סקר

סקר: במבט לאחור, האם זו הייתה טעות להקים את מדינת ישראל?

כן
3 (13%)
לא
20 (87%)

סך הכל הצבעות: 1

כתב נושא: סקר: במבט לאחור, האם זו הייתה טעות להקים את מדינת ישראל?  (נקרא 4158 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
טעות  להקים  את  מדינת  ישראל???????????
אנחנו  עדין  סובלים  אבל  סובלים  פחות!
אנחנו יכולים  לקיים את כול  המצוות  הקשורות  בארץ! בע"ה  עוד  מעט  גם  את החיים!

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
It is hard to say it was a mistake. Maybe it is better to say that mistakes were made after the State of Israel was created. One of the grave mistakes was to destroy the Altelena

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לא, אבל לא הקימו אותה נכון... כמדינה יהודית, מדינת ישראל היא פשוט מעין שלוחה של המערב וכמו שאחמדינג'ד יש"ו אמר יכולנו להקים את המדינה הזאת במקום אחר כמו אמריקה או אירופה ולא דווקא בארץ ישראל, אני לא מרגיש שזו היא מדינה יהודית בכלל, מדינה יהודית זה לא רק רוב יהודי ושימוש בסמלים יהודיים זה גם שלטון יהודי ורוח יהודית או יותר נכון בעיקר שלטון יהודי ורוח יהודית, מה יהודי במדינה שאפשר לקנות בה בשר חזיר? מה יהודי במדינה שבשבת הכבישים בה מפוצצים במכוניות? מה יהודי במדינה שמגרשת את אחיה מביתיהם ואף הורסת בתי כנסת? מה לעזאזל יהודי במדינה הזאת? אפילו ההנגה לא יהודית, המנהיגים אמורים לפחות להוות דוגמה אבל כלום, זאת לא מדינה יהודית זאת אפילו לא מדינה עצמאית ישראל היא סתם ממשלת בובות של אמריקה שמנצלת את היהדות בתור תרוץ לקיומה, לפחות זאת דעתי.

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
בוודאי שלא, טעות הייתה שלא עשינו זאת לפני שהשמאל השתלט על מפעל חשוב זה שנקרא ארץ ישראל.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מדינת ישראל היא יצירה הכרחית אבל גם באותו מידה מגוחכת בעיניי.
וכמו שאמר אלוף מיל. בני פלד ז"ל:
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה"- מילותיו האחרונות לילדיו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הגעתי למסקנה שהיתה זאת טעות שנולדתי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
הגעתי למסקנה שהיתה זאת טעות שנולדתי.
חס וחלילה, בורא עולם לא עושה טעויות,
בטח יש משהו בדבריך, הסבר נא...

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הוא  מתכוון  להודיע  שלא  יכול  להיות  שמדינת ישראל  הוקמה  בטעות!
כך  אני  הבנתי...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תתמודד:"אמר רב חנא בר אחא: אמרי בי רב: ארבעה מתחרט עליהן הקב"ה שבראם, ואלו הן: גלות (שהגלה את ישראל), כשדים, וישמעאלים, ויצר הרע;

גלות - דכתיב (ישעיהו נב,ה) וְעַתָּה מי מַה לִּי פֹה נְאֻם ה' כִּי לֻקַּח עַמִּי חִנָּם [משלו מֹשְׁלָיו יְהֵילִילוּ נְאֻם יְדֹוָד וְתָמִיד כָּל הַיּוֹם שְׁמִי מִנֹּאָץ] (מַה לִּי פֹה זו היא חרטה);

כשדים - דכתיב (ישעיהו כג,יג) הֵן אֶרֶץ כַּשְׂדִּים זֶה הָעָם לֹא הָיָה [אַשּׁוּר יְסָדָהּ לְצִיִּים הֵקִימוּ בחיניו בַחוּנָיו עֹרְרוּ אַרְמְנוֹתֶיהָ שָׂמָהּ לְמַפֵּלָה] (לֹא הָיָה - אינו כדי והלואי לא היה);

ישמעאלים - דכתיב (איוב יב,ו) יִשְׁלָיוּ אֹהָלִים לְשֹׁדְדִים וּבַטֻּחוֹת לְמַרְגִּיזֵי אֵל לַאֲשֶׁר הֵבִיא אֱלוֹהַּ בְּיָדוֹ (אֹהָלִים לְשֹׁדְדִים אלו ערביים השוכנים באהלים במדברות ורועים מקנה כל ימיהם, וכתיב סיפיה דקרא לַאֲשֶׁר הֵבִיא וגו', כלומר: הוא עצמו גרם לו: הרגזתו שהביאם בעולם);

יצר הרע - דכתיב (מיכה ד,ו) [בַּיּוֹם הַהוּא נְאֻם ה' אֹסְפָה הַצֹּלֵעָה וְהַנִּדָּחָה אֲקַבֵּצָה] וַאֲשֶׁר הֲרֵעֹתִי (רישא דקרא אֹסְפָה הַצֹּלֵעָה וְהַנִּדָּחָה אֲקַבֵּצָה וַאֲשֶׁר הֲרֵעֹתִי: אני בראתי את יצר הרע המחטיאם, וגרמתי להם כל זאת).
(סוכה דף נ"ב עמ' ב')
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד

זאת שאלה לגדולי ישראל לא לנו
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד

זאת שאלה שגם אתה יכול לנסות לענות עליה, למרות שסביר להניח שתשובתך לא תהיה טובה מספיק.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
זהו סקר לא הכרחי, בזבוז זמן לענות על סקר כזה...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

אותם גדולי ישראל שאמרו ליהודים להשאר באירופה לפני השואה?

אותם גדולי ישראל שאמרו שמדינה יהודית לא תקום בכלל, שזה בלתי אפשרי לפני בואו של המשיח?

אותם גדולי ישראל (כמו הרב עובדיה) שתמכו בהסכמי אוסלו ואמרו שהנסיגות מארץ הקודש תבאנה "שלום" עם יאסר ערפאת והערבים הנאצים?

והאם הרבנים הלאומיים כמו הרב קוק, הרב כהנא, הרב מלמד, הרב דב ליאור, הרב שפירא, הרב אליהו, הרב גורן - האם הרבנים הללו לא גדולי ישראל? או רק חרדים אנטיציוניים יכולים להיות גדולי ישראל?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גדולי ישראל שאמרו ליהודים לפני השואה תשארו פה בגלות תלמדו תורה עזבו את העלייה עכשיו לארץ ישראל ותראו מה קרה!!!!  :old_cry:

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גדולי ישראל שאמרו ליהודים לפני השואה תשארו פה בגלות תלמדו תורה עזבו את העלייה עכשיו לארץ ישראל ותראו מה קרה!!!!  :old_cry:
שואה...
6,000,000  יהודים  אבדנו!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
זאת שאלה היפותטית ורטורית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
זאת שאלה היפותטית ורטורית.
יוסי אני רוצה להסביר אאותך למרות שלא ביקשת ממני...

יוסי התכוון שכשם שלא נאמר על אדם לא יוצלח שזאת הייתה טעות להוליד אותו, אלא נאמר שיש לו להשתפר.
כן לא נאמר על מדינה כושלת שהייתה טעות להקימה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מסכים עם יוסי.