כתב נושא: תשובותי לשאלות של 5 חברי הפורום (17-06-09)  (נקרא 9724 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

תשובותי לשאלות של ניאו, רן הכהניסט, עומרי, ימני חילוני וM4A1.

כדי להאזין לכל התשובות בבת אחת: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3262175

או אם אתם מעדיפים להאזין לארבעה קטעים נפרדים לפי הנושאים:

1. האם הערבים יסכימו לעזוב אם נציע להם פיצויים? קטע א' -

2. האם הערבים יסכימו לעזוב אם נציע להם פיצויים? קטע ב' -

3. איך עונים לשמאלניים? -

4. האם גם הערבים הנוצרים שונאים אותנו? -

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לשאלות של 5 חברי הפורום (17-06-09)
« להגיב #1 ב- : יוני 18, 2009, 10:55:48 »
חיים תודה רבה על התשובה. אבל מה ייקרה אם לאחר עליית הכהניסטים לשלטון אחד ממנהיגי האסלאם יפסוק שאין לעוזב את א"י לא משנה מה. האם יש תוכנית גיבוי? האם אתה שולל את האופציה של פשוט להפעיל את מידת הכוח שתידרש?

אין צורך בסרטון אני יודע שזה הרבה עבודה.
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 10:56:24 על ידי m4a1 »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #2 ב- : יוני 18, 2009, 14:34:24 »
תודה רבה חיים.

נהנתי מאוד מהסרטון.

בשל ההבהרה בתחילת התשובה לגבי זה שהתנועה אינה נגד ערבים באשר הם ערבים וכן הטון הרך יחסית בסרטון, אוכל לשלוח את הסרטון המצויין הזה לחברי השמאלנים מבלי שאזכה לגידופים מצידם (ויש פה הרבה בצפון ת"א :old_wink2:).
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 14:40:56 על ידי Neo »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 18, 2009, 19:45:01 »
1. תפסיקו כבר להגיד ש"80 אחוז מהערבים רוצים להגר"! אף אחד לא מאמין לזה!
2. חיים, ברור שיש לך בעיה עם צבע עור! אתה בפירוש הוצאת כמה קליפים באנגלית שבהם הצגת את השחורים בארצות הברית כנחותים! אני זוכר בקליפ אחד אמרת עליהם they wipe their behinds with leaves או משהו כזה...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #4 ב- : יוני 18, 2009, 19:54:14 »
אתה לא מסוגל להשאר על נושא אחד וכל הזמן מתפתל...

כבר השתכנעת שמחמוד עבאס הוא מכחיש שואה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 18, 2009, 20:00:23 »
1. תפסיקו כבר להגיד ש"80 אחוז מהערבים רוצים להגר"! אף אחד לא מאמין לזה!
2. חיים, ברור שיש לך בעיה עם צבע עור! אתה בפירוש הוצאת כמה קליפים באנגלית שבהם הצגת את השחורים בארצות הברית כנחותים! אני זוכר בקליפ אחד אמרת עליהם they wipe their behinds with leaves או משהו כזה...

בס''ד

1. הערבים כן רוצים להגר ומאות אלפים כבר היגרו מאז שנת 2000 למרות כל הקשיים כשהם חייבים לעשות זאת בלי עזרה. והנתון הזה של 80% לא בא ממני אלא מסקר ערבי.

2. אין לי שום בעיה עם צבע עורם של השחורים. הבעיה שלי היא שהם אנטישמיים כמו שאנו רואים עם ברק חוסיין אובמה יש''ו.

הונלוהוהו, אתה נאצי. כתבת בערוץ שלך ביוטיוב באנגלית שאתה רוצה לזרוק את כל המתישבים הגיבוריים של יהודה ושומרון למשרפות ולתאי גזים. וגם כתבת באנגלית שאתה רוצה לזרוק את חיילי צה''ל למשרפות ולתאי גזים. ואתה גם מכחיש שואה שאומר שמכחישי שואה נאצים באירופה הם הגיבורים שלך.
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 20:01:35 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 18, 2009, 20:09:10 »
בס''ד

1. הערבים כן רוצים להגר ומאות אלפים כבר היגרו מאז שנת 2000 למרות כל הקשיים כשהם חייבים לעשות זאת בלי עזרה. והנתון הזה לא בא ממני אלא מסקר ערבי.

2. אין לי שום בעיה עם צבע עורם של השחורים. הבעיה שלי היא שהם אנטישמיים כמו שאנו רואים עם ברק חוסיין אובמה יש''ו.

הונלוהוהו, אתה נאצי. כתבת בערוץ שלך ביוטיוב באנגלית שאתה רוצה לזרוק את כל המתישבים הגיבוריים של יהודה ושומרון למשרפות ולתאי גזים. וגם כתבת באנגלית שאתה רוצה לזרוק את חיילי צה''ל למשרפות ולתאי גזים. ואתה גם מכחיש שואה שאומר שמכחישי שואה נאצים באירופה הם הגיבורים שלך.
כל מילה בסלע חיים! לצערי הרב אני מכיר טוב מאוד את האדם הלא שפוי הזה הוא חבר לזוהמה הנקראת פלשטינאצים,והרבה פעמיים הוא אמר לי שהחלום שלו זה לעשות שואה ל300 אלף היהודים הגיבורים ביהודה ושומרון אגב לפני חודשיים שרצחו את הילד מבת עין הוא אמר לי שזה לגיטמי לגמרי ושהוא תומך בזה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 18, 2009, 20:11:10 »
בס"ד
הומוהוהו איך זה להיות שילוב של נאצי ובולשביק?

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #8 ב- : יוני 18, 2009, 20:13:58 »
Honlohoho1,

רצ"ב לינק לאתר החדשות השמאלני קיצוני "הארץ".
מצויין שם שסקר שנערך הראה ש 40% מתושבי עזה רוצים להגר ו 25% מתושבי הגדה.

זה אינו הסקר שחיים התייחס אליו, שנערך טרם ההשתלטות על הרצועה (ובגלל שאתה בטח לא מאמין לי אז הראייה לכך היא שחיים יצר את הוידאו המקורי על 80% שנה לפני כן).

כפי שחיים ציין, אם זה מה שהם מוכנים להודות בפני הסוקרים, שווה בנפשך מהם נתוני האמת.

אוכל לומר לך, שאני מכיר את הנתונים שחיים הציג במדוייק, מתוך כתב העת למחשבה מדינית "נתיב".
תושבי עזה מנסים בכל הכוח להשיג דרכונים לחו"ל והרשעויות שם מונעות מהם להגר.

תהנה:
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1046126.html
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 20:15:49 על ידי Neo »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 18, 2009, 20:17:24 »
אתה לא מסוגל להשאר על נושא אחד וכל הזמן מתפתל...

כבר השתכנעת שמחמוד עבאס הוא מכחיש שואה?

אני לא יודע, וזה גם לא ממש מעניין אותי. לא כזה אכפת לי מה אבו מאזן חושב על השואה. בכלל אני לא חושב שזה מעניין מישהו, כי אחרת כבר מזמן היו עושים מזה רעש בתקשורת. ואל תגיד לי שהסיבה שלא עושים מזה רעש בתקשורת היא כי "התקשורת שמאלנית", כי אפילו "התקשורת השמאלנית" עושה רעש מהכחשת השואה של אחמדינג'ד.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #10 ב- : יוני 18, 2009, 20:19:30 »
זה לא מעניין אותך?  כדאי שתצפה שוב בסרט שעשית.

זה ממש פיצול אישיות...

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 18, 2009, 20:31:46 »
בס''ד

1. הערבים כן רוצים להגר ומאות אלפים כבר היגרו מאז שנת 2000 למרות כל הקשיים כשהם חייבים לעשות זאת בלי עזרה. והנתון הזה של 80% לא בא ממני אלא מסקר ערבי.

חיים, רצ"ב קישור לניסוח המדויק של החוק נגד הכחשת השואה. תעבור עליו, ותגיד לי אם אני עדיין נחשב למכחיש שואה.

http://www.knesset.gov.il/shoah/heb/isur_law.htm

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 18, 2009, 20:33:34 »
Honlohoho1,

רצ"ב לינק לאתר החדשות השמאלני קיצוני "הארץ".
מצויין שם שסקר שנערך הראה ש 40% מתושבי עזה רוצים להגר ו 25% מתושבי הגדה.

זה אינו הסקר שחיים התייחס אליו, שנערך טרם ההשתלטות על הרצועה (ובגלל שאתה בטח לא מאמין לי אז הראייה לכך היא שחיים יצר את הוידאו המקורי על 80% שנה לפני כן).

כפי שחיים ציין, אם זה מה שהם מוכנים להודות בפני הסוקרים, שווה בנפשך מהם נתוני האמת.

אוכל לומר לך, שאני מכיר את הנתונים שחיים הציג במדוייק, מתוך כתב העת למחשבה מדינית "נתיב".
תושבי עזה מנסים בכל הכוח להשיג דרכונים לחו"ל והרשעויות שם מונעות מהם להגר.

תהנה:
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1046126.html

לא צריך להאמין לכל סקר שמתפרסם בתקשורת. אם רוב הפלסטינים באמת היו מעוניינים להגר הם לא היו עושים פה פיגועים.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #13 ב- : יוני 18, 2009, 20:37:43 »
לכאלה שיש כלים להגר לא נותנים להגר (אין הנפקת דרכונים).

לאילו סקרים כן מותר להאמין?  רק של בצלם?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 18, 2009, 20:38:58 »
הונלוהוהו המצב הוא כזה, לעם היהודי צריכה להיות מדינה אני בטוח שאתה מסכים איתי על זה. אין עם פלסטינאי, אם אתה לא מאמין בעובדה זו תסתכל בחלקים אחרים של הפורום ותמצא ים הוכחות לכך, מה שהופך את אותם פלסטינאים לערבים ורק לערבים, מה שאומר שיש להם 22 מדינות ואין להם שום סיבה לקבל עוד מדינה ובטח שלא על חשבוננו. מדינת ישראל מדינת היהודים, לא מדינת כל אזרחיה, לא מדינה דמוקרטית. מדינה יהודית בראש ובראשונה. דמוקרטיה? ליהודים החיים בא"י לא לאף מיעוט אחר. מאחר שזו מדינה יהודית היהודים צריכים להיות אלה שמחליטים ורק היהודים ללא התחשבות בערבים באמריקאים או באירופאים.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #15 ב- : יוני 18, 2009, 20:43:44 »
הונלוהוהו...

אתה חלש ביותר בהבנת הנקרא.
מה שנתת הוא החוק האוסר על הכחשת שואה - זו איננה ה-הגדרה להכחשת שואה!

הרי לך ההגדרה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9B%D7%97%D7%A9%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%94
מקווה שלהגדרה הזו בויקיפדיה מותר להאמין.  אם לא, תפתח מילון או משהו אחר.

מתוך ההגדרה:
"הכחשת השואה היא הטענה כי השואה לא אירעה, או כי לא הייתה בממדים המיוחסים לה על ידי ההיסטוריונים מהזרם המרכזי, או כי לא הייתה מכוונת ומאורגנת על ידי הממשלה הנאצית בגרמניה או כי לא הייתה מכוונת דווקא כלפי יהודים."

כיוון שאתה סבור שמחמוד עבאס איננו מכחיש שואה והאחרון טוען שמימדי השואה היו מאות אלפים בודדים של יהודים (כלומר, הוא מכחיש שואה!), הרי שגם אתה מכחיש שואה.

חיים בטח גם התייחס לאמרות קודמות שלך שאני לא מכיר מהפורום, אך די לי בהכרות הקצרה שלנו כדי שתענה בקלות להגדרה הזו.
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 20:44:47 על ידי Neo »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 18, 2009, 20:48:14 »
הונלוהוהו...

אתה חלש ביותר בהבנת הנקרא.
מה שנתת הוא החוק האוסר על הכחשת שואה - זו איננה ה-הגדרה להכחשת שואה!

הרי לך ההגדרה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9B%D7%97%D7%A9%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%94
מקווה שלהגדרה הזו בויקיפדיה מותר להאמין.  אם לא, תפתח מילון או משהו אחר.

מתוך ההגדרה:
"הכחשת השואה היא הטענה כי השואה לא אירעה, או כי לא הייתה בממדים המיוחסים לה על ידי ההיסטוריונים מהזרם המרכזי, או כי לא הייתה מכוונת ומאורגנת על ידי הממשלה הנאצית בגרמניה או כי לא הייתה מכוונת דווקא כלפי יהודים."

כיוון שאתה סבור שמחמוד עבאס איננו מכחיש שואה והאחרון טוען שמימדי השואה היו מאות אלפים בודדים של יהודים (כלומר, הוא מכחיש שואה!), הרי שגם אתה מכחיש שואה.

חיים בטח גם התייחס לאמרות קודמות שלך שאני לא מכיר מהפורום, אך די לי בהכרות הקצרה שלנו כדי שתענה בקלות להגדרה הזו.

קרא לזה איך שאתה רוצה, בכל מקרה אני לא עברתי על החוק...

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #17 ב- : יוני 18, 2009, 20:51:52 »
אף אחד לא אמר שעברת על החוק.

