עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

בקשר לטרנספר ערבים

<< < (3/13) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 15, 2006, 22:52:27 ---בס"ד
דווקא_כך צודק.
הערבים שונאים ערבים אחרים. הפלשתינים בירדן סוריה מצריים ולבנון חיים במחנות פליטים. שם נרדף לאנשים ללא תעודת זהות, ללא שם, ללא אדמה. ללא כלום. גרועים מחיות בר. כך גם הסונים (הפאשטונים) בפאקיסטאן ועוד ועוד דוגמאות. אני לא מסכים עם דווקא_כך בנקודה אחת. זה לא עניינינו מה יהיה עתידם לאחר שנשים אותם על הגבול. ילכו באשר שילכו, ויגורו היכן שיגורו, יאספו לאן שיאספו. אל חשש, הקב"ה לא נטש את ישמעל והגר במדבר, ולא ינטוש גם כיום. יש די ארגונים וכסף בעולם שידאגו להם. יש להם את המזל שלהם לשרוד בתלאות החיים והם לא זקוקים לחסדינו. גם בעבר גירשה ישראל מחבלים לשטח לבנון ואחד מהם לא מת בתלאות הגירוש.
GY

--- סוף ציטוט ---

אתה צודק 100%, וזה היה ממש מפגר מצדי להציע שמדינת ישראל תיצור מדינה פלשתינאית, ועוד על אדמת ארץ ישראל!  ממש חילול השם שנובעת מבורותי התהומית בתורה וקטנות אמונה.  יש בי דחף חזק למחוק או לשנות את הודעתי המקורית, אבל זה יהיה מנוגד למדיניות הפורום הזה.  ישר כח, GY!

zelhar:
דוקא כך, אני מצאתי הגיון רב ברעיון שלך. לדעתי ישראל תהה חייבת לכבוש שטח אליו יגורשו כל העמלקים שחיים בקרבנו. רוב הערבים לא יסכימו לעזוב מרצונם וגם אם ירצו לא יהיה מי שיסכים לקבל אותם, ובודאי ההתנגדות לקלוט הגירה ערבית תגדל לעין ערוך אם בישראל יכונן משטר כהניסטי בעל מדיניות מוצהרת של טרנספר.

GY:
בס"ד
הרעיון שישראל צריכה לדאוג לערבים מגורשים הוא טעות גדולה. אם הם מגורשים אז הם מגורשים. לא נבנה להם "גיטו". הגירוש אינו עונש קשה עבורם. אבל לחייב אותם להגר ולגור בגיטו זה רעיון מאד אכזרי. מי ישלוט על השטח? ומי ידאג לכלכל אותם? מי יהיה הריבון שם? מניסיון השנים, אני יכול להגיד שהישראלים הם מאד גרועים בדברים האלה. אנחנו רק נגרום להם לסבל מיותר. במידה ואכן יגורשו ערבים צריך ולשכוח מהם מייד.
GY

נץ וגאה בזה:
צריך להפסיק את הכיבוש הערבי ולהחזיר את כל הנבלות הללו למקום שממנו התפרצו לראשונה, קרי: חצי האי ערב.
לפיכך כל ערבי בין הנילוס לפרת יגורש לחצי האי ערב או שיושמד, זה הברירה שיש להציב לכל האיסלמונאצים האלה.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 25, 2006, 22:47:49 ---צריך להפסיק את הכיבוש הערבי ולהחזיר את כל הנבלות הללו למקום שממנו התפרצו לראשונה, קרי: חצי האי ערב.
לפיכך כל ערבי בין הנילוס לפרת יגורש לחצי האי ערב או שיושמד, זה הברירה שיש להציב לכל האיסלמונאצים האלה.

--- סוף ציטוט ---
האמת היא שעל פי ההלכה אנחנו מחויבים להשמיד את הישמעאלים, מכיון שהם נחשבים לעמלק, אבל מכיון שאנחנו (הכהניסטים, ממשיכי דרכו של גדול דורינו הרב כהנא הי"ד) מתונים, אנחנו מוכנים לשקול אפשרות של גירוש במקום, למרות שאני אישית מעדיף ללכת בדרך ההלכה ולהשמיד לחלוטין את חיות האדם המפלצתיות האלה ימח שמם, להכרית אותם ולא להותיר מהם זכר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה