כתב נושא: נץ אולי ידוע לך  (נקרא 6593 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« ב- : מאי 27, 2009, 23:48:14 »
מי הפיץ את סודות הגרעין אחרי שהזוג רוזנברג מסרו אותם לבריה"מ.כוונתי איך סין,צפון קוריאה,הודו נעשו מדיניות גרעיניות?אני יודע איך פקיסטן ישראל ורוסיה רכשו את הידע.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #1 ב- : מאי 27, 2009, 23:56:48 »
מי הפיץ את סודות הגרעין אחרי שהזוג רוזנברג מסרו אותם לבריה"מ.כוונתי איך סין,צפון קוריאה,הודו נעשו מדיניות גרעיניות?אני יודע איך פקיסטן ישראל ורוסיה רכשו את הידע.
סין עשו את זה דרך בריה"מ (בעידן שהם היו חברות לאג'נדה לפני שעבר ביניהם חתול שחור), צפון קוריאה דרך סין שהיא אגב, בעלת בריתה והיחידה בעלת מעמד רציני בעולם שסוחרת איתם ומגנה עליהם במועצת הבטחון באו"ם.
באשר להודו, זה כבר קומבינציה של חלק מבריה"מ (שהיו בעלי בריתם כשפקיסטן הייתה בעלת ברית של המערב, ולכן האיזון) וחלק מעצמם סוג של פרוייקט מנהטן הודי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #2 ב- : מאי 27, 2009, 23:57:48 »
בריטניה וצרפת הגיעו לבד או דרך ארה"ב?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #3 ב- : מאי 28, 2009, 00:05:08 »
בריטניה וצרפת הגיעו לבד או דרך ארה"ב?
קודם כל, לבריטניה היה פרוייקט גרעין משלהם במקביל לאמריקאים שנקרא Tube Alloys
הם פעלו במקביל להם לפני מלחמת העולם השניה ובערך בשנת 1941-1942 הם איחדו את הפרוייקט והמאמצים וכל מה שמסביב לפרוייקט משותף!! שידוע היום בשם "פרוייקט מנהטן".
כך שברגע שהיה לאמריקאים היה גם לבריטים, ובאופן טבעי זה גם זלג לצרפת משם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #4 ב- : מאי 28, 2009, 00:06:18 »
לדעתך סין מפעילה את צפון קוריאה כעושה צרות כמו שאירן מפעילה את חיזבאללה?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #5 ב- : מאי 28, 2009, 00:12:40 »
לדעתך סין מפעילה את צפון קוריאה כעושה צרות כמו שאירן מפעילה את חיזבאללה?
אין לי ספק
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #6 ב- : מאי 28, 2009, 00:16:40 »
אז זה אבוד כי סין הלוותה לארה"ב כל כך הרבה כסף שארה"ב חסרת אונים ומאחר שסין ובריה"מ מגינות על אירן שום סנקציות לא יעזרו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #7 ב- : מאי 28, 2009, 00:18:14 »
אז זה אבוד כי סין הלוותה לארה"ב כל כך הרבה כסף שארה"ב חסרת אונים ומאחר שסין ובריה"מ מגינות על אירן שום סנקציות לא יעזרו.
בינגו, הספקת לשכוח מי עזר לצפון קוריאה במלחמת קוריאה?
« עריכה אחרונה: מאי 28, 2009, 00:19:14 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #8 ב- : מאי 28, 2009, 00:21:38 »
על זה התבססתי.עכשיו קראתי גם על מלחמת וייטנאם.אתה רואה למדתי ממך על הקשר הקומוניסטי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #9 ב- : מאי 28, 2009, 00:26:43 »
על זה התבססתי.עכשיו קראתי גם על מלחמת וייטנאם.אתה רואה למדתי ממך על הקשר הקומוניסטי.
על הקשר הקומוניסטי ועל נזקיו לעולם, למערב, לעם היהודי וכו' על זה בדיוק אני עומד ומזדעק בפורום זה זמן רב.
אני שמח שלמדת ממני, תודה על מתן הקרדיט, זו תרומתי הצנועה.
אני רואה את זה כשליחות את העניין שאנשים לומדים להפעיל את הראש שלהם, וגם מקבלים מסד נתונים ולא רק זועקים סיסמאות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #10 ב- : מאי 28, 2009, 00:31:42 »
הבעיה לחבר נתונים ולא רק ממך למדתי אלא מנאום שנשא השחקן ג'ון וייט זוכה האוסקר מצייד הצבאים על מעורבות רוסית ברצח קנדי,במלחמת וייטנאם,בתנועות השלום.
האמת היה חסר לי ידע בנושא מלחמת קוריאה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #11 ב- : מאי 28, 2009, 00:36:32 »
הבעיה לחבר נתונים ולא רק ממך למדתי אלא מנאום שנשא השחקן ג'ון וייט זוכה האוסקר מצייד הצבאים על מעורבות רוסית ברצח קנדי,במלחמת וייטנאם,בתנועות השלום.
האמת היה חסר לי ידע בנושא מלחמת קוריאה.
אני לא אמרתי שכל הקרדיט מגיע לי,
המעורבות הרוסית הן בוייטנאם, הן ברצח JFK, והן בתנועות "מסוממי השלום" ידועה זה מכבר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #12 ב- : מאי 28, 2009, 10:06:31 »
מה הסיבה לריב בין סין לבריה"מ הרי שניהם קומוניסטים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #13 ב- : מאי 28, 2009, 12:20:18 »
מה הסיבה לריב בין סין לבריה"מ הרי שניהם קומוניסטים?
הפיצול קרה באמצע עידן מאו טסה טונג, בסוף שנות החמישים-תחילת שישים, היו מחלוקות אידאולוגיות, פטרנליזציה רוסית כלפי הסינית ותחושת פגיעה בכבוד הסיני, וכן מאו טסה טונג חש שהוא אישית נפגע מהרוסים, דבר זה הביא לנתק שבשיאו בשנות השבעים-שמונים, טילים אסטרטגיים עם נשק גרעיני כוונו על ידי סין נגד רוסיה וכן להפך, ורק היה ניצוץ להצית מלחמת עולם, לא רק בין המערב לבריה"מ.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #14 ב- : מאי 28, 2009, 14:21:59 »
היום סין חזקה צבאית מרוסיה.
איך נכון לדרג מבחינת כוח צבאי את המעצמות?
1.ארה"ב
2.סין
3.הודו
4.אנגליה
5.צרפת
6.רוסיה
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #15 ב- : מאי 28, 2009, 14:27:28 »
היום סין חזקה צבאית מרוסיה.
איך נכון לדרג מבחינת כוח צבאי את המעצמות?
1.ארה"ב
2.סין
3.הודו
4.אנגליה
5.צרפת
6.רוסיה
1.) ארה"ב
2.) סין
3.) רוסיה
4.) הודו
5.) אנגליה
6.) צרפת
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #16 ב- : מאי 28, 2009, 14:29:19 »
למה הרוסים במקום ה-3? יש להם רק טקטיקה אחת וזה להסתער. שום דבר אחר. זה טוב ויפה נגד מחבלים בצ'צ'ניה אבל נגד צבא מאורגן זה בחיים לא יעבוד.
ולדעתי אנגליה היא לפני הודו, האנגלים הם לוחמים אמיתיים, זו התרבות שלהם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #17 ב- : מאי 28, 2009, 14:31:01 »
למה הרוסים במקום ה-3? יש להם רק טקטיקה אחת וזה להסתער. שום דבר אחר. זה טוב ויפה נגד מחבלים בצ'צ'ניה אבל נגד צבא מאורגן זה בחיים לא יעבוד.
ולדעתי אנגליה היא לפני הודו, האנגלים הם לוחמים אמיתיים, זו התרבות שלהם.
האנגלים הם צל של עצמם, הם פודל אמריקאי.
נראה לי שקצת פיספסת (כנראה ישנת באותו זמן) את הנצחון הרוסי על הצבא המאורגן של גאורגיה (ועוד בזמן הרבה יותר קצר מצ'צ'ניה).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #18 ב- : מאי 28, 2009, 14:35:49 »
האנגלים הם צל של עצמם, הם פודל אמריקאי.
נראה לי שקצת פיספסת (כנראה ישנת באותו זמן) את הנצחון הרוסי על הצבא המאורגן של גאורגיה (ועוד בזמן הרבה יותר קצר מצ'צ'ניה).

הצבא המאורגן של גאורגיה? זה יותר כמו שארה"ב תשלח את המרינס להלחם בכנופיה.
והאנגלים הם אחד העמים היותר קשוחים שקיימים, הצרפתים הם פחדנים זה ידוע אבל האנגלים? אני לא חושב שקיים כיום עם יותר קשוח מהם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #19 ב- : מאי 28, 2009, 17:09:00 »
הצבא המאורגן של גאורגיה? זה יותר כמו שארה"ב תשלח את המרינס להלחם בכנופיה.
והאנגלים הם אחד העמים היותר קשוחים שקיימים, הצרפתים הם פחדנים זה ידוע אבל האנגלים? אני לא חושב שקיים כיום עם יותר קשוח מהם.
לגאורגיה היה צבא מאורגן, הוא קרס מול כח שהיה לו את כל מכפילי הכח בידיו, ולכן זה נגמר איך שנגמר.
דווקא סגנון הלחימה שרוסיה נתקלה בו בצ'צ'ניה בשל היותו סגנון לחימה שהם עצמם השתמשו בו 50 שנה קודם לכן בסטאלינגראד, דווקא מולו הם הופתעו ולקח להם המון זמן והמון אבידות להתעשת ולטפל בבעיה.
אני מזכיר לך שהיה זה הצבא האדום האימתני שיצא עם הזנב בין הרגליים מאפגניסטן בסוף שנות השמונים מול בן לאדן וחבריו ולוחמי אל-מוג'אהידין.
האנגלים היו קשוחים בזמן מלחמת העולם השניה, היום מול האיסלם הם נמר של נייר, תסתכל מה קורה בתוך בריטניה גופה ותבין לבד, תרביץ מבט על המתחולל בערי אנגליה והכל יהיה ברור.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #20 ב- : מאי 28, 2009, 17:14:24 »
אל תשכח שכמו שהיהודים במשך 2000 שנה היו צאן לטבח ככה האנגלים רגילים לסוג מסוים של מלחמה, צבא מול צבא, תאמין לי שהם יטפלו באסלאם הרבה יותר מהר מאיתנו וביעליות הרבה יותר גדולה.
במלחמת העולם השניה הם הקשוחים ביותר, כיום הם פחות קשוחים בגלל הנסיבות אבל הקשיחות היא חלק מהתרבות שלהם בדיוק כמו האפתיות אצל היהודים זה פשוט רדום קצת בשנים האחרונות.

הצבא הרוסי שתקף את גאורגיה, אני לא מכיר את הרגע לסכסוך אני לא מכיר את הצבא של גאורגיה אבל אני מכיר את הצבא הרוסי. הוא לא צבא מאורגן הוא צבא גדול במספרים אבל חלש בכל הקשור לטקטיקה ולביצועים גבוהים. ללחות על ההדק כל אחד יכול אבל לארגן מבצע של השתלטות על עיר או מצור על מדינה לא כל אחד יכול ובדברים האלה הרוסים לא מאוד מתוחכמים.
« עריכה אחרונה: מאי 28, 2009, 17:17:48 על ידי m4a1 »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #21 ב- : מאי 28, 2009, 17:34:39 »
אל תשכח שכמו שהיהודים במשך 2000 שנה היו צאן לטבח ככה האנגלים רגילים לסוג מסוים של מלחמה, צבא מול צבא, תאמין לי שהם יטפלו באסלאם הרבה יותר מהר מאיתנו וביעליות הרבה יותר גדולה.
במלחמת העולם השניה הם הקשוחים ביותר, כיום הם פחות קשוחים בגלל הנסיבות אבל הקשיחות היא חלק מהתרבות שלהם בדיוק כמו האפתיות אצל היהודים זה פשוט רדום קצת בשנים האחרונות.

הצבא הרוסי שתקף את גאורגיה, אני לא מכיר את הרגע לסכסוך אני לא מכיר את הצבא של גאורגיה אבל אני מכיר את הצבא הרוסי. הוא לא צבא מאורגן הוא צבא גדול במספרים אבל חלש בכל הקשור לטקטיקה ולביצועים גבוהים. ללחות על ההדק כל אחד יכול אבל לארגן מבצע של השתלטות על עיר או מצור על מדינה לא כל אחד יכול ובדברים האלה הרוסים לא מאוד מתוחכמים.
הם יטפלו באיסלם? הם?  :::D :::D :::D, אנגליה קאפוט, אנגליה מחוסלת, תתעורר, דגל האיסלם יתנוסס מעל בית הפרלמנט הבריטי, וכל זה ללא יריית כדור בודד, מהיום אמור, אללה נצור את הח'ליף ולא אלוהים נצור את המלכה.
העם היהודי היה בגלות 2000 שנה, אבל עם מורשת החשמונאים, מורשת דוד המלך, מורשת מרד בר כוכבא, זאת מורשת שגם 2000 שנה לא ישכיחו אותה.
קודם, אתה צריך לעבור קורס ב-מהו צבא מאורגן? כי הצבא הרוסי הוא צבא מאוד מאוד מאוד מאורגן, לרוסים יש טקטיקה ואסטרטגיה מסויימים שמלמדים עד היום בכל בתי הספר לקצינים והכשרת קצונה גבוהה בכל צבא מקצועי שמכבד את עצמו.
הרוסים כבר הראו לעולם כמה פרקים בהלכות תחכום במלחמה, מלחמת העולם השניה הייתה תפארתם הגדולה ולא בכדי, מול מכונת המלחמה הגדולה ביותר, החזקה ביותר, היעילה ביותר בתולדות המין האנושי, בדמות הוורמאכט הגרמני.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #22 ב- : מאי 28, 2009, 17:45:55 »
הם יטפלו באיסלם? הם?  :::D :::D :::D, אנגליה קאפוט, אנגליה מחוסלת, תתעורר, דגל האיסלם יתנוסס מעל בית הפרלמנט הבריטי, וכל זה ללא יריית כדור בודד, מהיום אמור, אללה נצור את הח'ליף ולא אלוהים נצור את המלכה.
העם היהודי היה בגלות 2000 שנה, אבל עם מורשת החשמונאים, מורשת דוד המלך, מורשת מרד בר כוכבא, זאת מורשת שגם 2000 שנה לא ישכיחו אותה.
קודם, אתה צריך לעבור קורס ב-מהו צבא מאורגן? כי הצבא הרוסי הוא צבא מאוד מאוד מאוד מאורגן, לרוסים יש טקטיקה ואסטרטגיה מסויימים שמלמדים עד היום בכל בתי הספר לקצינים והכשרת קצונה גבוהה בכל צבא מקצועי שמכבד את עצמו.
הרוסים כבר הראו לעולם כמה פרקים בהלכות תחכום במלחמה, מלחמת העולם השניה הייתה תפארתם הגדולה ולא בכדי, מול מכונת המלחמה הגדולה ביותר, החזקה ביותר, היעילה ביותר בתולדות המין האנושי, בדמות הוורמאכט הגרמני.

אני לא יודע בדיוק מה כמות הנשק הגרעיני שכל מדינה מחזיקה אבל זה לא הנקודה אני מדבר על צבא מבחינת איכות כוח האדם, היכולת של הצבא כמבנה הגדול עד ליחידה הקטנה ביותר. ואל תשכח שבזמן מלחמת העולם השניה הייתה ברית המועצות שאחרי זה כמו שהזכרת קיבלה בראש מבן לאדן וחבריו. הרוסים הם גם קשוחים אל תבין אותי לא נכון אבל הבריטים פשוט רמה אחת או שתיים מעליהם.

ובקשר לחלק של השתלטות האסלאם על אירופה, כן זה עצוב זה קורה וזו עובדה אבל אני מאמין שהלוחם שנמצא בכל אנגלי ורוב עמי אירופה יתעורר בדקה ה90 ותהיה עוד שואה באירופה הפעם לאסלאם. אבל זה כבר עניין אחר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #23 ב- : מאי 30, 2009, 22:12:14 »
אני לא יודע בדיוק מה כמות הנשק הגרעיני שכל מדינה מחזיקה אבל זה לא הנקודה אני מדבר על צבא מבחינת איכות כוח האדם, היכולת של הצבא כמבנה הגדול עד ליחידה הקטנה ביותר. ואל תשכח שבזמן מלחמת העולם השניה הייתה ברית המועצות שאחרי זה כמו שהזכרת קיבלה בראש מבן לאדן וחבריו. הרוסים הם גם קשוחים אל תבין אותי לא נכון אבל הבריטים פשוט רמה אחת או שתיים מעליהם.

ובקשר לחלק של השתלטות האסלאם על אירופה, כן זה עצוב זה קורה וזו עובדה אבל אני מאמין שהלוחם שנמצא בכל אנגלי ורוב עמי אירופה יתעורר בדקה ה90 ותהיה עוד שואה באירופה הפעם לאסלאם. אבל זה כבר עניין אחר.

זה מעניין מה שאתה אומר, כי זה הפוך לחלוטין מה שאמרת והצבעת באשכול הזה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,12363.32.html
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נץ אולי ידוע לך
« להגיב #24 ב- : מאי 30, 2009, 23:20:19 »
החכמתי קצת כי שמתי לכמה דברים שקרו בארץ. לדוגמא הקטטות בין יהודים לערבים. אני שם לב בזמן האחרון שהרבה מהקטטות הן יוזמה של יהודים. וזה דבר מבורך.
איך זה קשור לאנגליה? אני בטוח שתסכים איתי שהעם האנגלי הוא פי כמה עשרות יותר לוחמני מהעם היהודי. העם היהודי כיום מתחיל להתעורר רואים את זה בבחירות ובהרבה מאוד אופנים כמו החרם על מסעדות ערביות ודברים כאלה ולעם היהודי לקח מעל 60 שנה להתעורר. האנגלים יפעלו בשניה שהם ירגישו מאוימים. הבעיה היא שהאנגלים לא מרגישים את הסכנה אבל ברגע שהם ירגישו הם בהחלט יטפלו בה.