בס''ד
אם לא נשתחרר מהתלות המלאכותית בארה''ב, נתמודד בפני שואה חס וחלילה.
בגלל התלות הזאת, אנו נותנים לאיראן הנאצית לפתח פצצות גרעיניות. ישראל רצתה לתקוף את איראן בשנה שעברה, אבל ג'ורג' בוש אמר לא. עכשיו ברק חוסיין אובמה אומר לא. זוהי פשוט התאבדות לאומית.
ומנהיגי הערב רב גם משתמשים בתלות המלאכותית הזאת כדי לכפות עלינו הקמת מדינת "פלסטין" ונסיגה לגבולות אושוויץ. העם משוכנע שלא נוכל לשרוד בלי ארה''ב, לכן ניתן לשכנע את רוב העם שאין לנו ברירה אלא לסגת כמו שאמריקה דורשת.
נהיה הרבה יותר חזקים בלי התלות המלאכותית הזאת. כן, יהיו לנו פחות מטוסים כי זה יותר מדי יקר עבורנו לייצר מאות מטוסים משוכללים, אבל אם בנינו 100 או 200 פצצות גרעיניות, נוכל גם לבנות טכנולוגיה מתקדמת למטוסים שיש לנו וגם לטנקים וכו'. אני מאמין שבמרוצת הזמן, הנשק שלנו יהיה יותר טוב מהנשק האמריקני. וזה כבר נכון היום לגבי כמה סוגי נשק.
והקב''ה יעזור לנו כי עצמאות יהודית היא קידוש השם. אם נאמין בו, יהיו לנו נצחונות עצומים.
אז בטח יאמרו לי שאני סומך על ניסים. חס וחלילה! אסור לסמוך על ניסים. מי שמאמין שתלות בארה''ב תציל אותנו, הוא הוא שסומך על ניסים. מי שמאמין שאפשר לתת לאיראן לפתח פצצות גרעיניות כדי לא להרגיז את אובמה, הוא הוא שסומך על ניסים. אני כן מאמין באמונה שלמה בקב''ה, אבל אני גם יודע שהקב''ה נתן לנו את היכולת להיות עם נבחר, גוי קודש ואור לעמים. ורק אפשר להיות כל אלה כשנהיה "עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב".