כתב נושא: כל הכבוד לחסידי ברסלב שהפגינו נגד המדינה הנאצית שפיפי (ביבי) מוכן להקים  (נקרא 1745 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

תמיד אהבתי את חסידות ברסלב וחסידות חב''ד. הם נאמנים לארץ ישראל. לע''ד הם דוקא דוגמה טובה לחרדים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
לא רק הם
« להגיב #1 ב- : יוני 15, 2009, 08:56:18 »
בס"ד

גם ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר הגיבורים היו בהפגנה כרגיל O0 :old_afro: גיבורי-ישראל שמוסרים את נפשם למען כל אחד מאיתנו.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
אני גאה להיות מתפלל קבוע בבית-כנסת חבד"י. :)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לק"י
ציטוט
בס''ד

תמיד אהבתי את חסידות ברסלב וחסידות חב''ד. הם נאמנים לארץ ישראל. לע''ד הם דוקא דוגמה טובה לחרדים.
הוצאת לי את המילים מהפה.

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כל הכבוד לחסידי ברסלב שהפגינו נגד המדינה ה
« להגיב #4 ב- : יוני 16, 2009, 05:07:10 »
הרבי מליובוויטש תמיד אמר שאסור למסור אפלו אמה אחת של ארץ ישראל ואסור אפלו לדבר על זה.

שרון, בגין, קקיויו, הם כלם הלכו ל770 להיפגש עם הרבי ביחידות.  הם לא שמעו לו והוא מאוד התאכזב מהם.  הרבי תמיד למד שכל יהודי יש לו נצוץ אלוקית אבל החיות האלו...  חיים דבר על עונש כרת השבוע בתוכנית האנגלית.  כנראה שסמולמרט וחבריו יהיה להם מקום קבוע בגהנום ליד הורדוס וירובועם.  הורדוס גם חשב שהוא היה מלך חכם ופקח, אבל בסוף חייו תולעים אכלו לו את המלה והוא מת מעגבת.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
כל הכבוד לחסידי ברסלב שהפגינו נגד המדינה ה
« להגיב #5 ב- : יוני 16, 2009, 07:06:23 »
בימי הגירוש מגוש קטיף ומצפון השומרון, אני זוכר שראיתי קבוצה מכובדת מאד של חסידי חב"ד בכפר מיימון, שבאו להפגין ולהזדהות. אגב, חב"דניקים הם חרדים במלוא מובן המילה (ה"גרעין הקשה" לפחות). הרבה מהם לא מתגייסים לצבא ועוזרים לעם ישראל בעבודת ה'. פניהם מאירים באור נגוהות, והשירה והשמחה ואהבת-ישראל קורנות מליבם תמיד. :old_smiley:
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2009, 07:11:54 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »