כתב נושא: שאלה חשובה לחיים, לגבי השחורים בכלל ולגבי המקרה של Governor Wallace בפרט.  (נקרא 3531 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כל הצעירים בליכוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום חיים!

לפי הסרטונים שלך הבנתי שאתה שונא שחורים בארה"ב, כי נראה לך שהם אנטישמים.
ראשית, אני רוצה להגיד לגולשי הפורום, שזה לא נכון. גרתי בארה"ב שנתיים ואני הכרתי המון שחורים שלא היה אכפט להם שאני יהודי והם היו חברים שלי. חוץ מזה יש הרבה שחורים מאמיני תנ"ך שאוהדים את ישראל ואוהבים אותה. כמובן יש שחורים מוסלמים אנטישמים, ויש אפילו שחורים נוצרים שהם אנטישמים, אבל הם מיעוט!
שנית כל אני רוצה לשאול את חיים, מה הוא חושב על אתיופים? האם הם יהודים לכל דבר ועיניין?
בנוסף רציתי גם לדעת מה חושב חיים על המושל וולס(Governor Wallace) ועל דסגרגציה(Desegregation)?

ויש לי עוד שאלה. האם יהודים שעלו מרוסיה ושירתו בצה"ל והקריבו את חייהם למען מדינת ישראל נחשבים לאנשים מסוג ב' בעינייך, במקרה שהם לא יהודים לפי ההלכה(רק אבא שלהם יהודי)? והאם הם חייבים לעבור את התהליך המטופש של הגיור בישביל לגור בישראל?

תודה מראש!

נ.ב.
הייתי רוצה להודות לך חיים, על הסרטים הנהדרים שעשיתה באנגלית על הסרבים הגיבורים. כל הכבוד!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כשפוליטיקאים שחורים נאצים רצים בבחירות בארה''ב, הבוחרים השחורים תומכים בהם בהתלהבות.
ג'סי ג'אקסון הוא שחור נאצי שאמר שהציונות (כלומר קיומה של מדינה יהודית) היא "עשב רע". ג'אקסון גם אמר: "נמאס לי לשמוע על השואה" אחרי שיהודונים מהליגה נגד השמצה שילמו לביקורו ליד ושם. ויש לג'אקסון מה שהוא מכנה "ברית קדושה" עם לואיס פרקן מאומת האיסלם. ג'אקסון מצטרף ונואם בכל האסיפות של פרקן. פרקן אמר: "אני אוהב כשהיהודים קוראים לפרקן היטלר. היטלר היה גבר גדול. היטלר היה גבר גדול מאוד". פרקן גם אמר שהיהודים לא למדו את הלקח של השואה, לכן מגיעה ליהודים עוד שואה. ואני יכול להביא אין ספור ציטוטים נאצים נוספים גם מג'אקסון וגם מפרקן.
כשג'אקסון רץ לנשיאות ארה''ב ב1988, הוא קיבל 94% מהקולות של הבוחרים השחורים.
אל שארפטון הוא עוד נאצי שתומך בפרקן. כששארפטון רץ לראשות העיר ניו יורק ב1993, הוא קיבל 93% מהקולות של הבוחרים השחורים.
כל חברי הקונגרס השחורים תומכים בפרקן. הם מצטרפים לאסיפות שלו וגם יש להם מה שהם מכנים "ברית קדושה" עם פרקן. חברי הקונגרס הנאצים האלה מקבלים 95% מהקולות של הבוחרים השחורים.
כשאתה אומר שהיו לך ידידים שחורים בארה''ב, אתה נשמע כמו היהודים שאמרו שהיו להם כל כך הרבה ידידים טובים בגרמניה והם לא מבינים איך השואה קרתה. אם גוי מוכן לדבר איתך או אפילו לבלות איתך, זה בכלל לא אומר שאותו גוי לא שונא יהודים או לא יצטרף להתקפות נגד יהודים בעתיד. השחורים הם אנשים אכזריים ביותר והם שונאים את היהודים בעיקר בגלל קנאה. השחורים אכזריים ביותר אפילו כלפי העם שלהם - בדיוק כמו הערבים.
לגבי מיהו יהודי, רק אדם עם אם יהודיה או אדם שהתגייר על פי ההלכה הוא יהודי. אם אין לאדם אם יהודיה או אם הוא לא התגייר על פי ההלכה, הוא לא יהודי.
הרוסים עם אבות יהודים חייבים להתגייר כדי להפוך ליהודים.
אני מודה לך על השאלות.
« עריכה אחרונה: מרץ 20, 2009, 19:36:19 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אפרופו פרקן
תראו מה הוא אמר לפני כמה שנים
http://www.news1.co.il/ArticlePrintVersion.aspx?docId=9324&subjectID=1

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מה עם ה5 אחוז הנותרים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה עם ה5 אחוז הנותרים?

בס''ד

אין לנו בעיה עם שחורים בגלל צבע עורם. בכלל לא אכפת לנו מהו צבע עורו של אדם.

אבל אם מישהו שונא ישראל, הוא הופך לאוייב שלנו. יש שונאי ישראל לבנים, היספניים, שחורים וסיניים - ז''א מכל גזע. אך בין השחורים, האחוז של שונאינו הרבה יותר גבוה.

אני לא כמו היהודונים שלא שונאים את אוייביהם. אני שונא אנטישמיים. והרוב המכריע של השחורים הם אנטישמיים.

לגבי המיעוט הקטן של השחורים שהם לא אנטישמיים והם לא תומכים במנהיגים אנטישמיים, כמובן שאין לי שום בעיה איתם. אני רק נגד כל מי ששונא את עמי.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מר "כל הצעירים בליכוד"
בוא תעשה טובה בעיקר לעצמך ותעיין במדריך שהמנהל הי"ו האלקשי כתב בנוגע לימין מזוייף
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17885.0.html
אולי תשנה קצת את האובססיה שלך בנוגע לליכוד.

שאלת לגבי האתיופים ולפי מה ששמתי לב חיים לא ענה לך, האתיופים הם יהודים לכל דבר וחיים עשה בעבר סרטון
לגביי האתיופים, הם יהודים טובים אנחנו מקבלים אותם בברכה וכו'...
תבין שאין פה גזענות בגלל צבע עור, אני שונא את מי ששונא אותי וזה לגיטימי...
לגבי המוסלמים מבחינתי אין דבר מוסלמי טוב, כל מוסלמי שהוא מאמין והוא שם את הראש שלו על הריצפה 3 פעמים ביום
הוא אוייב...
כמובן שיש יוצאי דופן אבל הם לא מורגשים, כמו שהאחוז של השחורים בארה"ב שהוא לא אנטשמי הוא לא מורגש אבל אפילו האחוז הזה יותר גדול מאחוז המוסלמים שאתה יכול לומר עליהם שהם באמת נגד האיסלם ונגד הקוראן...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
איך מוסלמי יהיה נגד האיסלאם ונגד הקוראן?הם לא יהודים שהם נגד היהדות ונגד התנ"ך...
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק כל הצעירים בליכוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
תודה רבה על כל התשובות.

לגבי השחורים אני לא השתכנעתי במיוחד. אני לא מדבר על מוסלמים, מבחינתי כל מוסלמי מאמין הוא אוייב. אני מדבר על הנוצרים בלבד. כן, ג'קסון הוא אנטישמי נאצי. כן, השחורים הצביעו עבורו. אבל, אני מאמין שהם עשו זאת לא בגלל דעותיו האנטישמיות(זה הדבר האחרון שעיניין אותם, ובצדק). השחורים הצביעו עבורו כי הוא אחד משלהם וכי הוא הבטיח לעזור להם עם המצב הכלכלי הקשה שבו הם נמצאים. אני בטוח שאם יבוא מנהיג שחור פרוישראלי, רוב השחורים בארה"ב יצביעו גם עבורו.

לגבי הליכוד ודעותי. אני לא תומך בביבי ולא מאמין לו. אני תומך בליכוד של בני בגין, ראובן ריבלין ואחרים, ששרון קינה אותם "בוגדים". עכשיו הם הרוב בליכוד. בעשיריה הראשונה רק נתניהו ושלום הצביעו בעד תוכנית העקירה.
אני מאמין בליכוד כמפלגת שלטון ימנית לאומנית עם ערכים יהודיים(אבל לא דתית) שנאמנה לעקרונותיו של מייסדה, זאב ז'בוטינסקי זצ"ל. אני בעד מדינה דמוקרתית ומערבית ורואה בדמוקרתיה ערך עליון. אם זאת, אני בעד עידוד הגירה ערבית מא"י(כפי שהציע גנדי זצ"ל) ורואה בזה את הפטרון היחיד להצלת מדינת ישראל.
« עריכה אחרונה: מרץ 22, 2009, 17:28:20 על ידי כל הצעירים בליכוד »

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני מארצות הברית, ואני חושב שהאנתישמיות של השחורים יותר מקבוצות אחירום. למה אתה אוהב את גנדי יש"ו? גנדי אמר לבריתים ויהודים לא ללחם עם הנאצים. הוא גם אהב המוסלמים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מארצות הברית, ואני חושב שהאנתישמיות של השחורים יותר מקבוצות אחירום. למה אתה אוהב את גנדי יש"ו? גנדי אמר לבריתים ויהודים לא ללחם עם הנאצים. הוא גם אהב המוסלמים.

בס''ד

משה, הוא לא מתכוון לגנדי של הודו, שכן היה אנטישמי.

הוא מתכוון ל"גנדי" של ישראל, ששמו היה רחבעם זאבי. קראו לו "גנדי" כי הוא היה רזה. הוא נרצח על ידי מחבלים ערבים נאצים יש''ו.

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

משה, הוא לא מתכוון לגנדי של הודו, שכן היה אנטישמי.

הוא מתכוון ל"גנדי" של ישראל, ששמו היה רחבעם זאבי. קראו לו "גנדי" כי הוא היה רזה. הוא נרצח על ידי מחבלים ערבים נאצים יש''ו.

תודה, חיים. לא שמעתי על הגנדי הזה לפני עכשיו. הייתי מבולבל.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
איך מוסלמי יהיה נגד האיסלאם ונגד הקוראן?הם לא יהודים שהם נגד היהדות ונגד התנ"ך...
על מה אתה מדבר?

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
האסלאם זה דת של שהידים שמבטיחה 72 בתולות וכוח גברא חזק פי 100 לכל מתאבד
שמחסל יהודי שנחשב אצלהם לאיזה דת של ביבים (כמו שאמר פרקן)

וגם זה לא רחוק ממה שהנוצרים שטוענים שרצחנו את ישו חושבים עלינו
תראה מה מרטין לותר (ראשון הפרוטסטנטים) עשה (שרף בתי כנסת עם יהודים בתוכם)
ותראה מה הם חושבים כי כל תרי"ג המצוות נתנו לבני ישראל כעונש
ובגלל שהיהודים רצחו ישו הם בני מוות שרצחו את אלוהים (פחחחחחחחחח)
וצריך לתת להם את הלחי השניה כדי לשלוח אותם לגיהנום
ואלוהים נטש את העם היהודי כי מאס בהם
ועכשיו הנוצרים הם "העם הנבחר" (פחחחחחחחחחחח)

כלומר אנשי הדת האלו הולכים לפי הפרשנות הדתית שלהם
לעומת זאת אצלינו כל העם יוצא נגד התנ"ך ואומר כי זו פנטיות ללכת על-פיו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש מנהיג שחור פרו יהודי וקוראים לו אלן קיז והשחורים לא מצביעים עבורו.כך שהטיעון שלך נופל.
הבא להורגך השכם להורגו