כתב נושא: שלט בירדן הנאצית: "אין כניסה לישראלים וכלבים"  (נקרא 2662 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
http://news.walla.co.il/?w=//1457484
מה לעזאזל הישראלים עושים שם?  >:(

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלט בירדן הנאצית: "אין כניסה לישראלים וכלבים"
« להגיב #1 ב- : מרץ 24, 2009, 16:35:45 »
שלום בתחת שלי אין לנו שום שלום אם ירדן זה רק הפסקת אש ארוכת טווח.

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 24, 2009, 19:00:25 »
באחד האזורים בגרמניה הנאצית של שנות ה-30 היה כביש מתעקל מסוכן והיה כתוב עליו: מהירות 40, וליהודים - 70...  :'(
« עריכה אחרונה: מרץ 24, 2009, 19:01:02 על ידי eran »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 24, 2009, 20:44:37 »
אני לא מבין מה יש ליהודים לחפש שמה, אבל שיהיה...

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 24, 2009, 21:19:30 »
אני לא מבין מה יש ליהודים לחפש שמה, אבל שיהיה...
מה יש ליהודים לחפש שם? מאוד פשוט! זה חלק מארצנו הכבושה!
"כעמוד שבתווך לקשר
 אף כחוט השדרה לאנוש
 לארצי קו הציר והקשר
 הוא ירדן, הירדן הקדוש!

שתי גדות לירדן
 זו שלנו - זו גם כן!

אם ארצי דללה וקטונה
 היא שלי מראשה עד קיצה
 משתרעת מים ישימונה
 וירדן הירדן באמצע!

שתי גדות לירדן
 זו שלנו - זו גם כן!

שם ירווה לו משפע ואושר
 בן ערב, בן נצרת ובני
 כי דגלי דגל טוהר ויושר
 יטהר שתי גדות ירדני

שתי גדות לירדן
  זו שלנו - זו גם כן{והבית"רים הניצים מוסיפים - ולא שלהם!}

שתי ידי לך הקדשתי מולדת
 שתי ידי למגל ומגן
 אך תשכח ימיני הבוגדת
 אם אשכח את שמאל הירדן!

שתי גדות לירדן
 זו שלנו - זו גם כן
"

אל נא נשכח זאת אף פעם, הגלעד ועברה השני של א"י נקרע ממנה, נגזל מידי העם היהודי ע"י שלטונות המנדט ב-1922 שהעבירם לידי הממלכה ההאשמית של ירדן, יישות בדיונית של שבטים ערביים שמאמינים כי מוצאם הוא מעלי, סבו של המשוגע.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 24, 2009, 21:28:18 »
המנטרל העברי," פטרה " זה גם חלק מארץ ישראל השלמה התנכ"ית?!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 24, 2009, 21:30:55 »
וחוץ מזה שגם אם פטרה זה חלק מארץ ישראל התנכ"ית אני עומד על כך שאין לנו מה לעשות שמה זה שטח של מדינת אויב שאנחנו כרגע איתם בשלום, וביום שנחזיר לעצמינו את השליטה על יהודה ושומרון ( הכוונה לשליטה דמוגרפית לטובתינו)
אז יהיה על מה לדבר, נכון לעכשיו אין מה לחפש שמה ולפרנס את הערבים!

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 24, 2009, 21:41:59 »
המנטרל העברי," פטרה " זה גם חלק מארץ ישראל השלמה התנכ"ית?!
בוודאי, למה אתה חושב שלא - זה תחום שליטתם של המואבים שנכבשה ע"י ישראל והעלתה לה מס זמן רב

וחוץ מזה שגם אם פטרה זה חלק מארץ ישראל התנכ"ית אני עומד על כך שאין לנו מה לעשות שמה זה שטח של מדינת אויב שאנחנו כרגע איתם בשלום, וביום שנחזיר לעצמינו את השליטה על יהודה ושומרון ( הכוונה לשליטה דמוגרפית לטובתינו)
אז יהיה על מה לדבר, נכון לעכשיו אין מה לחפש שמה ולפרנס את הערבים!

