הונלהוהו - אצלנו בחוק , כמובן מדבר על אצלנו בתורה .

על פי חוקי מדינת ישראל אין רשות להתערטל בציבור , ולרמוז לאקט מיני בפרהסיה  ,וזה חלק מהותי מהמצעד המדובר , לכן, לפי חוק מדינת ישראל, הדבר אסור גם כן

זכותנו להתפלל בכותל ? אוי תודה באמת , אף אחד לא שואל אותך, תוציא לעצמך את זה מהראש

איך לעזאזל אתה משווה התקהלות למען תפילה למצעד ,זה אחד , שנית למצעד שיש בו שלל עבירות לפי - חוקי מדינת ישראל עצמם שאתה כה טורח להגן עליהם

יפה שאתה חושב שזה יפה , אנחנו חושבים שזה מכוער , ובגלל זה אנחנו נלחמים נגד זה .

ירושלים שייכת לעם ישראל בלבד , הגוים שמורשים להיות שם (זמנית, רק זמנית) מורשים על ידי הבג"ץ החילוני שקיים  גם באופן זמני עד שהציבור הדתי יהפוך לרוב מובהק ומלוכד פוליטית ויבחר ממשלה דתית שתחליף את בית המשפט בסנהדרין , דבר שריאלי בטווח של עשר עד עשרים שנה .  אך בכל אופן , לדיוננו , ירושלים שייכת אך ורק לעם ישראל ששולט בה ביד רמה .

ירושלים שייכת לכל היהודים אכן , אבל אם יש קומץ יהודים כיביכול , שהם בעצם לא יהודים , והם מנסים להרוס את ירושלים , להרוס את הסטאטוס קוו הקיים , לצאת בדווקא נגד דעת הרוב בעיר ירושלים ,אז שלא יצפו שיזרקו עליהם פרחים

כמה פאנטים עם כיפות ,  אוי , תגמד , תגמד  ..   מעל שלוש מליון פנאטים עם כיפות זה לא "כמה" , זה רוב . (חרדים מעל מליון, דתי לאומי קרוב למליון , ועוד מליון וחצי לפחות מסורתים ) יש 5.4 מליון יהודים בארץ , תעשה את המתמטיקה לבד ... ליהדות האורתודוכסית המאמינה יש רוב ברור בתוך הציבור היהודי (השולט ) במדינת ישראל
החילונים הם מיעוט גדול (שכולם מקבלים עליהם חוקי בסיס ביהדות ומלים את הילדים שלהם !) ,  אתאיסטים הם מיעוט שולי וקטן, וסוטי מין הם אפילו לא אחוז מהאוכלוסיה .

זה לא משנה למי היא קדושה חוץ מאיתנו , זה לא אומר שהיא שייכת להם או שיש להם זכויות בה ,  מי ששולט על ירושלים זה הישות המדינית\צבאית היהודית , ירושלים הקדושה מלכתחילה  היא תוצאה של יהדות, לא של דת אחרת

"ואל תגיד לי "זה כתוב בתורה" וכל זה כי לא מעניין אותי מה כתוב לא בברית הישנה ולא בברית החדשה ולא בקוראן. דברים בעולם השתנו מאז שהם נכתבו."

יופי שלא מעניין אותך , גם אותי לא מעניין ה"חוק" שלך , בכל זאת אתה טורח לציין אותו בפני , אז אני מציין את החוק שלי .

אין דבר כזה ברית ישנה , להגיד דבר כזה משמע שיש ברית חדשה ,  יש ברית של כמה קופי אדם חסרי אינטילגנציה שגנבו מהיהדות ומדתות אחרות כמו מהמיתראיזם ומשלל דתות פאגניות אחרות כדי ליצור את הנצרות המודרנית , שטוענת שקיבלה ברית מאיזה יש"ו 

אנחנו לא קיבלנו ברית משום יש"ו , קיבלנו מאלוקים , אז בבודאי שהכביכול ברית הדמיונית שלהם ,לא יכולה להיות המשך לברית שלנו, ובבודאי לא להחליף אותה

מה השתנה ? אין חדש תחת השמש , ובכל אופן התורה תמיד רלוונטית
« עריכה אחרונה: יוני 23, 2009, 19:16:30 על ידי hebraic »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הונלהוהו - אצלנו בחוק , כמובן מדבר על אצלנו בתורה .

