כתב נושא: לצערינו-הרב:ביום-חמישי הקרוב יתקיים מצעד-התועבה בירושלים עיר-הקודש  (נקרא 7432 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

ההומואים הסוטים מתכננים לטמא את עיר-הקודש שוב במצעד-התועבה שלהם שאמור להתקיים ביום-חמישי הזה :old_Angry2:

הנה סרטון ממצעד-התועבה בת"א משנת 2008 שבו ברוך מרזל איתמר בן-גביר ועוד פעילי ימין מנסים לשכנע הומו סוטה שהוא זקוק לטיפול-נפשי.....

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
לצערינו-הרב:ביום-חמישי הקרוב יתקיים מצעד-ה
« להגיב #1 ב- : יוני 22, 2009, 04:31:56 »
בס''ד
אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל הנאמנים , שקדושתה של עיר-קדשנו ותפארתנו תובב''א המחולל בפרהסיא נוגע לליבם !! למחות בתוקף על מעשה עוולה טמא זה ששם את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ללעג וקלס בעולם כולו !! על זאת חרבה ירושל(י)ם ר''ל !! שק ואפר יוצע לרבים !! אלו נציגיו של אברום בורג יש''ו הם ''נציגי השטן'' ולא (להבדיל)  יהודים קדושים המוסרים את נפשם על קדושתה של ארץ-הקודש השלמה תובב''א !! אנו קוראים מכאן לכל יהודי יקר למחות בכל דרך אפשרית כנגד מעשה התועבה הזה שמעלה על נס את המגמה להזנות את אחינו הנבוכים שנפלו ברישתות שטיפות-המוח של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! הדבר דומה להפשטת אדם הלוקה בנפשו ,והצגתו במערומיו לעיני כל ר''ל !! אוי לשלטון העוולה הזה יכריתהו הקב''ה ברחמיו במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת בבאכי''ר !! ושוב אנו זועקים את הקריאה ''מי לה' אלי !! '' לבוא ולמחות על מעשה העוולה והתועבה הנפשע הזה של שימוש באנשים הלוקים בנפשם על-מנת לערער את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי קהל קדושים ה' עליהם יחיו !!

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: יוני 22, 2009, 04:34:19 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בס"ד

הסוטים והזדים המרושעים הללו הרי היו יכולים לקיים את המצעד בבירת הבהמיות---תל-אביב.  אלא שבהתחשב בעובדה שתל-אביב בין כה וכה בהמית, המצעד לא היה ארוע יוצא דופן, ולכן, כדי להתנשא ולהיתבלט בין אנשים הגונים, הם נחושים לטמא את טוהרה ולחלל את קודשה של עיר דוד.  ובכן, על הציבור האמוני להשיב על זדוניותם וחוצפתם באותה מטבע.  לא בדקירות ובאלימות (לא שווה לשבת בגללם בבית סוהר)---אלא בדרכים יצירתיות שימחישו עד כמה עזות המצח, הגאווה והמעשים של חולי הנפש האלו בהמיים: זריקת פצצות סירחון לכל אורך נתיב המצעד, שימחישו לצופים עד כמה מצחינה דרך חשיבתם ומעשיהם בסתר, זריקת זבל ולכלוך כדי שצלמים של סוכנויות ידיעות ישראליות ובינלאומיות יתעדו לא מצעד של הדר אלא מצעד של גועל ורפש, וכמובן, החביב מכולם---עריכה במקביל של מצעד בהמות (אתונות, תיישים) עם שלטים "אני בהמה גאה", וכו'.  כל מי שיש לו חיית מחמד (כלב, חתול, ארנב, אוגר, וכו') מוזמן להשתתף במצעד המקביל עם שלט גדול, "הכלב שלי בהמה גאה!" או "הארנב שלי בהמה גאה", וכו'.
« עריכה אחרונה: יוני 22, 2009, 06:44:20 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
התגובה תהיה גם במצעד הימין שיתקיים בערים שהם כרגע באופן זמני ערים ערביות כמו סכנין וכו'.באילת שהיא עיר סובלנית ויש בה תיירות,זימה ופריצות נדקר הומו.לצערי עד שלא ישפך דם הומואים לא יבינו שזה מסוכן,אני קורא להומואים להשאר בארון או בבית ולהפסיק עם הפרובוקציות בעיר הקודש שלנו.
המצעד מזיק להומואים ומשניא אותם עוד יותר.דבר נוסף במצעד יש נשים מעורטלות והתנהגות שאסורה על פי חוק.יש ילדים בירושלים ואסור שיראו תועבה כזאת.
חבל אם הומו ידקר ולכן שישאר בבית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הייתי מציע לתת להם מרשמי רופא לכדורים שיגרמו להם לשלשל...ככה יבינו למה התחת נועד
חתיכת הומואים מגעילים באלי להקיא

