סקר

האם אתם תומכים בהעלאת מחירי הסגריות?

כן,ונשמרתם לנפשותיכם
11 (64.7%)
לא,ימותו פחות ערבים
2 (11.8%)
אני לא מעשן ולא אכפת לי
3 (17.6%)
מי אנו שנחליט?יש גדולי תורה שיקבעו
1 (5.9%)
הסקר הינו ביטול זמן תורה
0 (0%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: ממשלת נתניהו העלתה את מחירי הסיגריות והאלכוהול  (נקרא 2960 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
האם אתם תומכים בכך?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
ממשלת נתניהו העלתה את מחירי הסיגריות והאלכוהול
« להגיב #1 ב- : אפריל 30, 2009, 22:52:51 »
כן מדובר בצעד מתבקש במיוחד בתקופה של מיתון לא משנה מה תהיה התוצאה המדינה תרוויח.
אני חושב שלפחות כשמדובר בסגריות ואלכוהול (במיוחד אלכוהול חריף במיוחד) ניתן לעלות את המחירים אפילו עוד ובהרבה!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : אפריל 30, 2009, 22:54:39 »
אתה בסדר שלמה,שמך מחייב,החכם באדם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
« להגיב #3 ב- : אפריל 30, 2009, 22:57:50 »
בס"ד

אני לא רואה שום סיבה למכור סיגריות, אבל בא נגיד שזה הרע במיעוטו ובהחלט שאני תומך בכך
לגבי אלכוהול אותו דבר כל עוד זה לא כולל יין אדום של קידוש לשבת קודש ולחג :)
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
אינני תומך בכ"ך... :::D :laugh:

בחרתי 1 כמובן, אני לא מעשן ולא שותה אלכוהול חוץ מיין.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
כלומר פיפי הבוגד ורוצח הילדים מסוגל גם לעשות דברים טובים ויש סיבה להצביע מלבד נועם או הההתנחלויות יש גם מדינה,עם ישראל,כלכלה,מיסים,עבודה ולא רק כור אירני.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

הכיצד יממן ביבי נחשייהו שר''י ממשלה של 30 שרי-קש עם רכב ונהג צמודים , משרדי פאר, טיולים לחו''ל ,
ותלושי-קני'ה שלא מצריכים ליגוע במשכורות השמנות ??
כמובן !! יגזול בשיטתיות את העניים שלא מסוגלים להתגונן עם סוללות של עורכי-דין עושי דברם !!

זוהי מדיניות ביבי נחשייהו וחבריו לימין-המזוייף עוד מקדמת דנא !! גזל העניים העשוקים ,ורווחת בעלי ההון הגזול שאף הוא נמנה בהם שר''י !! זוהי ''תכנית כלכלית''  (בציניות) נוספת של ביבי נחשייהו שר''י !! זוהי אחת הסיבות שבעטי'ה לא הכניס לממשלה את מפלגת היהודים היקרים הגיבורים ''האיחוד הלאומי '' הי''ו !!מכיוון שרוב המצביעים שלנו באים מהשכבות אותן מדכא שלטון העוולה של הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בשיטתיות בעוני מרוד !!

השיטה כדלקמן : עליית מחירים תעלה את ערך המוצרים והשירותים לעומת ערך הכסף , או במלים אחירות תוריד את ערך הכסף ,
בעקבות כך יעלה ערך המטבעות הזרים ובעיקר הדולר האמריקאי, ובעקבות כך ירדו ערכי מדדי המניות בבורסה ,כך שתיווצר בהלה למטבע זר (דולר אמריקאי)  אותה בהלה תעלה את ערכו בצורה חדה ולפריחת הסחר בדולר האמריקאי במחירים מופקעים בשוק השחור והאפור ולמכירת נכסים בידי הציבור שלא מכיר את התופעה הזדינית הזו בכדי לרכוש מטבע-זר !!
ואז יציף נגיד הבנק את השוק בדולרים אמריקאים ושאר מטבעות זרים  הנמצאים באוצרותיו, דבר שיוריד את ערכם למצב הריאלי,
והשלב הבא הוא שהציבור המסכן נשאר בחובות עצומים שבסופו של דבר יוזרמו לאוצר בבחינת (להבדיל אין-ספור הבדלות  :old_grin:)  ''כל הנחלים זורמים לים, והים איננו מלא'' !!! וכן ה''עמלות לרכישת מטבע זר ולהמרתו '' ששילמו אותם מסכנים ירדו לטמיון !!

וכך גוזלים את העם היהודי האמוני הימני האמיתי הי''ו בשיטתיות ,ובלגיטימאצי'ה מלאה !!

הקב''ה יתברך ויתעלה שמו ברחמיו הרבים  יפר עצתם ויקלקל מחשבותם !!

שב-ת שלו-ם
                                                                                             הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: מאי 02, 2009, 20:34:12 על ידי אחים באמת »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כלומר פיפי הבוגד ורוצח הילדים מסוגל גם לעשות דברים טובים ויש סיבה להצביע מלבד נועם או הההתנחלויות יש גם מדינה,עם ישראל,כלכלה,מיסים,עבודה ולא רק כור אירני.

די לקרוא לו פיפי מה אתם ילדים קטנים?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ממשלת נתניהו העלתה את מחירי הסיגריות והאל
« להגיב #8 ב- : מאי 01, 2009, 17:27:37 »
אני לא בעד, אנשים לא יפסיקו לעשן גם אם כל קופסא תעלה 40 שקל, פשוט הם מכניסים את העניים שמעשנים למצב יותר קשה כי המכורים יקנו סיגריות גם במקום אוכל ובגדים לילדים שלהם...
למה לעלות מכירי סיגריות?
למה לא לעלות את הייבוא של המרצדסים והB.M.W וכל המכוניות היקרות??
למה לא לעלות את מכירי הקרקעות בדניה או בקיסריה ולעלות להם את המיסים ??
ועוד 80 דוגמאות אני יכול להביא לכם!
מזה הצביעות הזאת שלכם?? בגלל שאתם לא מעשנים אז הכיס של אחרים צריך להיפגע?! ( אני ממש לא מעשן דרך אגב שלא תחשדו באינטרס שלי )
הצריכה של הסיגריות פוגעת בבן אדם והבן אדם הזה אחראי לחיים שלו וזכותו של כל בן אדם לעשן סיגריה כמו שזכותו של כל בן אדם לאכול ג'נקפוד
3 פעמים ביום ולא לעשות ספורט ולהגיע ל120 קילו, זה שזה לא בריא וזה יכול לגרום למוות זה משהו אחר אבל למה לנסות בדרכים עקיפיות לפגוע באנשים
שאולי הם יפסיקו לעשן אם יעלו את הסיגריות, נתניהו וכולם ידעו מראש שזה לא יקרה ולפי החישובים שעשו המדינה תרוויח מזה 700 מליון שקל כל שנה על ההלאה הזאת!
זה כמו הבדיחה הזאת שאם יעלו את מכירי הדלק אז אנשים לא יסעו הרבה על המכוניות והזיהום אויר ירד, זה ממש לא קרה ורק השכבות החלשות נפגעו מכך.
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2009, 17:29:12 על ידי יחיאל208 »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מחירי הארנונה יעלו גם כן כך שמי שמחזיק בוילה בודאי מיסיו יעלו.לגבי השקעה בבורסה או במט"ח אם מישהו עני והוא מתעסק בזה הוא שוטה.הבורסה היא משחק מכור מראש ובודאי שאין לעשות ספוקולציות במט"ח.אנו במיתון ואנשים חוסכים ולכן לא תהיה אינפלציה כי אנשים לא יבזבזו כסף.
מי שמעשן וחוסך אוכל מפי ילדיו הוא פושע!
מי שאוכל ומשמין אני לא צריך לממן את הוצאותיו הרפואיות,מי שמעשן וחולה בסרטן אני לא צריך לממן את הוצאותיו כי חז"ל אמרו ונשמרתם לנפושתיכם,אדם אחראי לעצמו ולמעשיו.
מחירי הדלק עלו ולכן יקר יותר להחזיק מכונית ואנשים נוסעים בתחבורה ציבורית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
די לקרוא לו פיפי מה אתם ילדים קטנים?
זה לא אנחנו,זה חיים מההתחלה קרא לו ככה
[gif[/img]

מנותק יאיר .ב.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
זה צעד נכון וצודק הסיגריות הם סם לכל דבר ואפילו שעדיין לא הוציאו אותם מהחוק זה התחלה טובה