על פי חוקי מדינת ישראל אין רשות להתערטל בציבור , ולרמוז לאקט מיני בפרהסיה  ,וזה חלק מהותי מהמצעד המדובר , לכן, לפי חוק מדינת ישראל, הדבר אסור גם כן

זכותנו להתפלל בכותל ? אוי תודה באמת , אף אחד לא שואל אותך, תוציא לעצמך את זה מהראש

איך לעזאזל אתה משווה התקהלות למען תפילה למצעד ,זה אחד , שנית למצעד שיש בו שלל עבירות לפי - חוקי מדינת ישראל עצמם שאתה כה טורח להגן עליהם

יפה שאתה חושב שזה יפה , אנחנו חושבים שזה מכוער , ובגלל זה אנחנו נלחמים נגד זה .

ירושלים שייכת לעם ישראל בלבד , הגוים שמורשים להיות שם (זמנית, רק זמנית) מורשים על ידי הבג"ץ החילוני שקיים  גם באופן זמני עד שהציבור הדתי יהפוך לרוב מובהק ומלוכד פוליטית ויבחר ממשלה דתית שתחליף את בית המשפט בסנהדרין , דבר שריאלי בטווח של עשר עד עשרים שנה .  אך בכל אופן , לדיוננו , ירושלים שייכת אך ורק לעם ישראל ששולט בה ביד רמה .

ירושלים שייכת לכל היהודים אכן , אבל אם יש קומץ יהודים כיביכול , שהם בעצם לא יהודים , והם מנסים להרוס את ירושלים , להרוס את הסטאטוס קוו הקיים , לצאת בדווקא נגד דעת הרוב בעיר ירושלים ,אז שלא יצפו שיזרקו עליהם פרחים

כמה פאנטים עם כיפות ,  אוי , תגמד , תגמד  ..   מעל שלוש מליון פנאטים עם כיפות זה לא "כמה" , זה רוב . (חרדים מעל מליון, דתי לאומי קרוב למליון , ועוד מליון וחצי לפחות מסורתים ) יש 5.4 מליון יהודים בארץ , תעשה את המתמטיקה לבד ... ליהדות האורתודוכסית המאמינה יש רוב ברור בתוך הציבור היהודי (השולט ) במדינת ישראל
החילונים הם מיעוט גדול (שכולם מקבלים עליהם חוקי בסיס ביהדות ומלים את הילדים שלהם !) ,  אתאיסטים הם מיעוט שולי וקטן, וסוטי מין הם אפילו לא אחוז מהאוכלוסיה .

זה לא משנה למי היא קדושה חוץ מאיתנו , זה לא אומר שהיא שייכת להם או שיש להם זכויות בה ,  מי ששולט על ירושלים זה הישות המדינית\צבאית היהודית , ירושלים הקדושה מלכתחילה  היא תוצאה של יהדות, לא של דת אחרת

"ואל תגיד לי "זה כתוב בתורה" וכל זה כי לא מעניין אותי מה כתוב לא בברית הישנה ולא בברית החדשה ולא בקוראן. דברים בעולם השתנו מאז שהם נכתבו."

יופי שלא מעניין אותך , גם אותי לא מעניין ה"חוק" שלך , בכל זאת אתה טורח לציין אותו בפני , אז אני מציין את החוק שלי .

אין דבר כזה ברית ישנה , להגיד דבר כזה משמע שיש ברית חדשה ,  יש ברית של כמה קופי אדם חסרי אינטילגנציה שגנבו מהיהדות ומדתות אחרות כמו מהמיתראיזם ומשלל דתות פאגניות אחרות כדי ליצור את הנצרות המודרנית , שטוענת שקיבלה ברית מאיזה יש"ו 

אנחנו לא קיבלנו ברית משום יש"ו , קיבלנו מאלוקים , אז בבודאי שהכביכול ברית הדמיונית שלהם ,לא יכולה להיות המשך לברית שלנו, ובבודאי לא להחליף אותה

מה השתנה ? אין חדש תחת השמש , ובכל אופן התורה תמיד רלוונטית

גם אתה בעצמך לא אחוז מהאוכלוסייה. אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שלא שווה לי להיכנס איתך לוויכוח. אני סתם אבזה את עצמי. יש לי טיעונים שלא תחשוב שאין לי טיעונים אבל אתה לא שווה ויכוח. להתראות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הומוהוהו אתה בורח..

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא מתווכח איתך מר הונלהוהו , הצגתי נתונים על פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה של 2005  . מן הסתם היום יש יותר ,הרי יש אלפי חוזרים בתשובה כל חודש, והרבה תינוקות חמודים שנולדו בצד הצודק .

« עריכה אחרונה: יוני 23, 2009, 20:55:15 על ידי hebraic »

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
I am right now on holiday, and thus, I try to avoide replying to some nonsense. But still, I have to say that it is impossible to know how many perverts-whatever this means-are in Israel. Most people whouldn't admit it