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הייתי מציע לתת להם מרשמי רופא לכדורים שיגרמו להם לשלשל...ככה יבינו למה התחת נועד
חתיכת הומואים מגעילים באלי להקיא

או שאפשר פשוט להושיב אותם על כיסא. התחת נועד גם לזה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא הומו (בניגוד למה שאתם חושבים), אבל אני חושב שזכותם של ההומואים לערוך את המצעדים שלהם איפה שהם רוצים. אפילו בירושלים. ירושלים היא עיר של כולם, גם של ההומואים. לא צריך למנוע מהם לעשות מצעדים כי זה "פוגע ברגשות הדתיים". מי שלא רוצה לראות את המצעד שפשוט לא יבוא לראות אותו וזהו. קוראים לזה "איש באמונתו יחיה".

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לעשות מצעד בירושלים "כי זה זכותם" זו לא סיבה. יש להם מספיק מקומות לצעוד בהם למה חייבים לעשות את זה בעיר הקודש?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לעשות מצעד בירושלים "כי זה זכותם" זו לא סיבה. יש להם מספיק מקומות לצעוד בהם למה חייבים לעשות את זה בעיר הקודש?

כי עיר הקודש שייכת לכולם. וזה שזו זכותם זאת סיבה מעולה כי זה כל הרעיון במדינה חופשית. זכותם של ההומואים לעשות מצעדים בירושלים כמו שזכותם של הדתיים להתפלל בכותל.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל אתה לא רואה את הדתיים מתאספים ועושים תפילות המוניות בתל אביב בשנקין.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
הם רוצים להפגין את נוכחותם תחת כל עץ רענן
על מנת לקבל את זכויותיהם הציבוריות בענין הזוגיות והכספים שקשורים לכך

אסור לתת להם להשתולל כך בשום מקום, בעבר היחס לאוכלוסייה הזו היה קשה הרבה יותר
וכך צריך להיות!

לא לתת למצב להשתנות כמו בארה"ב או שאר מדינות מקולקלות
כמה עצוב על המצב העגום הזה שאחים שלנו מבזים את עצמם כך

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל אתה לא רואה את הדתיים מתאספים ועושים תפילות המוניות בתל אביב בשנקין.

כי אין להם איפה. אבל אם הם יעשו לא נראה לי שזה יפריע למישהו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הם רוצים להפגין את נוכחותם תחת כל עץ רענן
על מנת לקבל את זכויותיהם הציבוריות בענין הזוגיות והכספים שקשורים לכך

אסור לתת להם להשתולל כך בשום מקום, בעבר היחס לאוכלוסייה הזו היה קשה הרבה יותר
וכך צריך להיות!

לא לתת למצב להשתנות כמו בארה"ב או שאר מדינות מקולקלות
כמה עצוב על המצב העגום הזה שאחים שלנו מבזים את עצמם כך

האמת היא שגם בארצות הברית לא מתייחסים הכי יפה להומואים. לא פעם דיברו שם על לצאת נגדם בחקיקה...

