כתב נושא: תשובותי לשאלות של 5 חברי הפורום (17-06-09)  (נקרא 9398 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לשאלות של 5 חברי הפורום (17-06-09)
« להגיב #25 ב- : יוני 19, 2009, 14:09:42 »
מתחיל להמאס לי לצוד את הראיות שאתה מפנה או גורם לי לחפש.  אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות, תפסיק לקשקש כל הזמן.

אין שום התייחסות בויקיפדיה האנגלית לגבי מה שטענת.  להיפך, קיבלתי חיזוק נוסף לעבודת הדוקטורט שלו כמכחיש שואה.  בערך האנגלי כתוב שהוא גם הכחיש שואה בספרו:

In his book, Abbas described the Nazi Holocaust as "The Zionist fantasy, the fantastic lie that six million Jews were killed."[36] He also wrote:

"It seems that the interest of the Zionist movement, however, is to inflate this figure [of Holocaust deaths] so that their gains will be greater. This led them to emphasize this figure [six million] in order to gain the solidarity of international public opinion with Zionism. Many scholars have debated the figure of six million and reached stunning conclusions—fixing the number of Jewish victims at only a few hundred thousand."[37][38][39]

אמרנו שאי אפשר להתווכח עם ציטוט של משהו לא?
אולי הגיע הזמן להודות שמדובר במכחיש שואה?

אוקיי, אז אולי הוא מכחיש שואה. אבל חוץ ממך לא נראה לי שזה מעניין מישהו...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #26 ב- : יוני 19, 2009, 14:55:43 »
לא רק שזה מעניין, זה גם עניין אותך - עובדה שניסית לגונן עליו.

לאחר מותו של הצורר יאסר עראפת, עניין הכחשת השואה של מחמוד עבאס תפסה חלק בשיח הציבורי.
זה שלא מראים את זה חדשות לבקרים אינו אומר שזה לא מעניין, את ההסתות במסגדים, הקריאה לרצח יהודים, את הקריקטורות הנאציות גם לא מראים והם מאוד מעניינים.

אפילו את תאונות הדרכים וקאסמים העבירו לסוף המהדורה אם בכלל וזה כן מעניין.

אל תחשוב שהסדר הציבורי שמוצג לכאורה בתקשורת הוא מה שמעניין (אם זה המצב, כנראה שרק פרשת דודו טופז היא חשובה).

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : יוני 19, 2009, 15:23:17 »
לא רק שזה מעניין, זה גם עניין אותך - עובדה שניסית לגונן עליו.

לאחר מותו של הצורר יאסר עראפת, עניין הכחשת השואה של מחמוד עבאס תפסה חלק בשיח הציבורי.
זה שלא מראים את זה חדשות לבקרים אינו אומר שזה לא מעניין, את ההסתות במסגדים, הקריאה לרצח יהודים, את הקריקטורות הנאציות גם לא מראים והם מאוד מעניינים.

אפילו את תאונות הדרכים וקאסמים העבירו לסוף המהדורה אם בכלל וזה כן מעניין.

אל תחשוב שהסדר הציבורי שמוצג לכאורה בתקשורת הוא מה שמעניין (אם זה המצב, כנראה שרק פרשת דודו טופז היא חשובה).

אולי עניין הכחשת השואה של אבו מאזן עלה שוב לפני חמש שנים, אבל זה היה רק לתקופה קצרה ומאז אני לא רואה שזה עולה שוב בשיח הציבורי הישראלי. רק בשיח של "הימין האמיתי" זה עולה. ובזה שגוננתי על אבו מאזן, המסר שניסיתי להעביר זה שזה לא חשוב אם הוא מכחיש שואה או לא.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #28 ב- : יוני 19, 2009, 15:30:46 »
זה חשוב מאוד וזה לא עולה יותר בשיח הציבורי כי כולם יודעים שהוא מכחיש שואה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : יוני 19, 2009, 15:35:57 »
זה חשוב מאוד וזה לא עולה יותר בשיח הציבורי כי כולם יודעים שהוא מכחיש שואה.

אז זהו שלא. אנשים משתנים. אולי מאז שהוא כתב את הדוקטורט שלו הוא חקר יותר לעומק וראה שכן הייתה שואה? חוץ מזה כולם יודעים שגם אחמדינג'ד מכחיש שואה ובכל זאת מדברים על זה בתקשורת כל הזמן.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #30 ב- : יוני 19, 2009, 15:39:14 »
כי הוא כל יום מכחיש שואה מחדש, אז מציינים את מה שהוא אומר.

לא נראה לי שאתה יודע מה המשמעות של כתיבת עבודת דוקטורט.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : יוני 19, 2009, 15:46:24 »
כי הוא כל יום מכחיש שואה מחדש, אז מציינים את מה שהוא אומר.

לא נראה לי שאתה יודע מה המשמעות של כתיבת עבודת דוקטורט.

נכון. אני באמת לא מבין את המשמעות של כתיבת דוקטורט כי אני אף פעם לא כתבתי דוקטורט. אני רק יודע שאת אף אחד לא מעניין שאבו מאזן הוא מכחיש שואה. אני אף פעם לא נתקלתי במישהו (חוץ מהתנועה שלכם) שמקלל ומגדף את אבו מאזן בגלל זה. למשל ביום השואה האחרון שהיה לפני חודש לא הזכירו את זה בשום מקום, אפילו שזה היה יום השואה. לעומת זאת את הכחשת השואה של אחמדינג'ד כן הזכירו באותו יום.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #32 ב- : יוני 19, 2009, 15:55:29 »
אתה לא מבין מה שאני אומר לך.
אחמניג'ד בכל הזדמנות מכחיש את השואה ולכן הוא מקבל מענה.

אם היינו בכל יום זיכרון מציינים את שמות אויבנו שמכחישים שואה היינו מוצאים עצמנו מקריאים שמות כל היום.  פרט לכך, אם שמו של משהו לא אוזכר ביום השואה זה לא אומר שהוא אינו מכחיש שואה כך שהנימוק שלך פשוט סתום.

אני שמח שנסוגת לעמדה ש"אולי" הוא מכחיש שואה ועל כן גם אתה "אולי" מכחיש שואה שזו התקדמות בצעד הנכון.
בעוד יש עדויות ברור להכחשת השואה שלו, אתה עדיין מעדיף לחשוב ש"אולי" הוא חזר בו וזה מספק אותך.

אתה מייחס לתנועה איזו אובססיה שלא קיימת כאילו כל היום מציינים כאן שהוא מכחיש שואה וזה מה שמעסיק את הארגון.  כלל וכלל לא ולראייה כל הדיונים שקיימים כאן.

זכורים לי מקרים רבים בהם בעימותים טלויזיונית אנשי ימין הזכירו את זה שהוא מכחיש שואה, אתה סתם מתמם.
« עריכה אחרונה: יוני 19, 2009, 15:56:16 על ידי Neo »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : יוני 19, 2009, 16:06:08 »
אתה לא מבין מה שאני אומר לך.
אחמניג'ד בכל הזדמנות מכחיש את השואה ולכן הוא מקבל מענה.

אם היינו בכל יום זיכרון מציינים את שמות אויבנו שמכחישים שואה היינו מוצאים עצמנו מקריאים שמות כל היום.  פרט לכך, אם שמו של משהו לא אוזכר ביום השואה זה לא אומר שהוא אינו מכחיש שואה כך שהנימוק שלך פשוט סתום.

אני שמח שנסוגת לעמדה ש"אולי" הוא מכחיש שואה ועל כן גם אתה "אולי" מכחיש שואה שזו התקדמות בצעד הנכון.
בעוד יש עדויות ברור להכחשת השואה שלו, אתה עדיין מעדיף לחשוב ש"אולי" הוא חזר בו וזה מספק אותך.

אתה מייחס לתנועה איזו אובססיה שלא קיימת כאילו כל היום מציינים כאן שהוא מכחיש שואה וזה מה שמעסיק את הארגון.  כלל וכלל לא ולראייה כל הדיונים שקיימים כאן.

