סקר

האם יש להוציא זנות מחוץ לחוק?

רק סרסרות לזנות לא חוקית
1 (6.7%)
יש למסד את הזנות במכונים
3 (20%)
יש לאסור לקוחות של זונות
4 (26.7%)
להשאיר את המצב הקיים
3 (20%)
יש לפרסם תמונות של לקוחות הזונות
4 (26.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: כיצד אפשר להתמודד עם תופעת הזנות?  (נקרא 8555 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
כיצד אפשר להתמודד עם תופעת הזנות?
« להגיב #25 ב- : יוני 14, 2009, 18:54:51 »
למה אתה מבחין בין שני הדברים?

במועדוני חשפנות קיימים רבים שמשלמים לחשפנית בכדי לקבל טובות הנאה בחדר צידי.

נץ - הפתרון שלך אינו מספיק כיוון שאתה תגלה את האנסים רק לאחר שביצעו את האונס (כלומר, יש עליה במקרי האונס עדיין).

(אגב, סתכלו על תוצאות הסקר כרגע...)
« עריכה אחרונה: יוני 14, 2009, 18:57:41 על ידי Neo »

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : יוני 14, 2009, 19:20:21 »
התופעה קיימת גם בברים, אז תסגור את הברים? אין חברה שיש בה ערכים מוחלטים אי אפשר ליכפות דברים כאלה, זונות אני מסכים אבל מועדוני חשפנות שזה עסק ככל דבר שמשלם מיסים בדיוק כמו כולם צריך להשאיר, ובקשר לזונות או לחסל את התופעה או למסד אותה ולהפוך אותה לחוקית. זה אולי לא הדבר הנכון ערכית אבל זה ייפתור את חלק מהבעיות שעלו פה, כבוד האישה, היא תהיה בטוחה כי זו תהיה עבודה כמו כל עבודה אחרת וברגע שזה הופך לחוקי אין לארגוני הפשע אחיזה מה לעשות עם זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #27 ב- : יוני 14, 2009, 19:58:19 »
באיזה בר משלמים למשהי עבור סקס?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : יוני 14, 2009, 20:09:20 »
אני עוד לא יוצא לברים בסה"כ בין 17 אבל אני בטוח שהתופעה קיימת, וגם אם לא בתשלום אז חסר סקס בשירותים? וזה כן בסדר לכבוד האישה?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : יוני 14, 2009, 20:30:07 »
התשובה שלי לשאלה "כיצד אפשר להתמודד עם תופעת הזנות?"
אי אפשר, זה המקצוע הכי עתיק בעולם, הוא תמיד היה ואני בספק אם התופעה תיפסק...
אפשר למגר את התופעה הזאת בכך שיתנו יותר צומת לב לבנות שבאות מחבר העמים
שהן קורבן לניצול בגלל שהן לא מבינות את השפה והן לא מכירות פה אף אחד...
זה הדבר הראשון לדעתי שצריך לעשות
אבל התופעה לא תיפסק, זה יכול ליהיות בכל מקום ובכל שעה
הינה לא מזמן הייתה כתבה על ילדה קטנה שנראה לי עוד לא קיבלה מחזור אפילו מבית ספר
במרכז שקיימה יחסי מין עם תלמידים בעד תשלום, אם היא לא תקבל טיפול פסיכיאטרי היא לא תגיע רחוק...

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #30 ב- : יוני 14, 2009, 21:12:05 »
m4a1, לא קיימת כזו תופעה בברים (פרט למועדוני חשפנות).
עניין של קיום יחסי מין בשירותים ודברים כאלה, זו הפקרות מינית.  לא אונס ולא זנות. (עניין של חינוך...)

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #31 ב- : יוני 14, 2009, 21:41:43 »
בברים של בתי מלון נערות ליווי מציעות את שירותיהן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #32 ב- : יוני 14, 2009, 21:51:39 »
נכון

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #33 ב- : יוני 15, 2009, 01:06:40 »
בברים של בתי מלון נערות ליווי מציעות את שירותיהן.
שמגיעות ממכוני ליווי שעליהם בדיוק דיברתי.
למה אתה מבחין בין שני הדברים?

במועדוני חשפנות קיימים רבים שמשלמים לחשפנית בכדי לקבל טובות הנאה בחדר צידי.

נץ - הפתרון שלך אינו מספיק כיוון שאתה תגלה את האנסים רק לאחר שביצעו את האונס (כלומר, יש עליה במקרי האונס עדיין).

