כתב נושא: גם אתאיסטים יכולים להיות כהניסטים  (נקרא 13211 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני אתאיסט ואני כהניסט ואני אוהב תנ"ך כי אני חושב שזה נותן ערכים ומשמעת ואני חושב שצריך ללמד את זה
ההורים שלי יהודים אבל אני בחרתי לא להאמין באלוהים יש לי מורה שיש לו 3 תארים שונים 2 בגאוגרפיה ו1 בפילוספיה והוא אתאיסט ויש לו גישה יותר קשה משלנו.
כמו כן אני מאמין בהפרד דת ומדינה זאת אומרת שהדת לא צריכה לעצור אותנו מלפוצץ בית חולים בעזה שיש בו הרבה מחבלים בתירוץ של "אל תרצח".
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2009, 20:15:20 על ידי Conspiracy »

מנותק שלומי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גם אתאיסטים יכולים להיות כהניסטים
« להגיב #1 ב- : מאי 20, 2009, 20:21:53 »
אני אתאיסט ואני כהניסט ואני אוהב תנ"ך כי אני חושב שזה נותן ערכים ומשמעת ואני חושב שצריך ללמד את זה
ההורים שלי יהודים אבל אני בחרתי לא להאמין באלוהים יש לי מורה שיש לו 3 תארים שונים 2 בגאוגרפיה ו1 בפילוספיה והוא אתאיסט ויש לו גישה יותר קשה משלנו.
כמו כן אני מאמין בהפרד דת ומדינה זאת אומרת שהדת לא צריכה לעצור אותנו מלפוצץ בית חולים בעזה שיש בו הרבה מחבלים בתירוץ של "אל תרצח".

אני לא אדם דתי,אבל אסור להפריד את הדת היהודית ממדינת ישראל

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 20, 2009, 20:24:13 »
אז אני יכול להבין לפי דבריך שאתה רוצה שיעצרו את המתיישבים על גזילה(כולנו יודעים שזה קורה בשטח ואני מצדיק אותם אבל לפי הדת זה אסור)
צריך לעצור את חיילי צה"ל על רצח?
ויש לי עוד המון דוגמאות גם בתורה אם אני לא טועה פירשו שצריך להפריד את הדת מהפוליטיקה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #3 ב- : מאי 20, 2009, 20:48:34 »

נו אז נתת לערבים לגיטמציה לקרוא לך כובש.
יהדות ואתאיזם לא הולכים יד ביד-ולומר כהניסט נשמע קצת לא הגיוני-הרב כהנא הי"ד הסתכל על ארץ ישראל מהראיה התורנית,אלוקית ואמונית ולא על פי הראיה ההיסטורית.
אנחנו לא רוצחים ושונאים ערבים-יש אנשים ששונאים ערבים ובאותו זמן גם שונאים יהודים ורוצחים יהודים-זו לא דרכנו.
הגישה שלנו היא היא לא שנאת ערבים בגלל היותם ערבים אלא זה נובע מדאגה לעם ישראל ולארץ ישראל.

למשך כל ההסיטוריה דווקא אלו שתמכו בארץ ישראל ונקראים ימנים הם אלו שבגדו בעם ישראל ובארץ ישראל-אחד שתומך ארץ ישראל ואומר שהוא אתאיסט זה הרבה יותר גרוע משמלאני.
אין לי משהו כלפיך אישית זה מה שקרה בסופו של דבר אותם אלו שהיו בעד ארץ ישראל הם אלו שמסרו (בגין,שרון,נתניהו...)
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #4 ב- : מאי 20, 2009, 20:53:07 »
אז אני יכול להבין לפי דבריך שאתה רוצה שיעצרו את המתיישבים על גזילה(כולנו יודעים שזה קורה בשטח ואני מצדיק אותם אבל לפי הדת זה אסור)
צריך לעצור את חיילי צה"ל על רצח?
ויש לי עוד המון דוגמאות גם בתורה אם אני לא טועה פירשו שצריך להפריד את הדת מהפוליטיקה.

המתיישבים לא מבצעים שום גזילה -הם מקיימים את מצוות ישוב ארץ ישראל.
לא צריך לעצור שום חייל שחיסל מחבל אלא לתת לו צל"ש.
יש הבדל לבין רצח לבין חיסול ובין להתיישב לגזל.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 20, 2009, 21:35:46 »
נו אז נתת לערבים לגיטמציה לקרוא לך כובש.
יהדות ואתאיזם לא הולכים יד ביד-ולומר כהניסט נשמע קצת לא הגיוני-הרב כהנא הי"ד הסתכל על ארץ ישראל מהראיה התורנית,אלוקית ואמונית ולא על פי הראיה ההיסטורית.
אנחנו לא רוצחים ושונאים ערבים-יש אנשים ששונאים ערבים ובאותו זמן גם שונאים יהודים ורוצחים יהודים-זו לא דרכנו.
הגישה שלנו היא היא לא שנאת ערבים בגלל היותם ערבים אלא זה נובע מדאגה לעם ישראל ולארץ ישראל.

למשך כל ההסיטוריה דווקא אלו שתמכו בארץ ישראל ונקראים ימנים הם אלו שבגדו בעם ישראל ובארץ ישראל-אחד שתומך ארץ ישראל ואומר שהוא אתאיסט זה הרבה יותר גרוע משמלאני.
אין לי משהו כלפיך אישית זה מה שקרה בסופו של דבר אותם אלו שהיו בעד ארץ ישראל הם אלו שמסרו (בגין,שרון,נתניהו...)

כל אלו שתמכו בא"י ונקראים ימנים הם אלו שבגדו בעם ובא"י? אני חושב שאתה מבולבל אחי שרון הוא המנהיג הדגול ביותר שהיה לעם הזה בכמה מאות שנים האחרונות, אם לא מאז ימי שלמה. הוא מסר חלק מהארץ נכון אני לא מסכים אם המהלך הזה אבל הבנאדם הציל את מדינת ישראל מחורבן מספר פעמים. השמאל הוא הבעיה בגלל שהשמאל לחץ עליו הוא נאלץ למסור את השטחים. למה? כי התפקיד שלו זה לשרת את העם ומה לעשות העם היה דפוק בראש ולשמאל היה מספיק כוח לגרום לו לבצע את הפינוי.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 20, 2009, 21:55:17 »
פותח ההודעה התבלבל כמעה.

כהניזם זה לא לפוצץ בתי חולים, כהניזם
זו חזרה ליהדות השרשית ולרעיון היהודי
האותנטי.

ולפי היהדות האוטנטית, אתאיסט הוא אויב
גרוע בהרבה ממוסלמי ואפילו מעובד פסילים.

ואתאיסט מיליטנטי אינו אלא פאשיסט אירופאי
ממוצע שנמצא במזרח התיכון בניגוד מובהק
למהותו האתנית. דהיינו - כובש בלתי לגיטימי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : מאי 20, 2009, 22:01:27 »
ארץ ישראל שייכת לנו ואנו קדמנו לכובשים המוסלמים כמו שאנגליה אנגלית,צרפת צרפתית אז ישראל ישראלית ויהודית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 20, 2009, 22:06:28 »
כל אלו שתמכו בא"י ונקראים ימנים הם אלו שבגדו בעם ובא"י? אני חושב שאתה מבולבל אחי שרון הוא המנהיג הדגול ביותר שהיה לעם הזה בכמה מאות שנים האחרונות, אם לא מאז ימי שלמה. הוא מסר חלק מהארץ נכון אני לא מסכים אם המהלך הזה אבל הבנאדם הציל את מדינת ישראל מחורבן מספר פעמים. השמאל הוא הבעיה בגלל שהשמאל לחץ עליו הוא נאלץ למסור את השטחים. למה? כי התפקיד שלו זה לשרת את העם ומה לעשות העם היה דפוק בראש ולשמאל היה מספיק כוח לגרום לו לבצע את הפינוי.
זה קשקוש מקושקש שרון היה מנהיג עלוב. שרון התאכזר לעם שלו ובגד בו. אף אחד לא אילץ אותו לפבו את עזה וצפון השומרון. הבוחרים שלו בודאי שלא, הרי הוא הבטיח להשאר בעזה ("דין נצרים כדין תלאביב"). האמריקאים בכלל חשבו שזה רעיון רע והוא והיועצים שלו ממש היו צריכים לדחוף להם את הרעיוןם הזה בכח. אף גוי שפוי לא הבין איך מנהיג כזה חזק וסמכותי לכאורה מציע לפנות נגד האזרחים שלו ולפנות בכח ובאופן חד צדדי התנחלויות בלי שהו מקבל מזה כלום.

כל העבודה הטובה שהוא עשה כמפקד בצה"ל (גם זה קודם כל בשביל עצמו ולא לשם שמיים) לא מפצה על הפשעים שלו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 20, 2009, 22:08:45 »

הייתי קצת יותר מבין את הטיעון שלך לו הייתי אגנוסטי. אבל אתאיזם זה כמו דת או אנטי דת בפני עצמה. להצהיר שאתה אתאיסט לא הופך אותך ליותר אינטיליגנטי ואני חושב שאם אתה מצהיר זאת רק בגלל שמורה חכם מאמין בעקרון הזה אתה טועה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 20, 2009, 22:34:28 »
בס"ד
איך אתה מסביר את זה אחי שרוב הנבואות מהתנ"ך כבר התקיימו ועוד מעט מלחמת עולם שלישית גוג ומגוג ועוד מעט יבנה בית המקדש השלישי ומשיח בן דוד יגיע
וכו.....
עכשיו נבואות שהיו כתובות לפני 2500-3000 שנה התקיימו במלואן איך אפשר להסביר דבר כזה כאשר במשך כל הזמן הזה הכתבים האלו היו תמהים אף אחד לא הבין זאת אבל היום הם כבר התקיימו והחפץ חיים עליו השלום פסק שמתחילה תקופת עקבתא דמשיחא
אז בוא תראה נבואות
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17834.0.html
עם ישראל חוזר מהגלות לארץ ישראל ויהיה שלטון יהודי של כפירה ואף אחד בכלל לא האמין שנחזור דבר פלאי וכתוב שאחרי שנחזור ויהיה שלטון יהודי אז מה שיקרה זה  שלאחר זמן מה יבוא המשיח והגאולה ויש סימנים לזה
אז לפני שתראה את הסימנים בוא תצפה בבקשה בסרטון קצר 3:39 דקות רק 3 דקות ועוד קצת.....

ועכשיו אחרי שצפית בוא תראה את הסימנים לפני הגאולה
כיפת הסלע
פרקי דרבי אליעזר ל' :"רבי ישמעאל אומר, חמשה עשר דברים עתידין בני ישמעאל לעשות בארץ באחרית הימים. ואלו הן, ימדדו את הארץ בחבלים, ויעשו בית הקברות למרבץ צאן אשפתות, וימדדו בהם ומהם על ראשי ההרים, וירבה השקר, ותגש האמת, וירחק חק מישראל, וירבו עונות בישראל, שני תולעת כצמר, ויקמל הניר והקלמוס, ויפסל סלע מלכות, ויבנו את הערים החרבות, ויפנו הדרכים, ויטעו גנות ופרדסים, ויגדרו פרצות חומות בית המקדש, ויבנו בנין בהיכל."

אם תשימו לב כל החמש עשרה דברים אכן קורים
אבל שני דברים חשובים מאוד:
1. "ימדדו את הארץ בחבלים" - כלומר הערבים ימדדו כל סנטימטר וסנטימטר בארץ ולא יהיו מוכנים לוותר אפילו על אחד
2. "ויבנו בנייו בהיכל" - הערבים יבנו מסגד איפה שהיה פעם ההיכל הקדוש ביותר, בית המקדש

שליטת הערבים בארץ
מפרשת לך – לך לומדים כי גם ישמעאל נימול, ואם כי המילה אינה שלמה, אלא היא ללא פריעה, עדיין מהווה עובדה זו יסוד לנבואה המובאת להלן בזהר, על פרשת לך – לך.
זוהר פרשת וארא (דף ל"ב עמוד א)
ר"ב) ווי על ההוא זמנא, דאלתיליד ישמעאל בעלמא, ואתגזר. מה עבד קב"ה, ארחיק להו לבני ישמעאל, מדבקותא דלעילא, ויה להו חולקא לתתא בארעא קדישא, בגין ההוא גזירו דבהון.
רג) וזמינין בני ישמעאל, למשלט בארעא קדישא, כד איהי ריקניא מכלא, זמנא סגי, כמה דגזירו דלהון בריקניא בלא שלימו. ואינון יעכבון להון לבנ"י לאתבא לדוכתייהו, עד "דאשתלים" ההוא זכותא דבני ישמעאל.

תרגום הזהר
רב) ווי על ההוא וכו': אוי לאותו זמן שנולד ישמעאל בעולם ונימול, מה עשה הקב"ה. כלפי טענת השם של ישמעאל, הרחיק את בני ישמעאל מדבקות העליון. ונתן להם חלק למטה בארץ הקדושה, בשביל המילה שבהם.
רג) וזמינין בני ישמעאל וכו': ועתידים בני ישמעאל לשלוט על ארץ הקדושה זמן הרבה בשעה שהיא ריקה מכל, כמו שהמילה שלהם היא ריקה בלי שלמות. והם יעכבו את בני ישראל לשוב למקומם, עד שישלם הזכות של בני ישמעאל.

( הקטע המלא: http://hashem1.net/index.php?p=40&sn=זוהרואראעםפירושהרבבצרי.htm
מומלץ לקרוא)

המצב בארץ
מסכת סוטה דף מ''ט:
בסוף הגלות לפני ביאת המשיח:
* חוצפה יסגי (החוצפה תרבה).
* ויוקר יאמיר (אינפלציה).
* הגפן תתן פריה (ולא כלפני כן שהארץ הייתה שוממה).
* והיין ביוקר (ובכל זאת מחיר היין יהיה יקר ביחס לשפע יבול הענבים).
* ומלכות תהפך למינות (כלומר, תהיה אז ממשלה בישראל ולא כבזמן הגלות, אך הממשלה תהיה ממשלת כפירה ולא תנהג על פי ההלכה היהודית).
* ואין תוכחת (יהיה קשה להוכיח אדם. במקום להתבייש ולהתנצל הוא יגיב בעזות).
* בית הועד ( מקום שמתוועדים בו לחוקק חוקים) יהיה לזנות. (במקום שיחוקקו בו חוקים האוסרים נדה ועריות וכפירה, ידברו שם בעדם. בניגוד גמור לאמור בתורה: ''ולא תתורו אחרי לבבכם[אלה מחשבות כפירה] ואחרי עיניכם [זו זנות העיניים] אשר אתם זונים אחריהם'').
* והגליל יחרב (קטיושות והפצצות על אצבע הגליל) והגולן יאשם (יהיה שממה).
* ואנשי הגבול יסובבו (יש"ע? ) מעיר לעיר ולא יחוננו.
* וחכמת הסופרים (תלמידי חכמים) תסרח (בעיני הבריות), ויראי חטא (ציבור שומרי המצוות) ימאסו (תדמיתם תהיה מאוסה. וכפי שעינינו רואות את המתרחש בהשפעת התקשורת התשקורתית).
* והאמת תהא נעדרת.
* נערים פני זקנים ילבינו (יביישו).
* גדולים יעמדו מפני קטנים.
* בן מנוול אב, בת קמה באמה, כלה בחמותה.
* אויבי איש אנשי ביתו.
* ופני הדור כפני הכלב. (א. הדור יהיה עז פנים וחצוף. ב. מה הכלב אמנם רץ לפני אדוניו, אך מסובב את ראשו לראות את כיוון האדון שמאחריו, ומפנה עצמו לרוץ לאותו כיוון, כן מנהיגי אותו הדור, במקום לרוץ לפני העם ולהנהיגם כראוי כפי שהאמת מחייבת יסובבו תמיד את ראשם לשמוע את דעת הקהל וישנו את דעותיהם בהתאם לסקרים. ג. מעניין. בגן הפעמון בירושלים התקיימה לפני מספר שנים תחרות כלבים, אשר נושאה: הכלב הדומה ביותר לבעליו. תמונות הזוכים בשלושת המקומות הראשונים פורסמו בעיתונים בסמוך לתמונת בעליהם).
* והבן אינו מתבייש באביו.
בוא תקרא סיפור אמיתי מדהים
וכך מוכח ממעשה שהיה עם הבעל שם טוב הקדוש בספר "קדושים תהיו"

הרב מברניב זצ"ל סיפר מרבו הקדוש ר' אליעזר מדז'קוב זצ"ל כי פעם היו הוא ואביו הרב מרופש'יץ זצ"ל בלובלין לשבות יחד עם החוזה מלובלין זצ"ל, ובעת רצון בבית המדרש בלובלין הקהל עצר נשימה לנוכח פניו הלוהטות של החוזה עיניו עצומות ואנחה פורצת מגרונו הקדוש. לחש הרבי מרובפש'יץ לבנו: אליעזר יקירי! הטה אוזן ושמע היטב כל מילה והגה שיוציא החוזה מפיו והשתדל לא לאבד אף מילה והגה שיוציא החוזה. כעבור דקות אחדות פתח החוזה ואמר: פעם היה לרבי הקדוש הבעל שם טוב זצ"ל עליית נשמה כולנו ישבנו מסביבו עוקבים בדריכות אחרי נשימתו ופניו הפכו מלהבת אש לחיוורון עז כשהתעורר רבנו פנה אל התלמידים וסיפר: עכשיו כשהייתי למעלה ראיתי את המלאכים נחפזים לעבור למקום מסוים ובידיהם כלים ובונים סיר גדול ורחב. השתוממתי לפשר הדבר עצרתי את אחד המלאכים ושאלתיו למשמעות הסיר, קירב אותי המלאך והושיט את הסיר שאוכל גם אני לראות את הנעשה בפנים. ולתדהמתי ראיתי כי הוא מלא בידיים ורגלים של בני אדם.. כשראה המלאך את פליאתי פתח ואמר: "דע לך כי לפני ביאת המשיח ירדו לעולם נשמותיהם של אנשי דור המבול ודור הפלגה [דור המבול כידוע נכשלו בגילוי עריות ודור הפלגה חטאו במינות ואפיקורסות] ובשבילם נבנה הסיר בכדי לבשל בו את ידיהם ורגליהם רחמ"ל. הבעל שם טוב הקדוש חזה זאת בעיניו הקדושות ואנו רואים זאת בחוש שכעת מתחילות אותן נשמות לרדת בעולם. בזאת סיים.
שהקדוש ברוך הוא ירחם עלינו ועל כל עם ישראל שנוכל לעמוד בנסיונות קשים אלו
וכן מובא בשם רבנו הארי ז"ל שהדורות שלפני ביאת המשיח הם גלגולים של אנשי דור המבול והפלגה.

סרטון של 8:07 שניות הסימנים לגאולת עם ישראל(קרדיט לאחים באמת)

ואותם נביאים שניבאו את הכל האמינו בתורה ובאלוקים אם לא איך הם יכלו לדעת את העתיד?!?!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
« להגיב #11 ב- : מאי 20, 2009, 22:34:56 »
בס"ד

מאמין או לא, מי אמר לך שאלה חוקי התורה?
וחוץ מיזה הפוך כאשר אין אמונה זה מרסק את עצם קיומנו כאן בארץ הקודש ובכלל
הרי אם אין אמונה אז למה אנחנו פה? למה לא ערבים? למה לא מישהו אחר?
אי אפשר לקבל את ארץ ישראל בלי אמונה, כל העולם הולך לפתוח נגדך מלחמה אין לך שום דבר להיתמודד, נגד מה? פצצות אטום מכל מקום?
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 20, 2009, 22:35:50 »
בס"ד
הכל כל כך מדוייק עד פרטי פרטים נבואה על מלחמות העולם שהיו שקשורות לגרמניה
http://shofar.net/site/ARDetile.asp?id=11302

וזה גם קשור למלחמת העולם השניה משהו מדהים תקרא המאמר התנ"ך הוא אלוקי
חמישה חומשי תורה כתב משה רבינו מפי הקב"ה ואת השאר הנביאים כולל הנבואות על העתיד וחלק אנשי כנסת הגולה ודוד המלך ע"ה ושלמה המלך ע"ה ועוד..........

גם הנבואה הזאת זה מקרה?!
יש לי שאלה אליך בטבע יש חוקים שלא משתנים מי חקק את חוקים האלו?
העובדה שיש בטבע חוקים שלא משתנים זה אורמ שיש ישות עליונה!!!!
לכל יצירה יש יותר!
ביום יש שמש ובלילה ירח ואף פעם זה לא משתנה רק מתי שהקב"ה החליט לעשות ניסים לפי התנ"ך!
יש 4 עונות ודווקא באותם זמנים
עם ישראל עם סגולה חי וקיים שוב אני אומר מי שוראה הכל מהצד כמו הגויים אז אצלם רואים הכל באופן ניסיס של אלוקים  ואנחנו כבר רגילים להכל........
אבל אם תראה איך מתייחסים לדברים האלו לעם ישראל מחוץ לארץ כולם יודעים שאי אפשר לחלוק על תורת ישראל
על תסמוך על המורה שלך למה על מי הוא סומך על עצמו יש יותר חכמים ממנו שסוברים אחרת יש לך שכל מבורא עולם בשביל מה כדי שתהיה כמו תוכי ותעשה מה אומרים
לך תבדוק דברים
אם זה מקרה אז נבואה אחת שתיים שלוש .......אבל יש יותר מדי נבואות.........
אי אפשר להגיד שהכל במקרה