זכורים לי מקרים רבים בהם בעימותים טלויזיונית אנשי ימין הזכירו את זה שהוא מכחיש שואה, אתה סתם מתמם.

אני באמת לא מכחיש שואה. עובדה. אני אפילו הוצאתי קליפ שני שבו הסברתי למה בדיוק התכוונתי כשאמרתי "6 מיליון זו רק הערכה". אז עצם העובדה שאתה אומר עליי שאני "אולי" מכחיש שואה זה רק מראה שאתה בעצמך סתום. דרך אגב, תקן אותי אם אני טועה, אבל הבנתי מחיים בן פסח עצמו שאסור לקלל בפורום הזה.
באשר לאבו מאזן, הוא לא סתם אחד. הוא מישהו שהעולם בכלל וישראל בפרט עובדים מולו כל יום. לכן חשוב להזכיר כל יום שואה שהוא מכחיש שואה.
ועוד דבר - אם עכשיו תצא לרחוב ותעשה סקר בין האנשים ברחוב אם ידוע להם שאבו מאזן הוא מכחיש שואה, כמעט כולם יענו לך "לא".

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #34 ב- : יוני 19, 2009, 16:25:04 »
אם תצא עכשיו לרחוב ותעשה סקר אם לישראל יש כור גרעיני יגידו לך לא (היה סקר כזה בקרב סטודנטים להוראה בסמינר הקיבוצים, בהחלט אפשר להשליך זאת על הציבור הישראלי).

סביר להניח שגם רוב האוכלוסיה איננה יודעת את התקווה כמו שצריך.

לא קיללתי אותך ואף אחד בפורום עד היום.  אמרתי שהנימוק שלך סתום.  זה ביטוי, נימוק סתום \ טענה סתומה (כלומר, טענה ריקה, אין בה ממש).

אתה כן מכחיש שואה כיוון שבאותו קליפ טענת שמחמוד עבאס אינו מכחיש שואה.  מכאן:
או שאינך מכיר את דבריו ועל כן אתה טועה.
או שאתה מכיר את דבריו וחושב שאין בהם משום הכחשת שואה ועל כן אתה מכחיש שואה.

הצגתי לך את הנתונים, וכיוון שאינך מכיר בכך שהוא מכחיש שואה, אתה מכחיש שואה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : יוני 19, 2009, 16:33:38 »
אם תצא עכשיו לרחוב ותעשה סקר אם לישראל יש כור גרעיני יגידו לך לא (היה סקר כזה בקרב סטודנטים להוראה בסמינר הקיבוצים, בהחלט אפשר להשליך זאת על הציבור הישראלי).

סביר להניח שגם רוב האוכלוסיה איננה יודעת את התקווה כמו שצריך.

לא קיללתי אותך ואף אחד בפורום עד היום.  אמרתי שהנימוק שלך סתום.  זה ביטוי, נימוק סתום \ טענה סתומה (כלומר, טענה ריקה, אין בה ממש).

אתה כן מכחיש שואה כיוון שבאותו קליפ טענת שמחמוד עבאס אינו מכחיש שואה.  מכאן:
או שאינך מכיר את דבריו ועל כן אתה טועה.
או שאתה מכיר את דבריו וחושב שאין בהם משום הכחשת שואה ועל כן אתה מכחיש שואה.

הצגתי לך את הנתונים, וכיוון שאינך מכיר בכך שהוא מכחיש שואה, אתה מכחיש שואה.

אם אכן היה כזה סקר, זה רק מחזק את הטענה שלי שרוב הישראלים לא יודעים (או שזה לא מעניין אותם) שאבו מאזן הוא מכחיש שואה.
אני חושב שבאותו קליפ שני שלי דבריי היו ברורים, לכן לא רק אתה לא יכול להגיד עליי שאני מכחיש שואה - גם אף שוטר וגם אף שופט לא יכול להגיד עליי שאני מכחיש שואה. אני יודע יותר טוב ממך ויותר טוב מכל שופט מה אני חושב על השואה. זה שאתה בוחר לחשוב שאני מכחיש שואה כי זה מסתדר לך זה לא אשמתי. אם הייתי כהניסט והייתי אומר שאבו מאזן הוא לא מכחיש שואה, היית אומר לי שטעות בידי. אבל בגלל שאני שמאלני, אתה בוחר להגיד עליי שאני מכחיש שואה בעצמי.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #36 ב- : יוני 19, 2009, 16:43:04 »
אתה לא יודע מה הייתי אומר לו היית כהניסט - זו ספקולציה שלך, כפי ש"אולי" זה שמחמוד עבאס שינה את דעתו היא ספקולציה.
הסרט השני שלך הוא זה שאתה אומר שלא מצאת נתונים על זה שאבו מאזן מכחיש שואה?  אם כן אז גם אתה מכחיש שואה או שלא הכרת את הנתונים בזמן הכנת הסרט.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : יוני 19, 2009, 16:48:05 »
אתה לא יודע מה הייתי אומר לו היית כהניסט - זו ספקולציה שלך, כפי ש"אולי" זה שמחמוד עבאס שינה את דעתו היא ספקולציה.
הסרט השני שלך הוא זה שאתה אומר שלא מצאת נתונים על זה שאבו מאזן מכחיש שואה?  אם כן אז גם אתה מכחיש שואה או שלא הכרת את הנתונים בזמן הכנת הסרט.

כנראה שלא הכרתי את הנתונים. ועכשיו כשאני חושב על זה אני לא יודע אם אני בכלל רוצה לדעת את הנתונים לא כי אני מפחד מהאמת אלא כי כמו שאמרתי לך זה לא מעניין אותי מה אבו מאזן חושב על השואה. אולי הקליפ שעשיתי בנושא היה מיותר. ודרך אגב כשאמרתי הקליפ השני שלי התכוונתי לקליפ השני שעשיתי בעניין הכחשת השואה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #38 ב- : יוני 19, 2009, 16:53:47 »
ראיתי רק סרטון אחד שלך, אני חושב שזה השני.
הפגשתי אותך עם הנתונים, משתמע שלא עיינת בלינקים שנתתי לך וחבל אולי היית לומד משהו.

באת להגנתו של אדם תוך טענה שאנשי הימין משקרים שהוא מכחיש שואה.  כעת, כשאתה מגלה שטעות בידיך, לפתע זה לא מעניין אותך.
אם כך, גם אני סבור שהסרטון מיותר ואם למדת משהו אני שמח.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #39 ב- : יוני 19, 2009, 16:56:47 »
ראיתי רק סרטון אחד שלך, אני חושב שזה השני.
הפגשתי אותך עם הנתונים, משתמע שלא עיינת בלינקים שנתתי לך וחבל אולי היית לומד משהו.

באת להגנתו של אדם תוך טענה שאנשי הימין משקרים שהוא מכחיש שואה.  כעת, כשאתה מגלה שטעות בידיך, לפתע זה לא מעניין אותך.
אם כך, גם אני סבור שהסרטון מיותר ואם למדת משהו אני שמח.

האמת היא שעוד לפני שהתחלת "להציג בפניי את הנתונים", התחלתי לחשוב שהקליפים שעשיתי על הכחשת השואה היו מיותרים. אז אל תשלה את עצמך שפתאם הייתה לי הארה בגללך או משהו.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #40 ב- : יוני 19, 2009, 17:01:55 »
לא אכפת לי מה היא הסיבה שגרמה לך לרדת מהעץ הגבוה שטפסת עליו.

שבת שלום.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #41 ב- : יוני 21, 2009, 00:47:34 »
הונלהוהו לא באמת מעוניין בעובדות, חי לו באיזה פנטזיה וחושב שעל כולם להיות יחד איתו שם.
אני חושב שצריך לכתוב ספר, רב מכר בשם: "הונלוהוהו בארץ הפלאות" וספר המשך בשם "מסעות בארץ הונלוהוהו".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.