ביום ראשון עליתי להר הבית.
כשהיגעתי השוטר לא רצה להעלות אותי כי אני דתי, לאחר מכן אמרתי לו שאני יודע שאפשר לעלות ואי רוצה לעלות!
הוא בדק לי את התעודות עיכב אותי בערך 20 דקות לאחר מכן אמר לי לעבור את הגשר, והזהיר אותי: לא לקרוע חולצות, לא להתפלל, לא להשתחוות, לא לשיר, ולא לעשות פעולות דתיות...
עברתי, ניגשו אלי 5 בערך שוטרים בדקו אותי (היתי אפילו בלי תיק) ולאחר מכן אמרו לי להתחיל להתקדם, שוטר אחד ליווה אותי מאחורה.
למזלי הוא ליווה אותי מאחורה דבר שאיפשר לי: לומר פרקי תהילים, לברך 'ברוך דיין האמת' ולקורע את החולצה. רציתי לעצור ולעשות כאילו שאני מסתכל על המסגד ולהתפלל מנחה אבל השוטר אפילו לא נתן לי לעצור!
לאחר מכן יצאתי מהר הבית אמרו ללכת ישר ושמאלה ניכנסתי בטעות לשוק הערבי, ניכנסתי לחנות אחת שמוכרת חולצות ניגש אלי בחור ערבי שהיה ככל הניראה בעל החנות ושאל אותי מה אני רוצה?! שאלתי אותו אם הוא מוכר חולצות של הרב כהנא. הוא התעצבן. התחלתי לרוץ פתאום עוצר אותי איזה שוטר אחד בכניסה להר הבית (לא שמתי לב שאני כמעט נכנסתי להר הבית...) הוא שאל ואתי למה רצתי (

) עניתי לא: "גם לרוץ אסור כבר במדינה הזאת?!?" הוא עצר אותי בדק לי תעודות (התעודות שלי היו: תצלום של ת"ז של אבא שלי, כרטיס קופת חולים שלי, וכרטיס של מיניבוס) אמר לי ללכת ישר ולפנות שמאלה לכותל...
מה שראיתי בהר הבית פשוןט זיעזע אותי!!!
ערבים משחקים כדורגל, עושים פיקניקים, וקוראים בקוראן

נ.ב. אין לי תמונת משם!
לא מסכימים להכניס לשם כלום! כולל פלאפון, תיק, ומצלמה.