כתב נושא: טוב לא היינו צריכים הוכחה...  (נקרא 4236 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
טוב לא היינו צריכים הוכחה...
« ב- : אפריל 27, 2009, 15:27:21 »
אנחנו לא אמורים לתת הוכחות שיו"ר ארגון הטרור פת"ח הוא אוייב שמוחייב להשמדתינו..אבל בשביל ביבי...:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/188480

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #1 ב- : אפריל 27, 2009, 22:46:13 »
הסיבה היחידה היא שיתוף הפעולה של מחמוד עבאס המסגיר לידינו מחבלי חמאס.השב"כ לא שולט ביש"ע כבעבר ולכן זקוק למשתפים.נץ טוען שהמלך עבדאללה מירדן סוכן הסי איי איי.אבו מאזן מקבל מארה"ב מליוני דולרים לחשבון הבנק האישי שלו וארה"ב דורשת תמורות.מטרתה היא הקמת שלטון כמו בירדן ובמצרים,מדינה שהיא פרו אמריקנית.
נתניהו מודע היטב לעובדות.לא סתם הוא מדבר על מדינה ללא צבא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 27, 2009, 23:16:24 »
אין מדינה ללא צבא! כבר עכשיו בלי המדינה יש צבא, מה יהיה כשירד הפיקוח?
אבו מאזן ימ"ש לא בן אדם טיפש, הוא חכם בדיוק כמו שהיה קודמו לתפקיד הארכי רוצח יאסר ערפת ימ"ש וזכרו,
אפשר לזלזל בערבים בהכל, אבל בדבר אחד הם גאונים: חורבן!

מחבלי החמאס לא מזיקים כל כך לישראל בטווח הרחוק, להיפך הם מעירים במקצת את העם היהודי למרות שבטווח הקצר
המחיר הוא כבד מנשוא.

לעומת הפת"ח מסוכן מאד מכיוון שהוא זה שמוביל להקמת מדינה ריבונית ובצע אסטרטגיה "פביאנית"(דחיית הכרעה)
עד לרגע שבו יחזור לקווים של טרום ששת הימים שאז יוכל "להתחיל מחדש" את אשר לא הספיקו הערבים לעשות אז.
(הרי השמדת המדינה טורפדה ע"י כך שישראל תקפה ראשונה, ברור לכולם מה היה קורה אילו הם היו תוקפים ראשונים)
פת"ח גם חזקה בקרב הערבים הנקראים בפי השוטים "ישראלים", שהם הסכנה הקיומית למדינה גם בלי נשק, רק עם פתק
בקלפי ימ"ש וזכרם.

לכן לאבו מאזן נח להקריב כמה אופוזיציונרים שממילא לא "מועילים" למאבק הערבי-מוסלמי להשמדת ישראל, בתמורה
להצלחת דחיית ההכרעה(אסטרטגיה פביאנית) וביצועה עם קבלת הגזרות הנוחות לתקיפה.

ביבי נתניהו ואף אחד ממנהיגינו לא מבין את אסטרטגיית האוייב ואת השיטות בם בחר(למרות זה ברור לעין במיוחד לאור
העובדה שאנחנו השתמשנו באסטרטגיה זו בתחילת מלחמת העצמאות, "כל הסנדלרים הולכים יחפים..."), ולכן הם טועים
לחשוב שיש לתקוף את "האוייב העכשווי" כאילו והאוייב העתידי הוא שולי ו"נטפל בו אחר כך"...
ממש פני הדור כפני הכלב כמאמרם ז"ל, שהכלב נושך את ה"אוייב העכשווי" את המקל המכה אותו ולא את האוייב העתידי:
היד שבעוד רגע תניח את המקל בפי הכלב ותחזיק מקל אחר להכות בו והפעם שפיו תפוס עם מקל בין השיניים ואין
ביכולתו להגיב כלל.
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2009, 23:17:15 על ידי גור-אריה »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : אפריל 27, 2009, 23:37:47 »
הסיבה היחידה היא שיתוף הפעולה של מחמוד עבאס המסגיר לידינו מחבלי חמאס.השב"כ לא שולט ביש"ע כבעבר ולכן זקוק למשתפים.נץ טוען שהמלך עבדאללה מירדן סוכן הסי איי איי.אבו מאזן מקבל מארה"ב מליוני דולרים לחשבון הבנק האישי שלו וארה"ב דורשת תמורות.מטרתה היא הקמת שלטון כמו בירדן ובמצרים,מדינה שהיא פרו אמריקנית.
נתניהו מודע היטב לעובדות.לא סתם הוא מדבר על מדינה ללא צבא.
אני לא טוען, זאת עובדה.
עוד עובדה היא שבעוד הדספוט או המונרך הוא פרו אמריקני (או פרו-אמריקני במסווה), כל נתיניו הם אנטישמים, אנטי-אמריקנים ואנטי כל מה שהמערב ייצג בעבר ומייצג כיום.
בעוד הדספוט מהלך מעדנות בחליפה בכנסים רבי רושם ומסתובב כמו טווס בטרקלינים של שועי עולם, נשטף מוחם של כל נתיניו על ידי פרופאגנדה (בחינוך, בתקשורת, בתרבות, ביצירה ובאמנות) היא אנטי כל מה שהוא מנסה למכור למערב העיוור מן השפה אל החוץ.
« עריכה אחרונה: אפריל 28, 2009, 01:00:09 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : אפריל 27, 2009, 23:38:25 »
אתה צודק במסקנתך שהפתח מסוכן יותר.אם תקרא את ספרו המצויין של נתניהו:"מקום תחת השמש" תמצא שיש שם פרקים שלמים בהם נתניהו מסביר את הסכנה.
הפתח ערפאת ואבו מאזן אינם שואפים להקים מדינה פלשתינית בגבולות 67 ודחו הצעת ברק וקלינטון למדינה כזאת,מטרתם היא מדינה פלשתינית מהים עד הנהר והם עצמם לא השתמשו בתורת השלבים אף שפיתחו אותה בעצמם הסיבה היתה שנדרש מהם לחתום על סוף הסכסוך וזאת התאבדות מצד ערפאת שההמון צעק לו תזכור את סאדאת.
נתניהו הוא חידה אבל יש לזכור שמערכת המשפט,בג"ץ,הפרקליטות,המשטרע,התשקורת לא מאפשרים לו לתפקד כמו שהוא רוצה ולכן כראש ממשלה הוא עסוק בהשרדות אישית ולא רק בניהול המדינה.
נתניהו מתוחכם ולכן השקרים,הזגזג כי מישהו כמו בני בגין או חנן פורת במצבו היה נשבר מתפטר ופורש מהחיים הפוליטיים,לא סתם אמר מנחם בגין "אינני יכול יותר"
בודאי שאין לזלזל במאות מליוני ערבים.
ערבי ישראל מצביעים ב70 אחוז ורבים מהם מצביעי מפלגת העבודה..
כשראש ממשלה בישראל נבחר הערבים בקלות יכולים להפילו בטרור ולכן נתניהו דוחה את הקץ ומנהל משא ומתן וכמוהו נהג שמיר כראש ממשלה .
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #5 ב- : אפריל 27, 2009, 23:42:53 »
נץ בחייך מדובר בערבים מה רצית שיהיו?פילושמים?אנשים נאורים ותרבותים?רק דספוט שעושה תעמולה אנטימערבית,אנטישמית ישרוד ראה מובראק וחוסיין ולעומתם סאדאת ובשיר ג'ומאייל שנרצחו כי חתמו על הסכם שלום עם ישראל.
בעולם הערבי או שאתה לאומן ערבי אנטישמי פרומערבי או שאתה מוסלמי קיצוני איש האחים המוסלמים,חמאס,חיזבאללה אין משהו אחר.
אין לך הוכחות שהמלך עבדאללה ממש סוכן ביון מערבי הרי הסי איי איי לא חושף את סוכניו...
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 27, 2009, 23:44:21 »
נכון וראינו למה גרם שמיר..עד היום אנו אוכלים את פרי הביאושים של אז.
לפניו חייל אחד בכפר הספיק לשתק אותו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : אפריל 27, 2009, 23:46:53 »
קראתי את הספר של ביבי כבר לפני  4 שנים.
אתה שוכח שני דברים מרכזיים:
1.) את עראפת וחבר מרעיו לא עניין כהוא זה, לא "פלשתיניזם" ולא "מדינה פלשתינית" אלא כל מה שנקרא- "בילאד אל שאם"- סוריה הגדולה שתהיה מחוז רב כח באמפריה הערבית שמיוסדת על עקרון הפאן-ערביות (אתה שוכח שמי שהקים את אש"ף היה בעצם גמאל עבד אל נאצר?)

2.) תוכנית השלבים היא תכנית ויאטנמית במקורה, שמי שהגה אותה היה הגנרל וו נגוין גיאפ, עראפת וסגנו טסו להאנוי בשנת 1970, התקבלו שם בכבוד מלכים, שם הם למדו את פרטי עקרונות התכנית ובאו ליישם זאת פה.
« עריכה אחרונה: אפריל 28, 2009, 00:58:38 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : אפריל 27, 2009, 23:53:36 »
נץ בחייך מדובר בערבים מה רצית שיהיו?פילושמים?אנשים נאורים ותרבותים?רק דספוט שעושה תעמולה אנטימערבית,אנטישמית ישרוד ראה מובראק וחוסיין ולעומתם סאדאת ובשיר ג'ומאייל שנרצחו כי חתמו על הסכם שלום עם ישראל.
בעולם הערבי או שאתה לאומן ערבי אנטישמי פרומערבי או שאתה מוסלמי קיצוני איש האחים המוסלמים,חמאס,חיזבאללה אין משהו אחר.
אין לך הוכחות שהמלך עבדאללה ממש סוכן ביון מערבי הרי הסי איי איי לא חושף את סוכניו...
אני רוצה שאנחנו והמערב נפסיק לשחק בנדמה לי ונבין שיש לנו מלחמה מול כל הציויליזציה האיסלמית, ואני מצפה שיעשה במולסמים בדיוק מה שנעשה ליפנים במלחמת העולם השניה ולאחריה (לפחות ל-4 מדינות נבחרות שהן אלו שמובילות את הציויליזציה הזו ומקדמות את מטרות הג'יהאד בעולם- מצרים, סעודיה, איראן ופקיסטן).
ברגע שכל המסד רקוב הדספוט ששולט מלמעלה הוא בגדר בדיחה מקברית ותו לא, מצד שני דרך התיעול של השנאה של העם למערב, הם פשוט יצאו לבצע את הג'יהאד כלפי המערב ויעזבו לעת עתה את הדספוט לנפשו (וזה לא תמיד עובד) העובדה היא שה-19 שביצעו את הפיגועים ב-11 בספטמבר היו מצרים וסעודים
דווקא אזרחי מדינות שהאמריקאים מדגישים חזור והדגש ככלב השב אל קיאו שמדינות אלו הן "בעלי ברית".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #9 ב- : אפריל 28, 2009, 00:11:36 »
לגבי ספרו של נתניהו התכוונתי לגור אריה.אני יודע שנץ שאתה קורא.אבל אני חלוק עליך בנוגע לפתרון.לגבי מצרים,פקיסטן פשוט שמים שם דספוט פרו מערבי כמו מובראק או זרגרי.ארה"ב בקושי מסתדרת עם שתי מלחמות ולא תעמוד בארבע מלחמות בודאי לא כלכלית.
המצרים והסעודים היו מהאחים המוסלמים האופוזיציה למערב ולמובראק ולמלך סעודיה.
אתה נץ חיזקת את טענתי שערפאת לא היה מעוניין במדינה פלשתינית וזה מה שאמרתי לידידנו גור אריה.אני לא ידעתי בקשר לגנרל גיאפ וחידשת לי כי הידע שלך גדול משלי ולמרות זאת מאחר שנאט"ו לא עוזרת וארה"ב לבדה ובודאי שחוסיין לא ילך להלחם בארבע מדינות מוסלמיות אלא להפך חוסיין יעזור לאירן להגיע לפצצה,כוונתי לחוסיין האקזוטי ולא למישהו אחר.
ארה"ב כל הזמן עבדה ככה שמה דספוט פרו אמריקני כך היה פינושה בצ'ילה,באטיסטה בקובה כי אי אפשר להלחם בכל העולם.וארה"ב ניצחה במלחמה הקרה.
והרבה מאד אנשים בעולם אינם פרו אמריקנים.
אני מעדיף את זרגרי בפקיסטן על הטאליבן ואגב ארה"ב יוצאת למלחמה או כשמתקיפים אותה או שמדובר בנפט כי מטרת האמריקנים היא עשיית כסף ולא הצלת יהודים או העולם.ארה"ב מתעניינת בביזנס.
ביידן למשל מפחד מאירן והוא גם אדיוט אז לך תעשה מלחמה עם חמור כזה כסגן נשיא וחוסיין הוא מוסלמי או פייסן כלומר אין מי שילחם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 28, 2009, 00:15:35 »
יוסי, באמת שכחתי להזכיר צד אחד של נתניהו....
בניגוד לאחרים שטועים במעשיהם, התנהגותם ודיבורם לגבי הפת"ח, ביבי טועה
"רק" במעשיו והתנהגותו, ואילו לדבר הוא תמיד מדבר בדיוק הפוך ממה שהוא עושה...
הוא יכול להסביר לך במשך שעות ובצורה המשכנעת ביותר מדוע הגירוש מגוש קטיף הוא אסון לאומי
ומדוע אסור לתת לזה לקרות ותוך כדי כך להצביע בעד הגירוש... וכך עשה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #11 ב- : אפריל 28, 2009, 10:52:28 »
נכון אופיו בוגדני.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : אפריל 28, 2009, 14:23:05 »
לגבי ספרו של נתניהו התכוונתי לגור אריה.אני יודע שנץ שאתה קורא.אבל אני חלוק עליך בנוגע לפתרון.לגבי מצרים,פקיסטן פשוט שמים שם דספוט פרו מערבי כמו מובראק או זרגרי.ארה"ב בקושי מסתדרת עם שתי מלחמות ולא תעמוד בארבע מלחמות בודאי לא כלכלית.
המצרים והסעודים היו מהאחים המוסלמים האופוזיציה למערב ולמובראק ולמלך סעודיה.
אתה נץ חיזקת את טענתי שערפאת לא היה מעוניין במדינה פלשתינית וזה מה שאמרתי לידידנו גור אריה.אני לא ידעתי בקשר לגנרל גיאפ וחידשת לי כי הידע שלך גדול משלי ולמרות זאת מאחר שנאט"ו לא עוזרת וארה"ב לבדה ובודאי שחוסיין לא ילך להלחם בארבע מדינות מוסלמיות אלא להפך חוסיין יעזור לאירן להגיע לפצצה,כוונתי לחוסיין האקזוטי ולא למישהו אחר.
ארה"ב כל הזמן עבדה ככה שמה דספוט פרו אמריקני כך היה פינושה בצ'ילה,באטיסטה בקובה כי אי אפשר להלחם בכל העולם.וארה"ב ניצחה במלחמה הקרה.
והרבה מאד אנשים בעולם אינם פרו אמריקנים.
אני מעדיף את זרגרי בפקיסטן על הטאליבן ואגב ארה"ב יוצאת למלחמה או כשמתקיפים אותה או שמדובר בנפט כי מטרת האמריקנים היא עשיית כסף ולא הצלת יהודים או העולם.ארה"ב מתעניינת בביזנס.
ביידן למשל מפחד מאירן והוא גם אדיוט אז לך תעשה מלחמה עם חמור כזה כסגן נשיא וחוסיין הוא מוסלמי או פייסן כלומר אין מי שילחם.
א.) אי אפשר להשוות לדרום אמריקה, כי שם לא קיים פאקטור האיסלם (לפחות לא הרוב, אבל גם שם יש כבר ניצנים) כי אם הפאקטור שמתנגד לארה"ב זה תנועות וגורמים מרקסיסטיים למיניהם, להבדיל ממדינות האיסלם.

ב.) לגבי מדינות מוסלמיות עם דספוט מושחת פרו-אמריקני, זה פשוט בדיחה, כי המשטר שלו תמיד יהיה תחת איום מתמיד וברגע שיבוא ניצוץ מהפכני מספיק חזק (כמו באיראן, סודן או סומליה) כל מה שצריך יהיה זה לבעוט את הדלת פנימה וכל המבנה הרקוב יקרוס, ברגע שהאינטרס האמריקני ישתנה (כפי שקורה לא אחת) והדספוט ימאס, האיסלם פשוט יתפרץ לדלת פתוחה.

הפתרון הוא שילוב בין מה שעשו המונגולים למה שעבר על יפן הקיסרית כלפי 4 מדינות מפתח והן- מצרים, סעודיה, איראן ופקיסטן.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אפריל 28, 2009, 15:07:07 »
א.) אי אפשר להשוות לדרום אמריקה, כי שם לא קיים פאקטור האיסלם (לפחות לא הרוב, אבל גם שם יש כבר ניצנים) כי אם הפאקטור שמתנגד לארה"ב זה תנועות וגורמים מרקסיסטיים למיניהם, להבדיל ממדינות האיסלם.

ב.) לגבי מדינות מוסלמיות עם דספוט מושחת פרו-אמריקני, זה פשוט בדיחה, כי המשטר שלו תמיד יהיה תחת איום מתמיד וברגע שיבוא ניצוץ מהפכני מספיק חזק (כמו באיראן, סודן או סומליה) כל מה שצריך יהיה זה לבעוט את הדלת פנימה וכל המבנה הרקוב יקרוס, ברגע שהאינטרס האמריקני ישתנה (כפי שקורה לא אחת) והדספוט ימאס, האיסלם פשוט יתפרץ לדלת פתוחה.

הפתרון הוא שילוב בין מה שעשו המונגולים למה שעבר על יפן הקיסרית כלפי 4 מדינות מפתח והן- מצרים, סעודיה, איראן ופקיסטן.

שמעתי הרבה על המונגולים בפורום הזה... מה הם עשו?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #14 ב- : אפריל 28, 2009, 15:14:17 »
שמעתי הרבה על המונגולים בפורום הזה... מה הם עשו?
הכוונה ביחס לאיסלם, כן?!
אז ככה, הם עשו דוגמאות- הם צרו על עיר אחת מרכזית בכל גזרה, והם הביאו נציגים מכל ערי הלוויין לצפות, ברגע שהמגינים נכנעו, הם נכנסו פנימה, שרפו את העיר עד היסוד ושטחו אותה, ואז עשו מכל מי שנמצא בפנים הר של גולגולות, ההצגה הכי טובה בעיר...
הם לא היססו להשתמש גם בנשק ביולוגי (הם היו זורקים פנימה אל תוך העיר הנצורה בעזרת קטפולטה, גופות של אנשים שמתו ממגפת דבר).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : אפריל 28, 2009, 23:19:28 »
אובאמה איננו ג'נגי'ס חאן הוא בקושי בריטני ספירס...
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #16 ב- : אפריל 28, 2009, 23:26:09 »
אובאמה איננו ג'נגי'ס חאן הוא בקושי בריטני ספירס...
דיברתי כרגע בתיאוריה, אני לא רואה באובמבה ב. חוסיין ולו פרומיל מג'ינג'ס חאן, ולא סומך עליו שיעשה משהו מול האיסלם (חוץ מאשר לקדם את מטרות האיסלם בעולם כולו).
להלן סרטון חביב שמראה מי זה אובמה, הוא יותר מפורסם מ-לינדזי לוהן, כנראה גם מבריטני ספירס... :::D
http://www.youtube.com/watch?gl=IL&hl=en&v=l46t_nrySg4
אלוף מיל. בני פלד ז"ל