כתב נושא: די נמאס ! יהודים גרועים מערבים !  (נקרא 2151 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
די נמאס ! יהודים גרועים מערבים !
« ב- : מאי 24, 2009, 20:20:13 »
די , נשבר לי
אבל בזמן האחרון אני שומע רואה וקורא המון דברים בהקשר של יהודים ערבים .
והמסקנות שעולות מן הטענות כתבות סיקורים זה שיהודים עושים דווקא ליהודים ובעצם מצדיקים ועוזרים למורל הערבי .
דוגמא הכי קטנה וזוטרה שיכולה להיות :
-----------------------------

במשחקי ביתר ירושלים,נשמעים שירים כגון מוות לערבים מוחמד מת ועוד כמה שבפני ההתאחדות נקראים שירים גזעניים .. בנו המשטרה פוגעת עוצרת אוהדים ההתאחדות "יוצאת" כנגד הקבוצה פוגעת בקבוצה ובאוהדיה.השופט רושם את זה בדוח השיפוט וכולם כנגד היהודים.
אבל שסכנין מבזים את ההמנון של ארץ ישראל מבזים דקות דומיה לזכרם של חיילים או אזרחים ישראלים שנרצחו שהערבים שרים מוות ליהודים ותולים שלטי שנאה כלפי העם היהודי,להם לא עושים כלום לא השופט לא המשטרה לא ההתאחדות.
הם אומרים שאוהדי ביתר מסיטים אנשים אחרים אחרי פעולותיהם.אבל שסכנין עושים זאת הם לא מחממים שום דבר ומפעילים עוד מחבלים נכון ?

למשל בכנסת יכול לשבת חבר כנסת בכיר או לשבת שר והם יפלטו מילה או ידברו כנגד הערבים ישר יפעלו נגדו כדאי להעלים אותו מן השורה ושלא יהיה לו אפשרות לדבר לפעול וכלום.
אבל שערבי מדבר בכנסת זה קדוש ועוד  עוזרים לו בטענות ומנפחים את העניינים בתקשורת (עיתונים,רדיו טלוויזיה וכו'..)
------------------------

וזה סתם שתי מקרים הכי קטנים שיכולים להיות..יש עוד המון מקרים שאני אפילו לא יודע שקורים ..אבל גם מקרים כאלו קטנים מעלים את הסעיף במח .
די נמאס !
צריך לאחד את היהודים כנגד הערבים ולא כנגד יהודים כנגד יהודים !!
מסקנה :
כל ערבי נולד בשביל למות !! מוחמד מת !!
« עריכה אחרונה: מאי 24, 2009, 20:32:01 על ידי נץ וגאה בזה »

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : מאי 24, 2009, 20:43:00 »
כואב לי הלב כל פעם מחדש לשמוע דברים כאלה ...
זה פשוט הורג אותי אני לא מבין מה זה איך זה יכול להיות שאנחנו במצב הזה....

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 25, 2009, 18:26:48 »
שטרית , למרות שיש לנו את הקב"ה ולמרות שאנחנו עם הגאולה כביכול
אתה אומר שכל הדברים הללו יסתדרו ? או שכמו שהמדינה שלנו נראית מכל הבחינות זה רק ידרדר ?

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 26, 2009, 23:57:14 »
שטרית , למרות שיש לנו את הקב"ה ולמרות שאנחנו עם הגאולה כביכול
אתה אומר שכל הדברים הללו יסתדרו ? או שכמו שהמדינה שלנו נראית מכל הבחינות זה רק ידרדר ?

ידרדר , אנחנו נפסיד ונפסיד ונכאוב , יהיה כאן שלטון מוסלמי לבסוף , ואז יבוא המשיח והעולם ימחק מלבד הצדיקים שמגיע להם להשאר .
זה מה שאני חושב , אבא שלי איש מאמין לומד תורה , יום אחד הוא דיבר איתי שיחה ארוכה בנושא והוא משוכנע
שיהיה כאן שלטון מוסלמי , ועם ישראל יובס , ואז הגאולה תבוא משמיים ומתוך עם ישראל , וישארו 10% מהעם בחיים וכל השאר ימחק ויחד כל הגויים

אני משוכנע שזה מה שיקרה , כל ה90% זה אנשים בסגנון שאנחנו רגילים לראות ולהתמלא כעס מהם !

מה אתם אומרים ?

דבר נוסף :
אני חושב שכל הטעויות והמכשולים שהשלטון והשמאל עכשיו עושים הם כדי ללמד אותנו לקח .
שהעתיד שלנו ילמד מהטעויות שהם שלנו שוב ושוב חזר עליהם במשך אלפי שנים , ואולי עכשיו
שכל כך קשה יותר מאי פעם ! לא נגיד ש"ישבנו על סיר הבשר במצריים" .... לאחר הגאולה
« עריכה אחרונה: מאי 26, 2009, 23:59:39 על ידי שטרית »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : מאי 27, 2009, 23:50:35 »
ידרדר , אנחנו נפסיד ונפסיד ונכאוב , יהיה כאן שלטון מוסלמי לבסוף , ואז יבוא המשיח והעולם ימחק מלבד הצדיקים שמגיע להם להשאר .
זה מה שאני חושב , אבא שלי איש מאמין לומד תורה , יום אחד הוא דיבר איתי שיחה ארוכה בנושא והוא משוכנע
שיהיה כאן שלטון מוסלמי , ועם ישראל יובס , ואז הגאולה תבוא משמיים ומתוך עם ישראל , וישארו 10% מהעם בחיים וכל השאר ימחק ויחד כל הגויים

אני משוכנע שזה מה שיקרה , כל ה90% זה אנשים בסגנון שאנחנו רגילים לראות ולהתמלא כעס מהם !

מה אתם אומרים ?

דבר נוסף :
אני חושב שכל הטעויות והמכשולים שהשלטון והשמאל עכשיו עושים הם כדי ללמד אותנו לקח .
שהעתיד שלנו ילמד מהטעויות שהם שלנו שוב ושוב חזר עליהם במשך אלפי שנים , ואולי עכשיו
שכל כך קשה יותר מאי פעם ! לא נגיד ש"ישבנו על סיר הבשר במצריים" .... לאחר הגאולה
לאט לך, יש די והותר תרחישים אפשריים לקץ הימים, ואינו יודע איך שיהיה עד שיהיה, אין פה נביאים, וצריך לעשות את המקסימום שתרחיש זוועות כזה לא יקרה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 28, 2009, 16:37:21 »
לאט לך, יש די והותר תרחישים אפשריים לקץ הימים, ואינו יודע איך שיהיה עד שיהיה, אין פה נביאים, וצריך לעשות את המקסימום שתרחיש זוועות כזה לא יקרה.

לצערי הרב אני באמת חושב שכבר מאוחר מדי
אלה אם כן תבוא איזו מהפיכה ענקית שהסיכוי לדבר כזה הוא באמת באמת אפסי כי השמאל והשלטון מבוססים כל כך טוב
וגם , במקרה שתיהיה מהפיכה כזאת ומלחמת אחים
אני בטוח שהערבים ינצלו את זה טוב מאוד , לכן , זאת הדעה שלי , כמובן שאני לא נביא ולא יכול לחתום שום דבר הכל מידי שמיים אבל דעתי .