כתב נושא: שאלה: יש לפורום שלנו מאות גולשים, אבל הרוב המכריע רק קורא ולא כותב. למה?  (נקרא 9449 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

שנים כבר אני רואה את התופעה המוזרה הזו.

יש לנו מאות גולשים שבאים לפורום כל יום, אבל רק מעט מהם כותבים. הרוב המכריע חוזר לכאן יום אחרי יום וקורא. ברור שהם מעוניינים במה שכתוב פה, אחרת לא היו חוזרים שוב ושוב כדי לקרוא.

גם בפורום האנגלי שלנו יש לנו מאות גולשים. אבל בפורום האנגלי, הרבה מהגולשים כותבים ומצטרפים באופן פעיל בכל הדיונים.

האם זה חלק מהתרבות הישראלית להיות כל כך אדישים? מה זה? אנו רוצים לדבר איתכם. אל תתביישו. אנו כן מעוניינים בדעותיכם. בפורום שלנו, אתם חשובים. אנו מכבדים אתכם.

אז אנא הצטרפו!

מנותק מאיר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ✡ -✡ -✡
רק פורום דיון כללי פעיל, מצב זה נמשך זמן רב ביותר!
צריכים למנות אחראים על כל פורום שכל אחד ידאג לפתוח כמה אשכולות מעניינים הקשורים לנושא של הפורום שעליו הוא אחראי.
כמו"כ יש לשוב ולפרסם באופן חינמי את האתר והפורום של התנועה.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד

הבנתי האמת הפוך חיים
שדווקא כל הנושא של תגובות לפחות לכתבות באתרי חדשות וכו' זה דבר שמאוד נפוץ אצלנו בארץ
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
כל גולש שמאלני או ימני מתון שנכנס לכאן גורש בקללות,נאצות,עלבונות,איומים.בכל פורום אחר קוראים לי ימין קיצוני ומוחקים וחוסמים אותי וכאן תוקפים אותי אישית כי אני מתון מדי,חילוני מדי,מנסה לשמור על חוקי מדינת ישראל.
20 גולשים מהימין המתון קוראים אותנו ולא יכתבו כאן.גולשים נרשמים ובורחים כי מבריחים אותם.יש כאן גולשים ששונאים כל מי שדעתו שונה קצת מהם.
אני כבר לא מזכיר מי גלש כאן,ניהל כאן ואת העבר שהשאיר אדמה חרוכה בפורום.
מרזל קדוש כאן.זהו פורום ל5 כהניסטים וכל מי שאיננו דתי לא שייך לכאן.
הודעה שמבקרת חרדים נמחקת אפילו אם זה לינק מוויינט.
רק פנאט ישרוד כאן.אם הפורום הינו תחנת רכבת לגולשים ולא בית זה אומר דרשני.העובדה שמישהו נרשם ואיננו נשאר אומרת שאין לו סיבה לכתוב כאן.
הפורום הפך לפורום נוער עם ילדים שאינם מכבדים מבוגרים.לכן מבוגרים לא יכתבו כאן.
יש יוצאים מהכלל כמו נץ,זלהר,אחים באמת אבל הם היוצא מהכלל המעיד על הכלל.כאן זה כהנא,ש"ס ואפילו איחוד לאומי במיעוט.
כולם נחשבים לבוגדים בעיני האדמינים:שרים,חברי כנסת,ראשי ממשלה.
אז מאיפה יבואו כותבים לכאן?אם כולם בורחים זה אומר דרשני כי אין חיילים גרועים רק מפקדים גרועים.השנאה מבריחה כותבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אנשים לא מגיבים כי הם רואים שיש פה אנשים שהם פאנטים דתיים שמטיפים לכולם שאסור להסתכל על נשים ואסור לגעית בנשים ושמי שנוגע הוא טמא כאילו אשה זה לא בנאדם אלא איזה שטן מהלך כאלה תגובות לא מעודדות אנשים להגיב כאן ויש עוד המון דברים

גם אני לא מגיב פה הרבה כי אני לא רוצה להכנס פה לריבים עם כל הדתיים המשוגעים פה אני רשום שנה ויש לי רק קצת יותר מ 350 הודעות

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל גולש שמאלני או ימני מתון שנכנס לכאן גורש בקללות,נאצות,עלבונות,איומים.בכל פורום אחר קוראים לי ימין קיצוני ומוחקים וחוסמים אותי וכאן תוקפים אותי אישית כי אני מתון מדי,חילוני מדי,מנסה לשמור על חוקי מדינת ישראל.
20 גולשים מהימין המתון קוראים אותנו ולא יכתבו כאן.גולשים נרשמים ובורחים כי מבריחים אותם.יש כאן גולשים ששונאים כל מי שדעתו שונה קצת מהם.
רק פנאט ישרוד כאן.אם הפורום הינו תחנת רכבת לגולשים ולא בית זה אומר דרשני.העובדה שמישהו נרשם ואיננו נשאר אומרת שאין לו סיבה לכתוב כאן.
יש יוצאים מהכלל כמו נץ,זלהר,אחים באמת אבל הם היוצא מהכלל המעיד על הכלל.כאן זה כהנא,ש"ס ואפילו איחוד לאומי במיעוט.
אז מאיפה יבואו כותבים לכאן?אם כולם בורחים זה אומר דרשני כי אין חיילים גרועים רק מפקדים גרועים.השנאה מבריחה כותבים.
אני לא זוכר מקרים כאלה לאחרונה. בד"כ אני מסכים עם דעתך שצריך גישה יותר מתונה וסובלנית בפורום אבל אני לא בטוח שזו הסיבה היחודיה. לדעתי האנשים שנשרשמים הם בעיקר בני נוער והם משתעממים ועוזבים כעבור כמה זמן כי נמאס להם לשמוע על עניינים פוליטיים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

גם בפורום האנגלי שלנו, אנו קוראים לבוגדים בוגדים. ואנו דתיים וכהניסטים ללא פשרות גם שם. אז למה בפורום האנגלי יש מספר גדול של גולשים שמצטרפים באופן פעיל בכל הדיונים שלנו? הם לא נרתעים מה"פנאטיות" שלנו. ההפך - הם דוקא מעריכים שאנו נאמנים לעקרונות, ושיש לנו עקרונות איתנים.
הדתיות שלנו היא הבעיה? 30% מהיהודים בארץ ישראל דתיים. והאחוז בין בני הנוער עוד יותר גבוה כי ברוך השם יש לדתיים הרבה ילדים. אם 30% מהיהודים דתיים, זה בעצמו מספיק כדי לבנות תנועה המונית.
אם אנו כל כך פנאטיים וכל כך מרתיעים אנשים, אז למה מאות גולשים חוזרים לכאן יום אחרי יום כדי לקרוא מה שכתוב בפורום? אני לא מדבר על אלה שעוזבים, כי יש עזיבה גדולה בכל פורום ובכל אתר. אני מדבר על מאות גולשים שלא עוזבים - הם חוזרים שוב ושוב כדי לקרוא.
אני כן מסכים איתך יוסי שעלינו להיות יותר ידידותיים. אבל אני חושב שאדישות ישראלית גם גורמת את המצב הזה.

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס"ד

חיים, אני לא כל כך מבין מה שאתה אומר בנושא הזאת. מדוע אתה חושב שפחות גולשים כותבים בפורים הזה? איך אתה יודע את זה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

חיים, אני לא כל כך מבין מה שאתה אומר בנושא הזאת. מדוע אתה חושב שפחות גולשים כותבים בפורים הזה? איך אתה יודע את זה?

בס''ד

מספר הגולשים לפורום כאן דומה למספר שיש בפורום האנגלי. אבל פחות מהגולשים בפורום העברי כותבים. הם חוזרים לפורום כל יום רק כדי לקרוא. זה לא הגיוני לדעתי.
« עריכה אחרונה: מאי 18, 2009, 02:04:38 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק Achilles

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני אישית קורא יותר מאשר מגיב (פער די גדול הייתי אומר), מהעובדה הפשוטה שלדעתי אין לי משהו יותר מדי רלוונטי להגיד, רק בנושאים מאוד ספציפיים. בין היתר זה נובע מהסיבה שאני לא בטוח איך להתבטא כאן - האמת שיש לי רעיונות שהייתי מאוד רוצה להציע ולדעתי הם חומר למחשבה, אבל אני עוד לא בטוח בצורה שבה אני מתכוון לנסח אותם. אני לא מעוניין שמישהו יבין את מה שאני אומר בצורה לא נכונה ותתעורר פה מהומה, זה קצת לא נעים, במיוחד בפורום כזה שבאופן עקרוני המטרה שלו טובה, אז אני בינתיים בהשהייה.
The heroic cannot be the common, nor the common the heroic.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
אנשים לא מגיבים כי הם רואים שיש פה אנשים שהם פאנטים דתיים שמטיפים לכולם שאסור להסתכל על נשים ואסור לגעית בנשים ושמי שנוגע הוא טמא כאילו אשה זה לא בנאדם אלא איזה שטן מהלך כאלה תגובות לא מעודדות אנשים להגיב כאן ויש עוד המון דברים

גם אני לא מגיב פה הרבה כי אני לא רוצה להכנס פה לריבים עם כל הדתיים המשוגעים פה אני רשום שנה ויש לי רק קצת יותר מ 350 הודעות

הפוך, אתם פנאטים חילונים שהפכתם את האישה לחפץ, נתתם לה לעבוד בשתי עבודות, והיא צריכה לשרת את התאוובת המגעילות שלכם כי ככה זה נראה לכם נכון האישה נמשלת לשכינה הקדושה ואתם מחללים אותה זה לא כבוד לאישה ללכת ברחוב כמו בהמה בלי בגדים <ולכל אדם>
אדם שרוצה  שיבזו אותו וישפילו אותו, יצחקו עליו גם אם הוא אומר שהוא רוצה את זה ומחפש את זה, זה לא אומר שזה כבודו עצם זה שמשפילים אותו
אצלכם אחד שיש לו רכב, כסף וכל השטויות האלה וע"י כך לוקח נשים כמו דגים בים זה הדבר הכי זנותי שיכול להיות

אנשים שאין להם מושג מה אומרת התורה באים ומדברים כל כך הרבה שטויות בכל כך קצת מילים
זה כמו שאני אבוא לחדר ניתוח אגיד לרופא שהוא לא יודע כלום, והוא מכאיב לחולה ויתחיל לשחק שם עם דברים ולא אתן לו לעשות ניתוח <כי זה מכאיב לחולה> ובסוף החולה ימות כי לא השתילו לו את הלב בזמן <וזה אחרי שהוא למד 30 שנה ואני סכין לא יודע להחזיק>
אנשים לא מנסים להבין, חושבים יודעים הכל אדם צוציק אולי מטר 80 בא ומדבר נגד מלכו של עולם שבלי להיתאמץ בכלל מפסיק לו את הנשימה והוא לא קם בבוקר

אולי אם תראה את זה תבין מעט
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=10283
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ישראלים אדישים! :old_WTF_Aza:

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים ארה"ב גדולה ולכן הפורום גדול יחסית.פשוט יש יותר אנשים וחלקם קיצונים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל לאישה יש רצון חופשי,בחירה,היא לא בהמה,אנשים כמוך ירססו אישה בצבע שחור,יפגעו בה.ראשית אתה שקרן כי אתה טוען שאתה לומד בישיבה ואתה כל הזמן בפורום.
אתה תלך לגיהנום,יטגנו אותך בשמן רותח בכף הקלע.אתה מפר את עשרת הדיברות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
לא רציתי לצטט את ההודעה שמעלי, אבל אני מוחה בתוקף על הדברים. אין מקומם בפורום זה. אין לנו זכות לתקוף אחד את השני בפורום ולהתבטא בצורה כה גסה ואלימה. זה עלבון המוריד את הדיון כאן לפסים אישיים שאין בהם כל תועלת, רק נזק. אנא הימנע מכך. כולנו מעריכים אותך מאד ואתה יודע את זה, חרף דיעותינו השונות במקצת.

אם יש בך איזו התמרמרות, מקומה יפה אבל בדרך-ארץ ובכבוד הדדי, לא בתקיפה אישית. שוב, אני מגנה את דברי-הבלע וההשתלחות האישית ולא את הטיעון שמאחריהם.

אני אישית לא כותב כאן הרבה מן הסיבה הפשוטה שאין בידי האפשרות המתאימה בתקופה הזאת, לצערי. אני מסכים עם צלהר שעלינו לגלות גישה יותר סובלנית וידידותית כלפי דיעות של גולשים בכלל, במסגרת העקרונות שלנו כמובן.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל לאישה יש רצון חופשי,בחירה,היא לא בהמה,אנשים כמוך ירססו אישה בצבע שחור,יפגעו בה.ראשית אתה שקרן כי אתה טוען שאתה לומד בישיבה ואתה כל הזמן בפורום.
אתה תלך לגיהנום,יטגנו אותך בשמן רותח בכף הקלע.אתה מפר את עשרת הדיברות.

