סקר

הנוער של ימינו הוא?

חצוף מגעיל ומבחיל שהיצר-הרע שולט בו
6 (35.3%)
מסכן
3 (17.6%)
הם בחרו בדרך המקולקלת הזאת
3 (17.6%)
רק הנוער החילוני ככה
3 (17.6%)
חסר תודעה
2 (11.8%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: הנוער של היום  (נקרא 6311 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הנוער של היום
« ב- : מאי 07, 2009, 18:53:51 »
בס"ד

לצערנו-הרב הנוער החילוני של היום הוא שטוף-זימה,חסר דרך-ארץ וחסר אידיאלים.
אני מאשים בכך את הטמבלוויזיה,מערכת-הליכלוך ואת העיתונים הטמאים.

היום מה שמעניין אותם זה רק לעשן סמים לפגום עם בחורות ולצאת למועדונים ופאבים.
הידרדרות מוסרית חמורה כשל חינוכי גרוע.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Achilles

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הנוער של היום
« להגיב #1 ב- : מאי 07, 2009, 19:09:45 »
בין היתר זו גם תוצאה של חינוך, אבל בסופו של דבר זו גם תוצאה של אישיות שהתפתחה באופן שלילי, אנוכיות והעמדת הרצונות האישיים במרכז, זה בין היתר מה שגורם להם לקבל על עצמם ערכים שגויים ולא להעריך את מה שעשו אבות אבותיהם כדי שהם ישבו בארץ ישראל שוב...כפיות טובה.
The heroic cannot be the common, nor the common the heroic.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #2 ב- : מאי 07, 2009, 20:52:59 »
בס"ד

לצערנו-הרב הנוער החילוני של היום הוא שטוף-זימה,חסר דרך-ארץ וחסר אידיאלים.
אני מאשים בכך את הטמבלוויזיה,מערכת-הליכלוך ואת העיתונים הטמאים.

היום מה שמעניין אותם זה רק לעשן סמים לפגום עם בחורות ולצאת למועדונים ופאבים.
הידרדרות מוסרית חמורה כשל חינוכי גרוע.

זה ממש לא נכון אפשר להגיד אותו דבר על הנוער הדתי כל מה שמעניין אותו זה ללמוד בישיבה איך לא לעשות צבא ואיך "לשתות" את המיסים שאנחנו החילוניים קוראים את התחת בשביל לשלם אותם.

שוב אל תעשה הכללות על מה שאתה לא מבין. לעשן סמים? לא כל הנוער כזה, להתחיל עם בחורות ולצאת למועדונים? למה לא?! מה רע בלהנות קצת?! ואם מתמזל מזלך ומצאת מישהי והיא זורמת מה רע בזה?

אני נער חילוני ויש לי ערכים וכבוד עצמי, אני לא יודע איזה נוער אתה מכיר אבל תאמין לי שאני לא לבד

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הנוער של היום
« להגיב #3 ב- : מאי 07, 2009, 21:43:39 »
יאללה אפשר לחשוב שהדתיים כאלה צדיקים אני עובר ליד בית ספר דתי אני רואה מלא ילדים מעשנים וגם הבנות שם לא ממש מתלבשות צנוע אז דיי כבר להאשים את החילונים בכל דבר
« עריכה אחרונה: מאי 07, 2009, 21:44:21 על ידי PhobetorXVII »

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #4 ב- : מאי 07, 2009, 23:23:17 »
אי אפשר להגיד מילה טובה?!?!?.למה לחפש תמיד את השלילי!?!?!?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #5 ב- : מאי 07, 2009, 23:25:12 »
זה ממש לא נכון אפשר להגיד אותו דבר על הנוער הדתי כל מה שמעניין אותו זה ללמוד בישיבה איך לא לעשות צבא ואיך "לשתות" את המיסים שאנחנו החילוניים קוראים את התחת בשביל לשלם אותם.

שוב אל תעשה הכללות על מה שאתה לא מבין. לעשן סמים? לא כל הנוער כזה, להתחיל עם בחורות ולצאת למועדונים? למה לא?! מה רע בלהנות קצת?! ואם מתמזל מזלך ומצאת מישהי והיא זורמת מה רע בזה?

אני נער חילוני ויש לי ערכים וכבוד עצמי, אני לא יודע איזה נוער אתה מכיר אבל תאמין לי שאני לא לבד
בקשר לשתות את המיסים הזרם הדתי הלאומי תורם הכי הרבה לחברה חלק גדול מחיילי הקרבי דתיים ובכלל משלמים מיסים אם יש את החרדים זה לא כולם..אל תכליל!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #6 ב- : מאי 08, 2009, 11:54:16 »
בקשר לשתות את המיסים הזרם הדתי הלאומי תורם הכי הרבה לחברה חלק גדול מחיילי הקרבי דתיים ובכלל משלמים מיסים אם יש את החרדים זה לא כולם..אל תכליל!

אני לא מדבר על הכיפות הסרוגות, ואל תכליל זו הנקודה שלי אתה לא יכול להגיד שכל הנוער החילוני חוטא וחי חיים של סקס סמים ואלכוהול זה ממש לא נכון בדיוק כמו שכל הדתיים דואגים רק לתחת של עצמם מחפשים דרכים להתחמק מעבודה ולא לשרת בצבא, זה קיים אבל לא אצל כולם

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #7 ב- : מאי 08, 2009, 16:58:12 »
אני לא מדבר על הכיפות הסרוגות, ואל תכליל זו הנקודה שלי אתה לא יכול להגיד שכל הנוער החילוני חוטא וחי חיים של סקס סמים ואלכוהול זה ממש לא נכון בדיוק כמו שכל הדתיים דואגים רק לתחת של עצמם מחפשים דרכים להתחמק מעבודה ולא לשרת בצבא, זה קיים אבל לא אצל כולם
אחי אני לא אומר שכל הנוער החילוני חוטא..היום יש ירידה גם בנוער של הציבור החילוני וגם בנוער של הציבור הדתי..למרות שבציבור הדתי ואתה יכול להסכים איתי פחות קיימים הדברים האלה לא שלא קיימים בכלל אבל פחות!!!
בקשר לדתיים שדואגים לתחת של עצמם אל תשכח שלא חסר גם חילונים שדואגים לתחת של עצמם..לפחות בציבור הדתי עומד איזה משהו מאחורי זה איזה סיבה!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
הנוער של היום
« להגיב #8 ב- : מאי 08, 2009, 17:30:15 »

לצערי אני שם לב שאתה מקפיד לכתוב דברים על סמך תחושות בטן או שמועות..

איך בדיוק הדתיים שותים את מיסי המדינה? ולמה שלא תגיד אותו דבר על קבוצות הכדורגל? למה מה שטוב לך בסדר ומה שטוב לי לא?
ב.  הדתיים משלמים מיסים ומשרתים בצבא בדיוק כמוך ויותר ממך! אחוז הדתיים בצבא הוא פי שניים מאחוז הדתיים במדינה, וביחידות הקרביות
המצב אף יותר מזה, אפשר לומר שבמבצעים של הצ"ל רוב החיילים הנשלחים ראשונים דתיים וראית את זה לצערינו במצב הנהרגים והפצעים
במבצע בעזה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #9 ב- : מאי 09, 2009, 20:26:17 »
לצערי אני שם לב שאתה מקפיד לכתוב דברים על סמך תחושות בטן או שמועות..

איך בדיוק הדתיים שותים את מיסי המדינה? ולמה שלא תגיד אותו דבר על קבוצות הכדורגל? למה מה שטוב לך בסדר ומה שטוב לי לא?
ב.  הדתיים משלמים מיסים ומשרתים בצבא בדיוק כמוך ויותר ממך! אחוז הדתיים בצבא הוא פי שניים מאחוז הדתיים במדינה, וביחידות הקרביות
המצב אף יותר מזה, אפשר לומר שבמבצעים של הצ"ל רוב החיילים הנשלחים ראשונים דתיים וראית את זה לצערינו במצב הנהרגים והפצעים
במבצע בעזה.

אמרתי את זה כבר ואני יחזור על זה, כשאני אומר דתיים אני לא אומר מתכוון למי ששם כיפה על הראש, אני מדבר על הדתיים לובשי שחור סטייל בניברק שעושים שלושה דברים בחיים שלהם, אוכלים יושנים ולומדים תורה. את הלימודי תורה שלהם את האוכל שלהם ואת הילדים שלהם הציבור ממן מכספי המיסים.

ובקשר לכדורגל איך אתה יכול להשוות? מדובר בספורט לא בדת.

אחי אני לא אומר שכל הנוער החילוני חוטא..היום יש ירידה גם בנוער של הציבור החילוני וגם בנוער של הציבור הדתי..למרות שבציבור הדתי ואתה יכול להסכים איתי פחות קיימים הדברים האלה לא שלא קיימים בכלל אבל פחות!!!
בקשר לדתיים שדואגים לתחת של עצמם אל תשכח שלא חסר גם חילונים שדואגים לתחת של עצמם..לפחות בציבור הדתי עומד איזה משהו מאחורי זה איזה סיבה!

הנוער בארץ מתעסק בסמים באלכוהול ובמה לא, אני אישית גם שותה אלכוהול ואני בן 17, אבל זה קיים בכל העולם. זה לא אומר שזה טוב או שיש לקבל את זה אבל זה קיים. גם הדתיים גם החילונים כולם חיים באותה מדינה ולפעמים מה שמפריד בין בית ספר חילוני לבית ספר דתי זה לא יותר מרחוב אחד. אני אישית מאמין שהדרך החילונית יותר טובה משום שככה הנער יכול להחליט בעצמו ולקחת אחריות על המעשים שלו בעוד שהנוער הדתי מרוחק יותר מהתופעה, והיא קיימת גם שם אבל פחות, אבל לא מבחירה אלא בגלל שהעולם הדתי לא מכניס לתוכו שום דבר שהוא אינו דת.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #10 ב- : מאי 09, 2009, 20:41:53 »
סליחה?? מי אתה שתחליט מה יותר חשוב ספורט או דת? אני אזרח במדינה בדיוק כמוך ובשבילי
הספורט לא חשוב בכלל ואף נוגד את התרבות היהודית בחלק מהמקרים, ואילו לימוד התורה הוא חלק
מהתרבות שלי, ואני אזדרח בדיוק כמוך!

ב. איך בדיוק אתה משלם את האוכל שלו? מישהו בא אליך ולקח כסף? המיסים שאתה משלם הולכים אליהם??
אתה עושה ממני צחוק או מעצמךך?? הכסף שאתה משלם הולך לצבא, משטרה, ערוץ 1,גלי צה"ל, משרד הבריאות וכו' וכו'
אין סוף דברים, נכון ישנו גם איזה תקציב זעום לישיבות, אך לעומת דדברים אחרים הישיבות בתחתית הרשימה מירב
הכסף של האברכים הוא מתרומות של אנשים פרטיים שתורמים מרצונם החופשי!

שתבין אני חולק על החרדים בהמון תחמים, וצריך למחות נגדם על הרבה דברים, אבל להשמיץ אותם בטענות
מגוכחות אינה הדרך.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #11 ב- : מאי 09, 2009, 21:02:04 »
סליחה?? מי אתה שתחליט מה יותר חשוב ספורט או דת? אני אזרח במדינה בדיוק כמוך ובשבילי
הספורט לא חשוב בכלל ואף נוגד את התרבות היהודית בחלק מהמקרים, ואילו לימוד התורה הוא חלק
מהתרבות שלי, ואני אזדרח בדיוק כמוך!

ב. איך בדיוק אתה משלם את האוכל שלו? מישהו בא אליך ולקח כסף? המיסים שאתה משלם הולכים אליהם??
אתה עושה ממני צחוק או מעצמךך?? הכסף שאתה משלם הולך לצבא, משטרה, ערוץ 1,גלי צה"ל, משרד הבריאות וכו' וכו'
אין סוף דברים, נכון ישנו גם איזה תקציב זעום לישיבות, אך לעומת דדברים אחרים הישיבות בתחתית הרשימה מירב
הכסף של האברכים הוא מתרומות של אנשים פרטיים שתורמים מרצונם החופשי!

שתבין אני חולק על החרדים בהמון תחמים, וצריך למחות נגדם על הרבה דברים, אבל להשמיץ אותם בטענות
מגוכחות אינה הדרך.

אל תהיה ילד קטן ברור שלא באים אליי הביתה ולוקחים ממני כסף ונותנים לחרדים אבל התקציב שהולך לישיבות הוא ממש לא זעום והם אוכלי חינם.

ובקשר לספורט אתה אולי לא אוהב ספורט אבל קבוצות ספורט זה חלק מהלאומיות שלנו בתור אומה, ובפעם האחרונה שבדקתי כדורגלנים כן משלמים מיסים.
ספורט, גלי צה"ל, ערוץ 1, כל אלו הם דברים למען כלל העם בעוד שישיבות זה אך ורק לאוכלוסיה אחת בעם שמנותקת משאר העם וחיה על חשבונו.

שוב אני לא מדבר על כל מי שלובש כיפה אבל על אלה משכונת 100 שערים או אלה מבניברק שכל היום לומדים תורה אוכלים או יושנים במקום לשרת בצבא ולעבוד, מה יקרה אם הם יתחילו ללמוד 3 שנים יותר מאוחר?! או יקחו הפסקה 3 שנים?! במקום שהמשפחות שלהם יתפרנסו בכבוד הם חיים מתרומות של זרים וממיסים. ממש כמו יהודי גלותי.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #12 ב- : מאי 09, 2009, 21:08:50 »
אל תהיה ילד קטן ברור שלא באים אליי הביתה ולוקחים ממני כסף ונותנים לחרדים אבל התקציב שהולך לישיבות הוא ממש לא זעום והם אוכלי חינם.

ובקשר לספורט אתה אולי לא אוהב ספורט אבל קבוצות ספורט זה חלק מהלאומיות שלנו בתור אומה, ובפעם האחרונה שבדקתי כדורגלנים כן משלמים מיסים.
ספורט, גלי צה"ל, ערוץ 1, כל אלו הם דברים למען כלל העם בעוד שישיבות זה אך ורק לאוכלוסיה אחת בעם שמנותקת משאר העם וחיה על חשבונו.

שוב אני לא מדבר על כל מי שלובש כיפה אבל על אלה משכונת 100 שערים או אלה מבניברק שכל היום לומדים תורה אוכלים או יושנים במקום לשרת בצבא ולעבוד, מה יקרה אם הם יתחילו ללמוד 3 שנים יותר מאוחר?! או יקחו הפסקה 3 שנים?! במקום שהמשפחות שלהם יתפרנסו בכבוד הם חיים מתרומות של זרים וממיסים. ממש כמו יהודי גלותי.
אתה ממש ילד קטן, תקציב הישיבות יחסית לתיכונים הוא מצחיק(ומדובר על אותו גיל של תלמידים), ותקציב הכוללים כמעט אינו קיים כיום.
אפשר לומר שהאברכים חיים נטו מתרומות ומדי פעם מאיזו מלגה ממשלתית.

הכדורגלנים משלמים מיסים אמנם, אבל הכדורגל והספורט שותה פי עשרות מונים מהישיבות. והוא לא לכל העם ידידי!
אני העם בדיוק כמוך! ואני לא צופה בספורט, אני לא אוהד כדורגל והאליפויות לא מעניינות אותי! הכדורגל לא חלק מהלאומיות שלנו, כי היהדות
היא הלאומיות שלנו, וזו תרבות יוון! אני העם בדיוק כמוך, אתה לא יכול להגיד שמה שנעים לך הוא חשוב ומה שטוב לי לא חשוב.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הנוער של היום
« להגיב #13 ב- : מאי 09, 2009, 21:16:32 »
Unfortunately, the first possibility is popular today, and it is worldwide

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #14 ב- : מאי 09, 2009, 21:23:39 »
אתה ממש ילד קטן, תקציב הישיבות יחסית לתיכונים הוא מצחיק(ומדובר על אותו גיל של תלמידים), ותקציב הכוללים כמעט אינו קיים כיום.
אפשר לומר שהאברכים חיים נטו מתרומות ומדי פעם מאיזו מלגה ממשלתית.

הכדורגלנים משלמים מיסים אמנם, אבל הכדורגל והספורט שותה פי עשרות מונים מהישיבות. והוא לא לכל העם ידידי!
אני העם בדיוק כמוך! ואני לא צופה בספורט, אני לא אוהד כדורגל והאליפויות לא מעניינות אותי! הכדורגל לא חלק מהלאומיות שלנו, כי היהדות
היא הלאומיות שלנו, וזו תרבות יוון! אני העם בדיוק כמוך, אתה לא יכול להגיד שמה שנעים לך הוא חשוב ומה שטוב לי לא חשוב.

