הונלהוהו - אצלנו בחוק , כמובן מדבר על אצלנו בתורה .
על פי חוקי מדינת ישראל אין רשות להתערטל בציבור , ולרמוז לאקט מיני בפרהסיה ,וזה חלק מהותי מהמצעד המדובר , לכן, לפי חוק מדינת ישראל, הדבר אסור גם כן
זכותנו להתפלל בכותל ? אוי תודה באמת , אף אחד לא שואל אותך, תוציא לעצמך את זה מהראש
איך לעזאזל אתה משווה התקהלות למען תפילה למצעד ,זה אחד , שנית למצעד שיש בו שלל עבירות לפי - חוקי מדינת ישראל עצמם שאתה כה טורח להגן עליהם
יפה שאתה חושב שזה יפה , אנחנו חושבים שזה מכוער , ובגלל זה אנחנו נלחמים נגד זה .
ירושלים שייכת לעם ישראל בלבד , הגוים שמורשים להיות שם (זמנית, רק זמנית) מורשים על ידי הבג"ץ החילוני שקיים גם באופן זמני עד שהציבור הדתי יהפוך לרוב מובהק ומלוכד פוליטית ויבחר ממשלה דתית שתחליף את בית המשפט בסנהדרין , דבר שריאלי בטווח של עשר עד עשרים שנה . אך בכל אופן , לדיוננו , ירושלים שייכת אך ורק לעם ישראל ששולט בה ביד רמה .
ירושלים שייכת לכל היהודים אכן , אבל אם יש קומץ יהודים כיביכול , שהם בעצם לא יהודים , והם מנסים להרוס את ירושלים , להרוס את הסטאטוס קוו הקיים , לצאת בדווקא נגד דעת הרוב בעיר ירושלים ,אז שלא יצפו שיזרקו עליהם פרחים
כמה פאנטים עם כיפות , אוי , תגמד , תגמד .. מעל שלוש מליון פנאטים עם כיפות זה לא "כמה" , זה רוב . (חרדים מעל מליון, דתי לאומי קרוב למליון , ועוד מליון וחצי לפחות מסורתים ) יש 5.4 מליון יהודים בארץ , תעשה את המתמטיקה לבד ... ליהדות האורתודוכסית המאמינה יש רוב ברור בתוך הציבור היהודי (השולט ) במדינת ישראל
החילונים הם מיעוט גדול (שכולם מקבלים עליהם חוקי בסיס ביהדות ומלים את הילדים שלהם !) , אתאיסטים הם מיעוט שולי וקטן, וסוטי מין הם אפילו לא אחוז מהאוכלוסיה .
זה לא משנה למי היא קדושה חוץ מאיתנו , זה לא אומר שהיא שייכת להם או שיש להם זכויות בה , מי ששולט על ירושלים זה הישות המדינית\צבאית היהודית , ירושלים הקדושה מלכתחילה היא תוצאה של יהדות, לא של דת אחרת
"ואל תגיד לי "זה כתוב בתורה" וכל זה כי לא מעניין אותי מה כתוב לא בברית הישנה ולא בברית החדשה ולא בקוראן. דברים בעולם השתנו מאז שהם נכתבו."
יופי שלא מעניין אותך , גם אותי לא מעניין ה"חוק" שלך , בכל זאת אתה טורח לציין אותו בפני , אז אני מציין את החוק שלי .
אין דבר כזה ברית ישנה , להגיד דבר כזה משמע שיש ברית חדשה , יש ברית של כמה קופי אדם חסרי אינטילגנציה שגנבו מהיהדות ומדתות אחרות כמו מהמיתראיזם ומשלל דתות פאגניות אחרות כדי ליצור את הנצרות המודרנית , שטוענת שקיבלה ברית מאיזה יש"ו
אנחנו לא קיבלנו ברית משום יש"ו , קיבלנו מאלוקים , אז בבודאי שהכביכול ברית הדמיונית שלהם ,לא יכולה להיות המשך לברית שלנו, ובבודאי לא להחליף אותה
מה השתנה ? אין חדש תחת השמש , ובכל אופן התורה תמיד רלוונטית