סקר

סקר: האם משה קצב אשם או חף מפשע?

אשם. הרבה נשים מעידות נגדו והן לא משקרות.
4 (44.4%)
חף מפשע. זהו לינץ' תקשורתי ותו לא.
2 (22.2%)
אשם בהטרדה מינית אבל לא באונס.
3 (33.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם משה קצב אשם או חף מפשע?  (נקרא 3895 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« ב- : מרץ 19, 2009, 16:25:01 »
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 19, 2009, 16:34:42 »
חלק מהמתלוננות נגדו התבררו כשקרניות (כמו א' מבית הנשיא)
אבל אלו שנשארו בכתב האישום הן יחסית אמינות
אבל אין לדעת
זה יכול להיות נקמנות וזה יכול אמת לאמיתה

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 19, 2009, 19:44:45 »
אני חושב שהוא אשם בהטרדה מינית לכל הפחות.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
« להגיב #3 ב- : מרץ 19, 2009, 20:47:07 »
בס"ד

הצבעתי 2
הניסתרות לה' אלוקינו
אני לא יודע מי אני שאקבע דבר כזה? מי השופטים שיחליטו? מה הם פוסקי הלכה? גדול הדור? רוח הקוט'ג אפילו אין להם
אני חושב שחסרה האופציה "לא יודע"
הרי כל עוד לא הוחכנו כי אדם עבר עבירה הוא חף מפשע ואפילו על פי הדמוקרטיה זה ככה (רק שבארץ אין דמוקרטיה) ולכן הצבעתי 2 כי זה הכי קרוב שיש

בכל מקרא, אישה עם כבוד שטוענת שעברה דבר כל כך חמור שנמצא בגדר יהרג ובל יעבור ה' ישמור ועדיין יוצאת לרחוב כמו דוגמנית בשביל למשוך את העין <בעוונותי הרבים לפני שחזרתי בתשובה ראיתי מעט חדשות בטמבלויזיה חטאתי עויתי פשעתי אנא סלח לי אבא>
ולא זאת בלבד, עושה מסיבת עיתונאים, שואלים אותה שאלות וכו' לי בכל אופן נראה שזה מחליש ביותר את הגירסה, אבל לא פוסק אבל לעשות מדברים כאלה קרנבל תישקורתי זה נראה קרוב יותר לניסיון סחיטה או נקמה ושוב אני אומר ככה נראה לי אך אני לא פוסק הקדוש ברוך הוא יודע וגם יתן את הדין
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : מרץ 19, 2009, 21:13:39 »
אשם בהטרדה מינית לא באונס והוא לא שונה מרמון,פרס שהטריד מינית את קולט אביטל,משה דיין,קלינטון,קנדי,נתניהו והאחרים.הוא קיים מין בהסכמה אבל הוא ממוצא מזרחי,נחשב כימין,מסורתי ונתמך בידי ש"ס והרב עובדיה יוסף לנשיאות.הוא היה מועמד הליכוד ולא האליטה האשכנזית-שמאלנית השלטת.
אם נכלא כל בוס ששוכב עם המזכירה שלו בתי הכלא יתמלאו.
בעולם האמיתי קורים דברים כאלה והסיבה לאיסורים בתנ"ך שהדברים קורים.גם בחברה דתית,שמרנית חרדית יש מעשי אונס,גילוי עריות.לגבי קצב הוא רודף נשים אבל איננו פושע.
להבדיל גם על הרב כהנא טפלו עלילה של יחסי מין בהסכמה עם גויה למרות שהיה גבר נשוי והודיע לה שאיננו מעונין אבל היא כן היתה מעונינת והתאבדה בסוף.
אנו מכירים את סיפורי התנ"ך על דוד המלך ובת שבע.אם קצב היה שמאלני אשכנזי מהעבודה כלום לא היה קורה אבל המטרה היא שפרס יחון את ברגותי ודומיו.
ואני מבקש מהאלקשי וגם מהדתים סליחה אם פגעתי כאן ברגשותיו של מישהו.אבל זאת עמדתי ולא יתכן שכולם כאן יכתבו מה שהם חושבים ואני אאלץ לצנזר עצמי כי הרי יש כאן חופש ביטוי.
ולכן אני גם מתנצל בפני ערן,אחים באמת,שמע ישראל אם כתבתי משהו רע על אחינו החרדים.כי גם יהודים צדיקים חוטאים לפעמים.
סליחה ומחילה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : מרץ 19, 2009, 22:08:45 »
יוסי1, אם היינו פותחים פה תיבת פנדורה לגבי מה שעשו גורמים מתוך החברה החרדית בתעשיית הזנות העולמית בכלל והיהודית בפרט מאז אמצע סוף המאה ה-18 ועד היום, אנשים היו חוטפים פה הלם קרב.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : מרץ 19, 2009, 22:24:32 »
זאת לא מטרתי לחימה בחרדים.אנחנו יהודים ואחים.אבל אי אפשר להתעלם מכך שאליטה שמאלנית בולשביקית שרדפה את הרב כהנא,רדפה את אחינו בני עדות המזרח וממשיכה ברדיפה היום של חירות או ליכוד.אינני תומך בליכוד או בקצב או בנתניהו אבל הם נרדפים בידי המשטרע,הפרקליטות,התשקורת והם רדפו את דרעי,אולמרט,נאמן,בראון,ליברמן וממשיכים לרדוף את בניזרי,הרב ראובן אלבז שליט"א,הרב אמנון יצחק שליט"א,הם רדפו את שרון,רפול ז"ל,גנדי ז"ל והם רודפים את פייגלין וירדפו את בן ארי,חיים בן פסח,נועם פדרמן,איתמר בן גביר,ברוך מרזל.
האליטה השמאלנית היא האויב וקצב סתם סוטה מין,אם נשמח לאידו של קצב מה נגיד שהם יפעלו לגירוש נוסף?על כולנו להתאחד נגדם.הגולה בארץ מבין שיש לנו בעיה.
נתניהו נסחט כיום על ידם להכניס את קדימה והעבודה לממשלה.נתניהו אוהב את ציפי ליבני כמו שחיים בן פסח אוהב את אובאמה!אבל נתניהו מבין שעליו לשרוד.
קל לבקר אבל הם הרסו את אריה דרעי,את אהרון אבו חצירא ופגעו בכל מזרחי שהתקרב לנשיאות ולראשות ממשלה למשל את יצחק מרדכי.
היום הם רודפים את אלי ישי,זה נורא ממש!בייניש שולטת במדינה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : מרץ 20, 2009, 00:37:24 »
להלן השליטים האמיתיים של המדינה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13158.0.html
                                   טרור מחשבתי (או: מי יגול עפר מעיניך-ג'ורג' אורוול)
"מלחמה היא שלום. חירות היא עבדות. בערות היא כוח"- במילים היטיב לתאר ג'ורג' אורוול (שם העט של אריק ארתור בלר) את המנטרות שעל תושבי מדינת "אוקיאניה" (בספרו האלמותי "1984") לשנן מדי יום.
"האח הגדול עינו פקוחה"- זוהי סיסמא שמטרתה הייתה להזכיר לאזרחי מדינה זו, שהגורם השליט מכוון את כל צעדיהם מלמעלה, ובוחן אותם בכל עת ובכל מקום.
המפלגה השלטת הנחתה את האזרח הקטן כיצד להתנהג במהלך יומו ומעל הכל, מורה לו כיצד ואיך לחשוב! (וממילא גם נובע מכך תפיסות העולם המעוותות, וכן קונטקסט המילים ובמיוחד ההגדרות בהם מותר/אסור לאזרחי מדינה זו, להשתמש, לכל זה טבע אורוול את המושג: "שיחדש").

הלך הרוחות הפוסט-מודרני, הנושב מבין כותלי האקדמיה במערב,  אמנם לא פועל כממשלה בעלת כוח וסמכות סוברנית, אך השפעתה הכבירה מטילה על ההמונים במערב ובישראל את הלך המחשבה "התקינה" (ידוע יותר בתור- "תקינות פוליטית" או פוליטקלי קורקט).
מה מותר ומה אסור לחשוב ולומר, ממילא נגזרות מזה דברים שפסולים פוליטית באופן מוחלט, אליבא דנותני הטון ומנחיתי הדירקטיבות, נותני הטעם ומעצבי דעת הקהל, השולטים ברוב מיניינם וביניינם של גופי התקשורת הממוסדת (בין זו הכתובה, המשודרת קולית ו/או ויזואלית מעל גלי האתר הרדיופוני והטלוויזיוני).
הדבר בעיקר בא לידי ביטוי באירופה (בה רק הימין הפוליטי מוגבל, בכדי לא לגלוש ב"מדרון החלקלק" לטעמם) ופי כמה וכמה מזה, במדינת ישראל (שלא באמת קיים בה ימין פוליטי, זה פאנטום) המתיימרת להיות דמוקרטית (לפחות באופן רשמי).
צלע נוספת במשטרת המחשבות הישראלית היא כמובן בג"ץ (למרות מה הניסיונות לרפורמה של השר דניאל פרידמן, הוא מקדם שינויים מבניים ופרוצדורליים, אבל לא כאלו שמטרתם לשנות את הגישה שמתיימרת להתערב "ערכית" בהלך המחשבה של ההמונים על ידי הגדרותיו של ציבור מאוד מצומצם ורב כח במדינה להלן יקרא: "האוליגרכיה הנאורה"- בפרפראזה על דברי אהרן ברק).

מכאן נובע, אם כן,  מסקנה חד משמעית שהיא בעצם קשורה קשר גורדי בין הקודקודים, להלן ייקרא: "הפנטגון (מחומש) הקוגניטיבי", והן: מערכת המשפט ובראשה בג"ץ (שלא מצויה כלל במערכת "האיזונים ובלמים" והגבלת רשויות הנדרשת מדמוקרטיה אמיתית)- אקדמיה/אנשי רוח (יושבי מגדל השן ואלו המכונים "אינטלקטואלים" או "סופרים")- תקשורת (שרובה המוחלט מביעה דעה קבועה ומאוחדת, המשפילה מתנגדיה עד עפר,  ומרוממת את אנ"ש)- בעלי ההון (מספר משפחות מצומצם המרכז בידיו את מירב ההון הלאומי, בידיו מצויים גופי התקשורת השונים, הם אלו הקובעים את מדיניות הפנים של ישראל (שכן כידוע, אין לישראל מדיניות חוץ, אם לתפוס את דבריו של מזכיר המדינה האמריקני- הנרי קיסינג'ר) ומכתיבים את דעתם לאלו ה"אוחזים" בהגה השלטון (בבחינת-בעל המאה הוא בעל הדעה)-הקודקוד האחרון ב-פנטגון הקוגניטיבי הם כמובן קבוצה גדולה של ארגונים חוץ פרלמנטריים/ממשלתיים (להלן NGO) הממומנים על ידי קרנות (שחלקם גם נותנות מלגות ומימונים אחרים למחקרים בעלי אמירה פוליטית מאוד חד צדדית המגיעה מתוך האקדמיה)  של מדינות האיחוד האירופי וקנדה (ישירות מידי כספי משלם המיסים של המדינות הללו, מה שמעלה עוד שאלות קשות לגבי עצם עצמאותה של המדינה לאור התערבות בוטה זו, בעינייניה הפוליטיים הפנימיים של ישראל).
מדובר במערכת המזינה את עצמה, יד רוחצת יד, מיעוט אנשים השולט באופן מוחלט על אנשים מבלי שאלו צריכים כלל לתת להם דין וחשבון, אינם עומדים לדין הבוחר ואין להם חיי מדף של 4 שנים.

המנטרות שהפכו את ההמונים במדינת ישראל לזומבים של ה-פנטגון הקוגניטיבי שמהם נובע הלך המחשבה המונחת על ידי דירקטיבות המגיעות ממערכת זו.
למשל (ברוח המנטרות של אורוול):
פטריוטים= פשיסטים/הזויים/משיחיים.
איפוק= כוח.
מוסלמי פושע= בן מיעוטים מקופח.
ימין- תמיד קיצוני, שמאל- במקרה הטוב רדיקלי, במקרה הגרוע סתם פעיל/י שלום.
טרוריסט מוסלמי= פעיל חמאס/חמוש.
נרצחי מעשי טבח/טרור= קורבנות שלום/רע הכרחי.
שטיפת מוח איסלמית = פלורליזם מחשבתי.
סילוף עובדות מחקריות ופסוודו היסטוריה= אוריינטליזם.
משכתבי הסטוריה ושקרנים מדופלמים= היסטוריונים חדשים.
דעה/אישיות בעל/ת אוריינטיציה ימנית= שנוי/ה במחלוקת.
דעה/ אישיות בעל/ת אוריינטציה שמאלנית= מצוי בקוצנזוס.
כדי להביע דעה "נכונה" יש לפתוח תמיד במילים- "אין חולק", "דעת הציבור קובעת ש...", או פשוט לצטט גורמים מרכזיים ב-פנטגון הקוגניטיבי בכדי להתלות ב"אילנות גבוהים".

בעידן פאראדוכסלי בו "אמת מוחלטת" שאין "אמת מוחלטת" והכל "יחסי" או "סובייקטיבי"(פעם פשוט קראו לזה "פראבדה") בו אין ערכים ומנסים לכפות פלורליזם (עד כמה שזה ישמע אבסורד במחשבה ראשונה).
בעידן בו "השוטים השימושיים" של המהפכה הסובייטית משלו בעילית האינטלגנציה במערב מתוך מגדל השן האקדמי, היום הם אותם אנשים שפשוט החליפו "שפה" או "מונחים" וקוראים לזה היום "פוסט-מודרניזם"/פתיחות/סובלנות/ליברליזם/פלורליזם וכו' וכו'.
אותם אנשים שצווחו בגרון ניחר: "זה יהיה קרב אחרון במלחמת עולם, עם האינטרנציונל יעור, ישגב אדם", היום הם אותם אלו הממשיכים לקבוע את קו המחשבה בישראל תחת "אדרת" אחרת, אבל הגברת אותה גברת, למרות שכבר אינם מקבלים את הדירקטיבות של הקרמלין.

נגד מה שקרה בברית המועצות יצא ה-אקס קומוניסט ג'ורג' אורוול.
ספרו "1984" שנכתב בערוב ימיו בשנת 1949, תיאר מציאות טוטאליטרית שבה נעשה שימוש- בחינוך, בתקשורת ובשפה כדי למשטר משטרת מחשבות על ההמונים.
היום במדינת ישראל על כל אחד לשאול את עצמו האם יש נביא בעירו של אורוול.
הוי, מי יגול עפר מעיניך ג'ורג'...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #8 ב- : מרץ 20, 2009, 14:58:44 »
אשם בהטרדה מינית לא באונס והוא לא שונה מרמון,פרס שהטריד מינית את קולט אביטל,משה דיין,קלינטון,קנדי,נתניהו והאחרים.הוא קיים מין בהסכמה אבל הוא ממוצא מזרחי,נחשב כימין,מסורתי ונתמך בידי ש"ס והרב עובדיה יוסף לנשיאות.הוא היה מועמד הליכוד ולא האליטה האשכנזית-שמאלנית השלטת.
אם נכלא כל בוס ששוכב עם המזכירה שלו בתי הכלא יתמלאו.
בעולם האמיתי קורים דברים כאלה והסיבה לאיסורים בתנ"ך שהדברים קורים.גם בחברה דתית,שמרנית חרדית יש מעשי אונס,גילוי עריות.לגבי קצב הוא רודף נשים אבל איננו פושע.
להבדיל גם על הרב כהנא טפלו עלילה של יחסי מין בהסכמה עם גויה למרות שהיה גבר נשוי והודיע לה שאיננו מעונין אבל היא כן היתה מעונינת והתאבדה בסוף.
אנו מכירים את סיפורי התנ"ך על דוד המלך ובת שבע.אם קצב היה שמאלני אשכנזי מהעבודה כלום לא היה קורה אבל המטרה היא שפרס יחון את ברגותי ודומיו.
ואני מבקש מהאלקשי וגם מהדתים סליחה אם פגעתי כאן ברגשותיו של מישהו.אבל זאת עמדתי ולא יתכן שכולם כאן יכתבו מה שהם חושבים ואני אאלץ לצנזר עצמי כי הרי יש כאן חופש ביטוי.
ולכן אני גם מתנצל בפני ערן,אחים באמת,שמע ישראל אם כתבתי משהו רע על אחינו החרדים.כי גם יהודים צדיקים חוטאים לפעמים.
סליחה ומחילה.
אין צורך להתנצל, בטח שלא בפנינו
צריך פשוט להודות על האמת
ומי שמתעלם ממנה הוא מסכן - בדיוק כמו תינוק שנשבה

הבעיה הגדולה נעוצה באיסור נשיאת שתי נשים
עליה כתבתי כאן:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,16413.msg117888.html#msg117888