כתב נושא: דיווחים ממה שהולך אצלנו בשכונת פסגת-זאב שבירושלים  (נקרא 8693 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

כפי שאתם יודעים פסגת-זאב מוקפת בכפרים-ערבים(חיזמא,ענאתא,שועפאט,בית-חנינא) והערבים באים לתוך השכונה בכוונה כדי התחיל עם בנות-יהודיות וכדי לגנוב/לפרוץ-לבתים ולהשליט-טרור,לפי מה שהבנתי(כי באמצע השבוע אני לא נמצא בשכונה אני גר במרכז-העיר) הערבים השתלטו על חלקים מסוימים בשכונה בכמה אמצעים.

הם קונים בכוונה בתים בתוך השכונה
ובאים בעיקר לקניון-הפסגה(איפה שהיה הלינץ' המפורסם) כדי להטריד בנות-יהודיות וגם כדי להפחיד יהודים כי בעיקר מי שהולך לקניון הזה זה ערבים ויהודים מבוגרים וילדים-קטנים.
וכמו-כן הם באים עם המכוניות-שלהם ונוסעים בכוונה במהירות מטורפת וגם סיפרו לי שאנשים יהודים שהעזו להעיר להם חתפו מכות-רצח מהערבים >:(

מה-דעתכם?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
זקוקים לחקיקה ממשלתית בנושא התיישבות של ערבים בכלל
וגויים בפרט

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

ללא תגובות בשטח , לא תבוא ''חקיקה'' !! זוהי המשוואה של התמודדות עם שלטון הערב-רב המושחת והמתועב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שכל עוד המשומדים היהודונים הבוגדים המתגוררים בשכונות ''סביון'' , ''רמת-אביב ג' '' , '' הרצלי'ה פיתוח '' ועוד מקומות שבהם לא יעזו האוייבים הערבים הנאצים יש''ו להתגרות מכיוון שזהו תחות האליתות המשוקצות שאינם אלא אותם יהודונים משוקצים המהווים את גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ומפקירים את דם אחינו כשהם משתמשים בהם כ ''חומות חיות'' !! המשוואה הנובעת מהאמור לעיל היא זו שהזכרנו אותה פעמים רבות '' דין אוייב ערבי נאצי המשוטט בעיר ו/או יישוב והודיים כדין יהודי המשוטט בעזה ו/או ברמאללה !! '' ואין שום הבחנה אם זהו גיס-חמישי של אויב ערבי  נאצי המכונה ''ערביי ישרא'ל '' או אויב ערבי נאצי אחר יש''ו !!!! >:( >:(

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מה עם המשטרה לגבי נהיגה פרועה?מדוע בנות יהודיות נענות לחיזורי הערבים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כן שמעתי מה הולך שמה גם אני מירושלים וחברים שלי שגרים בפסגת זאב אמרו לי שהם מנסים לתפוס יהודיות וגם לצערי הרב מצליחים.
« עריכה אחרונה: מרץ 20, 2009, 12:29:53 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה עם המשטרה לגבי נהיגה פרועה?מדוע בנות יהודיות נענות לחיזורי הערבים?
אתה תוכל לקרוא על זה באתר של "יד לאחים".
לרוב אלו בנות שזקוקות לדמות אב, שהיה להן קשה בבית, אולי שלא ניתנו להן מספיק מצרכיהן והערבים מבטיחים להן שהן יהיו מלכות וכו'.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צריך להפגין נוכחות בשכונות של הישמעאלים. וגם צריך להחרים בעלי עסקים שמעסיקים אותם.
« עריכה אחרונה: מרץ 20, 2009, 13:14:28 על ידי zelhar »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ממתי ערבי הוא דמות אב?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אין משטרה
« להגיב #8 ב- : מרץ 20, 2009, 13:43:37 »
בס"ד

המשטרה לא עושה כלום כנגד הערבים הנאצים שבאים לפסגת-זאב,המשטרה גיבורה רק על יהודים.
לפני כמה חודשים היה מקרה מזעזע בשכונה ילדה בת12 חזרה מבית-הספר ובדרך הביתה היא עברה במקום שאין שם כמעט אנשים והיה שם ערבי שהתחבא בשיחים ואז כשהיא עברה לידו הוא התנפל עליה גרר אותה לשיחים ואנס אותה באכזריות ואז ברח לכפר המשוקץ שלו,הנאצי הזה נעצר ותנחשו איזה עונש בית-המשפט נתן לו? 15 חודשי-מאסר בלבד >:(

והערבים גם מסתובבים ברחובות-השכונה ושודדים אנשים זקנים לאור-יום ואז בורחים(היו הרבה מקרים כאלו).
ושלא נדבר על גניבות-הרכב והפריצות לבתים של יהודים.

