בס"ד
יש אנשים שהם בשלבי-התחזקות ומה לעשות עדיין קשה להם להתנתק מכל הדברים שהם נהגו לעשות עד כה.
אני למשל לא רואה טלוויזיה כי התוכן שמשודר שם הוא רק טומאה(פריצות,זימה,ליצנות,לשון-הרע,מחלוקת,ניבול-פה,כפירה) למשל עם פלוני רוצה לראות משחק-כדורגל או כדורסל אני לא חושב שיש בעיה בכך.
בגישה המוגזמת שלך אתה עלול להשיג את ההיפך ממה שאתה מייחל לו כי אתה מרתיע אנשים.
רשום "דברי חכמים בנחת נשמעים".
תבין שלא כל-אחד ברמה-הרוחנית שלי או שלך ומה לעשות כל אדם יש לו את החבילה שלו ואת המסלול חיים שלו ולא כולם רק רוצים לראות את הרב אמנון יצחק ואת הגישה החרדית,זה לא או שחור או לבן.
צריך להסתכל על הדברים החיובים שבעולם ולא רק על הדברים הפסימיים ועל נבואות-זעם זה לא עובד ככה.
לפי-דעתי אתה משדר קשיחות יתר וזה עלול להזיק לך ביחסים עם הזולת כי אם אתה פוסל כל אחד שהוא לא חרדי או שכל עוונו שיש לו טמבלוויזיה בבית אז אתה משניא את עצמך ואת התורה על אותם אנשים.
"לעולם ירבה אדם בשתיקה" זה מעלה גדולה.
תתגמש קצת אחי.
שמע, עצם זה שאתה לא צופה יותר בטמבלוויזיה, ועצם זה שאתה מקליד "
טמבלוויזיה" (ולא "טלוויזיה") זה כבר מראה שאתה בהתקרבות. והעובדה העצומה שאתה גם מכיר בזה שאתה נמצא ברמה שאתה זקוק להתחזקות רוחנית ולהתגברות על "חבילותיך" שבעזרת ה' תצלח, מעידה שאתה נמצא במסלול של עליה ושל עשיה ואופטימיות.
שנית, אין "גמישות" בתורה ואין "גישת החרדים"; יש "גישת התורה" מול גישת ה"מתגמשים". וגישת "מתגמשים" זה רק שמאלנים ושאר 'עקמומיים' (לזרמיהם ולכיתותיהם).
הכל מושפעים מן ה'עקמומיויות' ומן החשיכה מסביב במידה כזו או אחרת. כולנו כאן בעלי חבילות ומשקעים ומסלולי-חיים --- אך התורה היא אחת, דרכה היא אחת והאמת היא אחת. אשרינו! שנלמד אותה, "נתיישר" לפיה ו"ניתָּקן" מכל הבילבולים והקילקולים מסביב, שהיא חיינו ואורך-ימינו ובה נהגה יומם ולילה. מה, זה לא אופטימי? חייך, אתה בן של מלך!

אין ייאוש בעולם כלל!

והעיקר, והעיקר - לא לפחד כלל!

תן חיוך -- הכל לטובה!

אין יותר אופטימית מהתורה..