אני לא אומר לך לבטל את הישיבות אני אומר שצריך לתמוך בהם ממשלתית כמו כל בצפר אחר. והיחס בין התלמידים שלומדים בתיכונים רגילים וכאלה שלומדים בישיבות הוא לא פי 10?. אבל אותם אנשים שלומדים בישיבות צריכים לתרום בחזרה! תעשו צבא! שירות לאומי! משהו! וספורט הוא חלק מהלאומיות בכוונה שלכל מדינה  עצמאית יש קבוצת כדורגל קבוצת כדורסל שחקני טניס משלה אנשים שמייצגים אותה באולימפיאדה. הכדורגל הוא לא הספורט הוא רק סוג אחד של ספורט ואני לא אומר שכולם אוהבים ספורט אבל 90% מהאנשים אוהבים לפחות סוג אחד של ספורט.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #15 ב- : מאי 09, 2009, 21:29:55 »
אני לא אומר לך לבטל את הישיבות אני אומר שצריך לתמוך בהם ממשלתית כמו כל בצפר אחר. והיחס בין התלמידים שלומדים בתיכונים רגילים וכאלה שלומדים בישיבות הוא לא פי 10?. אבל אותם אנשים שלומדים בישיבות צריכים לתרום בחזרה! תעשו צבא! שירות לאומי! משהו! וספורט הוא חלק מהלאומיות בכוונה שלכל מדינה  עצמאית יש קבוצת כדורגל קבוצת כדורסל שחקני טניס משלה אנשים שמייצגים אותה באולימפיאדה. הכדורגל הוא לא הספורט הוא רק סוג אחד של ספורט ואני לא אומר שכולם אוהבים ספורט אבל 90% מהאנשים אוהבים לפחות סוג אחד של ספורט.
א. הפרש התקציב לתלמיד, בין ישיבה לתיכון הוא ענק! אני מדבר יחס לכל תלמיד, אגב ישנם ישיבות של אלפי בחורים גם....

אתה מעוניין ליהיות ככל הגויים ואני לא! אתה רוצה שתיהיה כדורגל במדינה ואני חושב שזה משחיט את הנפש, ופוגע בחינוך הילדים והנוער.
וכמו שאני מכבד אותך כך תכבד אותי, תקציב הישיבות הוא תקציב רגיל של בן תיכון שמעוניין ללמוד במסגרת תורנית וזו זכותו במדינה יהודית.
תקציב כוללים כאמור כמעט שאינו קיים והוא מזערי ביותר, ולגבי הגיוס אתה צוד במאה אחוז רק ישנה בעיה אחת:
החרדים הם רק קצת מכלל המשתמטים ופעם עשו תחקיר שעל כל חרדי משתמט ישנם חמישה משתמטים ממגזרים אחרים...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #16 ב- : מאי 09, 2009, 21:53:32 »
א. הפרש התקציב לתלמיד, בין ישיבה לתיכון הוא ענק! אני מדבר יחס לכל תלמיד, אגב ישנם ישיבות של אלפי בחורים גם....

אתה מעוניין ליהיות ככל הגויים ואני לא! אתה רוצה שתיהיה כדורגל במדינה ואני חושב שזה משחיט את הנפש, ופוגע בחינוך הילדים והנוער.
וכמו שאני מכבד אותך כך תכבד אותי, תקציב הישיבות הוא תקציב רגיל של בן תיכון שמעוניין ללמוד במסגרת תורנית וזו זכותו במדינה יהודית.
תקציב כוללים כאמור כמעט שאינו קיים והוא מזערי ביותר, ולגבי הגיוס אתה צוד במאה אחוז רק ישנה בעיה אחת:
החרדים הם רק קצת מכלל המשתמטים ופעם עשו תחקיר שעל כל חרדי משתמט ישנם חמישה משתמטים ממגזרים אחרים...

מה זה להיות ככל הגויים כי אני נהנה מספורט? אתה שותה קולה אז אתה כשאר הגויים? ספורט היה קיים בכל תרבות בכל תקופה וספורט רק מחשל את האדם ומלמד אותו ערכים לא משנה איזה סוג של ספורט זה הוא מלמד את הספורטאים שמתעסקים באותו ספורט משמעת כבוד ומסגרת.

אני לא יודע מה ההפרש במספרים אבל זה לא משנה כל שאר המגזרים אני מניח שאתה מדבר על החילונים, החילונים שמשתמטים מבחינתי גרועים כמו ערבים אלא אם כן הם עושים שירות לאומי ואז צריך לבדוק כל מקרה ומקרה בנפרד אבל בכללי הם גרועים כמו ערבים ואני לא מגן עליהם אבל להשוות בין הקוקסינלים האלה שמצהירים שהם לא ישרתו מהסיבה הדבילית" אנחנו לא חושבים שצה"ל הוא צבא מוסרי" לבין אותם תלמידי ישיבה שיכולים ואין שום סיבה שהם לא ישרתו הם פשוט משתמטים.

