כתב נושא: פיפי נתניהו הציע תיק הביטחון לאהוד ברח  (נקרא 2364 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

פיפי כל כך רוצה את השמאל בממשלתו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3688387,00.html

מנותק כל הצעירים בליכוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ביבי נתניהו הציע תיק הביטחון לאהוד ברח
« להגיב #1 ב- : מרץ 23, 2009, 19:56:37 »
זה לא אשמתו. ג' מציבים את התנאים שלהם ומקשים על הרכבת הממשלה, באיחוד מציבים את התנאים שלהם, סילבן שלום הבוגד מציב את התנאים שלו. עד שהימין ניצח ויכול להרכיב ממשלה, אין אחדות בימין. הפוליטיקאים המושחתים לא רוצים לוותר על תיקים לטובת המדינה ולכן ביבי נאלץ לפנות לשמאל. :old_cry:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
פיפי נתניהו הציע תיק הביטחון לאהוד ברח
« להגיב #2 ב- : מרץ 24, 2009, 11:08:01 »
בס''ד

פיפי כל כך רוצה את השמאל בממשלתו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3688387,00.html
בס''ד

בדיוק כפי שצפינו טרם הבחירות (ראו סרטון של הגולה בארץ מיום הבחירות ) !! ביבי נחשייהו הוא התגלמותו של הימין המזוייף ,הסוכן הראשי של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,ושותף לברית-הדמים עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו של שלטון הערב-רב האנטי-יהודי הנ''ל שידיו מגואלות בדם אחינו השפוך הי''ד !!

בס''ד
סרטון ניום הבחירות לכנסת :
ביוטוב
קטע א':

קטע ב':
בפליקס

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3074794

סרטון אחרון אודות מהותו של ביבי נחשייהו כהתגלמותו של הימין-המזוייף :

בס''ד

ביוטוב: (קטע א')

(קטע ב')

(קטע ג')

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3129844

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

יישר כוח לאחינו הגיבורים הי''ו  שבאו לקדש שם-שמי-ם ברבים במצעד באום אלפאחם ,עם אחינו היהודים היקרים הגיבורים חבר הכנסת מיכא'ל בן-ארי הי''ו , ר' ברוך מרזל הי''ו, ואיתמר בן-גביר הי''ו , וכלל אחינו הבאים לעזרת ה' בגיבורים תחזקנה ידיכם והקב'ה יושיענו במהרה וימגר שלטון מלכות הרשעה ויקים במהרה סוכת-דוד הנופלת , ויזכנו בנהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק כל הצעירים בליכוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 24, 2009, 13:05:46 »
ציטוט
ביבי נחשייהו הוא התגלמותו של הימין המזוייף ,הסוכן הראשי של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,ושותף לברית-הדמים עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו של שלטון הערב-רב האנטי-יהודי הנ''ל שידיו מגואלות בדם אחינו השפוך הי''ד !!
:old_huh:
ביבי הסוכן של שלטון בולשביקי? אין מישהו בפוליטיקה הישראלית שיותר קפיטליסט ממנו. ההצהרה הראשונה שלו אחרי הבחירות הייתה שהוא יפחית את המיסים ב20%.
ביבי הסוכן של השמאל? הוא פשוט רוצה להיות רה"מ. אין לו דרך אחרת לעשות זאת בלי הצירוף של מפלגת העבודה. ראה תגובה קודמת שלי.
לאיזה ברית-דמים הוא שוטף? ביבי רוצה את טובת ישראל. פשוט הוא רואה את הדרך לא כמוך. זה הכל.
איזה שחטון אנטי יהודי יש במדינת ישראל? שוב, זה שאנשים לא חושבים כמוך, לא אומר שהם לא ציונים, או אנטי יהודים חלילה.

תראה כמה שנאה אתה מטיף במשפט אחד. אני בטוח שהתורה לא מלמדת דברים כאלה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : מרץ 24, 2009, 13:52:31 »
הבעיה היא לא המערכת הפוליטית אלא הפרקליטות,התשקורת,מערכת המשפט,המשטרה שיפילו את נתניהו אם ברק לא יהיה בממשלתו.הוא מוכרח.
הגולה בארץ לא מתכוון לעמדותיו הכלכליות של נתניהו אלא לממסד השמאלני המושחת ששולט בנו ונתניהו חלק ממנו,חלק מהאליטה השלטת אבל חלק שונה מהחלק הסוציאליסטי הכלכלי כי נתניהו הוא ימין כלכלי אמיתי אבל ימין מזוייף אמיתי מדיני.
מצד שני ביבי שבוי בידי האליטה העשירה ופועל למען בעלי ההון.
הגולה וחיים כועסים כי ביבי שקרן ולכן הוא גרוע משמאלני שאומר את האמת ואפשר להפגין מולו.אגב ביבי אמר לפני הבחירות שילך לאחדות.
לנתניהו יש ממשלה בלי ברק אבל הוא יגמור כמו קצב,אולמרט ולמשל ברק לא עזר לאולמרט.
הכוונה של חיים והגולה במונח בולשביק היא לשיטת העבודה ולא לעמדה הכלכלית הקפטיליסטית חזירית של ביבי.זהו מושג.תאמין לי שחיים כאמריקני יודע מה זה ימין כלכלי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק כל הצעירים בליכוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 24, 2009, 14:10:24 »
או.קי.. עכשיו הבנתי את הכוונה.

רק הערה אחת. ביבי אכן שקרן, ואכן עשה הרבה מעשים שמאלנים, אבל הוא עשה זאת לא בגלל שהוא חושב כמוהם אלה בגלל שהוא פוחד מ:
ציטוט
הפרקליטות, התשקורת, מערכת המשפט והמשטרה
כי הם יעשו לו את מה שעשו ל:
ציטוט
קצב ואולמרט
אם ביבי ישבור חזק ימינה.

פה הוא צודק. צריך קודם להגיע לשלטון הפוליטי בכל דרך אפשרית, ואז לאט לאט לשנות את הממסד וליצור דמוקרטיה אמיתית בישראל.
השאלה היא האם ביבי הוא האדם המתאים למשימה הזאת, והאם יהיה לו אומץ ללכת עד הסוף? אני חושב שלא.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : מרץ 24, 2009, 21:11:13 »
עד הסוף הסוף יהיה שלו.הנה סיפור שסיפר לי הרב ראובן אלבז שליט"א:בא חסיד לרב וביקש ממנו לברך אותו.אמר לו הרב עלה והצלח בכל מעשי ידך עד הסוף.
הלך החסיד ברחוב ורב עם מישהו,הבן אדם קילל אותו,החסיד הרביץ למקלל,המשטרע עצרה את החסיד!אחר שהחסיד השתחרר בא לרב ואמר לו:אני ביקשתי ממך לברך אותי והנה בגלל הברכה שלך כלאו אותי!
אני לו הרב אני בירכתי אותך שתצליח במעשי ידך עד הסוף...אתה עשית מעשים רעים ולכן נכשלת...אם היית עושה מעשה טוב עד הסוף היית מצליח עד הסוף...
מסקנה:מעשי ביבי יקרבוהו ומעשיו ירחיקוהו.
הסיפור הזה שמעתי מכבוד הרב בישיבה אור החיים בשכונת הבוכרים שם עשיתי שבת,התפללתי ולמדתי תורה.
וזאת אני מספר לכבוד הגולה בארץ,שמע ישראל וערן שחושבים שאני נגד ש"ס.
אגב הרב של הרב ראובן אלבז שליט"א הוא מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א...
אז לכבוד הפגישה אני רוצה שערן,שמע ישראל,הגולה בארץ יבינו שאני אחד משלהם אפילו שתקפתי כאן מדינית את ש"ס.ואפילו שאני אשכנזי רחמנא ליצלן ומעדיף את הרב נויגרשל על פני הרב אמנון יצחק.
הבא להורגך השכם להורגו