יש בפסגת-זאב בחור ערבי כבן 24 שההורים שלו הם משתפ"ים של ישראל,לערבי הזה קוראים אמיר ברהום יש"ו-שר"י והוא פשוט משליט-טרור על היהודים בשכונה הוא היה עם המון בחורות-יהודיות ופעם אחת הוא בא לבחורה יהודייה דתייה והוציא אלף-דולר מהכיס ואמר לה שהוא ייתן לה את כל הכסף אם היא תהיה מוכנה לקיים איתו יחסי-מין וכמובן שהיא לא רצתה.

והוא והחברים שלו הערבים שבאים מהכפרים שמסביב גם מרביצים ומאיימים על יהודים ומטרידים בנות-יהודיות ומי שמאז להגן על הבנות אז הם נותנים לו מכות-רצח.

המון יהודים התלוננו למשטרה כנגדו אבל המשטרה אמרה שהיא לא יכולה לעשות לו ולמשפחתו כלום מכיוון שהם משת"פים ואם יגרשו אותם בחזרה לשטחים אז הם יהיו בסכנת-מוות.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין משטרה
« להגיב #9 ב- : מרץ 20, 2009, 13:57:22 »
בס"ד

המשטרה לא עושה כלום כנגד הערבים הנאצים שבאים לפסגת-זאב,המשטרה גיבורה רק על יהודים.
לפני כמה חודשים היה מקרה מזעזע בשכונה ילדה בת12 חזרה מבית-הספר ובדרך הביתה היא עברה במקום שאין שם כמעט אנשים והיה שם ערבי שהתחבא בשיחים ואז כשהיא עברה לידו הוא התנפל עליה גרר אותה לשיחים ואנס אותה באכזריות ואז ברח לכפר המשוקץ שלו,הנאצי הזה נעצר ותנחשו איזה עונש בית-המשפט נתן לו? 15 חודשי-מאסר בלבד >:(

והערבים גם מסתובבים ברחובות-השכונה ושודדים אנשים זקנים לאור-יום ואז בורחים(היו הרבה מקרים כאלו).
ושלא נדבר על גניבות-הרכב והפריצות לבתים של יהודים.

יש בפסגת-זאב בחור ערבי כבן 24 שההורים שלו הם משתפ"ים של ישראל,לערבי הזה קוראים אמיר ברהום יש"ו-שר"י והוא פשוט משליט-טרור על היהודים בשכונה הוא היה עם המון בחורות-יהודיות ופעם אחת הוא בא לבחורה יהודייה דתייה והוציא אלף-דולר מהכיס ואמר לה שהוא ייתן לה את כל הכסף אם היא תהיה מוכנה לקיים איתו יחסי-מין וכמובן שהיא לא רצתה.

והוא והחברים שלו הערבים שבאים מהכפרים שמסביב גם מרביצים ומאיימים על יהודים ומטרידים בנות-יהודיות ומי שמאז להגן על הבנות אז הם נותנים לו מכות-רצח.

המון יהודים התלוננו למשטרה כנגדו אבל המשטרה אמרה שהיא לא יכולה לעשות לו ולמשפחתו כלום מכיוון שהם משת"פים ואם יגרשו אותם בחזרה לשטחים אז הם יהיו בסכנת-מוות.

למה אתם לא מפרקים את הערבים האלה?אצלי בשכונה אם ערבי רק מסתכל על יהודייה אמא שלו תניח עליו זר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בעיה-רצינית
« להגיב #10 ב- : מרץ 20, 2009, 14:01:35 »
בס"ד

הערבים שורצים שם בהמוניהם,וגם כל יהודי שלוקח-יוזמה ומטפל באויב ערבי מסריח זוכה לטיפול של המשטרע >:(
היהודים התייאשו בגלל המשטרה.

