כתב נושא: שמע ישראל!  (נקרא 7034 פעמים)

0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« ב- : אפריל 27, 2009, 17:14:41 »
בכדי לשמור על מחנה חרדי לדבר השם ולשמור על גאוות יחידה ובכדי לשמור על הגדר אז מי שקבע את האידאולוגיה במחנה היה עליו להבחין בין שומרי המצוות לחילונים.
לכן ההסתה הזאת.להאשים חילוני בפשעי בן גוריון כמוהו להאשים תימני בחטיפת ילדי תימן או להאשים את שמע ישראל בחטאי ירבעם בן נבט.
ואז לומר לרב אמנון יצחק אתה אשם בחטאי ירבעם כמו שאני אשם בחטאי הרצל.
נטורי קרתא אינם לוקחים כסף מהמדינה עמדתם עקבית.לדעתי מי ששונא את המדינה אין מקומו בה.מי שמעדיף את הגלות מקומו שם כמו שלהבדיל הרבי מלובביץ' החליט להשאר בניו יורק.
בינתים חרדי כאן נהנה מההשכלה הציונית:המים בברז שלו זורמים,צבא הכולל בתוכו חילונים,נח"ל חרדי וכיפות סרוגות שומר עליו.
נכון שיש מורים כפרנים במערכת החינוך אבל יש מורים אמונים,רבנים במערכת החינוך ויש חופש ביטוי וקיימת מערכת חינוך דתית,תורנית.
העובדה שארעו חטאים לפני 60 שנה או לפני אלף שנה לא מעלה ולא מורידה כמו שאדם לא יוכל לטעון שהוא שולל את היהדות כי אבי אברהם עבד עבודה זרה או מלכי ישראל סגדו לבעל ולעשתורת.
יש כאן גניבת דעת,רצח אופי שיטתי של מי שהתנגד לבן גוריון ואפילו זמם להתנקש בו כמו שנעשה לרבין בגלל האלטלנה.
בשל שנאת חינם חרב בית המקדש ואין מקום לשנאת יהודים,לשנאת הפרט בגלל ארועים שארעו שנים רבות קודם לכן.
אני לא מאשים אישית את האלקשי או את הגולה לארץ בגלל חטא העגל,לפי הטיעון הזה נאשים את דוד המלך בחטא בת שבע ונשלול את מלכות דוד,נשלול את יורשיו בגלל חטאי שלמה.
זהו טיעון חלש מאד לשלול מדינה שלמה בגלל חטא של מי שעמד בראשה לפני שנים רבות.
העובדה שהחזרה בתשובה נעשית בידי אמצעים פסולים של הסתה,הפחדה איננה מכשירה את המעשה כי מצווה שנעשית באמצעות עבירה איננה מצווה.
בכל מדינה יש דרישה לכך שאזרחיה יהיה נאמנים,ישבעו לחוקת המדינה,יתרמו למדינה ולכן אין כאן מקום לערבים או לכושים מסיתים כפרחאן בארה"ב וכאמור מי שמרגיש שזאת מדינת גויים,כופרים או חוטאים שילך עם אמונותו עד הסוף ולא יבקש כסף מהממשלה ויוותר על אזרחותו.
לדעתי אמצעים פסולים ושנאה היא חטא בפני עצמו שמונע מאנשים לחזור בתשובה כי היהדות מבוססת על אהבה ולמשל מי ששונא האיסלאם יתאים לו יותר או האינקוויציה הנוצרית.
מי שנאמן לערפאת ההומו חולה האיידס כמו נטורי קרתא מקומו עם ערפאת ואני מאחל לו שיחלה בשפעת החזירים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #1 ב- : אפריל 27, 2009, 19:00:39 »
לדעתי אמצעים פסולים ושנאה היא חטא בפני עצמו שמונע מאנשים לחזור בתשובה כי היהדות מבוססת על אהבה ולמשל מי ששונא האיסלאם יתאים לו יותר או האינקוויציה הנוצרית.
מי שנאמן לערפאת ההומו חולה האיידס כמו נטורי קרתא מקומו עם ערפאת ואני מאחל לו שיחלה בשפעת החזירים.
עד הקטע הזה היית כמעט מושלם, אבל כאן הכזבת ובגדול.
"את משנאך ה' אשנא" הוא מחוייבות של כל יהודי, ומי ששונא את עם ישראל, שונא את ה' וכן להפך, לפיכך אנחנו חייבים לשנוא את אויבינו שנאת מוות.
אם האיסלם קורא להכחדתנו, שנאה כלפיהם היא הדבר הטבעי, המוסרי, הבסיסי והנכון ביותר, היהדות לא מבוססת על אהבה, אלא על שילוב בין רחמים ודין, התבלבלת עם הנצרות ידידי, הנצרות מבוססת על אהבה (אהבה שהיא כולה צביעות ותלויה בדבר- שכידוע אומרים חז"ל: "אהבה שתלויה בדבר אין סופה להתקיים").
אז מי ששונא את האיסלם וכל שאר הנבלות שחוברים אליהם להכחידנו, מצווה לשנוא אותם ואין מה להתנצל על כך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #2 ב- : אפריל 27, 2009, 21:24:39 »
לא הבנת אותי אני דיברתי נגד שנאת יהודים ולא נגד שנאת מוסלמים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #3 ב- : אפריל 27, 2009, 22:02:26 »
לא הבנת אותי אני דיברתי נגד שנאת יהודים ולא נגד שנאת מוסלמים.
אז תודה לך שהבהרת עכשיו למה התכוונת, עמך הסליחה...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #4 ב- : אפריל 27, 2009, 22:08:22 »
תודה שענית לי.כוונתי שאם רוצים להחזיר בתשובה אין טעם להרגיז אנשים סתם.קיימים חוזרים בתשובה שהם ימנים ולא שמאלנים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל!
« להגיב #5 ב- : אפריל 27, 2009, 22:12:12 »
אז תודה לך שהבהרת עכשיו למה התכוונת, עמך הסליחה...

אני באמת חושב שכדאי לך להרצות בבתי ספר...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #6 ב- : אפריל 27, 2009, 22:13:59 »
אני באמת חושב שכדאי לך להרצות בבתי ספר...
איך הגעת למסקנה הזו?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל!
« להגיב #7 ב- : אפריל 27, 2009, 22:16:56 »
איך הגעת למסקנה הזו?

הרוב פה שמדברים מתבססים על ידע כללי או על השנאה לערבים אתה מתבסס על עובדות וידע רב שעד עכשיו כשלא הייתי בטוח אם אתה צודק בדקתי ומצאתי שמה שאתה אומר נכון,
לדעתי אתה יכול לקחת שכבה שלמה של שמאלנים ולפקוח להם את העיניים

כמובן שידע לא מספיק, השאלה אם יש לך מספיק כריזמה ובטחון עצמי לעמוד מול קהל
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2009, 22:17:34 על ידי m4a1 »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #8 ב- : אפריל 27, 2009, 22:27:37 »
הרוב פה שמדברים מתבססים על ידע כללי או על השנאה לערבים אתה מתבסס על עובדות וידע רב שעד עכשיו כשלא הייתי בטוח אם אתה צודק בדקתי ומצאתי שמה שאתה אומר נכון,
לדעתי אתה יכול לקחת שכבה שלמה של שמאלנים ולפקוח להם את העיניים

כמובן שידע לא מספיק, השאלה אם יש לך מספיק כריזמה ובטחון עצמי לעמוד מול קהל
העברתי שיעורים בתודעת אויב בצבא כ-מש"ק מודיעין מול פורומים של מעל 100 חיילים לא פעם ולא פעמיים.
הייתי עורך סדר מול 30 חיילים שנה שעברה בחטיבה הטכנולוגית בתל השומר.
השנה ערכתי סדר לחיילים בודדים בגבעת אולגה מול 13 חיילים ובתוכם קצין, אותו קצין שמר את מספר הטלפון שלי ומאוד רוצה שאני אבוא להרצות אצלו בבסיס.
בעזרת ה', אני מתכוון שנה הבאה ללכת ללמוד לימודי המזרח התיכון- מורחב, באוניברסיטת בר אילן, המטרה- להיות מרצה וחוקר בתחום...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל!
« להגיב #9 ב- : אפריל 27, 2009, 22:32:21 »
העברתי שיעורים בתודעת אויב בצבא כ-מש"ק מודיעין מול פורומים של מעל 100 חיילים לא פעם ולא פעמיים.
הייתי עורך סדר מול 30 חיילים שנה שעברה בחטיבה הטכנולוגית בתל השומר.
השנה ערכתי סדר לחיילים בודדים בגבעת אולגה מול 13 חיילים ובתוכם קצין, אותו קצין שמר את מספר הטלפון שלי ומאוד רוצה שאני אבוא להרצות אצלו בבסיס.
בעזרת ה', אני מתכוון שנה הבאה ללכת ללמוד לימודי המזרח התיכון- מורחב, באוניברסיטת בר אילן, המטרה- להיות מרצה וחוקר בתחום...

אני גדלתי בבית ימני וקראתי כמה דברים שכתבת ונפתחו לי העיניים אני בטוח שההשפעה על שמאלני שתרצה מולו פנים מול פנים תהיה חזקה פי 100 כדאי לך לבדוק את הנושא אני יודע שיש בתי ספר שלא כל כך מסובך להרצות בהם

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #10 ב- : אפריל 27, 2009, 22:35:36 »
הבעיה שהשמאלנים יוצאים מנקודות הנחה שגויות ומטרתם שלום.הדעות של נץ אינן פוליטקלי קורקט ולכן במקומות מסוימים הן יחסמו.אוניברסיטת בר אילן מתאימה כי היא היחידה שהיא יחסית ימנית ונץ יתפלא לראות במעונות בר אילן ערבים.
באוניברסיטת ת"א שם למדתי יש העדפה לערבים והתנאים שלהם טובים משל יהודים,לא רק שהם זוכים לזמן נוסף בבחינה ואינם משרתים בצבא אלא המרצים השמאלנים מטפחים אותם.הערבים מאורגנים בקבוצות ועוזרים אחד לשני.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל!
« להגיב #11 ב- : אפריל 27, 2009, 22:57:28 »
הבעיה שהשמאלנים יוצאים מנקודות הנחה שגויות ומטרתם שלום.הדעות של נץ אינן פוליטקלי קורקט ולכן במקומות מסוימים הן יחסמו.אוניברסיטת בר אילן מתאימה כי היא היחידה שהיא יחסית ימנית ונץ יתפלא לראות במעונות בר אילן ערבים.
באוניברסיטת ת"א שם למדתי יש העדפה לערבים והתנאים שלהם טובים משל יהודים,לא רק שהם זוכים לזמן נוסף בבחינה ואינם משרתים בצבא אלא המרצים השמאלנים מטפחים אותם.הערבים מאורגנים בקבוצות ועוזרים אחד לשני.

אין לי מושג איך זה עובד אני עדיין בתיכון אבל אני בטוח שבני נוער הוא ישכנע בקלות, לא חייב בבתי ספר אפשר גם במתנסים או משהו כזה יש מלא אופציות אם הוא חושב בכיוון הזה בכלל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #12 ב- : אפריל 27, 2009, 23:04:26 »
לא יתנו לו להכנס לבתי ספר כי לפי חוק פעילות פוליטית אסורה.הצבא נכנס רק לצרכי גיוס וכו'.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
שמע ישראל!
« להגיב #13 ב- : אפריל 27, 2009, 23:06:39 »
בס"ד

"באבוד רשעים רינה"
הרצל היה רשע, בן גורגור היה רשע

אנשים שהקימו מדינה שכל מטרתה אולי היא בעצם לחימה בתורה
בל בליעל שאומר שתוך 30 שנה לא ישאר חרדי אחד צריך לומר לו תודה?
אתה מדבר על תשתיות שמקבלים מהמדינה? על צבא שיש למדינה? אז מה ? גם היטלר הנהיג מדינה שהיו לה תשתיות והיה לה צבא ששמר על גרמניה זה אומר שצריך לכבד אותם?
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל!
« להגיב #14 ב- : אפריל 27, 2009, 23:10:04 »
בס"ד

"באבוד רשעים רינה"

אתה מדבר על תשתיות שמקבלים מהמדינה? על צבא שיש למדינה? אז מה ? גם היטלר הנהיג מדינה שהיו לה תשתיות והיה לה צבא ששמר על גרמניה זה אומר שצריך לכבד אותם?

להגיד שהמטרה של הקמת המדינה זה להלחם בתורה זה מגוחך זה כבר מעבר לגבול הטמטום, בלי מדינת ישראל באמת לא היו נשארים דתיים

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #15 ב- : אפריל 27, 2009, 23:23:38 »
נץ מכיר בבעיה, נץ לא חי בבועה, נץ מסתובב כבר היום לא מעט במשעולי הקמפוס בבר אילן ורואה מוסלמים/יות והוא לא אוהב את הסיטאוציה כלל ועיקר, אבל זה מה יש כרגע ואין בכוחו לעשות משהו בנדון שם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שמע ישראל!
« להגיב #16 ב- : אפריל 27, 2009, 23:26:35 »
בס"ד

"באבוד רשעים רינה"

עיין תשובתי אליך באשכול על יום בעצמאות.

אתה מגוכח! אתה מאמין לכל מה שאמנון יצחק פולט בלי ביקורת בכלל.... כמה חדשות שירעננו אותך...
בן גוריון לא הקים את המדינה, הוא עמד בראשה מכיוון שהיה "האיש החזק" בישוב בארץ דאז, מי שהקים באמת היו לוחמי אצ"ל ולח"י שהקריבו מדמם
לגירוש המנדט הבריטי מהארץ, בן גוריון לא רק שלא תמך בהם אלא נלחם בהם וניסה לטרפד את הקמת המדינה היהודית.
הלחימה כללה מסירת לוחמים יהודים לידי התליינים הבריטים והוצאתם להורג הי"ד.

שנית אף אחד לא הקים את המדינה כדי להלחם באף תורה! מי שרצה להלחם בתורה היה צריך להשאיר את היהודים בלי מדינה כדי שמצבם הכלכלי ישבר
ואז יהיה אפשר לשלוט בהם בלי שתיהיה להם זכות בחירה בכלל, המדינה הצילה את עולם התורה ולא להיפך.

המדינה הוקמה מסיבות שונות תלוי בדעה הפוליטית:

השמאל: לשם הגנה על העם היהודי מפני חיים בין פוגרומים...

בית"ר: על מנת להקים ישות יהודית לאומית גאה וכמו שכתב ז'בוטינסקי בשירו:
הדר- עברי גם בן עוני-בן שר.
אם עבד, אם הלך
נוצרת בן מלך
בכתר דוד נעטר.
באור ובסתר זכור את הכתר,
עטרת גאון ותגר.

הלח"י לעומתם היום הרבה יותר עמוקים וראו במדינה הגמת יעוד נרחב ולא פתרון לבעיה ספציפית אך הם היו מיעוט..
להלן עיקרי התחייה של לוחמי הלח"י כתב-אברהם(יאיר) שטרן הי"ד מקים הלח"י:
עיקרי התחיה 

הנסוח המלא של "עיקרי התחיה" אשר נכתבו על ידי אברהם (יאיר) שטרן ופורסמו בגיליון ב' של עיתון "במחתרת" אשר יצא לאור בחשוון תש"א:

א. העם-  עם ישראל הוא עם סגולה; יוצר דת היחוד; מחוקק מוסר הנביאים; נושא תרבות עולם; גדול במסורת ומסירות הנפש; ברצון החיים וכוח הסבל; באור רוחו, בבטחונו בגאולה.
ב. המכורה- המכורה היא ארץ ישראל בתחומיה המפורשים בתורה ("לזרעך נתתי את הארץ הזאת מנהר מצרים עד הנהר הגדול נהר פרת", בראשית ט"ו י"ח), היא ארץ החיים, בה ישכן לבטח העם העברי כולו.

ג. העם ומכורתו-  את ארץ ישראל כבש ישראל בחרב. בה היה לעם ובה בלבד ישוב לתחיה. לפיכך יש לישראל ורק לו זכות הבעלות על ארץ-ישראל. זכות זו היא מוחלטת. היא לא פקעה ולא תוכל לפקוע לעולם.

ד. היעוד- 1. גאולת הארץ. 2. תקומת המלכות 3. תחית האומה; אין תקומת המלכות בלא גאולת הארץ, ואין תחיית האומה בלא תקומת המלכות.

אלה תפקידי הארגון בתור המלחמה והכיבוש:

ה. חינוך-  חינוך העם לאהבת החרות וטפוח נאמנות קנאית לקנייניו הנצחיים. השרשת הרעיון כי גורל העם נתון בידיו הוא. חדוש ההכרה "הסיף והספר ניתנו מכורכין מן השמים" (ויקרא רבה, ל"ה, ח').

ו. אחדות-  איחוד העם כולו סביב דגלה של תנועת החרות העברית. שמוש בגאוניותם, מעמדם ומאודם של יחידים - וכיון מרצם, מסירותם ולהטם המהפכני של ההמונים למלחמת השחרור.

ז. בריתות-  כריתת בריתות עם כל המעונינים במלחמת הארגון המוכנים לסייע לו במישרים.

ח. כח-  חשול הכוח הלוחם והאדרתו במכורה ובתפוצות, במחתרת ובקסרקטין, להיותו צבא-גאולה עברי על דגלו, נשקו ומפקדיו.

ט. מלחמה-  מלחמת תמיד בכל העומדים לשטן לקיום היעוד.

י. כיבוש-  כיבוש המכורה בחיל מידי זרים לאחוזת עולם.

ואלה תפקידי התנועה בתור האדנות והגאולה:

יא. אדנות-  חידוש האדנות העברית על הארץ הגאולה.

יב. משטר הצדק-  הקמת משטר חברותי ברוח מוסר ישראל והצדק הנבואי, במשטר זה לא יהיה רעב ומובטל. בו יחיו חיי אחוה, כבוד ורעות כל בני האומה באשר הם בניה, אות ומופת לגויים.

יג. החייאת השממות- בנין החרבות והחיאת השממות לעליית המיליונים, פרייתם ורבייתם.

יד. משפט הזרים-     פתרון בעיית הזרים על ידי חלופי האוכלוסים.

טו. קיבוץ גלויות-  קבוץ גלויות שלם במלכות ישראל.

טז. שלטון-  האדרת העם העברי להיותו גורם צבאי, מדיני תרבותי וכלכלי ראשון במעלה במזרח ובחופי הים התיכון.

יז. תחיה-  החיאת הלשון העברית בפי כל העם, חידוש עצמותו ההיסטורית והרוחנית של ישראל. צרוף האופי הלאומי בכור התחיה.

יח. הבית-  בנין הבית השלישי כסמל לתור הגאולה השלמה.

« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2009, 23:39:51 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #17 ב- : אפריל 27, 2009, 23:27:58 »
אני גדלתי בבית ימני וקראתי כמה דברים שכתבת ונפתחו לי העיניים אני בטוח שההשפעה על שמאלני שתרצה מולו פנים מול פנים תהיה חזקה פי 100 כדאי לך לבדוק את הנושא אני יודע שיש בתי ספר שלא כל כך מסובך להרצות בהם
אני שמח שדברים שאני כותב, יש להם השפעה לעיתים היה נדמה לי שאני כותב לשווא ומבזבז את זמני לריק על אנשים ששום דבר לא יחלחל אליהם עד שהגיעו פידבקים מחברים בפורום שעודדו את רוחי וגרמו לי להמשיך, אחרת, כבר הייתי מרים ידיים מזמן.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #18 ב- : אפריל 27, 2009, 23:30:36 »
אין לי מושג איך זה עובד אני עדיין בתיכון אבל אני בטוח שבני נוער הוא ישכנע בקלות, לא חייב בבתי ספר אפשר גם במתנסים או משהו כזה יש מלא אופציות אם הוא חושב בכיוון הזה בכלל
כרגע אני לא מרצה מוכר, ואין לי עדיין תואר אקדמי, לא יתנו לי סתם ככה להרצות מבלי שיהיה לי רקע מוכח (מבחינתם).
אני בהחלט חושב בכיוון אבל זה יהיה בעוד מספר שנים לאחר שיהיה לי דיפלומה וקבלות.
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2009, 23:55:45 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #19 ב- : אפריל 27, 2009, 23:58:41 »
שמע ישראל אתה רשע אם אתה משווה את מדינת ישראל לגרמניה הנאצית.אנחנו לא תומכים בפשעי בן גוריון אבל להשוותו להיטלר זאת כבר זילות השואה.
בכל זאת יש מפעל מפואר של ישיבות,בתי כנסת,מקוואות,בתי אולפנא,שירותי דת במדינה וכאן לא שורפים בתי כנסת כמו בליל הבדולח.
בן גוריון אמר ולמרות זאת יש חצי מליון חרדים,הרצל רצה לנצר אותנו ואנחנו יהודים.
אתה שמע ישראל רק מוכיח שהושפעת לרעה מהסתה של כבוד הרב אמנון יצחק שבכלל כוונתו רצויה והיא החזרה בתשובה אבל יצא שכרו בהפסדו והפסיד חוזרים בתשובה בקרב אבוד נגד הרצל ובן גוריון שזאת סטייה מהנושא.
לצערי הרב כבוד הרב אמנון יצחק חטא בעצמו בלשון הרע והפיץ שנאת חינם ולא נהג כפי שמצוונו החפץ חיים.
כאמור כבוד הרב נויגרשל לא נקט בגישה כזאת.סמינר שלם של ערכים,שבוע שלם ולא שמעתי מלחמה בציונות אלא להפך קירוב לבבות,אהבת ישראל.
באו אלי חרדים והזמינו אותי להתפלל והתנהגו בכבוד ובנימוס ואף אחד לא האשים אותי בפשעי הרצל או בן גוריון.
בבית הספר המורה שלי להיסטוריה בפירוש אמר לי שהרצל רצה לנצר אותנו ולימד אותנו על הסזון ואלטלנה אבל אז שר החינוך היה ן המר ז"ל.
וחרדים שפגשתי תמיד התנהגו אלי יפה והסבירו לי בדרכי נועם ולא איימו עלי שאלך לגיהנום כי הם הבינו שיש דברים שאינני יודע.אפילו בישיבת אור החיים של הרב ראובן אלבז שליט"א לימדו תורה ולא התעסקו בהרצל ובבן גוריון או בציונות.
לא שמעתי את כבוד הרב עובדיה יוסף עוסק בנושאים הללו.