מנותק כוח יהודי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 22, 2009, 20:30:40 »
כי עיר הקודש שייכת לכולם. וזה שזו זכותם זאת סיבה מעולה כי זה כל הרעיון במדינה חופשית. זכותם של ההומואים לעשות מצעדים בירושלים כמו שזכותם של הדתיים להתפלל בכותל.

אז למה לא זכותו של ברוך מרזל לכהן כראש ועדת קלפי באום אל פאחם?
« עריכה אחרונה: יוני 22, 2009, 20:31:41 על ידי כוח יהודי »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
כמו שלא נותנים לחולי מניה דיפרסיה, סכיזופרניה, דכאון אחרי לידה, קלפטומניה וכו' וכו' וכו' לצעוד, כך אין לאפשר להם, וכן גם לשאר סוגי הסטיות המיניות לסוגיהם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 22, 2009, 21:12:44 »
אז למה לא זכותו של ברוך מרזל לכהן כראש ועדת קלפי באום אל פאחם?

מצדי שברוך מרזל יהיה ראש ועדת קלפי אפילו בצפון מזרח ג'רש

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כמו שלא נותנים לחולי מניה דיפרסיה, סכיזופרניה, דכאון אחרי לידה, קלפטומניה וכו' וכו' וכו' לצעוד, כך אין לאפשר להם, וכן גם לשאר סוגי הסטיות המיניות לסוגיהם.

בשבילך הומוסקסואליות זו מחלה, כמו שבשביל ההומוסקסואלים הטרוסקסואליות זו מחלה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בשבילך הומוסקסואליות זו מחלה, כמו שבשביל ההומוסקסואלים הטרוסקסואליות זו מחלה.
ובשביל סכיזופרן פאראנואידי, אדם שלא מרגיש שמחפשים אותו בכל פינה ורודפים אותו בכל מקום, הוא אדם חולה שלא מודע ל"מציאות", שמחת זקנתי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש דתיים בשינקין חרדים ממש,כנראה שלא הייתם שם הרבה זמן,יש ישיבה ליד שינקין ובית כנסת.הברלסב חוגגים שם ושרים ועושים שמח.אגב בשינקין מסעדות טובות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
האמת היא שעד שנות ה70 של המאה ה20 היתה תופעת ההומוסקסיאליות והלסביות כלולה ברשימת מחלות הנפש, ועד היום הפטישיזם כלול, עד כמה שידיעתי מגעת, ברשימת מחלות הנפש.
אז דבר ראשון: למה פטישיזם כן כלול ברשימה זו, ומשיכה אל אותו המין לא?
אבל מכל מקום, זה גם אומר שמי שאמור לטפל בתופעה זו הם הפסיכיאטרים ואנשי מקצוע, ולא חמומי מוח מלאי שנאה, שגם לוקים בפיצול אישיות ומעריצים את "שפתיים" בוש.
במקביל למצעד כזה יש להפגין רצון וכמיהה לבוא המשיח, שיטפל בבעיות כאלו ואחרות בדרך של אהבה, זאת במקום להפגין שנאה וגועל מהמצעד.
ואם כבר הזכרתי את "שפתיים" בוש, אז בעוד שהתרפסותו של אובמה בפני מלך סעודיה מזכירה את הפסוק "וכל עבדי המלך אשר בשער המלך כורעים ומשתחווים להמן...", הרי שהתמונה בה נראה בוש מנשק את מלך סעודיה על השפתיים מזכירה את הפסוקים: "שיר השירים אשר לשלמה. יישקני מנשיקות פיהו. כי טובים דודיך מיין, לריח שמניך טובים, שמן תורק שמך, על כל עלמות אהבוך. משכני אחריך-נרוצה. הביאני המלך חדריו, נגילה ונשמחה בך, נזכירה דודיך מיין, מישרים אהבוך".