בס''ד

יוסי, אתה מבוגר ואתה מדבר ככה על נער יהודי?
אתה קורא לשמע ישראל שקרן כשהוא אומר שהוא לומד בישיבה. למה? כי הוא כותב בפורום? כל הכתיבה שלו בפורום לא לוקח כל כך הרבה זמן. ברור שהוא כותב בזמן הפנוי שלו.
ואזה מין דיבור זה על יהודי? אתה מקלל את שמע ישראל? אתה שלוח אותו לאש הגיהנום ח''ו?
שמע ישראל הגיב לגולש שאמר שהדתיים "פאנטים" ו"משוגעים". אין לשמע ישראל זכות להגיב? אין לו זכות להגן על היהדות?
אני מקווה שאתה פשוט לא מבין שזה רציני מאוד לדבר ככה על יהודי. שמע ישראל הוא נער שבא מרקע חרדי כנראה. אז מה - אתה שונא אותו בגלל זאת ומקלל אותו?
ואתה מאשים אותו שהוא היה פוגע באישה. שהוא היה מרסס אותה בצבע שחור. זה דיבור מאוד מכוער.
אני מופתע יוסי שיהודי מבוגר כמוך מדבר ככה על נער יהודי אפילו אם אתה חולק עליו. זה ממש לא נעים. תוכל להביע את דעותיך בלי קללות ודיבה.
« עריכה אחרונה: מאי 18, 2009, 11:31:13 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כשה אמרתי דתיים פאנטים ומשוגעים התכוונתי לכך שיש שפה קבוצה מסוימת של אנשים כאלה לא התכוונתי לזה שכול הדתיים כאלה

בחיים צריך לדעת לאזן בין 2 הכיווונים לדתעתי יש פה אנשים שמגזימים עם כל הקטע של הצניעות ובכללי מגזימים בכל מה שקשור לחוקי ההלכה וכו.
« עריכה אחרונה: מאי 18, 2009, 12:34:51 על ידי PhobetorXVII »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
^ ברור שאתה חושב כך, אבל עדיין אתה נדרש להכיר ברגישויותיהם ולהתחשב בהם. הם גם חלק מהקהילה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני אישית נכנס כל יום לפורום אבל הורדתי את כמות התגובות שלי משמעותית ואני לא משתתף בהרבה דיונים כמו פעם
מהסיבה שיש לי תחושה פשוט שהפורום השתנה ולא כמו פעם, גם בכלל שהאדמינים חוסמים אנשים על ימין ועל שמאל
ומשתמשים בכוח שלהם וסוגרים דיונים ברגע שלטענתם הדיון "מיצה" את עצמו זה מוציא לי את החשק לכתוב פה...
זכור לי גם מקרה שנכנסו לפה שתי אנשים מי שזוכר היה להם בתמונה של המשתמש בצד ימין מגן דוד נדמה לי שהשם של אחד
מהם היה REL, לא זוכר בדיוק, בקיצור הם פתחו דיון ורשמו דברים מתוך הלב שהסעירו את כולם שהערבים משתלטים לנו
על המדינה ומעורבים בפשיעה ואונסים ורוצחים ושצריך לפעול לפני שיהיה מאוחר מידי וקראו לאנשים להצטרף אליהם
והשאירו את המסנג'ר שלהם בתחתית העמוד ובאמת כולם הצדיקו אותם, אני זוכר שגם נץ אמר שכל מילה שהם רשמו נכונה
ושאנשים התחילו להתעניין אז הם נחסמו והדיון הזה נמחק ולא נשאר לו זכר ושדיברתי עם אותו בן אדם במסנג'ר הוא אמר לי שחיים
בן פסח חסם אותו בטענה שהוא יפלג בין הימין ושהוא שונא ישראל וימין מזוייף ולא זוכר מה הוא רשם לי ובקיצור הוא מאוד נפגע מזה.
ולא היה צדק פה לחסימה של אותו בן אדם ! הסיבה היחידה שהוא נחסם זה כי חיים בן פסח לא רצה שאנשים יעזבו את הפורום ויצטרפו
אליו, ודברים שהוא סיפר לי אותו בן אדם אם הם נכונים אז תאמינו לי שיש לנו נוער אמיץ וחזק וממש לא "אדיש" למצב.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה: יש לפורום שלנו מאות גולשים, אבל הרוב המ
« להגיב #19 ב- : מאי 18, 2009, 14:03:19 »
אולי כבר אנשים מחכים לפעילות בשטח!כל הזמן רואים שהכל נישאר בגדר דיבורים אנשים עוזבים העם רוצה כבר להתחיל להזיז דברים!
« עריכה אחרונה: מאי 18, 2009, 14:23:13 על ידי MATAN »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

יחיאל, אני לא זוכר את כל הפרטים מהמקרה הזה אבל אם חסמתי אותם, תאמינו לי שהייתה סיבה טובה.

אם הם עושים דברים כל כך טובים בשטח, תגיד לי מה הם עושים עכשיו? איפה הם?

ואני כן זוכר שהם תמכו בנתניהו והליכוד - וזה כן הימין המזוייף.

וגם יש לנו כלל כאן: לא נותנים לאנשים שאנו לא מכירים לפרסם דברים שעלולים לסבך את חברינו. מה אם אנשי שב''כ היו נרשמים והיו משכנעים את הנערים שלנו לתת להם מידע אישי? והיו אפילו מסיתים את הנערים שלנו לומר דברים בלתי חוקיים כדי לסבך אותם? דברים כאלה כן קרו כמה פעמים בעבר.

ומה אם הם לא אנשי שב''כ אלא סתם צעירים שבעצמם לא מבינים מה הם עושים. אם הם עושים שטויות שעלולות לסבך את חברינו, חובתנו להגן על חברינו כמיטב יכולתנו. לכן, אנו לא נותנים לגולשים שאנו לא מכירים לאסוף מידע מחברינו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : מאי 18, 2009, 14:32:32 »
אולי כבר אנשים מחכים לפעילות בשטח!כל הזמן רואים שהכל נישאר בגדר דיבורים אנשים עוזבים העם רוצה כבר להתחיל להזיז דברים!

בס''ד

מתן, אתה חושב שאני לא רוצה פעילות בשטח? הבעיה היא שחברינו כאן לא מוכנים. כשאירגננו מפגש לפני זמן מה בתל אביב, רק שני אנשים הגיעו.

יש מאות גולשים שצופים בכל הסרטים שלנו ושגולשים לפורום כדי לקרוא. אבל הם לא מוכנים להצטרף לדיונים בפורום, והם לא מוכנים לבוא למפגש בתל אביב. אז מה לעשות? זאת אומרת שלצערי אנו עדיין בשלב של הסברה והפצה.

תאמין לי שברגע שנראה שאנשים מוכנים לבוא למפגשים, יהיו לנו מפגשים כדי ליצור סניפים. והסניפים יארגנו פעילויות בשטח בע''ה. אולם כעת, חברינו כנראה לא מוכנים.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : מאי 18, 2009, 14:34:27 »
בס''ד

מתן, אתה חושב שאני לא רוצה פעילות בשטח? הבעיה היא שחברינו כאן לא מוכנים. כשאירגננו מפגש לפני זמן מה בתל אביב, רק שני אנשים הגיעו.

יש מאות גולשים שצופים בכל הסרטים שלנו ושגולשים לפורום כדי לקרוא. אבל הם לא מוכנים להצטרף לדיונים בפורום, והם לא מוכנים לבוא למפגש בתל אביב. אז מה לעשות? זאת אומרת שלצערי אנו עדיין בשלב של הסברה והפצה.

תאמין לי שברגע שנראה שאנשים מוכנים לבוא למפגשים, יהיו לנו מפגשים כדי ליצור סניפים. והסניפים יארגנו פעילויות בשטח בע''ה. אולם כעת, חברינו כנראה לא מוכנים.
אפשר לארגן כל מיני פעולות של יחידים לפי אזורים..

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני לא חושב שיש מאות גולשים בפורום,הייתי אומר יותר כמה עשרות,אפשר לראות את זה לפי כמות הצפיות.
שהגעתי לפה אני זוכר שהיה יותר.

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

דרך אגב, אני שמח שאנחנו מדברים על כל זאת באשכול הזה. אתם יהודים טובים, ואני מאוד מכבד ואוהב אתכם. אז אני מאוד מעניין לשמוע מכם.

אני העליתי 700 סרטונים ליוטיוב ולפליקס. אתם יודעים כמה זמן שלוקח? אני לפעמים לא ישן בלילות כדי לעשות זאת. אני בן 52 ואני מקדיש את כל חיי לעניין הזה.