« עריכה אחרונה: מאי 20, 2009, 22:43:40 על ידי arabhater »

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 20, 2009, 22:43:42 »
נו באמת אתם יודעים טוב מאוד כמוני שמעל מחצי הכהניסטים קוראים "מוות לערבים" וזה לא שאני מגנה אותם ואתם לא צריכים למצוא סיבות מהתנך למה ארץ ישראל שייכת לנו כמו שהאמריקים לא מחפשים סיבות למה הם כבשו את האינדאנים.
יש סיבה או אין סיבה זה לא משנה אני מודע לזה שאני מעשים נוראים בקום המדינה ויש עשרות סרטים תעודים על זה.
באותה נימה אני גם מצדיק את זה כי הערבים אשמים אבל להגיד שעשינו את זה בגלל שהתנך אומר לעשות את זה זה זלזול

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 20, 2009, 22:45:21 »
נו באמת אתם יודעים טוב מאוד כמוני שמעל מחצי הכהניסטים קוראים "מוות לערבים" וזה לא שאני מגנה אותם ואתם לא צריכים למצוא סיבות מהתנך למה ארץ ישראל שייכת לנו כמו שהאמריקים לא מחפשים סיבות למה הם כבשו את האינדאנים.
יש סיבה או אין סיבה זה לא משנה אני מודע לזה שאני מעשים נוראים בקום המדינה ויש עשרות סרטים תעודים על זה.
באותה נימה אני גם מצדיק את זה כי הערבים אשמים אבל להגיד שעשינו את זה בגלל שהתנך אומר לעשות את זה זה זלזול
בס"ד
תגיד למורה שלך שיקרא מורה נבוכים של הרמב"ם עליו השלום

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : מאי 20, 2009, 22:56:18 »
ארץ ישראל שייכת לנו ואנו קדמנו לכובשים המוסלמים כמו שאנגליה אנגלית,צרפת צרפתית אז ישראל ישראלית ויהודית.

אבל זה לא כהניזם.

זו לאומנות אירופית קלאסית, בסגנון של יורג היידר ולה-פן.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 20, 2009, 22:59:37 »
זה קשקוש מקושקש שרון היה מנהיג עלוב. שרון התאכזר לעם שלו ובגד בו. אף אחד לא אילץ אותו לפבו את עזה וצפון השומרון. הבוחרים שלו בודאי שלא, הרי הוא הבטיח להשאר בעזה ("דין נצרים כדין תלאביב"). האמריקאים בכלל חשבו שזה רעיון רע והוא והיועצים שלו ממש היו צריכים לדחוף להם את הרעיוןם הזה בכח. אף גוי שפוי לא הבין איך מנהיג כזה חזק וסמכותי לכאורה מציע לפנות נגד האזרחים שלו ולפנות בכח ובאופן חד צדדי התנחלויות בלי שהו מקבל מזה כלום.

כל העבודה הטובה שהוא עשה כמפקד בצה"ל (גם זה קודם כל בשביל עצמו ולא לשם שמיים) לא מפצה על הפשעים שלו.

שוב אני לא מצדד בהחלטה שלו לפנות יישובים אבל כשמסתכלים בדיעבד על כל ההחלטות שלו על כל הדברים שהוא עשה רואים בבירור שהוא המנהיג הכי גדול שהיה לעם היהודי בכמה מאות שנים האחרונות אם לא מאז ימי התנ"ך.

אם לא שרון אז מי לדעתך המנהיג הדגול ביותר שהיה לעם היהודי בשנים האחרונות?

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 20, 2009, 22:59:56 »
בס"ד
תגיד למורה שלך שיקרא מורה נבוכים של הרמב"ם עליו השלום
תשמע אני נהפכתי לכהניסט ואתאיסט הרבה לפני שהכרתי את המורה הזה ותאמין לי שאני לומד עם דתיים ואם הם רוצים להתווכח איתו הוא לא מסכים בגלל שהוא לא רוצה לכפות עליהם כלום בגלל שהוא יודע שיש לנו את אותם דעות אנחנו משוחחים הרבה על דת ופוליטיקה.
כמה אנשים אמרו פה שאני נהפכתי לאתאיסט כי אני רציתי להראות שאני יותר אינטלגנט אבל זה לא נכון.

אני מזועזע מההכחשה שלך שאנחנו עשינו מעשים נוראים בקום המדינה אבל שוב פעם אני חייב לציין ותזכרו את זה לפני שאתם מצטטים אותי:
עשינו מעשים נוראים בקום המדינה ואני מצדיק אותם ,המדינה לא הוגשה לנו על מגש של כסף היינו צריכים לטבוח בהרבה אנשים כדי לקבל אותה ותנו לי להגיד לכם עוד פעם אם הייתה אפשרות לצעוק באינטרנט הייתי צועק את זה  אני מצדיק את המעשים שעשינו כדי להקים את המדינה הזאת אני חושב שזה לגיטמי לחלוטין אם אתה מותקף והרבה מדינות בעולם עשו מעשים בהרבה יותר נוראים , זה שאני אומר שהמעשים האלו נוראים מבחינת החומרה והדרך שלהם זה לא אומר שאני לא מצדיק אותם חלק מהאנשים מצדיקים אותם מבחינת התנ"ך ואני חושב שזה אסור בגלל שאני לא מאמין שאלוהים באמת היה רוצה שהבנים שלו יהרגו בן אחרים שלו(כן גם את הערבים אלוהים ברא) אבל אני לעומת זאת מצדיק את המעשים הללו כי זאת היא הדרך של העולם!
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2009, 23:04:29 על ידי Conspiracy »

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
« להגיב #18 ב- : מאי 20, 2009, 23:06:02 »
בס"ד

כמו שאתה אומר שלך יש זכות פה אותו הדבר מיליארד מוסלמים אומרים זאת, וכל העולם יחד איתם בקרוב יוצא נגדך למלחמה ככה שהקדוש ברוך הוא מראה לך שאתה לא פה ביזכות עצמך כי אתה מעצמך אתה כלום והקדוש ברוך הוא מנהל את העולם
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : מאי 20, 2009, 23:11:27 »
בס"ד

כמו שאתה אומר שלך יש זכות פה אותו הדבר מיליארד מוסלמים אומרים זאת, וכל העולם יחד איתם בקרוב יוצא נגדך למלחמה ככה שהקדוש ברוך הוא מראה לך שאתה לא פה ביזכות עצמך כי אתה מעצמך אתה כלום והקדוש ברוך הוא מנהל את העולם
גם האינדאנים אמרו שיש להם זכות ואיפה הם היום?
אני לא רומז שצריך להפטר מהערבים בדרך שנפטרו מהאינדאנים אבל צריך לדעת לקחת החלטות קשות בזמנים קשים.
ובו נניח רק לשנייה שאין אלוהים אוקיי? רק לשנייה אחת תענה לי על שאלה אחת פשוטה במחשבה שאין אלוהים.
אם אין אלוהים האם אתה תמשיך להאמין שאנחנו צריכים לחיות פה?
אני בטוח שהתשובה שלך תהיה כן מהסיבה שאותנו תוקפים ואנחנו פה אז למה לנו ללכת וזאת בדיוק דרך החשיבה שלי לא אכפת לי למה הערבים היו פה או למה "כבשנו" אותם אני מסתכל על המצב עכשיו עצם העובדה שאנחנו כבר פה נותנת לנו את הלגיטמציה להשאר פה ואם הם רוצים להעיף אותנו מפה זכותנו להגן על עצמנו בכל האמצעים שעומדים לרשותנו.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : מאי 20, 2009, 23:19:31 »
בס"ד
אז איך אתה מסביר את הנבואות...???
אתה בעצמך מפחד לקרוא
אברהם אבינו הוליד את את ישמעאל
ולמה נקרא שמו ישמעאל כי מוסבר שהמילה ישמעאל מורכבת משתי מילים ישמע -אל .ישמע האל את נאקת עם ישראל מהישמעאלים ואז הקב"ה ינקום בהם
איפה אלוקים???
ואיפה אנחנו כלפיו מחללים שבת בפרהסיא פריצות ועוד דברים ואח"כ מתלוניים
39 סקאדים נחתו על ישראל מסאדם חוסיין ורק בן אדם אחד נהרג לא מהסקאד ישירות 10500 תקרות נפלו בערך
סקאד אחד זה כמה קטיושות וזה נפל במרכז הארץ וגם מה עם מלחמת ששת הימים ?
עם שמאבד שליש מהאוכלוסייה שלו בשואה אחרי 25 שנה חוזר לארץ המובטחת אחרי 1900 שנה בגלות בדיוק כמו שכתבו בתנ"ך שזה מה שיקרה   
חוזר ומנצח 4 מדינות ערב ועוד דיוויזיות ממדינות אחרות זה משהו מעל הטבע
מי שחי בארה"ב תשאל את חיים אפילו מבין שזה מעל הטבע
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2009, 23:20:06 על ידי arabhater »

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : מאי 20, 2009, 23:21:24 »
ציפיתי שלא תענה לי על השאלה....
אם לשנייה לא היית מאמין באלוהים האם הייתה מאמין שיש לנו את הזכות להשאר פה?
בבקשה תענה על השאלה

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : מאי 20, 2009, 23:25:02 »
ציפיתי שלא תענה לי על השאלה....
אם לשנייה לא היית מאמין באלוהים האם הייתה מאמין שיש לנו את הזכות להשאר פה?
בבקשה תענה על השאלה
בס"ד
כן כי יש לנו היסטוריה כאן ומורשת זה כבר הופך להיות לאומיות
אבל מה זה קשור

הקב"ה ישתבח שמו לעד ברא עולם כזה מדהים הכל נברא החוכמה עצם העובדה שהעולם הוא מסודר ויש בו סדר זה כבר אומר שמישהו הכניס את הסדר הקב"ה מנהיג אתה עולם כולו את הטבע זאת האמונה הצחית של עם ישראל עם הנצח שהקב"ה שומר עלינו כבר 3300 שנה ואנחנו קיימים עברנו כבר המון עמים לדוגמה מצרים מלחמות במדבר מול עמלק ועוד.. כיבוש הארץ עוד נס אחר וניצחנו 31 מלכי הארץ נס אדיר שלא יאומן אח"כ עברנו את הפלישתים את עמון את מואב ארם אשור שזאת הייתה אחת האימפריות הכי חזקות בעולם הקב"ה שלח מלאך כנראה גבריאל לא זוכר מחילה ותוך לילה אחד כל צבא אשור הובס אח"כ עברנו את הבבלים בסוף האיפריה של נבוכדנצר ימח שמו וזכרו נפלה ואנחנו עדיין קיימים כולל הנס עם חנניה מישאל ועזריה בתקופתו של דניאל הנביא אח"כ בא הנס האדייר של פורים גזירה שכבר הייתה מוטבעת בחותמתו של שמלך התבטלה אתם מבינים מזה תחשבו רק שהיטלר היה מחליט לבטל את רעיונותיו רק שבפורים המן היה אפילו יותר רשע אח"כ בא הנס הגדול של חנוכה גרשנו את היוונים יוון מעצמה עולמית מושפלת!!!כולל הנס עם פח השמן אח"כ היו עוד ניסים בדרך ונפלאות של עם ישראל באו הרומאים גרשו אותנו מאדמתיו חשבו שזהו נגמר חס ושלום עם ישראל לא יחזור יותר לארצו חשבו איך יחזור אבל עובדה אחרי 1900 שנה קרה הנס הכי גדול נבואה שהתקיימה שלטון עצמאי יהודי ארץ ישראל אחרי שואה איומה של היטלר שגם אותו עברנו במשך הגלות בכל דור ניסו להשמיד אותנו האינקוויציות הכנסיות עלילות הדם פוגרומים גזירות תח- תט אם אני לא טועה בתאריך ועוד המון גזירות שמד גירוש הודי ספרד גזירות הצארים ברוסיה שליטת הקומוניסטים ביהודי רוסיה כולל תקופתו של סטאלין כולל יהודי אתיופיה שחזרו ועוד שאר יהודי ארצות האסלאם ששם כשהיו השיעים בשלטון התייחסו אליהם לא בדיוק יפה.והנה אחרי 1900 שנה אף אחד לא האמין שנחזור וחזרנו נצחנו במלחמת העצמאות נס אדיר שלא יאומן ניצחון אדיר בששת הימים וביום הכיפורים נס שלא יאומן כי יסופר
ומה קורה עכשיו ואאלה כל יום נופלים עלינו טילים מבני ישמעאל ולא קורה כלום כל יום קאסם וכבר התרגלנו שלא קורה כלום ולא יודעים להעריך את גודל הנס הרי הערבים לר עד כדי כך מטומטמים שלא יכולים לכוון!?!?! תחשבו.....
200 טילים נופלים על עיר וכמה אנשים נהרגים כולה 1??
ועוד ישראל היא מדינה כזאת קטנה שאפילו יש יותר סיכויים שיפגעו אצלינו כי הרי גרמניה היא ענקית כולל רוסיה
יה ששמה בטוח היו נהרגים יותר רק תחשבו עכשיו 200 טילים על לונדון ווואו מה היה כבר קורה מרימון אחד זה 10 הרוגים בערך אז מזה טיל אחד?!?!!?
אין חברה אנחנו חייבים להתעורר אנחנו פשוט עיוורים!
במלחמת המפרץ 39 סקאדים רק הרוג אחד ולא ישירות מהסקאדים הגויים בארה"ב מעריכים דברים כאלה ומבינים שיש עלינו השגחה פרטית מהשמיים רק אנחנו לא מבינים זאת הם כשרואם הכל מהצד מבינים הכל .............................. .
ועכשיו אחמדינגד צורר היהודים ואובאמה שעושה שטויות בזמן האחרון ושאר שליטי אומות העולם עוד מעט הולכים לתקוף אותנו ותהיה מלחמת גוג ומגוג אז קדימה צריך לחזור בתשובה כבר רוב הנבואות התקיימו אנחנו כבשה בין 70 זאבים אנחנו צריכים רועה הקב"ה מלך יחיד חי העולמים הוא אבינו הוא מלכינו הוא מושיעינו אז קדימה בואו נשמע בקולו ולא נקשה לבבנו כמי מסה ומדבר
רוב הנבואות כבר התקיימו עכשיו אנחנו מחכים שהקב"ה ישתבח שמו לעד ישלח לנו את מלך המשיח ואת הגאולה והקב"ה ימלוך בציון ויבנה בית המקדש בשלישי ולא יחרב לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
אז קדימה אתם יודעים שזה יקרה אז למה לחכות ?!?!?!?!!?!?
כבר רוב הנבואות התקיימו אנחנו בדור של עקבתא דמשיחא והאר"י ז"ל אמר שבדור האחרון ירדו לעולם נשמות של דור המדבר ועוד נשמות שצריכות תיקונים זה דבר מדהים קדימה חברה אנחנו עם נבחר עם סגולה וזה לא רק היהודים אומרים את זה זה משהו שכל העולם רואה

מנותק Conspiracy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : מאי 20, 2009, 23:28:39 »
בס"ד
כן כי יש לנו היסטוריה כאן ומורשת זה כבר הופך להיות לאומיות
אבל מה זה קשור

הקב"ה ישתבח שמו לעד ברא עולם כזה מדהים הכל נברא החוכמה עצם העובדה שהעולם הוא מסודר ויש בו סדר זה כבר אומר שמישהו הכניס את הסדר הקב"ה מנהיג אתה עולם כולו את הטבע זאת האמונה הצחית של עם ישראל עם הנצח שהקב"ה שומר עלינו כבר 3300 שנה ואנחנו קיימים עברנו כבר המון עמים לדוגמה מצרים מלחמות במדבר מול עמלק ועוד.. כיבוש הארץ עוד נס אחר וניצחנו 31 מלכי הארץ נס אדיר שלא יאומן אח"כ עברנו את הפלישתים את עמון את מואב ארם אשור שזאת הייתה אחת האימפריות הכי חזקות בעולם הקב"ה שלח מלאך כנראה גבריאל לא זוכר מחילה ותוך לילה אחד כל צבא אשור הובס אח"כ עברנו את הבבלים בסוף האיפריה של נבוכדנצר ימח שמו וזכרו נפלה ואנחנו עדיין קיימים כולל הנס עם חנניה מישאל ועזריה בתקופתו של דניאל הנביא אח"כ בא הנס האדייר של פורים גזירה שכבר הייתה מוטבעת בחותמתו של שמלך התבטלה אתם מבינים מזה תחשבו רק שהיטלר היה מחליט לבטל את רעיונותיו רק שבפורים המן היה אפילו יותר רשע אח"כ בא הנס הגדול של חנוכה גרשנו את היוונים יוון מעצמה עולמית מושפלת!!!כולל הנס עם פח השמן אח"כ היו עוד ניסים בדרך ונפלאות של עם ישראל באו הרומאים גרשו אותנו מאדמתיו חשבו שזהו נגמר חס ושלום עם ישראל לא יחזור יותר לארצו חשבו איך יחזור אבל עובדה אחרי 1900 שנה קרה הנס הכי גדול נבואה שהתקיימה שלטון עצמאי יהודי ארץ ישראל אחרי שואה איומה של היטלר שגם אותו עברנו במשך הגלות בכל דור ניסו להשמיד אותנו האינקוויציות הכנסיות עלילות הדם פוגרומים גזירות תח- תט אם אני לא טועה בתאריך ועוד המון גזירות שמד גירוש הודי ספרד גזירות הצארים ברוסיה שליטת הקומוניסטים ביהודי רוסיה כולל תקופתו של סטאלין כולל יהודי אתיופיה שחזרו ועוד שאר יהודי ארצות האסלאם ששם כשהיו השיעים בשלטון התייחסו אליהם לא בדיוק יפה.והנה אחרי 1900 שנה אף אחד לא האמין שנחזור וחזרנו נצחנו במלחמת העצמאות נס אדיר שלא יאומן ניצחון אדיר בששת הימים וביום הכיפורים נס שלא יאומן כי יסופר
ומה קורה עכשיו ואאלה כל יום נופלים עלינו טילים מבני ישמעאל ולא קורה כלום כל יום קאסם וכבר התרגלנו שלא קורה כלום ולא יודעים להעריך את גודל הנס הרי הערבים לר עד כדי כך מטומטמים שלא יכולים לכוון!?!?! תחשבו.....
200 טילים נופלים על עיר וכמה אנשים נהרגים כולה 1??
ועוד ישראל היא מדינה כזאת קטנה שאפילו יש יותר סיכויים שיפגעו אצלינו כי הרי גרמניה היא ענקית כולל רוסיה
יה ששמה בטוח היו נהרגים יותר רק תחשבו עכשיו 200 טילים על לונדון ווואו מה היה כבר קורה מרימון אחד זה 10 הרוגים בערך אז מזה טיל אחד?!?!!?
אין חברה אנחנו חייבים להתעורר אנחנו פשוט עיוורים!
במלחמת המפרץ 39 סקאדים רק הרוג אחד ולא ישירות מהסקאדים הגויים בארה"ב מעריכים דברים כאלה ומבינים שיש עלינו השגחה פרטית מהשמיים רק אנחנו לא מבינים זאת הם כשרואם הכל מהצד מבינים הכל .............................. .
ועכשיו אחמדינגד צורר היהודים ואובאמה שעושה שטויות בזמן האחרון ושאר שליטי אומות העולם עוד מעט הולכים לתקוף אותנו ותהיה מלחמת גוג ומגוג אז קדימה צריך לחזור בתשובה כבר רוב הנבואות התקיימו אנחנו כבשה בין 70 זאבים אנחנו צריכים רועה הקב"ה מלך יחיד חי העולמים הוא אבינו הוא מלכינו הוא מושיעינו אז קדימה בואו נשמע בקולו ולא נקשה לבבנו כמי מסה ומדבר
רוב הנבואות כבר התקיימו עכשיו אנחנו מחכים שהקב"ה ישתבח שמו לעד ישלח לנו את מלך המשיח ואת הגאולה והקב"ה ימלוך בציון ויבנה בית המקדש בשלישי ולא יחרב לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
אז קדימה אתם יודעים שזה יקרה אז למה לחכות ?!?!?!?!!?!?
כבר רוב הנבואות התקיימו אנחנו בדור של עקבתא דמשיחא והאר"י ז"ל אמר שבדור האחרון ירדו לעולם נשמות של דור המדבר ועוד נשמות שצריכות תיקונים זה דבר מדהים קדימה חברה אנחנו עם נבחר עם סגולה וזה לא רק היהודים אומרים את זה זה משהו שכל העולם רואה
המסקנה:
ההיסטוריה והמורשת של המדינה הזאת גורמת לתופעה שנקראת אתאיסטים כהניסטים.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : מאי 20, 2009, 23:32:01 »
בס"ד
לכל מי שמפחד לצפות בדברים שמוכיחים לו במיליון אחוז עובדות אז הוא נהיה כהניסט אתאיסט
אחי תציע למורה שלך לצפות בזה ולקרוא