(אגב, סתכלו על תוצאות הסקר כרגע...)
אני בספק גמור, מה גם שהאנס יענש בחומרה (הרבה יותר ממה שקורה היום) ייעשו רשימות של לקוחות קבועים שמגיעים למכונים למיניהם, הם יסומנו ויהיו תחת מעקב, מה גם שאני בהחלט בעד מעבר לכרטיס הביומטרי, זה יאפשר גם זיהוי עתידי זריז של כל אנס, מה שירתיע את הבאים אחריו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : יוני 15, 2009, 01:59:01 »
מזה הכרטיס הביומטרי?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #35 ב- : יוני 15, 2009, 12:10:37 »
מזה הכרטיס הביומטרי?
כרטיס ביומטרי, זה כרטיס שיש בו את הזיהוי הגנטי של אדם (חותם ה-DNA+ טביעת אצבע) שמשמש מעין תעודת זהות משוכללת, דבר זה מכניס למאגר המידע של המדינה פרטים בסיסיים על אותו אדם, ומצד שני מאפשר למדינה לצוד פושעים ביתר קלות (אנסים לצורך הדוגמא).
הבעיה בעניין הוא שזה יתן כח רב (יש שיאמרו כח רב מידי בסגנון הספר של אורוול "1984") בידי הרשויות, דבר שיגביל את עצמאותו ופרטיותו של האדם הקטן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #36 ב- : יוני 15, 2009, 12:31:27 »
המדינה תשתמש בכרטיס ביומטרי של תומכי תנועת כ"ך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : יוני 15, 2009, 13:57:47 »
כרטיס ביומטרי, זה כרטיס שיש בו את הזיהוי הגנטי של אדם (חותם ה-DNA+ טביעת אצבע) שמשמש מעין תעודת זהות משוכללת, דבר זה מכניס למאגר המידע של המדינה פרטים בסיסיים על אותו אדם, ומצד שני מאפשר למדינה לצוד פושעים ביתר קלות (אנסים לצורך הדוגמא).
הבעיה בעניין הוא שזה יתן כח רב (יש שיאמרו כח רב מידי בסגנון הספר של אורוול "1984") בידי הרשויות, דבר שיגביל את עצמאותו ופרטיותו של האדם הקטן.
זאת חדירה מוגזמת לדעתי לפרטיות של האדם...
כי לך תדע אם הטכנולוגיה תשתכלל ואנשים יוכלו להשתמש בטביעות אצבע בשביל להפליל אנשים
וישתלו ראיות בכל מיני מקומות, כיום אנחנו יודעים שכמעט הכל ניתן לפריצה כמו הרשומון של משרד הפנים
שהוא מופץ ואפשר למצוא אותו בכל מקום ולדעת פרטים על כל אדם.
נכון שהמטרה מקדשת את האמצעים ובשביל לעצור אנסים ולמנוע מקרים כאלה זה יכול ליהיות רעיון מצויין
אבל התוצאות יכולות ליהיות הפוכות ולגרום נזק להרבה אנשים.
מה אתה אומר?

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #38 ב- : יוני 15, 2009, 16:36:45 »
מענה לכל התופעות מהסוג הזה הוא: גבר לכל אשה ואשה לכל גבר. כשזה יתקיים בעזרת ה'-ואני מאמין שזה יתקיים, לפחות כשתבוא הגאולה-אז יש מקום "להתמודד" עם כל התופעות האלה. עד אז, אני מבקש בשם מי שלא יהיה: אנא, צאו לנו מהוורידים ומהחיים, אל תבלשו אחר מעשינו, ואל תחקרו אם אנחנו מוציאים זרע לבטלה או לא. כמובן שאני לא מצדיק אונס וניצול הגוף או הרגש. אבל לא עשיתי סטטיסטיקה, וכאשר הדברים נעשים מרצון, אינני יודע מתי וא בכמה מקרים קיים ניצול כזה, או מיהו בדרך כלל המנוצל או המנצל (הגבר, האשה, המשלם או המשולם), וד"ל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #39 ב- : יוני 15, 2009, 18:07:24 »
מענה לכל התופעות מהסוג הזה הוא: גבר לכל אשה ואשה לכל גבר. כשזה יתקיים בעזרת ה'-ואני מאמין שזה יתקיים, לפחות כשתבוא הגאולה-אז יש מקום "להתמודד" עם כל התופעות האלה. עד אז, אני מבקש בשם מי שלא יהיה: אנא, צאו לנו מהוורידים ומהחיים, אל תבלשו אחר מעשינו, ואל תחקרו אם אנחנו מוציאים זרע לבטלה או לא. כמובן שאני לא מצדיק אונס וניצול הגוף או הרגש. אבל לא עשיתי סטטיסטיקה, וכאשר הדברים נעשים מרצון, אינני יודע מתי וא בכמה מקרים קיים ניצול כזה, או מיהו בדרך כלל המנוצל או המנצל (הגבר, האשה, המשלם או המשולם), וד"ל.
אולי ברוסיה זנות זה מרצון...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #40 ב- : יוני 15, 2009, 18:41:10 »
"אולי ברוסיה זנות זה מרצון..."=תגובה ישראלית ומערבית אופיינית.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #41 ב- : יוני 15, 2009, 19:40:43 »
שמע אני לא מהאופטימים שהתופעה של הזנות היא תיפסק באחד מן הימים, במיוחד לא פה, להפך! ככל שאנחנו הופכים ליהיות חברה מערבית
העסק הזה עוד יהיה מוכר במס הכנסה חס וחלילה.
אבל בוא ניהיה ריאליים שאף בחורה לא הייתה רוצה לעבוד בזנות ולהשפיל את עצמה גם אם זה מרצון ואולי זאת בחורה שלא התאקלמה בחברה
ולא סיימה גן חובה ולא יודע מה הסיבות אולי עברה התעללות מינית שהייתה קטנה, בכל מקרה אני מאוד מרחם על הנשים האלה שבשביל כסף מוכרות
את הגוף שלהן.
לא שאני מומחה גדול בנושא אבל כמה שאני הבנתי אין דבר כזה זונה בלי סרסור, והסרסורים הנצלניים האלה עושים קופה על התחת של הנשים האלה
אז צריך לעשות הכל שזה יפסק

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #42 ב- : יוני 16, 2009, 00:38:06 »
"אולי ברוסיה זנות זה מרצון..."=תגובה ישראלית ומערבית אופיינית.
לא, זו תגובה סרקסטית טיפוסית לדברים המגוחכים שרשמת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #43 ב- : יוני 16, 2009, 10:52:21 »
בודאי שיש זונות בלי סרסורים.כל נערות הליווי,דירות הליווי.זונה עם סרסור זה ברחוב או במכונים.היו כתבות בטלביזיה.פשוט שוכרים דירה וחצי מהכסף הולך לזונה.המשטרע מעלימה עין כי היא מקבלת מודיעין או שהשוטרים מקבלים שוחד מיני או כספי.הזונה מקבלת סידור עבודה ועובדת במשמרות כמה שמתחשק לה.היא מרוויחה עשרות אלפי שקלים בחודש ויכולה לעבוד פחות.זאת עבודה ונץ צודק מרבית הזונות הן רוסיות או מחבר העמים לשעבר אפילו לא יהודיות,אמהות חד הוריות שנקלעו למצוקה כספית ולא יודעות עברית או אנגלית לעבוד כפקידה.
אגב לזונה לקוחות מכל הסוגים:עשירים,פועלים,דתים,חילונים,ערבים.לפי סטיסטיקה יש מליון ביקורים בבתי בושת בשנה.יש דירות ליווי ליד תחנות משטרע,ליד בתי כנסת רחמנא ליצלן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #44 ב- : יוני 16, 2009, 13:14:18 »
בודאי שיש זונות בלי סרסורים.כל נערות הליווי,דירות הליווי.זונה עם סרסור זה ברחוב או במכונים.היו כתבות בטלביזיה.פשוט שוכרים דירה וחצי מהכסף הולך לזונה.המשטרע מעלימה עין כי היא מקבלת מודיעין או שהשוטרים מקבלים שוחד מיני או כספי.הזונה מקבלת סידור עבודה ועובדת במשמרות כמה שמתחשק לה.היא מרוויחה עשרות אלפי שקלים בחודש ויכולה לעבוד פחות.זאת עבודה ונץ צודק מרבית הזונות הן רוסיות או מחבר העמים לשעבר אפילו לא יהודיות,אמהות חד הוריות שנקלעו למצוקה כספית ולא יודעות עברית או אנגלית לעבוד כפקידה.
אגב לזונה לקוחות מכל הסוגים:עשירים,פועלים,דתים,חילונים,ערבים.לפי סטיסטיקה יש מליון ביקורים בבתי בושת בשנה.יש דירות ליווי ליד תחנות משטרע,ליד בתי כנסת רחמנא ליצלן.
וזו בדיוק התופעה שיש לעצור וללא גילוי כל שמץ של רחמים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל