כתב נושא: התרגיל הצבאי בין טורקיה וסוריה  (נקרא 2528 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ערן

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
התרגיל הצבאי בין טורקיה וסוריה
« ב- : אפריל 28, 2009, 16:14:27 »
שלום חיים בן פסח היקר!!

יש לי שתי שאלות אליך:

בהרצאות שלך נראה שאתה מודאג מאוד מהמצב בישראל במיוחד בנוגע לפיתוח פצצת אטום באיראן.
השאלה שלי היא מדוע אתה מודאג? הרי אתה איש מאמין בקב"ה אז למה אתה כ"כ מודאג מאיראן?
ושאלה נוספת לגבי התרגיל המשותף בין סוריה וטורקיה- מה דעתך על זה. ישראל מצד אחד מסייעת לטורקיה בתחום הצבאי ומפתחת
עם הטורקים כלי צבא ומצד שני יש התקרבות בין טורקיה וסוריה? מה אתה מציע לישראל לעשות אם כך?

חג עצמאות שמח.

בעזרת השם תחזור לישראל.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #1 ב- : אפריל 28, 2009, 17:42:58 »
טוב לגבי השאלה הראשונה שלך, אמונה בהקב"ה היא לא ביטוח חיים. אנשים מאמינים מתו על קידוש ה' יתברך.
אנשים מאמינים אף יותר הלכו כצאן לטבח באוושביץ, האם זה רצון ה'?

דוקא מי שמאמין בהקב"ה חפץ לעשות את רצונו, האם רצון ה' שנמתין לטבח? האם לא רצונו שנעשה קידוש ה'?
זהו ביטחון בה', ולא לחכות למוות, אין עניין למות בכבוד, יש עניין לחיות בכבוד ואם למות אז למען מטרה
ואך ורק כשעשית הכל, אבל הכל כדי להמשיך ולחיות.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 28, 2009, 21:19:46 »
Regarding Turkish-Syrian drills: This is how states work. People don't say "we make business only with this one, not with that one". Besides, Turkey of today had taken steps to improve the relationship with its neighbors, and this is a positive step. Maybe one day Syria will learn from Turkey, and improve its relationship with Israel

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : אפריל 28, 2009, 21:33:50 »
Regarding Turkish-Syrian drills: This is how states work. People don't say "we make business only with this one, not with that one". Besides, Turkey of today had taken steps to improve the relationship with its neighbors, and this is a positive step. Maybe one day Syria will learn from Turkey, and improve its relationship with Israel
מאיזה כוכב נחתת? סוריה היא מדינת טרור עם אוריינטציה שיעית (החיבור הטבעי בין העלווים ובין השיעים בשל העובדה שרק הסונים רואים בעלווים כופרים)
טורקיה מאידך אחרי עליית המפלגה האיסלמית לשלטון (בראשות טאיפ ארדואן) ובחירת נשיא בעל אוריינטציה איסלמית (עבדוללה גול) היא פונה אל עבר העולם האיסלמי כבעלת בריתה מימי האמפריה העות'מאנית, ומצד שני טורקיה עצמה נסוגה ביחסיה עם ישראל, בקו ליניארי, סיבה ותוצאה.
סוריה תשפר את יחסיה עם ישראל  :::D
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 28, 2009, 21:46:58 »
If Turkey improved its relationship with Cyprus, Greece and Syria, one can expect and pray that Syria would learn from Turkey and improve its relationship with Israel. And the fact that Turkey's prime minister  stormed out of Peres' speach is not surprising: I would have stormed out too, whatever Peres talks about

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : אפריל 28, 2009, 21:53:36 »
If Turkey improved its relationship with Cyprus, Greece and Syria, one can expect and pray that Syria would learn from Turkey and improve its relationship with Israel. And the fact that Turkey's prime minister  stormed out of Peres' speach is not surprising: I would have stormed out too, whatever Peres talks about
אני לא רוצה שיפור ביחסים, אני רוצה מחיקה, אני רוצה פגיעה אנושה באיסלם, מה גם שתקוותך תקוות שווא, תקוות שוטים.
טורקיה שפרה את יחסיה עם יוון ועם קפריסין כי היא רוצה להכנס לתוך האיחוד האירופי ולהזרים לתוכה עוד עשרות מליוני מוסלמים, היא תהיה שער לכניסה של עוד מוסלמים מרחבי הציויליזציה המוסלמית אלתוך אירופה, מה שיזרז את את קריסת אירופה והפיכתה לח'ליפות איסלמית באופן רשמי (וזה כולל את כל המדינות ששייכות לציויליזציה הנוצרית אורתודוכסית-סלבית שאתה כל כך מעריץ).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 29, 2009, 15:03:16 »
אני לא רוצה שיפור ביחסים, אני רוצה מחיקה, אני רוצה פגיעה אנושה באיסלם, מה גם שתקוותך תקוות שווא, תקוות שוטים.
טורקיה שפרה את יחסיה עם יוון ועם קפריסין כי היא רוצה להכנס לתוך האיחוד האירופי ולהזרים לתוכה עוד עשרות מליוני מוסלמים, היא תהיה שער לכניסה של עוד מוסלמים מרחבי הציויליזציה המוסלמית אלתוך אירופה, מה שיזרז את את קריסת אירופה והפיכתה לח'ליפות איסלמית באופן רשמי (וזה כולל את כל המדינות ששייכות לציויליזציה הנוצרית אורתודוכסית-סלבית שאתה כל כך מעריץ).

אני לא חושב שאתה מסתכל על זה בצורה נכונה זה לא שמנהיגי האסלאם פועלים לפי תוכנית מסודרת הם פשוט פועלים וכשאתה מנסה להכניס את הפעולות שלהם לתבנית כדי שתוכל להבין אותם אתה בעצם בונה לעצמך את האויב ומעצב אותו לפי החולשות שלך ולא לפי הכוח שלו. אני לא חושב שיש להם מטרה להפוך את אירופה למוסלמית כמו שהצלבנים ניסו להפוך את העולם לנוצרי אלא זה פשוט תהליך שקורה ואין דרך לעצור את זה באופן מוחלט.

בקשר לתרגיל לדעתי סוריה מנסה להתחבר לטורקיה כדי להראות שהיא לא קיצונית למערב ובעיקר כדי ללקק לאובמה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #7 ב- : אפריל 29, 2009, 16:20:06 »
אני לא חושב שאתה מסתכל על זה בצורה נכונה זה לא שמנהיגי האסלאם פועלים לפי תוכנית מסודרת הם פשוט פועלים וכשאתה מנסה להכניס את הפעולות שלהם לתבנית כדי שתוכל להבין אותם אתה בעצם בונה לעצמך את האויב ומעצב אותו לפי החולשות שלך ולא לפי הכוח שלו. אני לא חושב שיש להם מטרה להפוך את אירופה למוסלמית כמו שהצלבנים ניסו להפוך את העולם לנוצרי אלא זה פשוט תהליך שקורה ואין דרך לעצור את זה באופן מוחלט.

בקשר לתרגיל לדעתי סוריה מנסה להתחבר לטורקיה כדי להראות שהיא לא קיצונית למערב ובעיקר כדי ללקק לאובמה.
התוכנית היא של מוחמד המטורף שר"י
הם פשוט מקיימי הצוואה ההרסנית
בין בידיעה - ובין שלא