תיקון טעויות:
א) אין כזו מדינה בשם ירדן
ב) אנחנו איתם לא בשלום, בשלום אמיתי יש יחסי גומלין של רווחה ועזרה הדדיים בין המדינות השוחרות את שלומן ואת שלום תושביהן, לא זו הערביה ולא זו היהודיה, לא עושות מאמץ כזה, וכמו שאנו יודעים אי אפשר להשיג שלום עם ערבים, כי דעתם רצוצה וכל מאודם הוא שפך דם.
ג) מה בדיוק "נחזיר לעצמנו"? אתה ציר בכנסת? נאה דורש אתה אך נאה מקיים? תהיה בכנסת ונדבר, להגיד שאנו נחזיר לעצמנו את השליטה על יש"ע( כן אל תשכח את חבל עזה וגוש קטיף אשר בתוכו אשר נגזלו מידי העם תוך הלכאות, בכי תמרורים וצָהלה של הזדים חומדי וחומסי ארצנו) היא נאה, אבל כשהמדינה מנוהלת ע"י קברניטים, שהם לא יותר מליסטים, כסילים ונבערים שימכרו את סבתם תמורת זוג נעליים, אמירה כשלך לא קיימת בעיניהם, אז שוב כדי להדגיש את הרעיון:"מילים לחוד ומעשים לחוד"/ "נאה דורש ונאה מקיים".

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 24, 2009, 21:54:33 »
בוודאי, למה אתה חושב שלא - זה תחום שליטתם של המואבים שנכבשה ע"י ישראל והעלתה לה מס זמן רב

תיקון טעויות:
א) אין כזו מדינה בשם ירדן
ב) אנחנו איתם לא בשלום, בשלום אמיתי יש יחסי גומלין של רווחה ועזרה הדדיים בין המדינות השוחרות את שלומן ואת שלום תושביהן, לא זו הערביה ולא זו היהודיה, לא עושות מאמץ כזה, וכמו שאנו יודעים אי אפשר להשיג שלום עם ערבים, כי דעתם רצוצה וכל מאודם הוא שפך דם.
ג) מה בדיוק "נחזיר לעצמנו"? אתה ציר בכנסת? נאה דורש אתה אך נאה מקיים? תהיה בכנסת ונדבר, להגיד שאנו נחזיר לעצמנו את השליטה על יש"ע( כן אל תשכח את חבל עזה וגוש קטיף אשר בתוכו אשר נגזלו מידי העם תוך הלכאות, בכי תמרורים וצָהלה של הזדים חומדי וחומסי ארצנו) היא נאה, אבל כשהמדינה מנוהלת ע"י קברניטים, שהם לא יותר מליסטים, כסילים ונבערים שימכרו את סבתם תמורת זוג נעליים, אמירה כשלך לא קיימת בעיניהם, אז שוב כדי להדגיש את הרעיון:"מילים לחוד ומעשים לחוד"/ "נאה דורש ונאה מקיים".
"בוודאי, למה אתה חושב שלא - זה תחום שליטתם של המואבים שנכבשה ע"י ישראל והעלתה לה מס זמן רב"

אוקיי לא ידעתי...
ומה נפלת עליי?! אין לנו מה לחפש שמה בתור תיירים, ישראלים שהולכים שמה הם לא נוסעים במטרה לגור שמה ולהקים משפחות ולחיות שמה, הם נוסעים בתור טיול וזה דפוק!
כי הם נותנים פרנסה לאוייב, אתה לא מסכים איתי??
א)מסתבר שיש...אם זה זמני או לא זמני רק הקב"ה יודע!
ב)תקרא לזה יחסי גומלין תקרא לזה מה שבא לך, עובדה שהירדנים היו המדינה הראשונה מבין כל השכנות שלנו שהכירה בנו בתור מדינת היהודים וראתה בנו עם, הם כרגע הכי פחות גרועים משאר המדינות השוכנות לידינו
ג)לא שכחתי את גוף קטיף...בבוא היום אני מאמין שנחזיר את זה לעצמינו.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 24, 2009, 23:45:51 »
שלט דומה הופיע בכמה חנויות במצרים בסוף שנות ה-90.

אני ממש לא מופתע. לפני 5 שנים נסעתי לעיר סוצ'בה שבצפון רומניה, ובמקרה עברתי ליד משרד נסיעות בבעלות איש עסקים ירדני. על חלון הראווה היתה תלויה מפה של המזרח התיכון, ובה ישראל לא היתה קיימת. במקום ישראל היה כתוב בערבית ובאנגלית "פלסטין". תל-אביב, בת-ים, אילת ועוד ערים יהודיות לא היו קיימות במפה. רק עזה, רפיח ("רפאח"), שכם ("נבלוס"), חיפה, נצרת ועוד ערים עתיקות מלפני קום המדינה הופיעו בשמן הערבי. אפילו לירושלים הם קראו Al-Quds במקום Jerusalem.