אל תשכח שכמו שהיהודים במשך 2000 שנה היו צאן לטבח ככה האנגלים רגילים לסוג מסוים של מלחמה, צבא מול צבא, תאמין לי שהם יטפלו באסלאם הרבה יותר מהר מאיתנו וביעליות הרבה יותר גדולה.
במלחמת העולם השניה הם הקשוחים ביותר, כיום הם פחות קשוחים בגלל הנסיבות אבל הקשיחות היא חלק מהתרבות שלהם בדיוק כמו האפתיות אצל היהודים זה פשוט רדום קצת בשנים האחרונות.
הצבא הרוסי שתקף את גאורגיה, אני לא מכיר את הרגע לסכסוך אני לא מכיר את הצבא של גאורגיה אבל אני מכיר את הצבא הרוסי. הוא לא צבא מאורגן הוא צבא גדול במספרים אבל חלש בכל הקשור לטקטיקה ולביצועים גבוהים. ללחות על ההדק כל אחד יכול אבל לארגן מבצע של השתלטות על עיר או מצור על מדינה לא כל אחד יכול ובדברים האלה הרוסים לא מאוד מתוחכמים.
הם יטפלו באיסלם? הם?

, אנגליה קאפוט, אנגליה מחוסלת, תתעורר, דגל האיסלם יתנוסס מעל בית הפרלמנט הבריטי, וכל זה ללא יריית כדור בודד, מהיום אמור,
אללה נצור את הח'ליף ולא
אלוהים נצור את המלכה.העם היהודי היה בגלות 2000 שנה, אבל עם מורשת החשמונאים, מורשת דוד המלך, מורשת מרד בר כוכבא, זאת מורשת שגם 2000 שנה לא ישכיחו אותה.
קודם, אתה צריך לעבור קורס ב-מהו צבא מאורגן? כי הצבא הרוסי הוא צבא מאוד מאוד מאוד מאורגן, לרוסים יש טקטיקה ואסטרטגיה מסויימים שמלמדים עד היום בכל בתי הספר לקצינים והכשרת קצונה גבוהה בכל צבא מקצועי שמכבד את עצמו.
הרוסים כבר הראו לעולם כמה פרקים בהלכות תחכום במלחמה, מלחמת העולם השניה הייתה תפארתם הגדולה ולא בכדי, מול מכונת המלחמה הגדולה ביותר, החזקה ביותר, היעילה ביותר בתולדות המין האנושי, בדמות הוורמאכט הגרמני.