כתב נושא: הבה נניח הנחה  (נקרא 2720 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הבה נניח הנחה
« ב- : אפריל 13, 2009, 16:39:16 »
חברי, יקירי, אחי לשיח ולאהבת ישראל,
הבה נניח הנחה, שהנה נכשלנו ונכשלה מטרתנו, הנה קמה לה מדינה "פלסטינית" בתוך תוככי ארץ אבותינו, והנה היא שלטת לה על הקרוי בפיהם כגדה המערבית בואכה עד "ירושלים המזרחית" ורצועת עזה, והנה חלקנו גורשו בראשונה, בשנית ואולי אף בשלישית מאדמתנו והועברנו לאוהלים, פחונים ואולי אף דירות זמניות ושם בכינו, קרענו בגדנו, לבשנו שק וצמנו כי חרבה ארצנו ועמה נפשנו - בכינו לראשונה על נהרות ארצנו החצויה ולא על בבל, לא הוגלנו ע"י כוח זר לנו אלא ע"י בשר מבשרנו, דם מדמינו - אחינו לעם, ראי רחל כיצד בני מרון מבכים על מר גורלם. ומתוך אבק העימות וערפל חיינו, בפליטה החשוכה של דורנו נדרנו אנו שתיקת עולמים, שלא נבוא יותר בשיח עמם, כי ביזו אותנו ואת כבודו, הוצאנו את עצמנו מתוכם.
וחלקנו השני שש ושמח במשתאות ובנשפים רמים, ויצאו לחוצות והניפו את דגליהם ושימח נפשם בכל הנקרא אל ידם, אחינו שמחו כפלשתים בניצחונם על שאול וישראל בגלבוע, כי הנה הוגשם חזונם או שמא הוגשמה הזייתם במשכבם בחולי על מיטת הדין שיבוא שלום על הארץ, ובטוחים הם כי ישבו לבטח ימים רבים.
והנה לא ארכו הימים, וכפי שחזינו וחזו קודמינו נקראה מלחמה על הארץ, כי קראו הזדים תיגר על מדינתנו הרצוצה, והנה תגבר ידם על ידינו, ואחינו יצעקו חמס, ינאקו לישועה, יחרפו נפשם הדומיה והאיוולת לגאולה והנה לא קול עזרה והצלה באה אליהם כי אם קול ענות ובכי, איכה בכי? של מי זה הבכי הנורא והאיום, המצמרר את הרוח ומדמם את הנשמה האנושית, שעולה כזעזוע במעלה חוט השדרה? הרי זה היה בכי משכנות השאננים, הנה דורות רבים של ישראל בוכים יחדיו עם שרפים, כרובים, אראלים ושִֹנאנים! כל חיות הקודש ובני קודש מסרקים בשרם במסרקות ברזל, נופלים אפיים ארצה מלפני כס מלכותו, מבקשים שיציל עמו, והוא בשלו שקט, דומם, לא זע ולא נע ולא משמיע קול ולא מרים ידו, ושואלים הם אותו האם ימיר הוא את דתו, האם יחליף את עמו? האם יתכחש לנסיכיו? והוא לא עונה לתחנונם, החרה אפו בנו?

והנה, אנו אשר בושנו מחמת הגזל שנרקם עלינו על המשֹפּח שנעשה לנו, אשר הוצאנו מבתינו בחשכת צלמוות והולכנו בידי קלגסים מקרבנו, התגייסנו אנו לקראת אחינו ויצאנו למלחמה, והנה רבים נפלו מישראל, ונשיבה אדמתנו כבראשונה, אך הנה יצאו אחינו אל הגויים בכסילותם הרבה וקראו אליהם:"שובו, שובו לא יאונה לכם כל רע!" והנה הגויים, עובדי הכוכבים והמזלות וכל צבא השמיים, נהרו ברינה חזרה לאדמתנו, ואנו נשוש חזרה גם אנו, והנה דבר מאשר דיברנו לא השתנה, העממיים יושבים לבטח ומתגרים בישראל ולנו נאסרה כניסה לארצנו.
והנה הבטנו מזרחה, ומתוך ערפילי הליל זרחה לה השמש ועלתה קמעה עד אשר הפיצה אורה הנוגה על ראשנו, והנה החל הרוח לנשב לאיטו נגבה ולאחר מכן נישב לכיוון צפון, והנה הבטנו וראינו בעיניינו הסומות ושתומות העין כיצד הנחלים זורמים לים וזה אינו מתמלא, והוצאנו אנחת ייאוש מגרוננו המלא חול ורוק יבש, ופלטנו צרור מילים - "מה שהיה, לא יהיה יותר ומה שנעשה לא יעשה יותר - אין כל חדש תחת השמש".

"השיבנו ה' אליך ונשובה - חדש ימינו כקדם!".
« עריכה אחרונה: אפריל 13, 2009, 16:47:47 על ידי המנטרל העברי »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבה נניח הנחה
« להגיב #1 ב- : אפריל 13, 2009, 17:22:02 »
איזה כושר כתיבה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הבה נניח הנחה
« להגיב #2 ב- : אפריל 13, 2009, 21:03:36 »
איזה כושר כתיבה.
כושר כתיבה כל אחד יכול לפתח, העניין הוא שאסור לנו להפסיק את המאבק שלנו אף לא לרגע לאחד!
כי אחרת תסריט בלהות שכזה יתרחש, רחמנא ליצלן.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נניח הנחה
« להגיב #3 ב- : אפריל 13, 2009, 23:54:09 »
...והנה כי קרסה ישראל ונחילי הישמעאלים שוטפים אותה לאורכה ולרוחבה, מדינת ישראל הפכה לעוד פסיק בהסטוריה העולמית, אחריה מגיעה תור מבצר אירופה, האיחוד מתפורר לרסיסים, זיגפריד, ג'ון, קרמהילדיה וג'ני הופכים לאחמד, נאג'י, פאטמה ועיישה.
יבשת הדמים הנוצרית הופכת לקדמת הח'ליפות המוסלמית, נאט"ו מתמוסס בקול ענות חלושה, אפריקה כולה משתחווה למכה דרום אמריקה כבר הפכה למגרש המשחקים של צ'אבס וחבורתו שעושים הכל לאסלם את המרחב.
רוסיה מאמצת את חוקת השריעה, דגל האיסלם מתנוסס מעל כנסיית סנט באזיל המפורסמת במוסקבה.
פקיסטן ומחצית מהודו הפכו לאבק גרעיני ארה"ב כעת היא צל של עצמה וירח בצורת הסהר בתחילת החודש העברי הופיע בשמי הליל והקריאה הישנה "לא עילא אלא אללה ומוחמד ראסול אללה" הילכה מסוף העולם ועד סופו, או אז יבינו כל השוטים השימושיים איפה הם טעו, אבל אז, זה פשוט יהיה מאוחר מדי.
מאז כל העולם חזר לתקופת החושך, המשך ישיר של ימי הבייניים, רק שהפעם אין מאיפה להתפתח משם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
הבה נניח הנחה
« להגיב #4 ב- : אפריל 14, 2009, 11:09:04 »
כולם שוכחים שתהליכים של גלות לעם ישראל לא יקרו עוד בצורה כללית - כעם
מאז תקומת המדינה רואים בעין פשוטה את התקרבות הגאולה של ישראל והעולם

כנראה שיהיו מלחמות ענק, אבל כמו שברודי אמר - "...ואנחנו נשארים על המפה"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הבה נניח הנחה
« להגיב #5 ב- : אפריל 14, 2009, 11:35:32 »
על אפם ועל חמתם של הגויים אנחנו נשרוד!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נניח הנחה
« להגיב #6 ב- : אפריל 14, 2009, 14:37:51 »
כולם שוכחים שתהליכים של גלות לעם ישראל לא יקרו עוד בצורה כללית - כעם
מאז תקומת המדינה רואים בעין פשוטה את התקרבות הגאולה של ישראל והעולם

כנראה שיהיו מלחמות ענק, אבל כמו שברודי אמר - "...ואנחנו נשארים על המפה"
א.) מאיפה לך הידיעה הזו?
ב.) מי זה נשארים על המפה? העם היהודי באופן כללי על פני הגלובוס- מסכים בהחלט, השאלה רק באיזה כמות.
לעומת מדינת ישראל, כאן אני כבר לא כל כך בטוח שאנחנו הולכים להשאר על המפה...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
הבה נניח הנחה
« להגיב #7 ב- : אפריל 14, 2009, 14:42:05 »
א.) מאיפה לך הידיעה הזו?
ב.) מי זה נשארים על המפה? העם היהודי באופן כללי על פני הגלובוס- מסכים בהחלט, השאלה רק באיזה כמות.
לעומת מדינת ישראל, כאן אני כבר לא כל כך בטוח שאנחנו הולכים להשאר על המפה...
א. לפי דברי חז"ל הגלות הזו היא האחרונה
ואם כבר חזרנו לארץ ישראל בהכרה של כל מדינות העולם
כנראה שאת הדרך לחו"ל לא נעשה שוב

ב. הכמות יכולה להיות קטנה
המדינה תעבור שינויים - אני אומר בזהירות
כי לא ניתן לדעת למה לצפות, זה כבר תלוי בנו - כעם

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נניח הנחה
« להגיב #8 ב- : אפריל 14, 2009, 16:18:52 »
א. לפי דברי חז"ל הגלות הזו היא האחרונה
ואם כבר חזרנו לארץ ישראל בהכרה של כל מדינות העולם
כנראה שאת הדרך לחו"ל לא נעשה שוב

ב. הכמות יכולה להיות קטנה
המדינה תעבור שינויים - אני אומר בזהירות
כי לא ניתן לדעת למה לצפות, זה כבר תלוי בנו - כעם
א.) נכון זו הגלות האחרונה, ועדיין רוב מניין העם היהודי מצוי בגלות וגם אנחנו גולים בארצנו מבחינה מנטלית, כך שגם אם המדינה תחוסל (בקצב הזה זה בהחלט תרחיש סביר) עדיין לא יהיה זה "עוד גלות" אלא המשך ה-גלות באמצעים אחרים.
כך שאין לך שום הבטחה כתובה שהיא, שמדינת ישראל פה כדי להשאר, אין שום מקור, לא נבואה ולא מאמר חז"לי שמדינת ישראל היא אכן יצירה שקיומה היא לנצח.

ב.) יש כמות ויש כמות, ישנם כמויות שהעם היהודי לא יכול להרשות לעצמו להגיע אליהם.
אפשר בהחלט לדעת למה לצפות, לפחות כל עוד הרכבת ממשיכה על אותה מסילה לעבר אותו הכיוון-לתהום!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הבה נניח הנחה
« להגיב #9 ב- : אפריל 14, 2009, 16:49:29 »
לא  אחד  עמד  עלינו  לכלותנו, אלא  בכל  דור  ודור עומדים  עלינו  לכלותנו, והקב"ה  מצילנו מידם!

:israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נניח הנחה
« להגיב #10 ב- : אפריל 14, 2009, 17:17:12 »
לא  אחד  עמד  עלינו  לכלותנו, אלא  בכל  דור  ודור עומדים  עלינו  לכלותנו, והקב"ה  מצילנו מידם!

:israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel: :israel:
את העם היהודי, לגבי "מדינת ישראל", לכך כבר אין שום הבטחה...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל