כתב נושא: ליברמן אמר שהוא מתנגד למדינה פלשתינית  (נקרא 1713 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ולאנאפוליס אז המשטרע חוקרת אותו כל יום כמה שעות וזה מה שמצפה לנתניהו "רוצח הילדים".אם ליברמן יגיד שהוא בעד מדינה פלשתינית אז לא יחקרו אותו.
כמובן שליברמן הוא ימין מזוייף אבל למשטרה גם ימין מזוייף הוא ימין.האלקשי שונא את ליברמן אבל גם הערבים,המשטרה השמאלנית שונאים אותו.כך יש קואליציה.
מבחינת השמאל ליברמן הוא כמו נועם פדרמן:אויב שיש לשבור אותו בחקירות.גם ליברמן מתנחל מנוקדים.
אינני תומך בליברמן אבל אינני תומך במשטרע.
כאמור קל להקליד למחשב אבל קשה להחקר כל יום במשטרה.גם בצבא קשה לשרת כי זה מסוכן ואפשר למות אבל להתחבא מאחורי מסך מחשב ולקרוא להרוג ערבים זה קל.
להרוג ערבים על אמת זה קשה כי הערבים יורים בחזרה...לקרוא למי שהורג ערבים בוגד,נחש ומזוייף זה קל.
להכנס לג'נין לסימטה כשיש מחבלים מתאבדים זה מסוכן ואחר כך האלקשי יקרא לך בוגד ומוחמד בכרי יקרא לך רוצח.
20 אלף חיילי צה"ל נהרגו ומתוכם שמאלנים,ימין מזוייף.
לעמוד מול אלפי טנקים סורים שפלשו לרמת הגולן זה קשה ומסוכן אבל קהלני גיבור ישראל הוא שמאל או ימין מזוייף.אפילו שכל גופו נשרף במלחמת יום כיפור וששת הימים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ליברמן אמר שהוא מתנגד למדינה פלשתינית
« להגיב #1 ב- : אפריל 03, 2009, 17:06:29 »
נראה לי שנכסת פה להתקפות אישיות, לא מתאים לך יוסי אחי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : אפריל 04, 2009, 22:20:32 »
אתה צודק,קיבלתי אבל גם אני הותקפתי כמזוייף ושמאלן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 04, 2009, 23:02:32 »
ליברמן במאמר בארה"ב: תומך במדינה פלסטינית

במסר מרוכך המכוון בעיקר לאוזני וושינגטון, אומר יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, כי הוא "תומך בהקמת מדינה פלסטינית בת-קיימא". לקראת מינויו אולי לשר חוץ, כותב ליברמן: "כחלק מהממשלה הבאה, אני מצפה לפעול יחד עם הנשיא אובמה"

יצחק בן חורין
עדכון אחרון:    27.02.09, 00:39

יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, משגר מסר מרגיע לממשל האמריקני, אולי לקראת מינויו לשר החוץ בממשלת נתניהו. "אני תומך בהקמתה של מדינה פלסטינית בת-קיימא", כתב במאמר שפרסם בג'ואיש וויק.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3678365,00.html

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : אפריל 04, 2009, 23:20:56 »
ומצד שני אמר שהוא מתנגד לאנאפוליס כלומר דבר והיפוכו.חשוב לציין שנתניהו וליברמן שקרנים מדופלמים ואובאמה והילרי שקרנים בריבוע והערבים שקרנים מטבעם כך שזה בסדר.לדעתי אם נתניהו ואובאמה יפגשו הם יכחישו שבכלל התקיימה פגישה.אגב גם ביידן שקרן ואצלו זאת גם סניליות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 04, 2009, 23:44:27 »
ליברמן אומר הרבה דברים... זה לא אומר בהכרח שהוא עומד ומקיים את דבריו.