כתב נושא: נער מכרמיאל הוכה קשות על ידי ערבים  (נקרא 10193 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
נער מכרמיאל הוכה קשות על ידי ערבים
« להגיב #1 ב- : אפריל 30, 2009, 00:14:51 »
בס"ד
אני גר בכרמיאל ימח שמם של ערבים ראיתי כמה  ערבים ואז כולם ברחו כל השוטרים אצלינו חארות בעזרת הקב"ה הכל יהיה מצויין הקב"ה ישלח לנו את מלך המשיח וישמיד לנו את כל אוייבינו!!!!!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 30, 2009, 07:12:16 »
זה קורה המון ובמיוחד ביום העצמאות הלוואי שבאחד מימי האבל או החג שלהם יתארגנו יהודים וייפרקו אותם בצורה רנדומלית כמו שהם עושים לנו

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 30, 2009, 13:18:20 »
על מנת להתמודד עם התקפות כאלה מומלץ ללמוד קרב-מגע (אמנות לחימה ישראלית). אני לומד את זה כעת, וזה מאוד אפקטיבי במקרים כאלה.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 30, 2009, 16:23:01 »
בס"ד
אני גר בכרמיאל ימח שמם של ערבים ראיתי כמה  ערבים ואז כולם ברחו כל השוטרים אצלינו חארות בעזרת הקב"ה הכל יהיה מצויין הקב"ה ישלח לנו את מלך המשיח וישמיד לנו את כל אוייבינו!!!!!

גם אני גר בכרמיאל באיזה בצפר אתה לומד?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 30, 2009, 17:46:25 »
בס"ד
אני ארשום לך בפרטי

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 01, 2009, 17:17:52 »
על מנת להתמודד עם התקפות כאלה מומלץ ללמוד קרב-מגע (אמנות לחימה ישראלית). אני לומד את זה כעת, וזה מאוד אפקטיבי במקרים כאלה.

גם אני מתעסק באומנויות לחימה אבל צריך לדעת מתי לברוח אני בחיים שלי לא ראיתי מכות עם ערבים כשהם לא 3 ל1 בכמות האנשים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 02, 2009, 22:50:07 »
בס"ד
תגידו לי התשתגעתם?!?!?!?!נכון שאין לסמוך על הנס אבל אנחנו עם ישראל ולא עשו אנחנו צועקים שמע ישראל אנחנו צריכים זכויות 

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #8 ב- : מאי 02, 2009, 22:56:35 »
פחד מוות :||
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 03, 2009, 00:11:03 »
פחד מוות :||
בס"ד
כשאתה בוטח בקב"ה ואתה הולך עם כיפה וציצית כמו יהודי וזועק שמע ישראל לאלוקי אברהם יצחק ויעקב אז אין לך ממה לפחד אלא רק להתגאות

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #10 ב- : מאי 03, 2009, 00:27:45 »
אפרופו קרב מגע, השיטה הזו די עבדה מול הגסטפואים הנאצים כאשר אימי ליכטינפלד היה נלחם 1 מול חמש
ולא היה משאיר ולו אחד חי(כל זה בלי נשק חם כמובן..), לצערינו משרד החינוך לא מוכן לתקצב שיהודים ילמדו קרב מגע,
בצורה רצינית ואילו בצבא הקורס הזה הוא בדיחה עצובה שלמלבד פציעות באימונים לא תורמת כלום(מה אפשר ללמוד
בשבוע?) כדאי ללמוד את השיטה הזאת באופן עצמאי, וכן לשלב איזשהי אמנות לחימה-ספורט כדי לחזק את האגרופים והבעיטות שלכם.
אני מכיר מועדון במרכז הארץ שמלמד קרב מגע יחד עם אגרוף תאילנדי, הקרב מגע מביא את הטכניקה המואי-טאי את הכושר זהו שילוב מוצלח.

הרב כהנא זצ"ל הזכיר יומם ולילה את הצורך של היהודים ללמוד להלחם, ב"קייטנות" של הליגה ילדים לא אכלו לחמניה ושוקו...הם התאמנו חמש שעות
אמנות לחימה ושעתיים נשק.

בקרב מגע בחגורות המתקדמות(מכחולה אבל בעיקר בשחורה) הלוחם יודע לא רק לירות, אלא גם איך לתת מכות עם הנשק לקרובים תוך ירי ברחוקים,
לעניות דעתי לו רק היו לומדים חיילי צה"ל קרב מגע בצורה רצינית(שזה חייב לבוא מגיל בית ספר) מירב החטיפות היו נמנעות וגם
צורת הטיפול באינטיפאדה הייתה נראת אחרת.

מכיוון שהמצב לא כך, רצוי למי דאגה לעם ישראל והגנה על יהודים בראשו ללמוד את השיטה הזו ולהמשיך את המורשת של מורינו ורבינו, ולהבדיל
את מורשתו של אימי,בדור הזה סייפא וספרא חייבים לשלב ידיים!
« עריכה אחרונה: מאי 03, 2009, 00:29:22 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 03, 2009, 00:29:33 »
כן כן....תחכו למלך המשיח שיגיב לערבים במקומכם.....

עצוב לשמוע את זה אפילו

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 03, 2009, 00:32:42 »
אפרופו קרב מגע, השיטה הזו די עבדה מול הגסטפואים הנאצים כאשר אימי ליכטינפלד היה נלחם 1 מול חמש
ולא היה משאיר ולו אחד חי(כל זה בלי נשק חם כמובן..), לצערינו משרד החינוך לא מוכן לתקצב שיהודים ילמדו קרב מגע,
בצורה רצינית ואילו בצבא הקורס הזה הוא בדיחה עצובה שלמלבד פציעות באימונים לא תורמת כלום(מה אפשר ללמוד
בשבוע?) כדאי ללמוד את השיטה הזאת באופן עצמאי, וכן לשלב איזשהי אמנות לחימה-ספורט כדי לחזק את האגרופים והבעיטות שלכם.
אני מכיר מועדון במרכז הארץ שמלמד קרב מגע יחד עם אגרוף תאילנדי, הקרב מגע מביא את הטכניקה המואי-טאי את הכושר זהו שילוב מוצלח.

הרב כהנא זצ"ל הזכיר יומם ולילה את הצורך של היהודים ללמוד להלחם, ב"קייטנות" של הליגה ילדים לא אכלו לחמניה ושוקו...הם התאמנו חמש שעות
אמנות לחימה ושעתיים נשק.

בקרב מגע בחגורות המתקדמות(מכחולה אבל בעיקר בשחורה) הלוחם יודע לא רק לירות, אלא גם איך לתת מכות עם הנשק לקרובים תוך ירי ברחוקים,
לעניות דעתי לו רק היו לומדים חיילי צה"ל קרב מגע בצורה רצינית(שזה חייב לבוא מגיל בית ספר) מירב החטיפות היו נמנעות וגם

מכיוון שהמצב לא כך, רצוי למי דאגה לעם ישראל והגנה על יהודים בראשו ללמוד את השיטה הזו ולהמשיך את המורשת של מורינו ורבינו, ולהבדיל

אומנויות לחימה בדרך כלל הם לא כל כך חשובים, או חשובים לאלה שחיים בסרט.

רק, אך ורק אומץ , רוח קרב, וכבוד עצמי הם האלמנטים הכי חשובים.

כל השאר זה אלמנטים משניים ולא כל כך חשובים.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 03, 2009, 00:34:10 »
בס"ד
עוד מעט הוא בא אנחנו קרובים ועד שהוא יבוא צריך לטפל גם בערבים והכי חשוב להתחזק תראה נבואות שהוא עוד מעט יבוא
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17834.0.html
כנס ותראה בעצמך

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 03, 2009, 00:43:24 »
בס"ד
עוד מעט הוא בא אנחנו קרובים ועד שהוא יבוא צריך לטפל גם בערבים והכי חשוב להתחזק תראה נבואות שהוא עוד מעט יבוא
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17834.0.html
כנס ותראה בעצמך

עדיף לא להתעסק בזה, ולהתאכזב אחר כך.

גדולים מאתנו וגדולי הדור עסקו בזה והתאכזבו. רבי עקיבא טעה , הרמב"ם טעה, השבתאים טעו.

זה כאן ועכשיו, ועדיף לא לחכות לאיזה נס משמיים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : מאי 03, 2009, 00:49:02 »

לך תגיד את זה לאליהו אשרי שנחטף בכח ונרצח, אנשים שהיו במצב שלו ניצלו בזכות מיומנות.
תבין את זה רוח זה לא הכל, אתה חייב גם יכולת!

בא אני אלמד אותך משהו על לחימה, בדקות הראשונות של הלחימה אתה לא חושב כלום, אתה לא יודע איך לתקוף או להתגונן אתה בהלם, האדרנלין זורם
לך למח-אתה בסכנת חיים- ופועל כמו סם.

כל מה שאתה עושה זה נטו "הטייס האוטומטי" שלך... לימוד לחימה במשך שנים מכניס לך את הלחימה(ההגנות וההתקפות) לתת מודע שלך, כך שבאופן
אוטומטי תגיב לתנועות מסוייימות בצורה מסויימת, גדולי הלוחמים ואני מדבר על הגדולים לא מלאים בלהבה בזמן הקרב-זה מוציא ממך מחצית
מהאנרגיה הרשוה ללחימה- ראשם נתון אי שם בין גלי הים או משהו כזה... כל מה שהם עושים נובע מה"טייס אוטומטי" שלהם.

אינך יודע דבר על לחימה או על שיטות לחימה, עוד לא קם האדם שיול להלחם טוב ללא אימונים! כל שיטות הלחימה בקרב מגע ניקנו בדם ע"י לוחמים
שלחמו בידיים נגד מחבלים ופורעים ערבים והשאירו את מורשתם כיצד ובאיזה שיטות הצליחו לנצח, הבסיס ע"י ליכטינפלד כאמור שנלחם נגד הנאצים
בידיים חשופות או עם דוקרני קרח.

אל תזלזל במה שלא למדת! למתנחלים הייתה כל הזמן אידיאולוגיה ורוח קרב והיא נשברה על חוסר היכולת והמיומנות! בעמונה היכולת של היס"ם
גברה על הרוח של הלוחמים נכון שמבחינה טקטית השגנו את מטרתינו אבל לו היה מדובר ביהודים נגד ערבים אפשר לומר בודאות ש3000 היהודים
שמשוער שהיו שם היו נרצחים.

ללא מיומנות אתה סומך על הנס, ובמקרה הזה מה רע בלחכות למשיח?...

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 03, 2009, 00:57:33 »

אמנות לחימה ושעתיים נשק.

בס"ד
במשך 3300 שנה שעם ישראל קיים אנחנו מנצחים שאנחנו אומרים שמע ישראל!!!!!

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 03, 2009, 01:18:37 »
לך תגיד את זה לאליהו אשרי שנחטף בכח ונרצח, אנשים שהיו במצב שלו ניצלו בזכות מיומנות.
תבין את זה רוח זה לא הכל, אתה חייב גם יכולת!

בא אני אלמד אותך משהו על לחימה, בדקות הראשונות של הלחימה אתה לא חושב כלום, אתה לא יודע איך לתקוף או להתגונן אתה בהלם, האדרנלין זורם
לך למח-אתה בסכנת חיים- ופועל כמו סם.

כל מה שאתה עושה זה נטו "הטייס האוטומטי" שלך... לימוד לחימה במשך שנים מכניס לך את הלחימה(ההגנות וההתקפות) לתת מודע שלך, כך שבאופן
אוטומטי תגיב לתנועות מסוייימות בצורה מסויימת, גדולי הלוחמים ואני מדבר על הגדולים לא מלאים בלהבה בזמן הקרב-זה מוציא ממך מחצית
מהאנרגיה הרשוה ללחימה- ראשם נתון אי שם בין גלי הים או משהו כזה... כל מה שהם עושים נובע מה"טייס אוטומטי" שלהם.

אינך יודע דבר על לחימה או על שיטות לחימה, עוד לא קם האדם שיול להלחם טוב ללא אימונים! כל שיטות הלחימה בקרב מגע ניקנו בדם ע"י לוחמים
שלחמו בידיים נגד מחבלים ופורעים ערבים והשאירו את מורשתם כיצד ובאיזה שיטות הצליחו לנצח, הבסיס ע"י ליכטינפלד כאמור שנלחם נגד הנאצים
בידיים חשופות או עם דוקרני קרח.

אל תזלזל במה שלא למדת! למתנחלים הייתה כל הזמן אידיאולוגיה ורוח קרב והיא נשברה על חוסר היכולת והמיומנות! בעמונה היכולת של היס"ם
גברה על הרוח של הלוחמים נכון שמבחינה טקטית השגנו את מטרתינו אבל לו היה מדובר ביהודים נגד ערבים אפשר לומר בודאות ש3000 היהודים
שמשוער שהיו שם היו נרצחים.

ללא מיומנות אתה סומך על הנס, ובמקרה הזה מה רע בלחכות למשיח?...

אל תצחיק אותי אחי. אתה מדבר כמו ילד קטן עכשיו.
ועוד אתה בא ללמד אותי מה זה אומנויות לחימה....חחחחחח
מגיל 12 ועד 18 למדתי קונג-פו וייטנמי, טאי-צ'י....והתאבקות קלאסית.

כל הזמן הזה ראיתי הרבה מאוד בחיים, דקירות יריות, המון מכות עם ערבים. ואני לא יספר על עצמי פה...

אז עדיף תחסוך ממני את כל ההרצאה הזו אח שלי.... כי תכלס כמו שאני אומר, הכי חשוב זה אומץ ופרקטיקה בחיים....כל השאר זה  חארטה.

אומץ, אומץ , אומץ! רוח, לחימה , סיבולת, סיבולת סיבולת , סיבולת!

אומר את זה מנסיון.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מאי 03, 2009, 01:40:52 »
למה לא לשמור על קור רוח ורוחניות בכושר טוב (להיות יהודים מאמינים) אך לא לזנוח את החרב, כל כך הרבה דתיים וחרדים ז"ל-הי"ד נרצחו על ידי הנאצים בשואה, מתנחלים (דתיים!) גם הם כחילונים נרצחים על ידי ערבים מוסלמים נאצים יש"ו-שר"י, למה לא להיות חזק גם באמונה וגם בכוח?
בס"ד
כן אבל לדעת שהקב"ה מחייה מעשה בראשית רגע ורגע וכל שניה אתה מקבל הכל ממנו ורק ממנו ולדעת שמזה הכוח העיקר והאומנויות לחימה זה בנוסף רק קודם ללמוד תורה כי צריך זכויות ואני מדבר מניסיון תאמין לי

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : מאי 03, 2009, 03:03:47 »

לפני כשנתיים הותקפתי במכון כושר ברומניה על ידי ערבי מהגליל שכעס על זה שהסתכלתי עליו. הוא ניסה לדקור אותי בסכין ולשבור לי את הראש בעזרת משקולת של 25 קילו. אני נאבקתי בו עד שהצלחתי להפיל אותו על הרצפה, לזרוק את המשקולת שהוא ניסה להעיף עלי על הברך שלו ולהשאיר אותו נכה לכל החיים, אבל לא לפני שהוא דקר אותי שלוש פעמים ביד שמאל תוך כדי המאבק. בסוף הוא נותר צולע וגורש מרומניה חזרה לארץ ואני נאלצתי לשלם לו 500 יורו על הטיפול הרפואי ונותרתי עם שלוש צלקות ביד שמאל.

[i

אמנם הצלחתי לנצח את הקוף הזה, אבל זה בגלל שאני גדול וחזק ממנו בהרבה, אבל מה לגבי גברים אחרים פחות חזקים,"חנונים" כמו שאומרים? מה לגבי נשים שמותקפות על ידי ערבים? אומץ, רוח קרב, וכבוד עצמי הם אכן אלמנטים חשובים, אך לא לכל אחד יש את הכוח הפיסי הדרוש. בעזרת ידע, מיומנות והאלמנטים שציינת ניתן לנצח יריב גם ללא כוח פיסי רב.
אילו ידעתי אז את מה שאני יודע היום בתחום ההגנה העצמית והקרב-מגע, הייתי מסוגל להדוף את הערבי הזה בקלות והייתי יוצא ללא הצלקות המכוערות האלה וחוסך את 500 היורו שנגזר עלי לשלם לקוף המדבר המטונף הזה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : מאי 03, 2009, 07:02:55 »
מי מאיתנו לא נתקל באלימות כזאת או אחרת מערבים? כל אחד הגיב בצורה שונה על פי היכולת שלו, לומינוס נלחם חזרה וניצח, אחרים ברחו ויש כאלה שרק מתפללים שה' יילחם בשבילם את המלחמות הקטנות האלה.

לדעתי הפתרון היחיד למצב הזה הוא להעביר את החשש הזה אליהם שהם ידעו שבכל רגע נתון עלול לתפוס אותם איזה יהודי משוגע ולפרק אותם במכות.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : מאי 03, 2009, 09:57:30 »
בס"ד
במשך 3300 שנה שעם ישראל קיים אנחנו מנצחים שאנחנו אומרים שמע ישראל!!!!!
והרבה מאמץ, דוד המלך הקים מחנות אימונים לנשק קרוב ורחוק טווח עיין בנביא.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : מאי 03, 2009, 10:06:20 »
אל תצחיק אותי אחי. אתה מדבר כמו ילד קטן עכשיו.
ועוד אתה בא ללמד אותי מה זה אומנויות לחימה....חחחחחח
מגיל 12 ועד 18 למדתי קונג-פו וייטנמי, טאי-צ'י....והתאבקות קלאסית.

כל הזמן הזה ראיתי הרבה מאוד בחיים, דקירות יריות, המון מכות עם ערבים. ואני לא יספר על עצמי פה...

אז עדיף תחסוך ממני את כל ההרצאה הזו אח שלי.... כי תכלס כמו שאני אומר, הכי חשוב זה אומץ ופרקטיקה בחיים....כל השאר זה  חארטה.

אומר את זה מנסיון.

אתה משווה את הריקודים של הקונג-פו ללחימה...
מה לעשות המאמן שלי לקרב מגע ראה קצת יותר ממך קרבות בחייו, הוא שירת ביחידות עלית בצה"ל ואימן יחידות ללוחמה בטרור.
והוא סיפר לי על לא מקרה אחד ולא שתיים שהקרב מגע הציל את חייו וחיי תלמידיו.

שנית אתה בעצמך מדבר על סיבולת? מהיכן תשיג סיבולת ללא אימונים? קח כל מי שלא מתאמן שים אותו בקרב של שתי דקות הוא נחנק!
בלי אימונים אין סיבולת, עוד משהו בלי אימוני0ם גם אין בטחון עצמי ברגע האמת לצאת להלחם אתה מפחד והפחד משתק.

זה בדיוק כמו להגיד שבנאדם שלא למד לירות בנשק ידע לפגוע אותו דבר כמו חייל אחרי טירונות ומסלול מלא, זה פשוט לא הולך!
זה כמו שתגיד שנהג שקיבל רשיון ב' רגיל יוכל לתת ביצועים של מי שלמד נהיגה מבצעית.

אני מסכים איתך על הצורך באומץ, אבל ללא פרקטיקה וידע איך וכיצד להלחם זה לא שווה הרבה.
אני יודע על כמה אירועים שנגמרו אצלי בכמעט.... שיכלו להגמר עם ראש מורם לו הייתי מתאמן קצת יותר מוקדם בחיים שלי.
מעבר למקרים של אנשים שאני מכירק אישית שהתמודדו בעזרת הקרב מגע  עם מחבלים והצליחו.

למי שלא יודע קצת רקע:
הקרב מגע זו שיטה ללא חוקים מוגדרים מלבד האנטומיה, הלוחם לומד בעיקר כיצד להגיע בצורה יעילה לנקודות טורפה שגורמות לעילפון( כבד, לסת ביצירת
פיתול בעורף וכדו') ולנקודות שגורמות למוות(כגון מח קטן וכדו')  עצם ההצלחה של אדם לגרום למוות או עלפון באגרוף וברך שוו ה לדעתי
את האימונים מעבר לשאר הלימוד בקרב מגע כגון שימוש בנשק-סכין והתגוננות מפני שניהם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: נער מכרמיאל הוכה קשות על ידי ערבים
« להגיב #23 ב- : דצמבר 19, 2012, 13:11:45 »

אומר את זה מנסיון.

חתום

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: נער מכרמיאל הוכה קשות על ידי ערבים
« להגיב #24 ב- : דצמבר 19, 2012, 14:17:47 »
במצב של היום, בנאדם צריך להשתדל ללמוד להלחם בידיים ריקות, כדי שיהיה מוכן להגן על עצמו ועל המשפחה שלו עד כמה שאפשר...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!