כתב נושא: באתר השמאלני "ווינט" טוענים שהמחבלת פעלה על רקע "כבוד-המשפחה" ולא לאומני  (נקרא 1585 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

בואנה חבר'ה תשמעו זה פשוט עובר כל גבול הבגידה של השמאלנים המתגויים האלו הערב-רב יש"ו-שר"י >:( :old_Angry2: זה מרתיח אותי >:( ??? גם אותכם?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3697084,00.html
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אל תתפלא אחינו רן היקר, השמאלנים תמיד מציגים ערבים כבני-אדם, כאילו שיש סיבות הגיוניות שהם תוקפים אותנו, כמו מה שהילארי קלינטון יש"ו-שר"י אמרה לפני כמה ימים..
גם אותי זה מרתיח, גם את הרצח של הילד היהודי שלמה נתיב ז"ל-הי"ד השמאלנים ניסו להצדיק בזה ש"המתנחלים מציקים לערבים" שם  >:(   :rapidfire:

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
ילדה בת 16 לא תרצח על כבוד המשפחה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
קודם כל הם צודקים, אם הם אומרים שזה על רקע חילול כבוד המשפחה זה רק חושף את הבלוף ה"לאומני" פה, הגיע הזמן לנפץ את השקר הזה, כל תקיפת טרור ברברית לא נעשית על רקע "לאומני" אלא על רקע דתי, שום נבלה מוסלמית לא צועק לפני שהוא מתפוצץ "תחי סעודיה" או "יחי מובארכ" או "העם האלג'ירי ישכון לעד", הם צועקים "אללה אכבר" ו-"לא עילא אלה אללה ומוחמד ראסול אללה", או "כרבלא" או "עלי"  באם מדובר בשיעים.
גם דבר שנעשה על רקע חילול כבוד המשפחה הוא על רקע דתי, תחשבו על זה, משפחה מוסלמית מגלה שהבת שלהם הולכת לא צנוע (על פי הסטנדרטים שלהם) או אם היא נצפית מסתובבת עם גבר שהמשפחה שלה לא שידכה לה מראש (תמורת כמה גמלים) אזי: 1.) גבר כלשהו מהמשפחה שלה (מצומצת או מורחבת, לא משנה) רוצח אותה ומסיים סיפור, או 2.) שמים עליה חגורת נפץ או נותנים לה רובה כלשהו או אפילו סכין ושולחים אותה לרצוח- "כופרים" בידיעה שהיא לא תחזור בחיים.
אותי הם דווקא לא מפתיעים בתגובה שלהם שם במשפחה, הם אומרים את האמת, אנחנו האדיוטים שממשיכים לקרוא לזה "על רקע לאומני".
ועצם העובדה שהיא באה ממשפחה מבוססת כלכלית רק מנפץ עוד שקר, שמעשי רצח וטרור של ברברים מוסלמים נעשה על רקע מצוקה כלשהי (כלכלי או אחר).
« עריכה אחרונה: אפריל 05, 2009, 00:31:34 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.