כתב נושא: שאלה לגבי הזרם החרדי, מבקש להתייחס ברצינות  (נקרא 10534 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שאלה לגבי הזרם החרדי, מבקש להתייחס ברצינות
« להגיב #25 ב- : מרץ 11, 2009, 23:28:48 »
מעשה מעניין שקרה:
שכנה שלנו הסתובבה  עם  הילדות שלה ברחוב  בשבת ופיתאום ראתה  חסיד  מפצח  גרעינים  וזוקר  את הקליפות על הרצפה, היא ניגשה אליו  בדרך  ארץ ואמרה לו  שלא יפה  ללכלך  את הרצפה כי אחר כך  צריך  לנקות את זה (כמו  שמסבירים  לילדים  בני  3-6).
תשובת   החסיד:
"אני  בן  תורה, שאחרים  ינקו  בישבילי"...
זה בן  תורה????????????????????????????????
זה בן ***ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה  עוזר  להם  להפוך  פחים  בשכונה שלהם????????
מוות  לחסידים, שמאלנים, וערבים!!!!!

בס''ד

אמור לנו יהודי חביב ! האם כל מי שלובש בגדי חסידים הוא משקף את כל פלגי החסידות ?? ככל הנראה שהוא ענה לה כך בזילזול מכיוון שאילו אותו ''חסיד'' הי'ה בא כיהודי מומר ר''ל עם מכנסיים קצרים ונעלי ספורט , היא ככל הנראה לא הייתה מעזה לבוא אליו בטענות שמא יכניס לה את קליפות הגרעינים לעין  ;D!! או שמא זהו עוד '' תשדיר פרסומת'' אנטי-יהודי של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ??? אחינו היהודי היקר , להזכירך פורים כבר מאחורינו !לחיים!  :laugh: O0
                                                                                         הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: מרץ 11, 2009, 23:30:06 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #26 ב- : מרץ 12, 2009, 08:54:22 »
מעשה מעניין שקרה:
שכנה שלנו הסתובבה  עם  הילדות שלה ברחוב  בשבת ופיתאום ראתה  חסיד  מפצח  גרעינים  וזוקר  את הקליפות על הרצפה, היא ניגשה אליו  בדרך  ארץ ואמרה לו  שלא יפה  ללכלך  את הרצפה כי אחר כך  צריך  לנקות את זה (כמו  שמסבירים  לילדים  בני  3-6).
תשובת   החסיד:
"אני  בן  תורה, שאחרים  ינקו  בישבילי"...
זה בן  תורה????????????????????????????????
זה בן ***ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה  עוזר  להם  להפוך  פחים  בשכונה שלהם????????
מוות  לחסידים, שמאלנים, וערבים!!!!!

מוות לחסידים? מה  נסגר  איתך?
אני אישית גם לא בעד  מוות לשמלאנים
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : מרץ 12, 2009, 14:41:50 »
morde208 נחסם.

מעכשיו גם האיסור לכתוב "מוות לערבים" יאכף.
הגיע הזמן שרף רמת הכתיבה כאן יעלה, והכותבים
ישימו לב לכללי הפורום.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : מרץ 12, 2009, 14:47:26 »
מה הקשר?!??.בגלל דעה אחת אתה פוסל עולם שלם?!?!?!?. :old_WTF_Aza: תירוץ מגעיל!

כמו הילדים הקטנים ש"מענישים" את ההורים
שלהם על ידי סירוב לאכול.

דפק את אגד.  :old_rolleyes:

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : מרץ 12, 2009, 14:56:03 »
הגולה, אני מניח שאתה גר בשכונה של אנשים שומרים שבת...
אם תראה חילוני עובר ברחוב שלך ביום שבת ומאזין למוזיקה באוזניות כך שהוא לא מפריע לאף אחד
שכן אי אפשר לומר "שרעש המנוע של הרכב העיר את השכנים", עדיין תסקול אותו באבנים??

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : מרץ 12, 2009, 16:27:25 »
הגולה, אני מניח שאתה גר בשכונה של אנשים שומרים שבת...
אם תראה חילוני עובר ברחוב שלך ביום שבת ומאזין למוזיקה באוזניות כך שהוא לא מפריע לאף אחד
שכן אי אפשר לומר "שרעש המנוע של הרכב העיר את השכנים", עדיין תסקול אותו באבנים??

בס''ד

הינך מניח ''הנחות'' בצורה שרירותית וחופשית ! בינתיים כל ה''הנחות'' הללו היו לנו ל''אנחות '' ר''ל !! אלא שבכל זאת אשיב לך , וללא שום קשר למקום מגורים זה ו/או אחר , כי-אם ברמת העיקרון הבסיסי !!
יהודי יקר שנולד וחי במציאות שרואה את מצוות תורתנו הקדושה ''פחות מגדר המלצה '' ומורגל בכך ועושה זאת לתומו , אנו אמורים להשתדל לקרבו להכיר את העולם היהודי שומר התורה והמצוות ואם לא יתרצה , הרי שהרשות בידו מכיוון שהבחירה ניתנה לו ,ואין סמכות בימינו לכפות עליו עול המצוות בידי בית-דין !!, אלא שאותו יהודון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  המומר להכעיס שבא להוכיח את עליונות שליטתו ולהתגרות באחיו היהודים היקרים שומרי התורה והמצוות , וזועק לתשקורת המלווה ומקלסת אותו ב''חגיגיות'' בכדי להוכיח ש '' כל היהודים היקרים שומרי התורה והמצוות הם 'אלימים'  וה 'מסכן' המשוקץ הזה ' רק עובר לתומו ברכב ושומע מוסיקה '  וכדומה ..'' זהו אותו מצב של אותן משוקצות טמאות שופכות דם ישרא'ל המכונות '' נשות וואטש'' שלטענתן '' באות להגן על זכויות '' האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו למרות שאותו אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו לא יתן להן '' הגנה '' מפוגרום נגד יהודים ר''ל !! אותן יש לסקול באבנים , וגם את אותו משוקץ דלעיל !!! ולשומעים ינעם !! והאמ-ת והשלו-ם אהבו !!והקב''ה ברחמיו יכרית במהרה שלטון מלכות הרשעה ויקים סוכת-דוד הנופלת ויזכנו במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

בס''ד

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : מרץ 12, 2009, 21:33:22 »
ך
בס''ד

הינך מניח ''הנחות'' בצורה שרירותית וחופשית ! בינתיים כל ה''הנחות'' הללו היו לנו ל''אנחות '' ר''ל !! אלא שבכל זאת אשיב לך , וללא שום קשר למקום מגורים זה ו/או אחר , כי-אם ברמת העיקרון הבסיסי !!
יהודי יקר שנולד וחי במציאות שרואה את מצוות תורתנו הקדושה ''פחות מגדר המלצה '' ומורגל בכך ועושה זאת לתומו , אנו אמורים להשתדל לקרבו להכיר את העולם היהודי שומר התורה והמצוות ואם לא יתרצה , הרי שהרשות בידו מכיוון שהבחירה ניתנה לו ,ואין סמכות בימינו לכפות עליו עול המצוות בידי בית-דין !!, אלא שאותו יהודון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  המומר להכעיס שבא להוכיח את עליונות שליטתו ולהתגרות באחיו היהודים היקרים שומרי התורה והמצוות , וזועק לתשקורת המלווה ומקלסת אותו ב''חגיגיות'' בכדי להוכיח ש '' כל היהודים היקרים שומרי התורה והמצוות הם 'אלימים'  וה 'מסכן' המשוקץ הזה ' רק עובר לתומו ברכב ושומע מוסיקה '  וכדומה ..'' זהו אותו מצב של אותן משוקצות טמאות שופכות דם ישרא'ל המכונות '' נשות וואטש'' שלטענתן '' באות להגן על זכויות '' האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו למרות שאותו אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו לא יתן להן '' הגנה '' מפוגרום נגד יהודים ר''ל !! אותן יש לסקול באבנים , וגם את אותו משוקץ דלעיל !!! ולשומעים ינעם !! והאמ-ת והשלו-ם אהבו !!והקב''ה ברחמיו יכרית במהרה שלטון מלכות הרשעה ויקים סוכת-דוד הנופלת ויזכנו במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

עזוב את נשות ווטש החארות האלה...
אני מדבר איתך על יהודי שהולך בתמימות בשכונה בשבת ומאזין למוזיקה באוזניות, גם אותו צריך לסקול כי הוא לא שמר שבת??
אם כן, מה תרוויח?
אני לא מדבר איתך בכלל על מישהו שבא עם מערכת באוטו ושם על פול ווליום באמצע שכונה של דתיים בשביל להכעיס...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #32 ב- : מרץ 12, 2009, 22:03:25 »
צודק,
אם לא נלך בנועם, זה לא ילך
ראה את ארגון הידברות וערכים למשל

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : מרץ 16, 2009, 14:03:16 »
morde208 נחסם.

מעכשיו גם האיסור לכתוב "מוות לערבים" יאכף.
הגיע הזמן שרף רמת הכתיבה כאן יעלה, והכותבים
ישימו לב לכללי הפורום.

לחסום משתמש בגלל שכתב מוות לחסידים או כל זרם שהם יהודים עוד אני מבין..אבל מוות לערבים מה הבעיה?!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #34 ב- : מרץ 16, 2009, 17:34:37 »
לחסום משתמש בגלל שכתב מוות לחסידים או כל זרם שהם יהודים עוד אני מבין..אבל מוות לערבים מה הבעיה?!
הביטוי לא חוקי, זול, ומכליל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #35 ב- : מרץ 16, 2009, 22:40:37 »
מוות לאיסלם נשמע יותר טוב.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #36 ב- : מרץ 17, 2009, 00:22:52 »
ךעזוב את נשות ווטש החארות האלה...
אני מדבר איתך על יהודי שהולך בתמימות בשכונה בשבת ומאזין למוזיקה באוזניות, גם אותו צריך לסקול כי הוא לא שמר שבת??
אם כן, מה תרוויח?
אני לא מדבר איתך בכלל על מישהו שבא עם מערכת באוטו ושם על פול ווליום באמצע שכונה של דתיים בשביל להכעיס...
בס''ד
ידידנו היהודי היקר ''יחיא'ל 208'' הי''ו .
קרא נא היטב את ההבחנה שנתננו לך על שני סוגי היהודים דלעיל !! קראת רק חצאי דברים , או שמא הינך מתעלם מהתגובה שלנו המלאה ?? שוב אנו ממליצים לך לקרוא היטב ולהבין את מה שכתבנו ולאחר מכן להגיב !!

« עריכה אחרונה: מרץ 17, 2009, 00:34:55 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : מרץ 17, 2009, 00:29:39 »

אולי היית מבין אם היית טורח
לקרוא את חוקי הפורום.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #38 ב- : מרץ 17, 2009, 00:42:47 »
אולי היית מבין אם היית טורח
לקרוא את חוקי הפורום.
בס''ד

ההגדרה המלאה פותרת גם את הבעי'ה החוקית '' מוות לאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו !!!'' , זוהי ההגדרה המדוייקת של אותו אוייב שפל ומתועב שללא ברית-הדמים שלו עם השלטון הצורר השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י לא הי'ה מעז להתעלל באחינו כפי שהוא יש''ו מתעלל עתה בחסות ועידוד של אותו שלטון נלוז ונתעב שמוכן לפוצץ את כל העול-ם באטום ובלבד שלא יכון ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א !! אלא שזה יכון על אפם ועל חמתם !! שהרי הקב''ה יתברך ויתעלה שמו הבטיח ''המה יקללו ואני אברך '' !! ונזכה במהרה לראות בהכרתת מלכות הרשעה ובהקמת סוכת-דוד הנופלת ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

בס''ד

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #39 ב- : מרץ 17, 2009, 13:43:35 »
אפשר גם לומר מוות למחבלים הערבים ומאחר שלדעתנו כולם מחבלים אז מקישים קל וחומר.או מוות למחבלים.או גירוש או פינוי פיצוי,השאלה אם רוצים לשמור על החוק.
אוהדי בית"ר צעקו מוות לערבים ולא נעצרו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #40 ב- : מרץ 17, 2009, 14:16:54 »
ואפילו המחבלים הנאצים