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האמת היא שעד שנות ה70 של המאה ה20 היתה תופעת ההומוסקסיאליות והלסביות כלולה ברשימת מחלות הנפש, ועד היום הפטישיזם כלול, עד כמה שידיעתי מגעת, ברשימת מחלות הנפש.
אז דבר ראשון: למה פטישיזם כן כלול ברשימה זו, ומשיכה אל אותו המין לא?
אבל מכל מקום, זה גם אומר שמי שאמור לטפל בתופעה זו הם הפסיכיאטרים ואנשי מקצוע, ולא חמומי מוח מלאי שנאה, שגם לוקים בפיצול אישיות ומעריצים את "שפתיים" בוש.
במקביל למצעד כזה יש להפגין רצון וכמיהה לבוא המשיח, שיטפל בבעיות כאלו ואחרות בדרך של אהבה, זאת במקום להפגין שנאה וגועל מהמצעד.
ואם כבר הזכרתי את "שפתיים" בוש, אז בעוד שהתרפסותו של אובמה בפני מלך סעודיה מזכירה את הפסוק "וכל עבדי המלך אשר בשער המלך כורעים ומשתחווים להמן...", הרי שהתמונה בה נראה בוש מנשק את מלך סעודיה על השפתיים מזכירה את הפסוקים: "שיר השירים אשר לשלמה. יישקני מנשיקות פיהו. כי טובים דודיך מיין, לריח שמניך טובים, שמן תורק שמך, על כל עלמות אהבוך. משכני אחריך-נרוצה. הביאני המלך חדריו, נגילה ונשמחה בך, נזכירה דודיך מיין, מישרים אהבוך".
אינני מעריץ את בוש ואני חושב שהוא שהיה אסון לא קטן בפני עצמו, וזה עדיין לא מכשיר את השרץ הרוסי.
אני אכן בעד זה שאנשי מקצוע ופסיכיאטרים יטפלו בזה ולא חבורת משיגענרים, כאן אני בהחלט מסכים איתך.
מי בדיוק לוקה בפיצול אישיות ומעריץ את בוש?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ובשביל סכיזופרן פאראנואידי, אדם שלא מרגיש שמחפשים אותו בכל פינה ורודפים אותו בכל מקום, הוא אדם חולה שלא מודע ל"מציאות", שמחת זקנתי.

זה לא אותו הדבר. הסכיזופרן מבין שזה שלא כולם פרנואידים כמוהו זה לא אומר שהם חולים. הוא מבין שזה פשוט אומר שתכונה אחת שיש לו חסרה להם. זה הכל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
זה לא אותו הדבר. הסכיזופרן מבין שזה שלא כולם פרנואידים כמוהו זה לא אומר שהם חולים. הוא מבין שזה פשוט אומר שתכונה אחת שיש לו חסרה להם. זה הכל.
קישקוש כזה לא נשמע מאז המצאת ההבל "עם פלשתיני".
אתה פסיכולוג מומחה? זה בדיוק אותו הדבר במו כל מחלת נפש אחרת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
יש דתיים בשינקין חרדים ממש,כנראה שלא הייתם שם הרבה זמן,יש ישיבה ליד שינקין ובית כנסת.הברלסב חוגגים שם ושרים ועושים שמח.אגב בשינקין מסעדות טובות.
הקהילה של הרב בזאנסון  O0
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 22, 2009, 23:30:53 »
מצדי שברוך מרזל יהיה ראש ועדת קלפי אפילו בצפון מזרח ג'רש

זה שזה לא מפריע לך זה נורא נחמד אבל זה לא אומר שזה לא מפריע לאחרים. בנאדם שהולך בלי חולצה ברחוב זה בסדר מבחינתך? אני מניח שכן. ובתחתונים? וערום? אתה מסתכל על זה בצורה של הדרגתיות ונקודות מבט במקום להסתכל על זה בצורה של עקרון. העובדה היא שההומואים שתומכים במצעד בירושלים המטרה היחידה שלהם היא לעצבן. יש להם חודש שלם של גאווה הם צועדים בכל עיר בארץ לא ייקרה שום דבר אם הם לא ייצעדו בירושלים. זה לא שמדובר באיזה פולחן דתי שאפשר לערער ולדון על כך הדבר נעשה אך ורק על מנת לעצבן.