אני אישית מאמין שצריך לקחת מאנשים שלא עשו צבא יותר שכר לימוד, לאסור עליהם מלהצביע ולא לתת להם להכנס לחיים הפוליטיים אלא אם כן עשו שירות לאומי, אני לא מדבר על נכים ומקרים כאלה כמובן.
« עריכה אחרונה: מאי 09, 2009, 21:55:17 על ידי m4a1 »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #17 ב- : מאי 09, 2009, 22:32:18 »
אתה מתבלבל, יש הבדל בין לעשות ספורט שזה חיובי, לבין צפייה בספורט שהיא ההיפך מספורט שרק
גורמת לאנשים לשבת ולפצח גרעינים ולהשמין...

פעילות גופנית תמיד הייתה, אבל הקטע הזה של לשבת ולהשמין בזמן צפיה בקבוצת אנשים באיצטדיון שעושים
תחרות ספורט כמו כדורגל מקוה ביוון העתיקה שניסתה לקעקע את יהדותינו ע"י זה,לא מזיק אף פעם ללמוד היסטוריה.

אני אישית עושה ספורט ולומד לחימה והגנה עצמית, גם בשיטה ישראלית וגם בשיטה שמקורה במזרח.
אבל אני למשל לא יעלה לזירה כדי להתחרות, אני לא רואה בלחימה בידור אלא הכרח מאד לא מבדר...
זה ההבדל בין ספורט יהודי לספורט גויי

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
הנוער של היום
« להגיב #18 ב- : מאי 09, 2009, 23:01:29 »

כמה מיסים הולכים ל"פלקולטה" של השפה הסינית?
« עריכה אחרונה: מאי 09, 2009, 23:04:40 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #19 ב- : מאי 09, 2009, 23:32:32 »
אתה מתבלבל, יש הבדל בין לעשות ספורט שזה חיובי, לבין צפייה בספורט שהיא ההיפך מספורט שרק
גורמת לאנשים לשבת ולפצח גרעינים ולהשמין...

פעילות גופנית תמיד הייתה, אבל הקטע הזה של לשבת ולהשמין בזמן צפיה בקבוצת אנשים באיצטדיון שעושים
תחרות ספורט כמו כדורגל מקוה ביוון העתיקה שניסתה לקעקע את יהדותינו ע"י זה,לא מזיק אף פעם ללמוד היסטוריה.

אני אישית עושה ספורט ולומד לחימה והגנה עצמית, גם בשיטה ישראלית וגם בשיטה שמקורה במזרח.
אבל אני למשל לא יעלה לזירה כדי להתחרות, אני לא רואה בלחימה בידור אלא הכרח מאד לא מבדר...
זה ההבדל בין ספורט יהודי לספורט גויי

גם אני עוסק באומנויות לחימה ודווקא בגלל זה אני יודע להעריך ולהעריץ אנשים שמסוגלים לעשות דברים כמו לשחק כדורגל ברמה עולמית או להתאגרף ברמה עולמית. מה לעשות העולם עובד על כסף ואם לא היו את השמנים שהיו יושבים ורואים את זה בטלוויזיה אותם ספורטאים לא היו מקבלים כסף על ההשקעה שלהם ולא היו מגיעים לרמה הגבוה שהם הגיעו אליה.

אני באמת לא רואה איך אנשים שיושבים ורואים כדורגל פוגע ביהדות.. אני ישמח אם תסביר אבל בבקשה תתבסס על עובדות ולא על ציטוטים מהתנך.
« עריכה אחרונה: מאי 09, 2009, 23:33:11 על ידי m4a1 »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #20 ב- : מאי 10, 2009, 00:05:15 »
אני מאמין שהוא מתכוון לכך שבמקום ללמוד תורה ולקיים מצוות צופים בכדורגל או נוסעים בשבת למשחקים.
אני למשל אוהד הפועל חיפה ולא נסעתי השנה למשחקים שלהם רק בגלל שזה נפל בימי שישי תמיד ואני לא הייתי מספיק ללכת לבית כנסת.
בקשר להשתמטות, אני מגנה את כל סוגי ההשתמטות אבל דת זה יותר מצדיק מאשר שמאלני שאומר אני לא ישרת בצבא כובש ואני לא יחזיק
נשק...
תדע לך שיש הרבה חרידים שמרגישים ציוניים ובאמת שרוצים לשרת אבל ביום שהם יעשו את זה ההורים שלהם יגרשו אותם מהבית והם נמצאים
בדילמה מוסרית מאוד גדולה, האם לכבד את ההורים וללמוד בישיבה או ללכת לשרת בצבא, סתכל גם על זה...

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הנוער של היום
« להגיב #21 ב- : מאי 10, 2009, 00:34:20 »
הימין של היום...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #22 ב- : מאי 10, 2009, 09:48:14 »
הימין של היום...
מזה אמור להביע?

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #23 ב- : מאי 10, 2009, 10:44:46 »
בס"ד
הספורט היה המרכז של היוונים הגשמיות. היהדות היא שביל הזהב- שילוב של גשמיות ורוחניות
המילה איצטדיון מקורה ביוונית היוונים גזרו גזירות על היהודים ורצו למחוק חס וחלילה את  היהדות והמצוות מעם ישראל ובכך השליטו בארץ את תרבות הספורט
ועוד תרבויות מיוון
ספורט זה טוב אבל זה לא המרכז של עם ישראל זה בסדר להוסיף ספורט ואורך החיים והרמב"ם אומר שזה מצווה ויש הלכות שצריך לעשות התעמלות  אבל להםוך את הגוף שלך למרכז זה כבר תרבות יוונית הגוף זה רק בעולם הזה והעיקר זה הנשמה צרך להיות אכפת לך מהגוף אבל לא להפוך את זה למרכז
מילא הגויים אין להם גם ככה מה לעשות
חחח הם לא קיבלו תורה מסיני
אז אין להם מה לעשות כל היום ממציאים מועדונים פאבים סנוקר וכו........
אנחנו עם הספר יש לנו עולם הזה וגם עולם הבא
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הנוער של היום
« להגיב #24 ב- : מאי 10, 2009, 12:28:14 »
בס"ד
הספורט היה המרכז של היוונים הגשמיות. היהדות היא שביל הזהב- שילוב של גשמיות ורוחניות
המילה איצטדיון מקורה ביוונית היוונים גזרו גזירות על היהודים ורצו למחוק חס וחלילה את  היהדות והמצוות מעם ישראל ובכך השליטו בארץ את תרבות הספורט
ועוד תרבויות מיוון
ספורט זה טוב אבל זה לא המרכז של עם ישראל זה בסדר להוסיף ספורט ואורך החיים והרמב"ם אומר שזה מצווה ויש הלכות שצריך לעשות התעמלות  אבל להםוך את הגוף שלך למרכז זה כבר תרבות יוונית הגוף זה רק בעולם הזה והעיקר זה הנשמה צרך להיות אכפת לך מהגוף אבל לא להפוך את זה למרכז
מילא הגויים אין להם גם ככה מה לעשות
חחח הם לא קיבלו תורה מסיני
אז אין להם מה לעשות כל היום ממציאים מועדונים פאבים סנוקר וכו........
אנחנו עם הספר יש לנו עולם הזה וגם עולם הבא

חחח אני סתם ייצא מנקודת הנחה שאתה לא לומד לא בישיבה ואני בספק אם בבית ספר. מה רע בסנוקר בפאבים ומועדונים? החיים צריכים להיות סביב הנאות בדיוק כמו שהם צריכים להיות סביב מוסר וכבוד. ספורט הוא אחד ההנאות הגדולות,לפחות שלי, ולעומת זאת ישבתי פעמיים בחיים שלי בבית כנסת והיה לי משעמם כן משעמם כל היום הם יושבים ומהללים את ה'. הוא לא צריך את זה וגם אני לא.

ליהדות יש מקום של כבוד אצלי זה ברור אני יהודי בדיוק כמוכם אני לא שומר מצוות לא לומד בישיבה ואני חי את החיים שלי כחילוני לכל דבר, אבל מה שכן אני מכבד את עורך החיים שלכם בעוד שאתם מזלזלים בשלי.

ורק שתדע ספורט כמו אומנויות לחימה זה הרבה יותר לנשמה מאשר לגוף, זו דרך חיים.