כתב נושא: דיברתי עם מצרי נאצי  (נקרא 3067 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« ב- : מאי 11, 2009, 17:53:39 »
אני משחק הרבה במשחקי רשת .. בקיצור ערבים פרצו להרבה ישראלים וגנבו להם משתמשים ששווים מאות ואלפי שקלים =\
אחד מהם דיבר איתי דרך חבר שלי לירן
רבתי איתו ממש הרבה זמן , הוא טוען שיהודים הם אלה שהתאבדו ולא ערבים
ושאנחנו רוצחים , ולבסוף אמר משהו שבעצם זה החשיבה של כל המוסלמים
הוא אמר שכל היהודים יעופו מפה
אמרתי לו שלערבים המסריחים יש 26 מדינות ולנו מדינה אחת , למה שהם לא ילכו לאחת מהן
ושלנו יש מדינה אחת אין לנו לאן ללכת .
אז הוא הסכים !!!!
ואז הוא התחרט ואמר

לא עדיף בעצם שכולכם תיהיו מוסלמים ואז הכל יהיה בסדר ?

כי זו הדת המקוללת שלהם , אי אפשר לעשות שלום , כל פעם יהיה להם את המחשבה הפנימית
שכל העולם צריך להיות איסלאם , חלק מהדת המטומטמת חסרת ערכים וחסרת כל הגיון , פשוט בושה
והעולם ה"מערבי" הנאור הזה , יאללה אם המערב מרגיש כזה חכם וחופשי כמו ארה"ב
איך הם לא רואים מה קורה סביבם עם האיסלאם המקולל הזה ?????

התעצבנתי

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #1 ב- : מאי 12, 2009, 03:30:28 »
בס"ד
זאת מלחמת דת אז במקום להשפיל את עצמיך להגיד שיש לנו מדינה אחת קטנה תנו תנו לנו תגיד כמו גבר אני מאמים בארץ ישראל השלמה בתורת ישראל תגיד לו שבורא עולם הבטיח לנו את ארץ הקודש כתוב בתורה ביצחק יקרא לך זרע מהפסוק תגיד לו שעם ישאל יצא ממצרים וכבש את א"י וחיינו םה במשך 1400 שנה עד הגלות ועכשיו חזרנו ככה תגיד שהקב"ה החזיר אותנו ועשה נס והוא ניצח לנו אותכם בממלחמת ששת הימים הימים ויום הכיפורים
תפסיק להביא נימוקים של שמאלנים שמתרפסים אתה בן של מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #2 ב- : מאי 26, 2009, 23:47:09 »
בס"ד
זאת מלחמת דת אז במקום להשפיל את עצמיך להגיד שיש לנו מדינה אחת קטנה תנו תנו לנו תגיד כמו גבר אני מאמים בארץ ישראל השלמה בתורת ישראל תגיד לו שבורא עולם הבטיח לנו את ארץ הקודש כתוב בתורה ביצחק יקרא לך זרע מהפסוק תגיד לו שעם ישאל יצא ממצרים וכבש את א"י וחיינו םה במשך 1400 שנה עד הגלות ועכשיו חזרנו ככה תגיד שהקב"ה החזיר אותנו ועשה נס והוא ניצח לנו אותכם בממלחמת ששת הימים הימים ויום הכיפורים
תפסיק להביא נימוקים של שמאלנים שמתרפסים אתה בן של מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה ?!
אחי למה נימוק של שמאלני ?? אני אומר לו לי יש מדינה אחת , לך יש 26 , קח את החברים שלך , ולך תהנה שם ותשאיר את המדינה שלי בשקט
נראה לך שאני צריך להשתמש בתורה שלי בשביל האפס הזה ?! וחוץ מזה אין להם מושג מהזה דת , בשבילם דת זה לקום כל היום ולזבל בשכל כמו שהם עושים

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #3 ב- : מאי 27, 2009, 00:05:15 »
מה ?!
אחי למה נימוק של שמאלני ?? אני אומר לו לי יש מדינה אחת , לך יש 26 , קח את החברים שלך , ולך תהנה שם ותשאיר את המדינה שלי בשקט
נראה לך שאני צריך להשתמש בתורה שלי בשביל האפס הזה ?! וחוץ מזה אין להם מושג מהזה דת , בשבילם דת זה לקום כל היום ולזבל בשכל כמו שהם עושים
בס"ד
תקדש שם שמיים ולא שם של "מדינה"
אם כבר אז תראה לו שיש לך לנו על מי להשען
תכתוב לו שעוד מעט המשיח יבוא ויהיה גוג ומגוג ומלך המשיח יבוא ושהקב"ה ינקום בכל שונאי ישראל!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #4 ב- : מאי 27, 2009, 06:18:26 »
בס"ד

מה ?!

אז במה נשתמש אם לא בתורה? איזה עם חוזר לאדמתו לאחר אלפיים שנה? רק אנחנו ולמה? הסיבה היא תורת ה' ולא מעבר לכך !
זהו בגלל שאנחנו באים בטיעונים שיכליים וטיעוניים "ימניים" וכל השטויות האלה אז הם ממשיכים להילחם בנו
אנחנו מצווים לבוא בשם ה' ! יש רק סיבה אחת למה אנחנו בארץ ישראל שהיא ציווי אלוקי ולא יותר מיזה !

תראה את פירוש רש"י הקדוש על המילה הראשונה בתורה "בראשית"
אמר רבי יצחק לא היה צריך להתחיל את התורה אלא מהחודש הזה לכם שהיא מצוה ראשונה שנצטוו בה ישראל ומה טעם פתח בבראשית משום (תהילים קי"א) כח מעשיו הגיד לעמו לתת להם נחלת גוים שאם יאמרו אומות העולם לישראל ליסטים אתם שכבשתם ארצות שבעה גוים הם אומרים להם כל הארץ של הקב"ה היא הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #5 ב- : מאי 27, 2009, 07:10:18 »
תגיד באיזה משחק מדובר? קאונטר סטרייק? לפי מה שתיארת עם פריצת המשתמשים אז כנראה שזה משחק שעובד דרך תוכנת הסטים ששם צריך משתמש כדיי לשחק במשחקים

אם פרצו לחבר שלך אז כנראה שהוא יצא טמבל או שעבדו עליו וגרמו לו להביא את הסיסמה שלו או שהשתילו לו קיילוגר למחשב בשני המקרים הוא יצא טמבל

בכל מקרה אני זוכר פעם שחקתי בקאונטר סטרייק נכנסתי לשרת מצרי היה שם איזה אחד שעשה ציור של הנשר המצרי על הקיר הוצאתי אקדח יריתי על הנשר איזה אחד ראה שעשיתי את זה צעק עליי משהוא בערבית עם המיקרופון שלו ואז העיפו אותי מהשרת חחחחחחח

הא ויש לי ברשימת החברים איזה ערבוש מירדן בכלל לא ידעתי שהוא ערבי מירדן סתם שחקתי עם איזה אחד בשרת והוא ביקש ממני לצרף אותו לחברים אז הסכמתי כי אני תמיד מסכים מה איכפת לי דרך אגב יש לו אינטרנט של 56 קילובייט חחחחחחחחח

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #6 ב- : מאי 27, 2009, 13:02:05 »
תגיד באיזה משחק מדובר? קאונטר סטרייק? לפי מה שתיארת עם פריצת המשתמשים אז כנראה שזה משחק שעובד דרך תוכנת הסטים ששם צריך משתמש כדיי לשחק במשחקים

אם פרצו לחבר שלך אז כנראה שהוא יצא טמבל או שעבדו עליו וגרמו לו להביא את הסיסמה שלו או שהשתילו לו קיילוגר למחשב בשני המקרים הוא יצא טמבל

בכל מקרה אני זוכר פעם שחקתי בקאונטר סטרייק נכנסתי לשרת מצרי היה שם איזה אחד שעשה ציור של הנשר המצרי על הקיר הוצאתי אקדח יריתי על הנשר איזה אחד ראה שעשיתי את זה צעק עליי משהוא בערבית עם המיקרופון שלו ואז העיפו אותי מהשרת חחחחחחח

הא ויש לי ברשימת החברים איזה ערבוש מירדן בכלל לא ידעתי שהוא ערבי מירדן סתם שחקתי עם איזה אחד בשרת והוא ביקש ממני לצרף אותו לחברים אז הסכמתי כי אני תמיד מסכים מה איכפת לי דרך אגב יש לו אינטרנט של 56 קילובייט חחחחחחחחח

פרצו לו לסטים אחי ויצאו פעם ראשונה חכמים הערבים הטיפשים הרבה נפלו לפח כי זה היה חיקוי להרשמה של התחרות של סטים הם עשו את זה אחד לאחד פשוט שינו את הכתובת האחרונה חחח
אנחנו משחקים L4D , Killing Floor ועוד דברים בסגנון

עולם מסריח הכי נאצים הבריטים גועל נפשש שישרפו בגיהנום ..

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #7 ב- : מאי 27, 2009, 17:17:55 »
פרצו לו לסטים אחי ויצאו פעם ראשונה חכמים הערבים הטיפשים הרבה נפלו לפח כי זה היה חיקוי להרשמה של התחרות של סטים הם עשו את זה אחד לאחד פשוט שינו את הכתובת האחרונה חחח
אנחנו משחקים L4D , Killing Floor ועוד דברים בסגנון

עולם מסריח הכי נאצים הבריטים גועל נפשש שישרפו בגיהנום ..

אבל בהרשמה לתחרות ובעצם בשום מצב לא יבקשו את הסיסמה של המשתמש שלך יבקשו רק את ה STEAM ID

תמיד שמבקשמים ממך את הסיסמה זה צריך להיות ברור לכול אחד שמנסים לגנוב לך את המשתמש
« עריכה אחרונה: מאי 27, 2009, 17:18:55 על ידי PhobetorXVII »

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #8 ב- : מאי 28, 2009, 13:55:01 »
בס"ד
תקדש שם שמיים ולא שם של "מדינה"
אם כבר אז תראה לו שיש לך לנו על מי להשען
תכתוב לו שעוד מעט המשיח יבוא ויהיה גוג ומגוג ומלך המשיח יבוא ושהקב"ה ינקום בכל שונאי ישראל!

אני בטוח שזה יפחיד אותו..

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #9 ב- : מאי 28, 2009, 14:04:19 »
אני בטוח שזה יפחיד אותו..
מה שבאמת יפחיד אותו זה שתגיד לו שאתה בא להכחיד אותו בשם ה'.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דיברתי עם מצרי נאצי
« להגיב #10 ב- : מאי 28, 2009, 14:09:09 »
לי באמת לא משנה מה המניע העיקר שהוא יוכחד. אצלי המניע הוא ממש פשוט, אויב צריך לחסל ונכון לעכשיו ולכל אורך ההסטוריה העם הערבי ודת האסלאם הם אויב