נכון שיש כאן אנשים רעים שרוצים למנוע לימוד תורה ואנחנו נלחם בהם אבל הם אינם נאצים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע ישראל!
« להגיב #20 ב- : אפריל 28, 2009, 00:07:05 »
הערה אחת קטנה, גם פה יש שריפות של בתי כנסת (בעכו, בלוד ובגוש קטיף לשעבר), גם פה יש חילולי בתי קברות ובתי כנסת, גם פה יש פרעות (פקיעין לדוגמא), פוגרומים וליל בדולח (עיין ערך מה שקרה בדיוק ביום כיפור האחרון בעכו).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שמע ישראל!
« להגיב #21 ב- : אפריל 28, 2009, 00:09:27 »
הערה אחת קטנה, גם פה יש שריפות של בתי כנסת (בעכו, בלוד ובגוש קטיף לשעבר), גם פה יש חילולי בתי קברות ובתי כנסת, גם פה יש פרעות (פקיעין לדוגמא), פוגרומים וליל בדולח (עיין ערך מה שקרה בדיוק ביום כיפור האחרון בעכו).
כן אבל זה עושים הערבים, כוונתו הייתה שאין להשוות בין המדינה לנאצי, לעומתם אין צורך להשוות בין הערבים לנאצים
לאור העובדה שהערבים הם הנאצים הם ולא אחר, הם אלו שחברו להיטלר והם אלו שהתגייסו בשתי דיויזיות לצבא הס.ס. ימ"ש וזכרם.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #22 ב- : אפריל 28, 2009, 00:17:38 »
גם בגוש קטיף שרפו בית כנסת.ולמרות זאת זה חריג.את הערבים אפשר להשוות לנאצים אבל לא את היהודים.אני בכלל ממליץ שגם אחינו היקר שמע ישראל שמטרתו טובה ילמד מעט וינסה להקשיב לא רק לכבוד הרב אמנון יצחק,שיקרא קצת ספרי היסטוריה לא יזיק לו.
חבל שאי אפשר להביא לפורום את כבוד הרב אמנון יצחק.
בכל זאת יש ידע גם מעבר לקלטת של הרב אמנון יצחק והוא בסך הכל מחזיר בתשובה אחד מיני רבים ולא פוסק הלכה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמע ישראל!
« להגיב #23 ב- : אפריל 28, 2009, 00:18:06 »
אני שמח שדברים שאני כותב, יש להם השפעה לעיתים היה נדמה לי שאני כותב לשווא ומבזבז את זמני לריק על אנשים ששום דבר לא יחלחל אליהם עד שהגיעו פידבקים מחברים בפורום שעודדו את רוחי וגרמו לי להמשיך, אחרת, כבר הייתי מרים ידיים מזמן.

שלא יהיה לך ספק אחי לגבי ההשפעה של הדברים שלך על אנשים...
אני בזמן האחרון לא יוצא לי הרבה להגיב בפורום אבל אני קורא המון מה שאנשים רושמים, לא תמיד אני רואה לנכון להתערב
בדיונים...
באמת תודה על הידע הרב שאתה משאיר פה, שלא יהיה לך ספק, אנשים מעריכים זאת!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל!
« להגיב #24 ב- : אפריל 28, 2009, 00:21:52 »
לדעתי נץ הוא האבן השואבת,מגנט הקוראים של הפורום שקוראים בצמא את ניתוחיו המאלפים אבל חלקם לא מסכים עימו גם שמאלנים ליבם לב אבן וראשם ראש בלטה ולכן פניני נץ מגיעים לחזירים שלא יכולים להעריך אותן ודבריו נופלים על אוזנים ערלות אבל בכל זאת שימו לב כמה רבים וטובים קראו את האשכול שפתחתי...
בסוף הגענו שוב לשפעת החזירים ואני פונה לשמאלנים ומפציר בהם תפסיקו לאכול חזיר כי בנפשנו הדבר...
הבא להורגך השכם להורגו