כתב נושא: סיפור אמיתי שקרה פשוט מדהים !  (נקרא 2918 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סיפור אמיתי שקרה פשוט מדהים !
« ב- : אפריל 27, 2009, 22:18:30 »
בס"ד

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3378055
הייתה איזה פקידה חילונית בבנק - שהייתה מפריזה בבגדים שלה.. אם כולן היו לובשות קצת חשוף אז היייתה לובשת חשוף הרבה
הקיצר היה בא לשם איזה דתי כדי להפקיד איזה כסף.. היה רואה אותה... היה כל הזמן חושב אני יגיד לה... לא יגיד לה... יעיר לה על זה... לא יעיר לה על זה... איך אני יגיד אם כן... היא יכולה להפגע...
בסוף אחרי כמה פעמים שבא לשם הלך אליה אמר לה... את ממש עובדת יפה.. יש לך יחס טוב ללקוחות... את מחייכת לכולם... אבל אני רוצה להעיר לך על משהו קטן שיהייה לטובתך רק אל תפגעי
תשמעי את לובשת בגדים לא בנורמה אפילו שבתור חילונית... זה לא נעים בתור עובדת שאנשים יסתכלו עלייך ככה... אני אומר את זה לטובתך תשימי עלייך משהו
ההיא... פתאום עיקמה את הפרצוף... אמרה לו לך לעמדה אחרתת
הדתי אמר לה מקווה שלא נעלבת סליחה ושלום
טוב.. באיזה יום בשבוע היה חתונה
ההיא כרגיל בגדים פרוצים אבל היה עליה ווסט כזה...
היא רקדה ברחבה שם... פתאום התחיל להיות לה חם ... התחילהלהזיע... רצתה להוריד תווסט הזה
פתאום היא נזכרה בהוא הנודניק הדתי הזה שהעיר לה על הבגדים שלה...
אמרה לעצמה אולי הוא צודק... אולי עכשיו שאני רוקדת זה לא יתאים שאני יוריד את זה ... בסוף מפה לשם נשארה עם הווסט ויצאה החוצה להתאוורר
תזכרו את המילים של הדתי ... זה לטובתך
אחרי כמה זמן פתאום היא שומעעתת בום אחד גדול.... רואה החבה קרסה... תנחש מה.?? זה היה אולמי וורסאיי
תראה מה זה בגלל שהיא נשארה עם הווסט ויצאה החוצה למרות שזה היה לא הכי צנוע שבעולם ניצלה ממה שהלך שם

היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!