אמרו שאתה מכחיש שואה וזה מה שאתה כל עוד אתה סבור שמחמוד עבאס איננו מכחיש שואה.
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 20:52:28 על ידי Neo »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #18 ב- : יוני 18, 2009, 20:54:04 »
אני חוזר בי.
מתוך ההגדרה עולה שגם עברת על חוקי המדינה בכך שהעלת סרטון המגן על מחמוד עבאס כאדם שאינו מכחיש שואה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יוני 18, 2009, 20:59:36 »
אני חוזר בי.
מתוך ההגדרה עולה שגם עברת על חוקי המדינה בכך שהעלת סרטון המגן על מחמוד עבאס כאדם שאינו מכחיש שואה.

זה כי מחמוד עבאס העלה בעצמו את האפשרות שבשואה נרצחו אולי 12 מיליון. לא אמרתי את זה סתם.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #20 ב- : יוני 18, 2009, 21:03:14 »
תביא לי את האסמכתא לזה.

אין מצב שהוא אמר את זה ביחס ליהודים, הוא התייחס בוודאי לכל מי שנרצח ע"י הנאצים במחנות ההשמדה.
(סלח לי, אני עוזב כעת את הבית כך שלא אוכל להשיב במהירות שעשיתי בשעות האחרונות).
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2009, 21:05:37 על ידי Neo »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 18, 2009, 21:08:01 »
תביא לי את האסמכתא לזה.

אין מצב שהוא אמר את זה ביחס ליהודים, הוא התייחס בוודאי לכל מי שנרצח ע"י הנאצים במחנות ההשמדה.
(סלח לי, אני עוזב כעת את הבית כך שלא אוכל להשיב במהירות שעשיתי בשעות האחרונות).

אני סולח לך. אחרי הכל, יש אנשים שיש להם חיים חוץ מלשבת מול המחשב כל היום.
אתה רוצה אסמכתא? תפתח ויקיפדיה אנגלית תחת הערך מחמוד עבאס, תראה ציטוט דבריו של מחמוד עבאס בנושא. נכון שלא צריך להאמין לכל מה שכתוב בוויקיפדיה אבל אי אפשר להתווכח עם ציטוט דבריו של מישהו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #22 ב- : יוני 18, 2009, 23:22:34 »
אני סולח לך. אחרי הכל, יש אנשים שיש להם חיים חוץ מלשבת מול המחשב כל היום.
אתה רוצה אסמכתא? תפתח ויקיפדיה אנגלית תחת הערך מחמוד עבאס, תראה ציטוט דבריו של מחמוד עבאס בנושא. נכון שלא צריך להאמין לכל מה שכתוב בוויקיפדיה אבל אי אפשר להתווכח עם ציטוט דבריו של מישהו.
מחמוד עבאס מכחיש שואה, רואים את זה שחור על גבי לבן בעבודת הדוקטורט שלו מ-1988 מאוניברסיטת מוסקבה, ציטוטים נרחבים בעניין כבר פורסמו, הוא איננו שונה מאחמדינאג'ד
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #23 ב- : יוני 19, 2009, 03:27:30 »
מתחיל להמאס לי לצוד את הראיות שאתה מפנה או גורם לי לחפש.  אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות, תפסיק לקשקש כל הזמן.

אין שום התייחסות בויקיפדיה האנגלית לגבי מה שטענת.  להיפך, קיבלתי חיזוק נוסף לעבודת הדוקטורט שלו כמכחיש שואה.  בערך האנגלי כתוב שהוא גם הכחיש שואה בספרו:

In his book, Abbas described the Nazi Holocaust as "The Zionist fantasy, the fantastic lie that six million Jews were killed."[36] He also wrote:

"It seems that the interest of the Zionist movement, however, is to inflate this figure [of Holocaust deaths] so that their gains will be greater. This led them to emphasize this figure [six million] in order to gain the solidarity of international public opinion with Zionism. Many scholars have debated the figure of six million and reached stunning conclusions—fixing the number of Jewish victims at only a few hundred thousand."[37][38][39]

אמרנו שאי אפשר להתווכח עם ציטוט של משהו לא?
אולי הגיע הזמן להודות שמדובר במכחיש שואה?

« עריכה אחרונה: יוני 19, 2009, 03:30:08 על ידי Neo »

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 19, 2009, 09:09:15 »
הכמות היא 6 מליון, אבל אם זה היה 60 מליון או 60 אלף זה משנה? צדו אותנו כמו חיות והפתרון היחיד הוא מדינה יהודית אני לא מבין על מה הוא מתווכח