האם יש כאן יד מכוונת לפי-דעתכם?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מידע אישי כשערבי יוצא עם קטינה המשטרה מתערבת.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
מידע אישי כשערבי יוצא עם קטינה המשטרה מתערבת.
קטינה כן, אך מעל 18 חסר? :'(

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אם בחורה יהודית יוצאת עם ערבי זאת אשמתה.שוב אני מאמין באחריות אישית.למה אני לא יוצא עם ערביה?ולא זקוק ליד לאחים או יד לאחיות שיחלצו אותי?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
אם בחורה יהודית יוצאת עם ערבי זאת אשמתה.שוב אני מאמין באחריות אישית.למה אני לא יוצא עם ערביה?ולא זקוק ליד לאחים או יד לאחיות שיחלצו אותי?
אחריות שלנו גם בתור עם לדאוג לחינוכה האמוני אמיתי
של אותה בת ישראל מסכנה
בנפלה קורבן לדעותיה החולניות שאפשר לשכב "ככה חופשי..." עם גויים, ובכלל...

כי ידנו כן "שפכו את הדם הזה"
בדיוק כמו 'עגלה ערופה'

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
תוהו-ובוהו
« להגיב #15 ב- : מרץ 21, 2009, 23:47:23 »
בס"ד

לא רק בפסגת-זאב הערבים עושים בעיות גם בעוד שכונות-יהודיות בירושלים כמו:גילה,נווה-יעקב,ארמון-הנציב,הגבעה-הצרפתית,תלפיות הערבים עושים בעיות הם קונים בכוונה בתים בשכונות במערב-העיר כדי להשתלט בשקט על אותם שכונות ובעקבות-זאת יהודים רבים עוזבים את אותם שכונות ובכך לאט-לאט יהיה חלילה רוב-ערבי באותם שכונות זאת המטרה של הערבים הנאצים האלו.

והמשטרה-השמאלנית עוד מגינה על הערבים הנאצים האלו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תוהו-ובוהו
« להגיב #16 ב- : מרץ 22, 2009, 00:22:46 »
בס"ד

לא רק בפסגת-זאב הערבים עושים בעיות גם בעוד שכונות-יהודיות בירושלים כמו:גילה,נווה-יעקב,ארמון-הנציב,הגבעה-הצרפתית,תלפיות הערבים עושים בעיות הם קונים בכוונה בתים בשכונות במערב-העיר כדי להשתלט בשקט על אותם שכונות ובעקבות-זאת יהודים רבים עוזבים את אותם שכונות ובכך לאט-לאט יהיה חלילה רוב-ערבי באותם שכונות זאת המטרה של הערבים הנאצים האלו.

והמשטרה-השמאלנית עוד מגינה על הערבים הנאצים האלו
אז כנראה שצריך להכניס לשכונות הללו כמה שיותר חרדים, ואז נראה אותם גברים גדולים...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
החרדים לא ירצו
« להגיב #17 ב- : מרץ 22, 2009, 00:36:11 »
בס"ד

בירושלים החרדים גרים בשכונות כמו:הר-נוף,בית-ישראל,גאולה,מאה-שערים,רמת-שלמה,רמות,שמואל-הנביא.
יש עמותה יהודית שעוסקת בקניית בתים של ערבים בירושלים כמדומני שקוראים לעמותה הזאת עמותת-"אלעד" של אריה קניג ויש גם את "עטרת-כהנים" של הרב שלמה אבינר.

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אסור להיכנע לפושעים הערבים.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
אסור להיכנע לפושעים הערבים.
הבעיה היא שהשמאלנים מכניעים אותנו בפניהם

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
יש להכות בהם במלוא הכוח...
וכי אין ערסים אוהדי ביתר בשכונתכם??
יש לזכור שהבקטריות הללו הן הסרט המתפשט בחברתינו...
הקשב לעצתי יהודי יקר.. אסוף איתך המון זועם והכו בערבים הניפשעים הללו על מעשי האיוולה שלהם...

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אני רק לא מבין דבר אחד איך הערבים האלו נכנסים לירושלים הרי זה מופרד לא???
אבל את האמת הערבים בירושלים פוחדים פחד מוות מהחרדים חבל שהחרדים לא יוזמים מולם התקפות למרות שהם נורכא תורמים לעם ישראל בגלל הזכויות בלימוד התורה שהם יוצרים לנו.
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא מזמן הייתי בפסגת זאב זוועת עולם מה שהולך שם... יהודיות עוברות מיד ליד אצל הערבים