עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
בקשר לטרנספר ערבים
popmart:
כבר אמר פעם נועם פדרמן - עצם העובדה שאני אתן להם לעזוב , רק על זה הם צריכים להודות לי.
עז77:
--- ציטוט של: popmart על נובמבר 26, 2006, 15:04:57 ---כבר אמר פעם נועם פדרמן - עצם העובדה שאני אתן להם לעזוב , רק על זה הם צריכים להודות לי.
--- סוף ציטוט ---
ערבים מטומטמים תראו מה יש להם פה:
ומה יש להם במדינות ערב שלהם:
באמת צריכים להודות לנו,
Aaron:
אני חייב להבהיר פה כמה נקודות חשובות:
ראשית, אין דבר כזה "פלשתין" או "פלשתינאים" - את זה אתם בטח כבר יודעים. למי שלא יודע - מדובר בהמצאה מוסלמית מטופשת שמשמשת כתירוץ לכבוש את ארץ ישראל מהיהודים.
שנית, היחידים שכובשים פה הם הערבים ולא אנחנו. אנחנו משחררים את האדמה שלנו ולא כובשים---הם אלו שכובשים. כל לבנון וחלקים מסוריה, מצרים וירדן הם אדמה יהודית.
הנה ארץ ישראל השלמה:
לא רק שאנחנו צריכים לטרנספר את המוסלמים שחיים ומתרבים כמו ג'וקים בתוך הגבולות העכשוויים של מדינתינו---בנוסף, אנחנו גם צריכים לשחרר אדמות שלנו מכל המדינות המוסלמיות הנאציות הסובבות אותנו ולגרש משם את האויב המוסלמי.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 26, 2006, 15:55:20 ---
--- ציטוט של: popmart על נובמבר 26, 2006, 15:04:57 ---כבר אמר פעם נועם פדרמן - עצם העובדה שאני אתן להם לעזוב , רק על זה הם צריכים להודות לי.
--- סוף ציטוט ---
באמת צריכים להודות לנו,
--- סוף ציטוט ---
עז, זה לא מדויק. ראשית, יש לרוב המדינות הערביות מדיניות הגירה מאוד נוקשה בכלל, ובפרט כלפי "פלשתינאים". האומה ה"פלשתינאית" היא הנשק הכי אפקטיבי של הערבים נגד ישראל, נכון להיום, ואין להם כל כוונה לאבד יתרון אסטרטגי זה על-ידי כך שיאפשרו ל"אחיהם" הערבושים ה"פלשתינאים" להגר ובכך לגרום לקן הצרעות הערבושי של עזה ויו"ש להתרוקן מג'וקים טרוריסטים. שנית, תמונת הפאר שכללת בתגובתך אינה תקפה לגבי רוב מדינות ערב. רק מעטות בודדות, כמו ערב הסעודית ושאר אמירויות הנפט של המפרץ הפרסי נהנים מעושר ופאר. כל השאר---מצרים, מרוקו, טוניס, לוב, תימן, אלג'יריה, וכו'---חיים חיי עוני ודוחק, ועבורם, גורלם של ערביי עזה, שלא לדבר על ערביי ישראל, טוב אלפי מונים מגורלם שלהם. הערבושים בעזה ויו"ש עדיין מקבלים חשמל ומים בחינם. למה להם לעזוב? כדי שהם יעזבו, צריך להביא אותם ממש על סף יאוש, לגרום לכך שקיומם יהיה בלתי אפשרי, לתת לכל האנטישמים כמו AP ורויטרס סיבה אמיתית למחאה נגד ה"כיבוש האכזרי" וה"אפרטהייד" נגד "העם הפלשתינאי".
עז77:
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 26, 2006, 19:39:24 ---
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 26, 2006, 15:55:20 ---
--- סוף ציטוט ---
באמת צריכים להודות לנו,
--- סוף ציטוט ---
עז, זה לא מדויק. ראשית, יש לרוב המדינות הערביות מדיניות הגירה מאוד נוקשה בכלל, ובפרט כלפי "פלשתינאים". האומה ה"פלשתינאית" היא הנשק הכי אפקטיבי של הערבים נגד ישראל, נכון להיום, ואין להם כל כוונה לאבד יתרון אסטרטגי זה על-ידי כך שיאפשרו ל"אחיהם" הערבושים ה"פלשתינאים" להגר ובכך לגרום לקן הצרעות הערבושי של עזה ויו"ש להתרוקן מג'וקים טרוריסטים. שנית, תמונת הפאר שכללת בתגובתך אינה תקפה לגבי רוב מדינות ערב. רק מעטות בודדות, כמו ערב הסעודית ושאר אמירויות הנפט של המפרץ הפרסי נהנים מעושר ופאר. כל השאר---מצרים, מרוקו, טוניס, לוב, תימן, אלג'יריה, וכו'---חיים חיי עוני ודוחק, ועבורם, גורלם של ערביי עזה, שלא לדבר על ערביי ישראל, טוב אלפי מונים מגורלם שלהם. הערבושים בעזה ויו"ש עדיין מקבלים חשמל ומים בחינם. למה להם לעזוב? כדי שהם יעזבו, צריך להביא אותם ממש על סף יאוש, לגרום לכך שקיומם יהיה בלתי אפשרי, לתת לכל האנטישמים כמו AP ורויטרס סיבה אמיתית למחאה נגד ה"כיבוש האכזרי" וה"אפרטהייד" נגד "העם הפלשתינאי".
--- סוף ציטוט ---
אחח אם היה לנו ראש ממשלה כהניסטי, הם היו עושים בינהם תחרות ריצה לגבול הג'וקים האלה...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה